Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am nevoie de ajutor urgent! Pisica mea a cazut de la etajul 2...mai apoi am gasit- o însă este intr- o stare foarte proasta...nu se ridica de jos, deloc respira greu...și de fapt nici nu se clinteste....nu...? (mai mult)
Stie cineva un cabinet de veterinar unde se si cupeaza urechile? Pentru un dog argentinian vreau. As vrea pe cineva care nu cere foarte multi bani la cupaj( max 100- 100 si cv de lei) Multumesc...? (mai mult)
ce inaltime si greutate ar trebui sa aiba un ciobanesc carpatin la 4 luni?
Salut, de cateva zile am observat ca catelul meu care are 3- 4 luni nu mai mananca, nu mai este la fel de jucaus si astazi am vazut ca a vomitat o spuma alba? Ce sa- i fac ca sa- i treaca? Nu il pot ...? (mai mult)
Am 3 pui de pisica si recent de 2 zile si au deschis ochii, unul dintre pui are doar un ochi deschis si celalat nu poate sa il deschida pentru ca ii curge ochiul si acum i s- a intarit acolo stiti...? (mai mult)
as vrea si eu niste severe de cs 1.6 mod biohazard (ceva mai simplu) sau mod zombie plague(cum ar fi fara ammo care se salveaza fara sa se faca repede, ammo sa dureze doar o mapa cu clase de...? (mai mult)
Bună dimineața ce hobby ai. Eu fotbalului și plimbările în aier ĺiber? Voi.
Salutari! De unde pot cumpara un Akita inu? Ce site-uri imi recomandati? Multumesc
am o intrebare. Sunt indragostita de animale si as vrea sa am de- a face tot timpul cu ele. As vrea sa intru intr- o 'fundatie ' care se ocupa cu animalute bolnave. Cva voluntar sau cam asa.Sunt...? (mai mult)
Am o intrebare...Am un papagal si i-a iesit sub aripa o unflatura care creste din ce in ce mai mare...ce este... ajutatima va rog
am o nimfa,azi am cumparat-o,cand incerc sa o ating ma musca, se zbate, ce sa fac? Va rog nu intepeti cu comentarii jignitoare.
as vrea sa stiu cine e mai bun la paza: Rottweiler sau ciobanesc german?
Buna tpu...am o perusica si un perus, le- am pus si un cuib pentru a face puisori si mereu vad perusica ca se duce in cuib dar dupa 20- 30 secunde iasa ...Nu stiu cum sa- mi dau seama daca va avea oua...dau...? (mai mult)
Am cumparat un perus si vanzatoarea mi-a zis ca este mascul dar recent am intrat pe un grup si mi s-a spus ca este femela. întrebarea este Daca este femela ar trebuii sa faca oua?
Vara asta o sa- mi iau un catel mic (stau la apartament) si nu stiu ce rasa (am 12 si 7 luni). Imi spuneti va rog cateva rase de catei mici si cat de pretentiosi sunt, cum trebuie sa ii ingrijesc...? (mai mult)
Buna seara dragi iubitori de caini, am hotarat sa caut un forum de dresaj/caini etc. Deoarece mi- am dorit un caine de mai demult si din fericire acum stau cu iubita mea in chirie lucrand amandoi ( numai...? (mai mult)
Stiti cumva daca volumele paperback din saga "Cantec de gheata si foc" prezinta harti si detalii despre fiecare casa, asemenea celor hardcover?
Bună Bichon,yorkshire sau pechinez?
Hei. Apelez la cei cu imaginatie. Trebuie sa fac un desen folosindu-ma de expresia "a fi influent". Ajutati-ma cu niste idei
Salut,am gasit un pui de pasare,pe afara...l-am luat,i-am dat sa manance cu penseta, iar fratele meu i-a facut 2 poze cu blit, si de atunci tot "canta", oare l-a afectat blit-ul de la telefon?
Care rasa este mai buna pentru paza si protecție Ciobănesc German sau Malinois
Salut.Imi puteti spune va rog ce rasa de cateluse sunt acestea? Sunt facute de aceeasi catea toate.Dau funda.http://postimg.org/image/jr4ffeeej/bdae75f1/
Puteti sa- mi spune- ti va rog frumos ce rasa este aceasta pisica? https://scontent- mxp1- 1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-...? (mai mult)
Am niste hamsteri pitici siberieni (au facut 7 pui in 2- 3 saptamani si nu am cui sa ii dau ar fi ok daca i- asi lasa pe o campie intr- o padure(mai ales ca e vara) ca la auchan la pet shop mi- e ca daca...? (mai mult)
Vreo solutie de pureci pentru pisica/caine sa fie bunaa, nu-mi traba zgarzi, sampoane sau pastile!
