Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Pentru ca sora mea s- ar putea sa plece la facultatate in Bucuresti, ai mei vor sa imi cumpere un animalut, dupa mult timp de rugaminti. Am de ales intre porcusor de guineea si hamsteri. M- am ...? (mai mult)
Este legal să mergi la pescuit înainte de 18 ani,inclusiv la pescuit de performanță unde foloseşti obiecte precum undițe speciale,GPS,sulițe, cuțite pescăreşti şi macete?
Mi-a dispărut pisica de câteva saptamani, se va întoarce?
Ce parere aveti despre https://secure.peta.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=5173?
Ati auzit de aceasta sarbatoare https://www.change.org/p/govnerment- of- china- mr- li- keqiang- prime- minister- state- council- people- s- republic- of- china- ministry- of- foreign- affairs- ...? (mai mult)
Cum imi conving parintii sa imi ia un caine(shih- tzu)? Problema nu sunt bani sau alte chestii de genu.Problema este ca tata(doar tata pentru ca mama ar vrea catelul) nu vrea sa tinem caine in casa.Dar...? (mai mult)
Am dat branza sarata la puii de gaina. Vor muri? Dau funda
Am un bichon de 8 luni( primul meu caine ), e baiat, destul de ascultator, insa azi am intampinat o problema. L- am scos in parc pe blanos si a dat de un os de pui, am observat noua sa achizitie...? (mai mult)
am stat in pat si mi- am mangaiat pisicuta de o luna si doua saptamani si am realizat ca la mustati, una dintre mustati sau mai bine zis doua, sunt indoite grav. Prin indoite grav ma refer...? (mai mult)
Hey, am un catel pichinez in varsta de 11 ani si de ceva vreme a inceput sa mearga foarte greu, din cauza asta a inceput sa stea doar intins pe jos, mai mereu il lasa picioarele din spate si cade. Stie...? (mai mult)
Este cineva din Satu Mare care joaca Dungeons & Dragons si daca nu e nimeni nu stie cineva vreo metoda de a gasi pe cineva? :-D
Se poate invata o pisica de un an sa raspunda la un nume? Daca da, cum?
stiti vreun site sau loc de unde as putea adopta un caine de rasa pe gratis? Multumesc
Ce parere aveti despre ideea de a tine un jurnal? Adica la 16 ani e copilaresc?
Am un caine, o corcitura de 2 luni, si de cateva zile ii cade blana. Ii cadea numai in spatele urechiilor, dar acum si pe spate. Si tot de cateva zile isi tine urechea jos. Oare ce are?
Am nevoie urgenta de ajutor! Cum se dedica un capitol dintr-o carte scrisa pe wattpad?
Am prins o musca. Vreau sa stiu: Ce mananca? Ce bea? Cum ii fac un pat? In general, cum o ingrijesc?
Imi poate da cineva niste exercitii prin care imi pot Creste acuratetea si/sau reflexele? Va rog.
Am niste nevoie de ajutor, de la cei care au experienta cu pisicile.Intr- o zi, acum o saptamana, am gasit un pui de pisica(este motan)care mieuna dupa ajutor.Era zgribulit, slab, etc. I- am...? (mai mult)
Pisica mea nu mai mananca si i- am dat mancarea ei preferata, este foarte slaba si refuza sa manance orice tip de mancare. Ajutor, va rog, in curand cred ca va muri, nu stiu ce boala are, dar este...? (mai mult)
Hei! Eu am un motan/o pisica și nu știu dacă e mascul sau femela. As vrea sa aflu cât se poate de repede. Mi- E rusine dar o sa încerc sa va explic:are un cerculeț roz, apoi doua pernuțe micuțe...? (mai mult)
Cred ca am un blestem asupra cainilor pe care ii am. Deci, cand aveam 5- 6 ani, aveam 2 caini pe care ii uram, dar acum ma cred cel mai prost om din lume ca- i uram.Cati caini am avut, ...? (mai mult)
Am adoptat recent un caine. Cel de la care l- am adoptat l- a adus pe catel cu masina cam 3 ore. Faza este ca ieri ( fiind prima zi ) l- am scos pe afara dar nu interactiona cu nimic, se baga sub...? (mai mult)
La cat timp dupa ce a fatat pisica o pot duce la sterilizat?
