Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
E posibil ca o pisica care are pui sa nasca mai repede?
Bun seara/ziua, am o problemă. Catelusa mea vomita și simte rău. Este foarte deprimata și nu mănâncă sau bea apa. In urmă cu o zi sau 2 i- am dat o conserva de câini mai diferita fata de...? (mai mult)
Cum pot vedea dacă am papagal femela
Ce mancare pentru caini recomandati?
Ce mâncare se dă la pui de peruși când sunt mici?
Nu știu dacă voi ați mai auzit asa ceva, dar pisică mea este aproape vegetariană. Mănâncă foarte rar carne. În rest meniul ei sunt coji de cartofi, morcovi salata castraveți etc resturi de ...? (mai mult)
Bună TPU! Pisica mea are 2 ani și a pierdut un dinte, este normal ca o pisică adultă să mai piardă dinți? Mai au pisicile dinți de lapte la 2 ani de viață? Să știți că îi dau mâncare...? (mai mult)
De ce pisicile isi ascund ghearele?
Buna ziua, am si eu o intrebare! Am 3 caini, gen mama, tata si puiul.(Erau foarte atasati unul de celalat) Puiul are 1 an si jumatate si fix acum 2 saptamani a plecat de acasa, cred ca, cu alti cainii...? (mai mult)
Buna, este ok sa ies cu un bulldog francez vara la aer liber la 30 de grade? Mentionez ca il tin la umbra, nu il las in soare?
Salut! I-am făcut baie la pisica ( motan ) și sângera Acum 3 săptămâni l-am sterilizat, dar m-am uitat și nu avea nimic… Pana acum nu a mai făcut așa
S- a afirmat că ciobăneștii germani pot atinge vârsta de 22 ani. Unii specialiști sunt de părere ca ei pot trai doar până la 13 ani. Ce părere aveți și Dvs.? Dar cei comunitari, iubiți și...? (mai mult)
Buna seara, are cineva de donat pui de broasca țestoasa? Sunt din medias! Mulțumesc
E normal cainele meu sa aiba un testicul mai mare decat celalalt? E bichon maltez
Bună ziua! Am un Boxer, de un an și ii fetita, iar acum am adus un Techel, de o luna, tot fetita și as avea nevoie de niște sfaturi. Mai exact, cum i- aș putea obișnui unul cu celalalt? ...? (mai mult)
In tren avem voie cu catelus de talie mica in brate sau numai in geanta de transport?
Bună! Am un bichon, iar acum 2 săptămâni avea o roșeață in zona penisului..acum este cumva scos afară și roșiatic..are cineva idee ce ar putea fi mai exact? Menționez că are 4 luni jumate....? (mai mult)
Câinele meu de rasa bichon maltez mascul (in caz de conteaza rasa) se "freacă" in fiecare zi si de ar vrea, ar face- o si de cateva ori in aceeasi zi. Nu pe mana mea, ci pe mana alor mei, le- am zis...? (mai mult)
Care sunt cauzele pentru care unii câini fac cancer testicular?
Cunosc o femeie care are un pisoi de aproximativ 6 luni care iubeste pe toata lumea, se tot freaca de oricine vede, nu se plictiseste niciodata de mangaiat si am observat ca acesta nu are gheare chiar...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un bulldog francez, la ce sa ma astept? La ce boli? Am vazut multe anunturi pe internet, care e diferenta intre unul de 4800ron si unu de 1500ron?
Buna seara, am un bison maltez și vreau sa întreb care este cauza ca-i miroase foarte tare treaba mare?
Buna..eu as vrea sa imi cumpar o broscuta țestoasa. Doresc sa ii fac eu un terariu. Oare decoratiunile si pietrisul daca-l cumpar din alte magazine (nu petshop) trebuie tratate inainte cu ceva?
Este obligatorie carnet la pisica?
Buna ziua, am in hamster pitic.L-am cumparat sâmbătă.Azi am observat ca a început sa se scarpine.Care poate fi cauza?
