Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
imi dati niste caini de talie medie, frumosi? Pentru curte mica...
Hey am o intrebare cine ar castiga intr-o lupta dintre un pittbull si o puma?
TPU! Am un catel, care este negru si nu stiu ce nume sa- i pun. Sper sa ma ajutati, dar fara nume de genul " Bobi, Blacky, etc, ceva maid diferit. Cel ce da cele mai frumoase nume primeste...? (mai mult)
Buna ziua am si eu niste pui de pauni si sunt cam palizi au cam 2-3 saptamani si stau cu aripile lasate. As dori si eu un raspuns cu un tratamanet
Ce fel de program pentru editare si ce fel de camere de fotografiat foloseste Violet E. pentru pozele pe care le face?
Daca eu am facut un cont de google si am pus numele care il doream la canalu de YT, si l- am pus si la yt. imi apare ca la nume unde trebuia sa pun numele parintelui numele de la yt. as mai putea sa schimb...? (mai mult)
Salut As vrea sa stiu ce rasa de sarpe este cea mai lunga (un prieten tot sustine ca e anaconda dar eu zic ca e boa si daca caut pe net imi da mai multe raspunsuri...si nu pot gasi cu adevarat) deci va...? (mai mult)
Vreau și eu anime- uri de gen reverse harem. Inafara de brothers conflict; diabolik lovers; skip beat; kamigami no asobi; hakouki; uta no prince sama; hidro no kakera; la corda d'oro; dance...? (mai mult)
Recent am achiziționat o chitară clasică (doream acustică pentru că din (ne)cunoștiințele mele are gâtul mai mic dar bugetul nu mi- a permis) și o am de aproximativ o săptămână. De...? (mai mult)
Bulldog francez sau englez? care din ei e mai activ,jucaus,inteliget, cu un caracter grozav?
Vreau sa incep a spune ca am 16 ani.Acum 2 zile am achizitionat o rasa de caine amstaff de la un prieten(mai degraba este o catea amstaff). Catelusa are in jur de 7- 8 luni.Este un caine pur, ...? (mai mult)
Pescuitul este o activitate grea?
Am gasit un caine, era nemancat, dar jucaus. L- am luat acasa i- am dat mancare, apa. Nu stiu sigur ce rasa este, eu cred ca brac german. I- am facut niste poze http://tinypic.com/r/2m42m2s/9 ...? (mai mult)
am un catel. bichon maltez si a mancat un os(asa cred) si am fost plecata iar cand am ajuns mama mi- a zis ca a facut diaree cu sange(nu e sigur daca si sange, dar cel mai probabil nu) si au...? (mai mult)
De cand eram mica mi-am dorit să devin o pisica. Va rog ajutati-ma! Daca stiti cum sa devin o pisica, nu ezitati sa raspundeti.
Vreau sa cumpar un caine si nu stiu ce rasa sa imi iau... Voi ce spuneți, pitbull sau rottweiler?
Am un cocker spaniel in varsta de 6 ani. Astazi am observat ca sta cu capul inclinat in partea stanga.Am mers sa vad ce are si cand am pus mana pe ureche a scheunat.M- am uitat mai atent sa vad ce are,...? (mai mult)
Catelul meu de 5 luni are viermisori, ce pot sa ii dau pentru a scapa de ei, stiu ca trebuie dus la un doctor dar as vrea sa vad ce pot face eu in privinta asta
la ce timp se hranesc puii de catel de 2 saptamani, ca mi-a murit cateaua? :'(
Am un Yorkshire terrier și are 1 an și cântărește 2kg. L- am văzut mâncând o bucata de ciocolata neagra. E posibil sa fii mâncat maxim 10g... Este o problema? Știu ca ciocolata nu e buna...? (mai mult)
Funda! Pisicuta mea mănâncă mancare umedata si cand ii dau crontanele de la Whiskas sau royal da cu labuta semn ca nu ii plac? Dar daca nu ii dau deloc mancare umedă...le mananca de foame probabil...? (mai mult)
Funda! Hey... nu stiu ce sa mai fac cu Katy (pisicuta mea - junioara mea drăguță :) ) :))))) Are purici! :( i.am facut baie cred ca de 3 ori saptamana aceasta... cu smponul de la Happy (impotriva...? (mai mult)
Funda! Am o pisicuta de 2 luni! Astăzi a împlinit 2luni :))). Eu o hrănesc cu mancare umedă de la : Whiskas, Friskies si Felix(JUNIOR)... iar mâncarea uscata bobite de la Royal Canin Baby ...? (mai mult)
Vreau sa mi iau un caine chow chow...dar sunt adevarate zvonurile ca este retras si nu este sociabil si nu accepta prea multa atentie? Imi puteti vorbi din experienta? Eu as vrea sa ne intelegem, sa comunicam...? (mai mult)
Va rog cineva cainele meu are TONE de purici pe spate, are sangerari, nu mannca, daca dau pe el cu apa curge sangele, si se tot scarpina in continuu, se screme, plange. AM NEVOIE DE O SOLUTIE IMPROVIZATA...? (mai mult)
Husky sau chow chow? Stau la apartament. Am 15 ani si sunt destul de activ dar va incepe scoala. Funda pt cel mai bun argument si vreau sa va aud si parerea.
