Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Hey,buna!:):):) Ce faceti? Ce animale de companie mai speciale aveti voi? Cat au costat?
Animalele pot fi pe stop?
Cum pot face sfoara? Sunt destul de flexibil.
Pe data de 22 iunie, avem serbare la scoală si ne- am gândit sa facem un dans contemporan care sa contina câteva elemente dintr- acesteahttps://m.youtube.com/watch?v=SLm1pARdfyA... Sper ca apare...? (mai mult)
Imi place sa fac origami 3d (din ala cu triunghiuri multe :) ). As avea nevoie de ceva idei de modele, dar sa nu fie lebede, panda, chestii basic. As vrea ceva mai complicat. Mersi :D
Cum putem promova rapid si de impact grupul - > https://www.facebook.com/groups/788738224559264/ - > S- a format un grup nou destinat acvaristicii pe facebook pentru regiunea Dobrogea in special, ceea...? (mai mult)
Am o pisică mică cum să o fac să doarmă în culcușul ei să își facă treburile unde trebuie și sa adoarmă noaptea?
Vreau sa imi iau saptamana viitoare un animalut de companie.In afara de caine si pisica, ce animal credeti ca ar fi bun, fara sa fie nevoie de foarte multa munca(de exemplu, eu am broasca testoasa,...? (mai mult)
am un caine de 1 an si 6 luni, mascul, si as cam vrea sa il castrez, pentru ca am mai luat o catelusa, sa nu se mai simta singur, dar in loc sa se joace, face nebunii pe ea, si catelusa are...? (mai mult)
Deci. Am avut o pisica care a avut 4 pisoi. Pe mama lor a calcat- o o masina in drum pe autostrada duminica trecuta deci eu am ramas sa am grija de ei. Puii au aprox. 2 luni. Sunt marisori si eu ...? (mai mult)
Hey TPU... Am 3 pisoi cu varsta de 3 saptamani si o zi. Din pacate, mama lor a murit acum o saptamana. Pisoii mananca singuri, dar ii simt lipsa mamei. Au sanse sa mai traiasca si sa se dezvolte normal?...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa- mi gasesc o Tigare Electronica buna (sa vapez mult). In prezent am o eJo AIO si ca prima tigare electrica mi se pare buna dar vreau ceva mai bun. Daca se poate sa ma ajutati...? (mai mult)
Salut. As avea și eu nevoie de niște sfaturi de la voi. Într- o luna de zile e ziua prietenei mele și face 18 ani (Majoratul). Și as vrea sa- i cumpăr un sharpei. Ar fi un cadou frumos? Mulțumesc,...? (mai mult)
Am o intrebare ca toate celelalte legata de porcusorul meu de guineea. Am auzit ca il pot scoate afara daca am ham special. Este adevarat?
Pisica mea are o "punga/pielita" pe trei sferturi din ochi alba, doarme cam toata ziua, ea se juca si nu prea dormea, nu prea mananca si parca blana ei nu mai e la fel. Tinand cont ca azi e ...? (mai mult)
Am un papagal rasa Micul Alexandru de vreo 4 sau 5 luni si inca este cam salbatic. Ii este frica cand bagi mana in cusca si se agita. Cand este in afara custii se sperie doar daca vii foarte aproape de...? (mai mult)
Azi am luat o pisicuta (are cam 5- 6 sapt) si am luat o de la cineva din cartier asa ca am facut 2 min cu ea pana acasa, si maine as vrea sa merg cu ea la veterinar si nu stiu cum sa o duc pana...? (mai mult)
am o problema foarte mare si nu stiu ce sa fac. Pisica mea a disparut de acasa de 3 zile, astazi am gasit- o intr- o "padurice" plina de sange si viermi dar inca traia... am curatat- o de...? (mai mult)
Cine stie barbut? Am o nelamurire: Daca zarurile castigatoare sunt: 66 65 55 33 si cele pierzatoare: 11 12 22 44, ce se intampla daca iti pica de exemplu 63 sau 34 etc.?
URGENT! Va rog ajutati- ma, am un catel luat de pe strada, cred ca are vreo 3 luni, nu stiu ce are dar face spume la gura din cand in cand, se opreste si tremura pana se opreste din a mai face spume...? (mai mult)
Caut de foarte mult timp un motanel pentru pisica mea siameza si nu gasesc. Stiti cumva de unde as putea face rost de un motan siamez? Sunt din zona Craiovei si nu as vrea sa investesc foarte...? (mai mult)
Buna,ma ajutati va rog? Cum imi pot gasi de munca? sa impartit pliante,reviste,ziare, fluturasi ceva... am 17 ani! sau orce.,vanzatoare, bona ceva sunt din Bacau!
Cum pot face un scenariu de teatru? Am creat povetsea si acum vreau sa construiesc scenariul, dar cum?
