Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am achiziționat de 2 zile un bichon maltez de 4 luni și, după câte observ, dorme mai toată ziua, deși mă joc cu ea cat de mult pot.
Am un acvariu cu pesti si vreau sa obtin puieti si sa incerc sa- i vand. Cum as putea sa o conving pe mama ca ar trebui sa fac o marire a spatiului unde pun acvariile? Tata e cam 85% de acord, insa mama...? (mai mult)
Ce sa aleg pentru companie iepuraș cap de leu pitic sau papagal perus? Vreau sa stea la mangaiat, in brațe și am auzit ca exista chiar si lesa si ham pentru iepuri
Cum as putea sa imi tratez pisica acasa? Am o pisicuta de 5 saptamani care s- a imbolnavit. Nu prea mai mananca, are boticul si gingiile pale si doarme cam toata ziua. Ieri a avut si febra. Pana...? (mai mult)
Pestii xifo se pot imperechea cu platy?
TPU, am un catel si are sange la ochi, sau e rosu, nu stiu ce are. Ma puteti ajuta?
Hey! Trebuie să primesc un cățel de talie mica(bichon) si nu stiu ce nume sa ii dau. Dacă mă puteți ajuta sa îmi spuneți și niște lucruri pe care trebuie să le stiu despre îngrijire și altele...? (mai mult)
Bună, mi-am luat un cățeluș, dar eu mai am 2 căței, i-am separat pt ca ceilalți îl lătrau pe cel mic si in maraiau, cum să îi fac să se înțeleagă?
Am și eu o problema cu o cățelușă. Știu ca nu e locul potrivit sa pun o întrebare de genul, ar m- am gândit ca poate este cineva pe aici care îmi poate da un sfat pana reușesc sa ajung...? (mai mult)
Bună Ce spuneți : Sa imi iau un pui de bichon, un poi de yorkshire terrier si sa ii cresc pana le e soarta, sau sa imi iau un iepuras si sa iau caini in gazduire temporara pe bani?
Am o pisica, care are o burta destul de mare. Problema e ca nu sti daca e din cauza ca e insarcinata sau ca i- am dat prea multa mancare
Salut,TPU Mi-am luat un caine si vreau sa stiu ce rasa este.Are 9 luni.Am pus o poza pe link-ul acesta : http://postimg.org/image/d7ie5p1c1/ Imi puteti spune va rog ce rasa este?
Dau funda Am nevoie de nume pentru motan(sa va fie clar ca este baiat). P.S.:nu am nevoie de o lista gigantica de nume care ati luat-o de pe nu stiu ce site.
Cum imi pot invata cainele sa mearga pe langa mine cand ne plimbam? Fara lesa. De exemplu il pot tine putin langa mine ca dupa aceea chiar daca il strig, el alearga departe. Ce as putea face?
Trebuie sa cant la un eveniment si nu stiu ce cantec sa cant, ma puteti ajuta? Un cantec in romana daca se poate :D
Ce masina de tuns imi recomandati pentru MIORITICI, SHIH TZU cu blana foarte incurcata? As opta pentru WAHL STORM? Este o alegere potrivita, este cea mai buna? Voi ce folositi, ce imi sugerati?
Ok, incep asa: Eu si prietenul meu (avem 14 ani ) mergeam de la sala la mine acasa.Pe drum 4 tigani de maxim 15 ani incep sa ne injure, sa ne impinga, sa ne ameninte si isi bateau joc de noi.Eu actionez,...? (mai mult)
Am un caine care a nascut 3 pui. Dupa vreo 6 zile a sarit in tarc la mascul.nu stiu daca au facut dragoste. Dar as vrea sa stiu daca e vreo sansa sa fi ramas iar insarcinata.
Ce trebuie sa stiu daca vreau sa achizitionez un cameleon. Ma intereseaza in special ce trebuie sa am in terariu, pe langa plate, pietre, liane, ma refer la sistemele de ingrijire. Categoria am ales-...? (mai mult)
Ce trebuie sa stiu daca vreau sa achizitionez un cameleon. Ma intereseaza in special ce trebuie sa am in terariu, pe langa plate,pietre, liane, ma refer la sistemele de ingrijire.
Mi- a murit azi perușa... :( plâng încontinuu de atunci și mai am o altă perușă care se cam agită de când a murit cealaltă. Mi- e frică să nu pățească ceva, ar trebui să îi mai cumpăr...? (mai mult)
Marti mi- am luat un pui de pisica (are 1 luna jumatate), iar de joi a inceput ca in fiecare dimineata sa faca pipi in pat. Chestia e ca in restul timpului face la litiera. Nu stiu de ce face asta si ...? (mai mult)
Ce catel ar fi mai frumos sa il ai de companie, adica inca nu m- am decis, sa imi iau un husky sau un beagle adica amandoi sunt frumosi dar as vrea unul jucaus, dar sa nu fie rau, sa nu fiu nevoit...? (mai mult)
Pentru cei care fac echitatie, la centru folosesc o vesta care acopera coloana in spate si doua "cordoane" ca la ghiozdan ca sa o pun iar in fata are niste... fasii de material iar unele sunt cu arici,...? (mai mult)
vreau sa-mi fac permis de pescuit.Se poate sa-l fac si online fara sa merg la sediu la ei? Este foarte departe de mine si nu stiu când o sa am drum
Stiti cumva care este cea mai buna marca de cuburi rubiks? As vrea sa imi cumpar un 5x5 si as dori sfatul vostru. Va multumesc anticipat
Salut,pisica mea de vreo cateva zile nu mananca,are febra,bot infundat, ii curg ochii, tuseste si nu mananca.Ce sa-i fac?