Am primit acum cateva zile un bichon maltez de 2 luni. E simpatic foc doar ca atunci cand ne jucam ma tot musca si devine destul de dureros. Am inteles ca ii cresc dintii si de aceea are tendinta sa roada...? (mai mult)
https://en.wikipedia.org/wiki/Clean_climbing Acest tip de alpinism nu va deteriora in nici un caz stanca? Sau sunt sanse sa o strice?
Ce nume sa ii pun catelului meu?
Daca am un iepuras si este vesel...Se joaca singur toata ziua si daca ma uit la el ingheata.Cum as putea sa ma imprietenesc mai bn cu el?
As vrea un rottweiler, dar mai intai vreau sa stiu cateva lucruri Ce e mai potrivit femela sau mascul? Stau cu bunici si parinti si mai am si un caine pechinez. Vreau mai bland si ascultator
Funda! Sfaturi pentru baita pisicutei. + ce parere aveti despre apa de gura pentru pisici si căței cu aromă de mentă? Suportabil...
Cei care aveți câini la apartament i-ați castrat/sterilizat? De ce? De ce nu?
Am o problema care este cam mare dar nu f importanta. Totusi, as dori sa ma ajutati cant mai repede! Mi- au intrat 3 muste in dormitor si nu mai pot sa le dau afara! Va rog sa ma ajutati. URGENT!...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un pestisor beta. Ideea e ca nu stiu cam cat de mare trebuie sa fie bolul, precizez ca vreau sa cumpar un mascul. Si mai am o intrebare, apa pe care o pun acolo trebuie...? (mai mult)
Mama nu vrea sa imi ia un catelus pana unul se prapadeste si fratii mei au cate unul, imi doresc foarte mult unul! Va rog ajutati- ma cu replici pentru ai convinge chiar daca avem trei catei! ...? (mai mult)
Am o pisica care are aproape un an. De cand e mic face la litiera, nu e problema de facut in casa, dar acum e problema ca de la un timp nu mai isi astupa ce face... da cu laba numai pe margine ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de Youtube si am nevoie da ajutor. Va rog sa imi dati si mie niste programe de editat video[ Nu doar de jocuri, eu filmez si in viata de zi cu zi]. Va multumesc
Donează cineva pui de british shorthair?
Sall! Ce nume sa ii pun pisicii mele dar cainelui?
Bună ziua. Întrebarea mea se adresează stăpânilor de câini, care îi țin la bloc : Am un shih- tzu (mascul) în vârstă de 1 an și 3 luni, pe care l- am ținut până acum la curte. Aș dori...? (mai mult)
Salutare, oameni faini! Am cumparat un pestisor betta si as dori sa știu: daca am dat mancare prea multa pestelui, mai are pe fundul bolului, intrebarea este daca ii mai pun sau mananca de acolo? ...? (mai mult)
Am un yorki de 5 luni, femela. De 3 zile e foarte apatica, somnoroasa, nu vrea sa faca nimic. Am fost la veterinar cu ea dar a spus ca nu are nici o problema. Un alt medic mi- a spus ca s- ar ...? (mai mult)
Am o pisica din rasa Ragdoll, e fetita, si am fost la veterinar cu ea la un control de rutina. Medicul a constatat ca nu se simte bine din cauza caldurii si ca ar fi indicat sa o tund. Am ...? (mai mult)
.. Am o problema mare. Am 3 pisoi care au ramas fara mama cand aveau doua saptamani si o zi. Acum au trei saptamani si trei zile. In primele zile, mancau bine. Acum, sunt tare amarati. Mi- ...? (mai mult)
Hei, cainele meu are o problema. De vreo 3 luni are o gâlmă extrem de mare la gat. Ce mi-ati recomanda? Sau ce credeti ca este acea gâlmă?
Am o pisica mica de vreo 1- 2 luni impreuna cu mama ei si cei doi frati.Stau la tara si azi, cand am venit de la scoala l- am gasit jos la intrarea catre cendrala adanca de vreo 2m.Nu are rani...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un skateboard. Am o greutate de 45 de kg si o inaltime de 1.40- 1.45 si am 14 ani. Vreau o placa de incepatori cu care sa pot executa si niste trickuri. Voi ce placa i- mi sugerati?...? (mai mult)
As vrea sa aflu de ce ucid cainii puii de pisica.
Pisica mea a fatat la inceputul lui aprilie 3 pisoi doar dar 2 s-au nascut morti deoarece s-a chinuit mult.Nu stiu de ce dupa ce a umblat iar cu motani tot nu a ramas gestanta.De ce nu mai fata?
Salut, sa ma apuc de vlog? Aveti sa imi dati idei pentru primele vloguri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.