Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce sa aleg intre Dog Argentinian si Lup Alb Elvetian? As vrea sa aibe instinct de paza si protecție sa fie bun la așa ceva dar fara dresaj
Am un Bichon frise în vârstă de 6 săptămâni și mănâncă o data ziua, și o data noaptea, când dorm pe la 4-5 dimineata, ar trebui sa imi fac griji? Mănâncă puțin?
O sa am inca vreo 5-6 pisoi. Ce nume le-ati dat pisicilor/ motanilor vostri? Va rog sa nu puneti link-uri, ci nume ale pisicilor voastre,cat mai multe, va rog!
Buna! Am 2 pui de pisica, trecuti de 9 zile, deci au 10zile :)) Unul are ochi, mari si albastri :)) unul nu. Inca sunt lipiti ca sa zic asa. Am cautat si pe net, dar sunt prea multe informatii si...? (mai mult)
Cand trebuie sa-i faci vaccinurile unui pui de bichon si cat costa?
imi poate spune cineva cum se poate pune distributia la o carte pe Wattpad?
Daca cainele meu are o capusa(si nu o vad ca sa o iau) dupa ce suge sangele, si cade..Moare? De exemplu daca ar cadea in casa? Sau ma poate musca si pe mine? Eu am grija mare sa nu aiba, mereu ...? (mai mult)
Ce sa aleg: Amstaff, Dog Argentinian sau Kangal Turcesc. Vreau sa aibă instinct de paza si protecție. Luați in considerare ca am si un Husky
dati-mi cate exemple de nume de cs (ceva mai simplu dar cu referire la alex, alexandru).
Hey, cum pot sa pun distributia la o carte pe Wattpad?
Ce inseamna cuvantul supercalifragilistisexplialidoshes?
A incercat cineva tabla Ouija. Daca da, cum este? Ce ati facut? Merci! Funda pentru cel mai bun!
La ce pret m-ar ajunge o monta artificiala pentru husky? va rog sa-mi raspundeti cat de repede puteti.
Vreau sa îmi iau un câine de rasă si nu m- am decis ce rasa deoarece vreau una care sa aiba instinctul de paza si protecție. M- am gândit la Amstaff (Pitbull), Ciobănesc Caucazian, Kangal...? (mai mult)
Eu am 2 perusi si vreau sa le dau drumul doar ca daca o voi face se urca sus pe dulap si nu ii mai pot prinde. Ce pot sa fac?
Cum se numesc cateii lui Anita si Roger din "101 dalmatieni"? Stiu ca unul e Norocosul (Lucky) dar restul nu-i mai stiu. Imi spuneti va rog celelalte nume?
Mi- a disparut un motan de miercuri dimineata si nu stiu ce sa fac....are vreo 2 ani si e siamez vreau sa stiu daca mai exista sanse sa se intoarca? :( a mai plecat odata vreo 2 zile si s- ...? (mai mult)
Ce mai faceti? Vreau sa imi cumpar un animalut de casa, ce imi recomandati? Si cum se ingrijeste? !
Am 2 perusi, baiat si fata, fata alba si baiatul albastru. La inceput cand i- am luat, cel albastru putea sa zboare, iar cel alb nu. Eh, cu timpu, incepuse si cel alb sa zboare, chiar daca...? (mai mult)
Salut.Daca nu ai voce din start buna pentru cantece vocale, nu o poti obtine prin exercitii? Cum imi dau seama daca am voce?
Îmi puteți spune o rasa de câini buna pentru paza si protectie? Eu m- am gândit la Lup Cehoslovac (Sălbatic), Lup Alb Elvețian, Lup Negru (Alsacian), Pitbull, Amstaff sau American Bully....? (mai mult)
Vroiam sa va intreb ce carti horror bune stiti(fara le de la Stephen King, John Saul sau Joe Hill) sau nu neaparat horror poate sa fie si SF dar un SF interesant.
Hei. Mi-am luat un blitz extern pentru Sony a290 si blitzul functioneaza doar cand shutter speed-ul este de la 0, 4" in jos. Cum pot seta blitz-ul sa mearga la orice shutter speed? Multumesc.
Ce sa aleg intre: Lup Cehoslovac (Sălbatic), Lup Alb Elvețian sau Lup Negru (Alsacian)
Hamsterul meu siberian a fatat. Intrebarea este: Cum reactioneaza masculul? Momentan sta la distanta. Exista posibilitatea sa o bata pe hamsterita si sa ii omoare?
Bună TPU, am un pui de bichon frise în vârstă de 6 săptămâni, câinele îl am de 4 zile și a fost vaccinat acum 5 zile (cu o zi înainte sa îl iau) și pe 25 mai (peste 5 zile) mă duc cu el...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum pot sa fac sa-i stea urechile drepte unui Amstaff fara sa i le tai daca se poate. Iar daca nu cam cat ar costa cuparea acestora? Multumesc! Funda celui ce ma va lamuri!
