Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce rasa este acest câine? http://imgur.com/2Bu9VxQ
Ieri am observat ca hamsterul meu statea cam ciudat in casuta.Prima data m- am alarmat.L- am trezit si am vazut ca avea piciorusul blocat (nu stiu exact cum sa explic.In spatele casutei doi ...? (mai mult)
Salut.Ce rasa credeti ca este? http://imgur.com/oil1Aqm http://imgur.com/2yDyRQz http://imgur.com/jslexTH http://imgur.com/nLBjX6D http://imgur.com/uraqf5v P.S:E aceelasi caine. Multumesc.
stie cineva de unde mi-as putea papusile one direction? As vrea din Romania sa le achizitionez. Credeti ca as putea sa le gasesc la Dragonul Rosu? Multumesc anticipat.
Bunica mea are niste pui de găină, rățuște si curcute.Le- am luat niște furaj cu vitamine si le da în făină.Am luat si albastru de metilen pentru a pune în apă, le da mereu verdeață(...? (mai mult)
BUNĂ! OFER FUNDIȚĂ ^_^ Am 3 intrebari pentru voi :)) 1) Care este cel mai bun sampon pentru pisici? Ce parere aveti despre HAPPY ^_^!? 2) Dar pasta de dinti - cu aroma de peste? Ce parere aveti...? (mai mult)
De unde pot cumpara albumul Panini Euro 2016 si pachete cu abtibilduri?
Saluate TPU as dori sa stiu care e mai...? (mai mult)
Alege un raspuns castigator Buna ziua! am 25 pui de găină si 25 de curcute si 10 rățuște tot pui.Le- am luat furaj dar conține numai vitamine.As vrea ceva antibiotic sau tratament pentru prevenire...? (mai mult)
Imi puteti spune in cat timp she formeaza oul in gaina?
Pisica sau caine? De ce?
am 25 pui de găină si 25 de circuite si 10 rățuște tot pui.Le- am luat furaj dar conține numai vitamine.As vrea ceva antibiotic sau tratament pentru prevenire bolilor la aceste specii ...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si stau la bloc, as vrea sa imi conving parintii sa imi cumpere un pui de amstaff. Ceva sfaturi?
Salut, cum pot sa deosebesc un mascul porumbel voiajor de o femela? Spunetimi toate criteriile va rog!
pot fotografia cladiri de ambasade din exterior, daca ma aflu pe spatiul public?
Salut, am vazut pe youtube un tunel pentru hamster, acel tunel fiind de carton. L- am facut Joi, dar hamsterul meu sirian nu prea foloseste, mai mult foloseste roata, dar am scos roata din acvariu,...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un buldog francez. O sa il tin la curte dra din cate am inteles nu rezista la frig. In curte am o camera ( ca cele de pe vremuri unde erau bucataria sau baia) si as vrea sa stiu ...? (mai mult)
Ce as putea spune unei persoane care si-a pierdut cainele?
De curand am adoptat un pisoias de 2- 3 luni. La sfarsitul lunii iunie as vrea sa plec in Italia cu masina. Ce acte imi trebuie sa iau si pisoiul cu mine? Cam cat ar costa? Multumesc, ofer...? (mai mult)
Stiti de unde pot sa imi cumpar un gecko leopard pana in 150 de lei, si sa fie puiut?
Buna seara. De la ce varsta e legal sa te angajezi intr- un petshop? Adica iubesc animalele, sunt viata mea, ador si lucrurile pentru ele, stiu sa discut, sa vorbesc, sa fac oamenii sa cumpere un animalut...? (mai mult)
am primit si eu de curand un caine. Imi puteti spune si mie ce rasa este? Aveti pozele in linkurile urmatoare: http://imgur.com/a/shwz5
Salut :) AM o intrebare. Stie cineva vreun site de unde pot comanda deget fals, dar nu pentru truc cu batista sau asa ceva, deget fals care poate sa scrie pe hartie? Funda :P
Eu mi- as dori foarte mult un pui de huski sau un bichon dar parintii mei nu vor sa imi ia unul cu bani. Ieri am vazut un anunt in care zicea ca da pe gratis un pui de malamut de Alaska dar il...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine atat de paza, cat si un partener de joaca si doresc sa imi spuneti daca Beaglul, Labradorul sunt excesiv de cuminti sau care dintre ei e mai cuminte, nu vreau sa intre persoane...? (mai mult)
Cea mai bună metodă de protecție împotriva şoarecilor/şobolanilor sunt pisicile sau tehnologia modernă?