Urgent! Motanul meu a inghitit o punga mica de plastic.Sunt sanse sa se imbolnaveasca sau nu am de ce sa ma ingrijorez?
Am o intrebare: Cainii pot simti/vedea spiritele/fantomele? Azi cainele prietenei mele facea foarte urat in fata blocului unde a murit bunica mea acum 2 luni. Incerca sa fuga si se uita in spate...? (mai mult)
deci am o problema cu cainele meu si ma scoate din pepeni ca sa zic asa. Imi iubesc cainele si vreau sa- l scot peste tot in oras, dar am urmatoarele probleme legate de el: - Nu merge la...? (mai mult)
Spuneti- mi va rog ce sa fac... am un femela de ciobanesc german, care s- a imperecheat cu un caine care este corcitura de ciobanesc, adica a fost imperechet cu un caine lup, tot este mare si foarte...? (mai mult)
Mereu mi- am dorit sa cumpar o chitara electrica.Acum am posibilitatea si am nevoie de un sfat! Nu am avut niciodata tangenta cu muzica, alte instrumente+ 0 cunostinte in muzica, fiind primul...? (mai mult)
Cum se joaca jocul cu carti La Pescuit?
Ce preferati:caine sau pisica? Argumentati!
Cat costa un Ciobanesc German, fata fara pedigree? Dar sa il gasesti in Iasi.
Cam salariu are un nou angajat in LIDL? Si exista program la 6/8 ore la ei? Unde merita sa lucrezi? Kaufland sau LIDL?
Cum pot face ca sa nu imi cada unghia cu gel după ce o pun... Adica o aplic pe șablon... Fac tot ce trebuie, iar apoi se lupește de pe unghie cum ar fi o pielița... Daca ați mai avut probleme va...? (mai mult)
Buna ziua am o catelusa metis in varsta de 2 ani si nu a avut menstruatie deloc...mananca normal se comporta normal nu am nicio problema cu ea doar ca nu avut menstruatie ma puteti ajuta? va multumesc
Astazi am gasit un pui de vrabie prin curte, pe cale sa fie mancat de pisica mea. L- am asezat intr- o cutie unde i- am dat paine imbibata cu apa cum am vazut pe alte site- uri. Ce ar trebui...? (mai mult)
O catea de pe strada a fatat si cateii isi cauta adapost. Mi.e mila de ei si as vrea sa.i ajut:sa iau umul acasa. Dar nu ma lasa mama. Ce sa fac TPU?
Bună... mai demult am scapat puiul meu de iepure salbatic (care are 1 luna si ceva) din brate (eram în genunchi, deci era o distanta mica). Dupa ce a cazut a matait de vreo 3 ori si s- a oprit. Dupa...? (mai mult)
Sunt ingrijorata! De vreo saptamana hamsterul meu nu prea mai doarme.Cand ma uit in cusca lui, ori sta, mananca, se spala etc. Doarme cam 2- 3 ore ziua, iar noaptea se da pe roata de pe la ora noua...? (mai mult)
Am un hamster pitic rusesc[baiat]. Il am cam de 3- 4 luni si la ineput musca foarte tare.Acum este mai bland.As vrea sa stiu daca as mai putea lua un hamster pitic si sa ii pun in aceeasi cusca....? (mai mult)
Perusul meu se teme de osul de sepie.de cand l-am cumparat nici nu se atinge de el.ce sa fac?
Cum se pune cast pe wattpad?
Cineva stie unde pot sa cumpar jucarii de tip modular quadro pentru copii?
Imi puteti spune cum se numeste floarea din imagine: http://imgur.com/yroE38d Am nevoie de numele ei pentru un ierbar si nu am nici o idee ce denumire poate avea.
O sa se faca Descendentii 2?
Din ce film e scena asta? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=s9jAwRBXPQA
Am o problema cand vreau sa filmez..Deci, incep filmarea dar din cand in cand mi se opreste sunetul. Dupa aceea isi revine, si dupa iar nu se mai aude..Si tot asa...Ma deranjeaza lucrul asta,...? (mai mult)
Salut.Am o problema, nu pot sa cant o melodie la chitara, tin ritmul constant asemenea unui robot, in varianta originala sa mai fac pauze pe care eu nu le fac, nu nimersc ritmul. Cum sa fac sa rezolv?
Cum sa obtin ureche muzicala (pentru un instrument)?
Vreau sa stiu daca un caine Border Collie latra la straini? Sau e la fel de prietenos ca un Husuky, Labrador?
Am nevoie de ajutor urgent! Pisica mea a cazut de la etajul 2...mai apoi am gasit- o însă este intr- o stare foarte proasta...nu se ridica de jos, deloc respira greu...și de fapt nici nu se clinteste....nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.