FUNDĂ! Ce parerea aveti despre Whiskas, Friskins. KiteKat sau Felix (JUNIOR)... Din cate am inteles cea mai buna mancare pentru pisici este Royal. Graound Gold nu? Nu au mancare si pentru juniori AM ...? (mai mult)
am un câine pomeranian de 5 luni, si de aproximativ 2 sapt nu mai mănâncă hrana uscata... Am încercat sa combin cu pateu, piept de pui etc, el alege doar carnea si lasă grăunțele....? (mai mult)
Bună. Ieri mi- am luat un mascul perus de 6 luni, este bland si docil tinand cont ca e din crescatorie. Am si eu niste intrebari : De ce nu canta, doar ciripeste? Trebuie sa il las liber din cusca?...? (mai mult)
Salutare. Eu sunt Youtuber deja de 2 ani. Am avut un canal recent sters, chiar astazi deoarece am avut probleme cu Fullscreen si trebuia sters. Acolo am avut aproape 1000 abonati si mergea destul de greu,...? (mai mult)
A venit un pui de catel pe strada la mine. Nu cred ca are mai mult de 2 luni. Si tot da din cap. El se tine pe picioare, poate merge, da da din cap... de ce? Am mare nevoie de ajutorrr.
As vrea sa cumpar o veverita rasa Degu. Am citit pe net ca devin depresive daca nu mai au un partener, insa nu am cum sa tin mai mult de o veverita. Credeti ca ar fi ok daca as proceda ca la pasari...? (mai mult)
Hey.la sfarsitul acestei saptamani o sa imi iau un papagal ( nimfa ).dar problema e ca eu mai am un perus baiat.(app.i- a murit partenera acum cateva zile ) asa si intrebarea e ..Se vor intelege in aceiasi...? (mai mult)
Bună TPU, am un pui de Bichon frise în vârstă de o luna jumate și are fața umpic lunguiată, când va avea fața ovală?
Care sunt dezavantajele dacă am un Bichon Frise în vârstă de o luna jumate la apartament? În afară de nevoi la toaleta și de ieșit afară.
Funda! Va rog frumos sa cititi si sa mă ajutati, pentru mine este important... Unei pisicute de 2 luni trebuie sa ii dau doar mancare pentru juniori sau pot sa ii dau si pentru adulti sau seniori măcar...? (mai mult)
Care este cea mai eficientă rasă de câini pentru protecția unei case?
Ce rasa sunt acei catei care intorc oile sau caprele?
mie imi place si ma descurc destul de ok zic eu la desenatul pantofilor.Chestia este ca eu le fac in programul paint si nu stiu daca ce fac eu in paint este destul de explicit pentru a putea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, de unde as putea lua/ adopta/ cumpara cu pui de caine din rasa lapphund finlandez (finnish), din Romania? Un site ceva, sau un magazin, va rog.
De cateva zile un motan tot vine la pisica mea Kitty, care are 2 ani, a fatat acum 2 luni, nu e in calduri, dar acel motan cu care a facut puii tot nu o lasa in pace, l- am prins si l- ...? (mai mult)
de unde pot lua un progam sau online ceva care sa ma ajute sa transform sau sa editez o subtitrare dintr-o alta limba in romana?
Am o intrebare. Daca iti scapi porcusorul de guineea pe jos ce se poate intampla?(P.S nu l- am scapat dar vreau sa stiu ca sa fiu precauta, sa stiu ce sa fac in caz de orice situatie) ...? (mai mult)
Salutare. Am o corcitura de Amstaff cu o rasa necunoscuta, cel mai probabil maidanez de pe strada. Mama e Amstaff, tatal nu se stie, deoarece, stapana femelei fiind plecata la facultate, la intoarcere...? (mai mult)
Salut la toti am un doberman in varsta de 3 ani crescut de mine de la 3 luni este foarte protectiv este mai agresiv cu straini si cu alti caini pe careii iai zareste de pe drum din curte prin gard eu ...? (mai mult)
Am un cetel de 5 luni amstaff si in ultimul timp incepe sa se joace foarte agresiv ...musca tare si rupe tot ce prinde ...nu stiu cum sa il mai potolesc... Sfaturi? Dau funda
Stiti ceva despre bichonii mini toy? Mi- a spus o colega ca sunt foarte sensibili si ca nu te poti juca cu ei nici jumatate de ora ca o sa moara si asa. Asa ca spuneti- mi ca este foarte...? (mai mult)
As dori foarte mult un papagal vorbitor dar nu stiu cum sa-l ingrijesc. Sfaturi? Va rog :(.
Am un pui de bichon frise în vârstă de o luna jumate și este alb complet dar nu este creț deloc, la ce vârstă va fi creț și va avea fața ovala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?