Buna seara, Azi de dimineata in parcare la carrefour am gasit un pui de catel lovit la picior. L- am adus acasa dar avand caine agresiv tot femela nu a acceptat puiul. L- am tinut toata ziua pana acum...? (mai mult)
Am 3 pisoi care au aproape 2 saptamani. As vrea sa stiu ce mancare la pliculete as putea sa le dau cand vor mai creste? Dintre Whiskas, Felix, Dreamies, Sheba, Purina, care o preferati pentru...? (mai mult)
Cum as putea sa imi modific vocea? Am depasit pubertatea deci presupun ca- mi va fi mult mai greu acum. Nu aveam de unde sa stiu ca nu ma prea interesa pe atunci... intreb deoarece vreau o voce mai impunatoare...? (mai mult)
Cat costa hrana unui pui de Cane Corso? Dar hrana unui adult? Cum se intelege cu alte animale (caini, pisici)? Ce temperament are?
Daca am de facut un tatuaj mare, toata mana sau tot spatele cum il transfer? Adica foaia de transfer este A4, cum fac sa il transfer pe toata mana? Pas cu pas va rog. Dau funda.Multumesc
Am 3 pisoi care au aproape 2 saptamani.As vrea sa stiu : - De la ce varsta as putea sa incep sa le dau pliculete sau mancare Whiskas Junior? Care e mai buna dintre mancare sau pliculete?(Tot...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un pui de labrador. Cam cat ar costa hrana unui pui (8- 9 saptamani)pe luna? Dar hrana unui adult? Cum se intelege cu alte animale (caini, pisici)? Ce tip de hrana trebuie sa...? (mai mult)
Am primit o pisicuta,cred ca e o ea,dar nu sunt sigura,in fine, cum sa am grija de ea? Cum sa imi dau seama daca e fetita sau baietel? Ce nume sa ai dau?(are culoarea neagra)Funda!
Caut o curea de ceas dubla. Am cautat pe net si în cateva ceasornicarii, dar nu am gasit. Stie cineva un magazin sau un site?
Imi pot pune oja semipermanente fără base coat?! Va rog cat mai repede!
Ce pasare este? http://postimg.org/image/4uvgbo8e3/04f8be1d/ http://postimg.org/image/s5nuvy5x7/40823245/ http://postimg.org/image/4js8nid17/e565a358/ M- am uita pe net si tot nelamurita sunt, am...? (mai mult)
Nu pot sa tin unele ritmuri la chitara, fac bataile egale la unele melodii.Se poate sa nu am ureche muzicala dar cum o pot obtine? Nu se pune problema varstei ( in caz ca ati crede ca am 8 ani ...? (mai mult)
astazi la 14:00 a murit pisica mea.Toata ziua eu cu mama mea am plans fiindca in casa va fi liniste nimeni nu va fugi noapte si nu ma va speria, nu se va mai juca, catara pe masa, incalzi.Imi...? (mai mult)
Salutări. Am cumpărat recent un pandantiv și aș dori să- i atașez o fotografie. Este mic, cam de 25 mm. Cum aș putea să scot fotografii atît de mici potrivite pentru acel căpăcel, iar poza...? (mai mult)
Am un hamster pitic care are la nas ca niste cojite galbene dar care nu se iau si mai este putin rosu in zona...acum nu stiu daca este o rana ceva (el se arunca de la etaj si cade uneori in nas) sau scurgeri....? (mai mult)
Am un catel din mama Bichon si tata Caniche si are 6 luni. Voiam sa va spun ca face gesturi de imperechere cu un urs de plus.la ce varsta sa-l dau la imperechere ca vad ca ar vrea.
Pentru cei din Galati, cat este intrarea la Viva la piscina?
imi poate spune cineva unde m- as putea duce ca sa pot sa ating serpi? un fel de parc sau zoo care te lasa sa pui mana pe ei, sa ii tin in mana. Am incercat mariile gradini zoo din tara dar nu ...? (mai mult)
FUNDA! ^_^ Cum pot curata urechile pisicutei mele, junioarei mele ♥♥♥... adica sunt curate (oarecum) sa le, , dezinfectez, , nu stiu. Ce parere aveti despre, , OTISEPT, , ? Sau...imi dati si...? (mai mult)
FUNDA! Daca spalam dintii piscutei noastre cu pasta de dinti (pentru pisici) de cate ori trebuie sa o facem? 1 data pe zi, 1 data la doua zile, de 2 ori pe zi? Va rog sa imi recomandati pentru o pisicuta...? (mai mult)
Mi am luat o testoasa mica acum o saptamana dar as vrea sa o returnez pentru ca mi am dat seama ca nu sunt pregatit sa am animale. Pot face acest lucru? Voi mai primi banii inapoi? P.s. ...? (mai mult)
Am un fisier pdf ce consta intr- un sablon origami. Problema este ca este negru pe alb iar mie imi trebuie alb pe negru pentru ca vreau sa- l printez pe hartie neagra. Se pricepe cineva sa transforme?...? (mai mult)
http://imgur.com/MiJcUAz Ce fel de caine e?
Salut, cine stie o aplicatie android de pariuri sportive care sa dea un randament bun, nu genul de "betting tips" de care e plin magazinul play si dau pronosticuri pe favorite si cote mici cu procentaj...? (mai mult)
Eu mi-as dori foarte mult un Chihuahua, Yorkshire sau Bichon, dar nu pot plati unu. Credeti ca as putea gasi anunturi de donatie? Stiti unde as putea sa gasesc? Dau fundita! :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?