Bună ziua! Am un ciobănesc bucovinean, are în jur de 50kg. Are o problema la cap, o rana, nu știu dacă s- a lovit sau a făcut o eczema ceva, problema este ca nu sta sa- l toaletez.Cu ce pot...? (mai mult)
Salut. Pisica mea are foarte multi purici si nu stiu cum sa scap de ei. Dupa mai multe incercari cu anumite solutii si sampoane cumparate de la magazinul de animale, l- am dus ieri la veterinar si i- ...? (mai mult)
Bună ziua. Cum îmi pot dezvata labradorul de 11 luni de rosul și zgariatul pereților? Zilnic dau cu glet și tot zilnic ii su strica domnul. Cedez psihic
Ce sampon poate folosi un pui teckel de 8 luni pentru piele sensibila si blana, intarirea firului de par?
Salut vreau sa scriu o carte, dar nu stiu cum sa o incep (va fi vorba despre o fata saraca care ajunge intr- o scoala de elita si acolo colegii ei care sunt din familii bagate isi bat joc de ea dupa ceva...? (mai mult)
Salutare! Pentru cei care stau la Cluj sau urmează să se mute, ce alternative de job uri am dacă sunt viitoare studentă (la taxa, cel mai probabil) care nu are experiență de muncă și 0 venituri....? (mai mult)
Salut, recent mi- am cumpărat un pui băiețel de caucazian are 2 luni problema este ca acasă mai am o femela de 2 ani tot caucazian, astăzi am încercat sa ii învăț unu cu altul dar ea nu prea ...? (mai mult)
Salut, am 3 motani si de ceva timp se plimba o pisica prin curte, pe langa ei mai mult, de ce? Nu e mama lor. Imi este mila de ea, dar nu prea as vrea ca ei sa stea pe langa ea
Nu mai gasesc un motan cu varsta de 7 8 luni, eu stau la curte, stiu ca era o pisica prin curte(nu era a mea) si brusc a disparut si el si ea. De ce? Oare se mai intoarce?
Salut, doresc sa achiziționez o barca gonflabila. Ma gandeam la un aqua storm stk300. Ce parere aveți? Este Ok pentru 2 persoane? Necesita permis daca ii iau si un motor termic? Sunt rezistente?...? (mai mult)
Care este sala de internet-cafe cu cele mai mici tarife din Bucuresti?
Buna Seara! As vrea sa-mi iau un clownfish, ideea e ca nu stiu care e treaba cu acvariu si cat de greu e de intretinut.Apa acvariului trebuie filtrata?
Am niste motani de vreo 7-8 luni, le-am facut adapost mare, calduros 100%, dar ei prefera sa nu stea acolo, daca ii bag fortat ies de acolo, de ce?
Ma confrunt cu o problema, fratele meu are un caine amstaf si eu ies cu el si dimineata, si dupa masa, si seara minim o ora dar in casa il tine numai legat in lant si imi zice ca nu e bine sa il las...? (mai mult)
Se mai citesc bloguri? Daca ati avea un blog despre ce ati scrie?
Salutare comunitate! V-ar placea sa detineti ca animal de companie pisici de talie mare imblanzite ceva in gen Caracalul sau Serval?
Buna TPU! Toate animalele intra in același timp in calduri? Adică daca pisicile intra in septembrie si câinii vor intra tot atunci?
Stau la casa cu curte. Cum procedez pentru a face un motan sa se impace cu un alt motan care s-a aciuat in aceeasi curte, fara sa se mai atace si sa se alerge intre ei?
Care este dimensiunea potrivita pentru cușca unui hamster pitic?
Cum se procedează pentru ca perușa să nu mai depună ouă?
Buna ziua! Mi-a murit subit un canar. Era bine cu o zi inainte. A mai patit cineva asa? Era femela. Statea in colivie cu doi masculi...
Bună TPU! Recent am cumpărat un încălzitor pentru țestoasele mele. În instrucțiuni scria că trebuie să fie băgat complet în apă, ceea ce am și facut, dar aseară am observat că nivelul...? (mai mult)
Buna seara...am o pereche de perusi s au inmultit cu trei puisori si de cateva zile a inceput masculul sa bata un puisorul cel mai mare, oare de ce?
Salut! Cu mare durere in suflet scriu asta, câinele meu a murit. Avea un an, era pechinez, foarte energic și iubitor. Marți după amiază am văzut că se simte rău și nu am știut de ce, a început...? (mai mult)
Buna ziua! Am un pește betta care face 3 ani. Are un acvariu de aproximativ 16L, un incalzitor (ce păstrează temperatura intre 26- 27 de grade) si un filtru. Pestele sta numai pe filtru cu gura la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
radu383838 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!