Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 1 Martie 2025 sunt:
Buna TPU! Am doua întrebări, o cățea daca sta la monta ii place sau sta pentru câine? Intreb pentru ca imi văd cățeaua in curte ca umbla după câini si câini la fel.Și dacă ea nu vrea sa facă...? (mai mult)
Bună. Am un acvariu de 120litri. Și ca pesti am un caras, 5 zebre, 5 tetra widow, 5 femele de betta, o molly balcon, o femela de platy, 3 neoni, 4 corydoras, 4 ancistrusi și cam atât.Alaltaieri...? (mai mult)
Bună! Am doua zebre australiene (rasa de papagali) și au vreo 6- 7 oua și tot le mănâncă. Le dau mancare mereu și uneori le mai pun câte un ou fiert faramitat pentru calciu. Știe cineva ce pot...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă "A starless clan"va fi ultimul arc din Pisicile Războinice? Și când vor apărea următoarele volume?
‼️VA ROG RĂSPUNS Exista adapatoare și hrănitoare pentru animale care sa nu fie gravitaționale? Am niște pisici afara și nu as vrea ca alte pisici străine (pe care nu le pot împiedica sa intre...? (mai mult)
Buna! Am o catelusa lup german face 5 ani. Stiti cumva cat m- ar costa sa o aduc in afara țării? Nu am avut necesitați cand eram mai mica sa ii fac toate vaccinuriile, acum e in România la unchiul...? (mai mult)
Buna! Știți cat m- ar costa sa imi iau catelusa in alta tara? Are doar un vaccin de cand era pui, are 5 ani. Vreau sa stiu ce imi trebuie pentru ea si cam cat m- ar costa sa o aduc la mine, nu imi...? (mai mult)
Tocmai i-am administrat pisicii mele 1/2 de pastila Nonovulin pentru întreruperea estului. În cât timp încep sa vad efectele pastilelor (în cât timp începe sa nu mai fie vocala prin casa)?
Am o femelă de betta și am luat-o acum 2 zile și i s-a făcut la gura că un fel de pânză albă.Cum se numește boala sau ce ar trebui sa fac?
Am un peste, el sta la terasa sus în acvariu, dacă îl ating sau bat în acvariu se mișcă(nu e mort). Ce fac? Ce medicament sa ii i-au?
Cu ce hrănim peștii de acvariu?
Bună ziua! Are cineva cunostinte despre cum se utilizează shield Cnc V3 Arduino uno?
Buna seara! Ce monede de colecție se vând mai bine? Unde as putea sa le vând? Am multe de 1000 de lei, 500 de lei, 100 de lei și alte monezi.
Bună TPU. Oare încep sa fiu paranormala sau e un semn de la univers? Deci încep sa vad chestii în forma de inima la întâmplare de exemplu am văzut o piatra în curtea liceului în forma de inima,...? (mai mult)
Câinii pot mânca usturoi, praz și arpagic?
Bună, bunicul meu a lăsat o pereche de ochelari pe scaun și câinele meu i-a luat și i-a ros. A înghițit cioburi din sticla de la ochelari, ce sa fac?
Salut TPU! Am avut un motănaș de vreo 8 luni, iar ieri i- am dat drumul pentru ultima dată. L- am găsit mort azi de dimineață în iarbă, fără vreun semn pe corp. Ieri era cam somnoros, dacă...? (mai mult)
Atunci când un câine are cancer testicular, ce simptome are?
Salut, dacă cineva a incubat oua de rata la incubator îmi poate spune și mie cum se procedează, cum ii tot demersul pana se ajunge la finalul incubației, vreau sa îmi cumpăr puișor x2 cu întoarcere...? (mai mult)
Salut. As dori sa adopt o pisică doar că eu stau într- un cămin universitar. Stau singur în cameră și as dori sa adopt o pisică. Problema este că eu sunt plecat la facultate de dimineață până...? (mai mult)
Hello! Intrebare pentru cei cu animalute ce comanda de pe maxipet! Site- ul nu îmi oferă posibilitatea sa comand ceva, DOAR daca comanda depășește suma de 50 de lei, dar oare cu un apel telefonic...? (mai mult)
Am vopsit ceva cu lac si vreau sa- l las afara dar zona e cam patrulata de pisici care se catara tot timpul pe chestii, stiu ca este toxic dar daca ating sau ling care sunt sansele sa moara? Si daca ar...? (mai mult)
Pisica mea are lăbuță umflata și după mai multe injecții de antiinflamatorii îi mai rău, nu o mai poate pune deloc jos.Am făcut radiografie și zice că nu are nimic, dar are lăbuță plina...? (mai mult)
Bună! Oare a folosit cineva nisipul Natureland LITTER de baita pentru hamsteri? Wste bun sau ar trebui sa caut alte opțiuni? Daca da, care ar fi acelea? Mulțumesc mult
Câinii pot mânca oase de pește?