Exista amplificatoare de chitara electrica si chitara electro-acustica/electro-clasica? Daca da, care este diferenta?
Hei TPU, am un catel bichon de 5 luni si face mereu in casa chiar daca ii mai dau drumul si prin curte. Urmeaza sa ma mut la bloc si nu stiu cum sa il invat sa se abtina.
Bună, dragilor. Aș vrea niște sfaturi despre cățeii yorkshire terrier, de la cine are deja un exemplar din aceasta rasă. Cum se comporta, știu că fiecare cățel este diferit însă as...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de unde as putea sa gasesc informatii relevante despre alchimie? Multumesc :)
Spuneti-mi va rog daca exista vreun club de sah in Bucuresti pentru adulti cu taxe cat de cat rezonabile?
Cu 2 luni in urma am cumparat un amstaff de 3 ani. La inceput parca era totul ok dar dupa vreo 2 saptamani a inceput sa- i crape pernutele de la labe, l- am dus la veterinar si mi- a spus...? (mai mult)
Dau funda! Tata o sa ne ia o pisica si ma lasa pe mine sa aleg 2 lucruri(sex si nume).Asa ca as vrea sa stiu ce sa imi iau, baiat sau fata?(oricum il/o sterilizam deci nu trebuie sa va luati...? (mai mult)
Bună seara! Am și eu un hamster pitic, probabil de tip Campbell, după cum am văzut pe net (nu mi s- a spus ce specie este). Are deja doi anișori și ceva și, de ceva timp, i- au apărut niște...? (mai mult)
Am o problema cu gainile. Le paralizeaza picioarele, inchid ochii si mor intr-un timp scu
Buna ziua as dori o melodie rap adica doar textul de vreo 3- 4 strofe si sa fie bazat pe tema: COPILARIA, dar fara cuvinte vulgare, fara injuraturi sau de astea si sa se potriveasca pe acest beat daca...? (mai mult)
Cum sa aflu sexul unui iepure?
Am o problema cu gainile. Le paralizeaza picioarele, inchid ochii si mor intr-un timp scurt (24 h). Mor in masa (si vecinii au aceeasi problema). Ce ar putea avea? Exista vreun tratament?
Am şi eu o problemă cu pisoiul meu, are cca 10 luni şi de vreo 3 zile, nu mai mănâncă, nu mai bea apă, lapte, nu îşi mai face nevoile şi mai toată ziua nu se poate mişca şi vomită....? (mai mult)
Am gasit un long la 650 lei si initial pretul era 1000, madrid bigfoot axe polar bear roti tracer hawgs rulmenti reds. Merita? Si daca nu merita, ce mi-ati recomanda?
Am un motanel de 3 ani, sterilizat, iar recent am gasit o alta pisicuta pe strada, femela. S- a dovedit a fi a nimanui si am adus- o acasa. Ulterior am descoperit ca este gestanta. Motanelul ...? (mai mult)
FUNDA! Imi spuneti si mie va rog frumos cabinete veterinare in Iasi... in Nicolina daca stiti VA ROG. Inca o intrebare asi mai avea : Stiti magazine ZOOPLUS in Iasi? Am vazut un loc de joaca dragut pentru...? (mai mult)
Ce as putea sa fac daca, cainele meu nu se mai tine bine pe picioare si simte nevoia de a vomita. Ajutati- ma va rog :((((( nu imi dau seama ce ar putea avea de mancat mananca dar... se vede ca nu...? (mai mult)
Am o curiozitate. Pisica mea nu are blana în zona urechilor. Există rase care sunt lipsite de blană în acea zona sau ar putea fi vorba de o problema de sănătate?
In Romania este legal sa deții un raton? Va rog mult ajutați-mă poate dau si funda daca ma ajutați cu mai multe detalii. Mersi!
Va rog sa imi spuneti unde este tasta caps look. Am aflat ca daca dau caps look si home pot copia o poza. Daca stiti unde este si home m-ar ajuta. Ps.sunt pe tableta si nu o gasesc.
Bună seara! Imi puteți spune va rog niște adăposturi de animale in Cluj Napoca? Vreau sa adopt un pui de catelus, de talie mica.
Blana pisicilor birmaneze nou- nascute este neagra- ciocolatie, iar apoi se deschide in timp? Va rog sa ma ajutati si sa imi dati un raspuns! Este o doamna care ofera spre adoptie pui nou- ...? (mai mult)
Am o camera de fimat Samsung, dar de la un timp ecranul LCD apare alb. Stiti cumva unde as putea sa-l schimb (in Bucuresti). Multumesc anticipat. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?