Cum sa imi conving parintii sa imi ia o pisica? Adica am mai avut una care ne- a facut multe probleme, dar pisica pe care o vreau eu e foarte mica si draguta. Mama este de acord cu mine, dar...? (mai mult)
Am nevoie de o deviza pentru echipa de "minionii"!
Am la dispozitie 150 lei si vreau sa imi cumpar o soparla Nu pot sa tin tot timpul in priza o lampa de acea am gasit una numita Gecko Tokay, dar nu gasesc de unde sa o cumpar. daca stiti vreun site dau...? (mai mult)
Salut, TPU, vreau sa imi iau un caine si m- am gandit la un pitbull(pui)... Eu stau la casa si la drumul de la strada am un gard de 1.6, 1.65 Credeti ca poate sa il sara? E atat de periculos sau ...? (mai mult)
Sunt incepatoare la chitara si nu stiu sa fac sunetele ( adica ex: re, mi, sol) pe corzi. Adica cum pozitionez degetele ca sa imi iasa aceste sunete. Daca imi puteti spune cum sau un site ceva. ...? (mai mult)
Se pricepe cineva la photoshop? Am nevoie de un banner si o iconita de profil pentru youtube.
Sall, de unde pot sa iau o femela de boa constrictor?
Eu am fost sa imi fac temele, iar cand am venit mi- am gasit iepurele intins pe o parte si cand il atingeam dadea tare din picioare, dupa m- am gandit sa il las, dupa 5 minute a tipat ascutit o data...? (mai mult)
Salutare, am un hamster sirian care are cam 3 luni si doua saptamani, este femela. Am vorbit cu un coleg astazi la scoala, care are si el hamsteri(rusesti) el mi- a zis ca lasa tot timpul rotita la...? (mai mult)
Astazi la scoala am gasit o pisica aruncata in ploaie si inghetata de frig.Am adus- o acasa si am uscat- o cu feonul.Are cam 3 saptamani.Mai am 2 pisici cu pui de 3 sapt. Ce sa mai fac cu ea?...? (mai mult)
Un caine pe care pot sa il tin la apartament iar in weekend si in vacante la sat de talie mare? Sa fie si usor de intretinut.
Am o intrebare. Porcusorii de guineea au voie capsuni? FUNDA
Am un bichon maltese de 2 luni jumatate si are 2 kg jumatate aș vrea sa stiu cat mai creste in greutate si ce talie ar putea fi? Dau funda pentru cel mai bun raspuns. Succes!
Hei! Stie cineva vreun club de baschet din Pitesti? adica undeva unde te poti inscrie la o echipa de juniori! Am 15 ani! De preferat gratis dar la urma urmei orice club ar fi bun! si daca stiti sa imi ...? (mai mult)
Am un bichon de 4 luni (femela) care nu are blana creata! :)) Am luat- o de la niște prieteni, eu mi- am ales- o. Acești, doi prieteni au 2 catei, o femela și un mascul. Au buletin, desigur...? (mai mult)
Am un ciobanesc mioritic de 1 an si 5 luni, acum se apropie vara si nu stiu daca sa il tund, peria. Ma poate ajuta?
Am un canal de youtube cu si despre perusi si as vrea sa strang multi abonati, si likeuri. De maine incep sa pun videoclipuri cu sfaturi.Ma ajutati, cum sa fac likeuri?
am un caine bishon maltez. Problema e urmatoarea: ii miroase urina foarte tare. Am carnet de sanatate si dr a zis ca nu are nimic, menţionez ca are 3 luni.
Bunq TPU! Ce sa aleg pentru paza si protecție Malinois sau Dog Argentinian?
:) Mi.am cumpărat 2 perusi si toată ziua au stat speriați in colivie...apa nu au băut deloc, de mâncat au mâncat puțin. Nici intre ei nu se joaca...Au stat unul lângă altul dar nimic...nu...? (mai mult)
Cum pot obtine voce (pentru cantece)? Fara raspunsuri la misto.
Am cumparat o chitara cu lungimea 101 cm, eu am 184 cm. E marimea buna? Am auzit ca cele care depasesc 1 m sunt marimea maxima pentru cele de serie, fiind marimea 4/4. E bine daca e chitara...? (mai mult)
Ce anvelope pentru bicicleta imi recomandati? pentru MTB si pentru asfalt si off-road(all terrain)
Funda! Ştiţi gustările acelea de la whiskas pentru pisici ii pot da si pisicute mele chiar dacă aceasta are vârsta de două luni? Aceste gustari ii pot face rau pisicii dacă ii dau ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?