Bună TPU! În MAXI PET IASI, in zona Tudor Vladimirescu, cam cât costa un hamster? Nu pot ajunge prea curând acolo și sunt foarte curioasa! Pe net nu găsesc preturi
Buna. Am nevoie de o recomandare. Știe cineva care este cea mai buna soluție de deparazitare externa la pisici. Am încercat o grămada de pipete, nu am avut rezultate prea bune. va rog recomandați-...? (mai mult)
Cum imi pot invata perusi sa vina singuri cand ii chem? Ceva trucuri cu care i-ati invatat pe ai vostri...
Buna! am și eu o întrebare pentru voi dragi prieteni de fapt două! am un nebun de Bichon în vârstă de 1 an și jumătate și când ies afara cu el îi place să mă "tragă" fix in cele mai mizere...? (mai mult)
Buna seara. Am nevoie de toate denumirile miscarilor de balet si ce presupun, sau doar cateva daca nu le stiti pe toate. Sunt la balet si profesorii ma mai intreaba cum se numesc unele miscari, dar eu...? (mai mult)
Cateaua mea a fatat noaptea trecuta 4 pui, dar toti morti. Ieri pe zi pana in dimineața asta ea a fost trista, nu manca nimic si acum o ora a murit. Sunt distrus, imi pare foarte rau. Oare a avut o...? (mai mult)
E cat de cat sigur sa cumpar machete de trenulete electrice de pe siteuri ca Okazii.ro OLX si etc, trenulete folosite. As vrea sa incep sa construiesc o diorama si nu ma incanta sa dau 20 de milioane ...? (mai mult)
Bună TPU! Am un cățeluș mic de aproximativ jumătate de an. Am văzut ca de câteva zile, se duce la cotețul găinilor și aduce cate un ou în ograda, îl mănâncă, dar cojile le lasa acolo....? (mai mult)
Salut TPU! Când comanzi ceva online pe la ce oră vine de obicei?
Salut. Care e diferența practic vorbind intre firul de pescuit fluorocarbon si monofilament? Nu imi trimiteti link- uri sau tabele de comparație, ma repet ca ma intereseaza pareri de la cei care au...? (mai mult)
Hey. E destul de greu să scriu asta. Vă rog să aveți un pic de seriozitate și profesionalism. Mulțumesc. Acum 8 luni și un pic bunica mea a murit. Stătea la țară, trecând peste familia ...? (mai mult)
Buna! am intarcat o vaca de 4 luni pentru ca am crezut ca e gestanta, dar de fapt nu a fost, si intr o zi un copil pe care îl plătesc sa mulga, a muls o si pe cea întarcata de 4 luni și a spus că...? (mai mult)
De ce hamsterul meu face mult caca? Se intampla ceva cu el sau asa este normal(l-am luat de 2 zile)
Salut! Știe cineva dacă la centrul de echitație phonenix horses din Buzău se face echitație? Am fost acolo dar nu era deschis. Dau fundița :)
Salut! Ce rase de caini se adapteaza bine la apartament? Sa pot pleca de acasa linistit cateva ore si sa stiu ca nu ma trezesc cu "surprize". Multumesc!
Prietena mea are un motan care desi a fost gasit abandonat pe strada are un comportament interesant: pentru el mangaierile de la oameni sunt intotdeauna pe primul loc, chiar daca alte pisici nu fac asta....? (mai mult)
Am observat că atunci când mă joc cu pisica mea incep sa strănut, e posibil sa fie o alergie?
Bună seara! Dacă castrezi o pisicuta nu o sa mai aibă deloc menstruație?
Buna. Cum îți dai seama câte luni sau ani au iepurii?
De ce mă musca iupuroiul când pun mana pe iupuroica?
Bună ziua! Poate ma puteți ajuta cu un răspuns, am o pisicuta are în jur de un anișor, am ales sa ii diversific mâncarea. Ii dau la o masa bobite dupa care la următoarea ii dau pliculeț. Am ...? (mai mult)
O fost vremea de fatat și nu o fatat in ziua care i-a împlinit vremea, doi au fost morți și 6 vii și în cușcă ei era sânge, oare o avortat sau ce o pățit oare?
Am avut 2 papagali peruși, erau frați și erau impreună, i- am vândut fratele și am cumpărat o femelă, am băgat- o în colivie și masculul a început să zboare haotic pentru că probabil îi...? (mai mult)
Bună seara! Cum pot să aflu câți ani are pisicuța mea?
Cum se schimba comportamentul unei pisici dupa sterilizare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!