Heyyyy :-)) Imi puteti da niste proiecte pentru vara?! Ceva ce pot pune intr-un portofoliu? FUNDA
Buna! As vrea sa stiu de la cate luni(sau saptamani) pot sa duc bichonul havanez la plimbare si cu ce sa il duc la plimbare(ham sau lesa si zgarda).
Am o pisica albastru de rusia si astazi mi-a nascut si a nascut in sifonier...acum vreau sa ii mut! Dar eu ii mut si ea tot acolo-i duce! Ce pot face va roooog ajutati-ma! FUNDA
Hei....am gasit o randunica cazuta din cuib....defapt...mai multe, dar numai ea a supravietuit.....imi puteti spune cum pot face sa traiasca chiar daca trebuie sa plec fara ea undeva, vreo 3 sau 4 ore?(nu...? (mai mult)
La noi în România, există microorganismul "amoeba mâncător de creier)?
Cainele meu doarme cu ochii peste cap.Este de rau.Ma cam sperie si cred ca v-a muri!
Salut, imi puteti spune ce rasa de caine este acesta aproximativ deoarece eu vreau sa adopt unul si cred ca este o combinatie ceva Terrier...? (mai mult)
Am un caine (Malamut de Alaska) si de 3 zile nu mai mananca absolut nimic. Ieri am chemat medicul veterinar care i- a facut 3 injectii, pentru 'scaun' si vitamine. Tot ieri dupa ce a plecat...? (mai mult)
Salutare comunitate TPU. Am o întrebare legată de moartea pisicii mele, detaliile fiind acestea: - de la o pisică(pe care o știm de mai bine de 2 ani, deci cred că este sănătoasă), care a...? (mai mult)
As vrea sa-mi cumpar un caine. Ce caine mi-ati recomanda dintre : Labrador, Husky sau poomerian? Multumesc :*
Salutare TPU, seara cand ma plimbam prin oras am gasit un porumbel voltat si l-am luat acasa, imi puteti spune ce sa ii dau de mancare?
.vghbichon.ul are neaparat urechile lasate in jos?
Stie cineva un loc unde pot practica parkour in Timisoara. Un loc exact nu banci sau copaci. Nu neaparat cu profesor, dar daca stiti si cu un profesor sa spuneti. DAU FUNDA!
am o intrebare foarte importanta pentru mine. Acum o luna- doua a nascut una din pisicile mele in grajd, 4 pui. Astazi mieuna in fata casei cu unul din pisoi langa ea. Am mers in grajd sa vad...? (mai mult)
Buna Deci are cineva porcusor de guineea? Eu trebuie sa-mi iau dar vreau doar 1 pentru ca nu am loc si timp de 2 Are cineva doar 1? daca da, e ok? Nu il afecteaza cu nimic?
am o intrebare: vreau sa iau o placa video mai buna pentru PC-ul meu, cum aflu daca va fi compatibila?
Am o catea husky de 10 saptamani care a fost muscata de capusa si i- a lasat boala babesioza am dus o la doctor i- a scos- o si i- a pus perfuzie dar chiar si asa are sanse de 50% de scapare dar problema...? (mai mult)
Salut, de curand am luat un catel(maidanez, pui de 2 saptamani ) si nu vrea sa manance si nici sa bea apa mai mult linge cand ii dau paine cu lapte.Si o idee sa nu mai planga noaptea? nu pot sa dorm...? (mai mult)
Buna Cam ce dimensiuni ar trebui pentru un tarc de caine Saint Bernard ca sa aibe loc si pentru,, joaca"?
Mi- am luat de curand un pisoias. I- am cumparat litiera si asternut unde sa isi faca nevoile. Insa de fiecare data cand il duc acolo, incepe sa manance (sau cel putin ia in gura) din asternut...? (mai mult)
Am un bulldog francez baiat si as vrea sa iau o fetița PUG. Ce părere aveti despre aceasta combinație dintre cei doi din toate punctele de vedere? Menționez ca băiatul are 3 luni si fetița 8
Am nevoie de niste link-uri cu niște trucuri magice explicate ca poate mai învat și eu un truc. Mă ajută careva?
Salut inca odata! Cine face baschet de mai multa vreme sau asa aveti vreun program de munca(workout) pentru stapanirea mai buna a mingii sau ceva. Daca da care e programul vostru de exercitii pentru baschet?...? (mai mult)
Eu fac baschet din clasa 1 adica vreo 6- 7 ani de baschet si merg la antrenamente la club si acolo is vreo 2 prosti ca nu am cum sa le zic altfel care faulteaza pe oricine(lo faultat odata pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!