Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna ziua! Am un pește betta care face 3 ani. Are un acvariu de aproximativ 16L, un incalzitor (ce păstrează temperatura intre 26- 27 de grade) si un filtru. Pestele sta numai pe filtru cu gura la...? (mai mult)
Salut! Eu as vrea sa imi cumpar un tren cu telecomanda de pe internet https://www.emag.ro/start- set- piko- trenulet- electric- locomotiva- aburi- cu- vagoane- de- marfa- cu- terasament- 57113/pd/D63WYYMBM/?X-...? (mai mult)
Buna TPU! Am 2 peruși și a trebuit să plec urgenttt de acasă. Am uitat sa le pun mâncare, din graba... Aveau puțină mâncare în recipiente plus doua batoane de seminte(bine era unul pe jumate)...? (mai mult)
Ziua buna, este cineva din Iasi crescator de papagali? Ma intereseaza specia Nimfa :)
Astazi papagalul meu perus a inceput sa muste si nu stiu de ce. Cand l- am scos din cusca era bland si nu musca, dar in ultima ora zici ca a turbat, iar eu nu i- am facut nimic, ba chiar am incercat...? (mai mult)
Cum este posibil ca un caine sa deschida usa, fiind de talie mica inspre medie? De 10 ani cainele nostru deschide usile din casa ca sa te plimbe intre camere zilnic. Pe noi nu ne deranjeaza deloc, ba...? (mai mult)
Hello Hello, cine stie in Iasi unde gasesc masinute burago metalice de colectie?
Stie cineva unde pot sa cupez urechile cainelui in Craiova ( stiu ca nu mai e legal)
Caut caine labrador mascul pentru catelusa mea de 1 an si jumate, e in calduri de ieri 01.01. 2023 Locuiesc in Maierus Judetul Brasov, este cineva in zona? Multumesc
Buna ziua! Am un pește betta in vârstă de 3 ani. As dori sa îi pun un filtru si un încălzitor. Acvariul are 12 litri. Ce tip de filtru ar avea nevoie si care este temperatura necesara?
Buna, cum imi dau seama daca un peste guppy este gestant, tocmai mi- a nascut un platy ieri si stiu cum sa imi dau seama la alti pesti, dar la guppy nu, stiu ca ei au burta putin mai ciudatica, dar a ...? (mai mult)
Salut TPU, am un perus luat de la petshop în vârstă de 4-5luni. Este speriat de orice mișcare.cum îl pot îmblânzi?
Buna! Am 4 pisici de 8 luni (3 masculi, o femela) Dupa cateva saptamani au ramas fara mama iar cei 3 masculi cauta sa suga la femele facandu-i rani. Ce as putea face sa ii opresc?
Daca Husky Siberieni urla precum un lup si nu latra, inseamna ca ceva nu este in regula cu Huskyul nostru de 10 ani care latra doar cand aude sau vede straini in curte, urla precum un lup cand mama mea...? (mai mult)
Buna seara. Am gasit in gradina o pisica oarba. Are in jur de 1 an si m- am gandit sa o adopt in casa, la caldura si cu mancare si apa oricand are nevoie. Ochii ei sunt tulburi si nu cred ca isi ...? (mai mult)
Salut. Recent am adoptat un ciobanesc australian în vârstă de 7 ani. Vreau sa- l fac sa fie mai agresiv, latră foarte mult dar dacă întra cineva în curte nici măcar nu mai latră, doar sta....? (mai mult)
Salut, am un catelus bichon de 5 luni jumate si latra cand vede strainii, latra de frica foarte tare, nu inteleg de ce. E primul meu catel, cum il pot opri sa nu ii mai fie frica de straini?
Bună! Cățelul meu are 3 ani și este un bichon. În aprilie împlinește 4 ani, este complet sănătos și vesel, dar eu plâng non stop când ma gândesc ca o sa moară și ca o sa îl pierd. Nu ...? (mai mult)
Pisicii mele i- a iesit pe burta ca un cartof mare tare rosiatic violet, a slabit mult, plus manca foarte putin. Anul trecut a mai avut una, dar s- a spart, acum vad ca nu se mai sparge. Chiar acum...? (mai mult)
Salut, poate stie cineva, am un hamster si saptamana trecuta a ros niste plastic de la o bila in care alerga el, eu am scos- o de acolo sa o lipesc inapoi unde a ros el, i- am bagat- o inapoi dupa ...? (mai mult)
Am un buget de 3.000 lei pentru achiziția unui pistol.Pana la urma m- a atras acesta: CANIK PISTOL GLONT TP9 SA MOD.2 DESERT CAL. 9X19MM de pe site- ul ARROW Folosit doar la vânătoare pentru împușcarea...? (mai mult)
Craciun fericit! Motanului meu (are varsta de 1 an aprox.) i s- a umflat zona superioara a gatului, mai exact sub barbie. Umflatura este de marime destul de semnificativa si singura asemănare pe care...? (mai mult)
Am multa ceara de lumanari ramasa, as vrea sa o topesc si sa fac o lumanare mare din ea. Daca o fac intr-o cratita normala are ceva sau e posibil sa o ard? Sau cum sa fac?
Cam câte ore doarme un hamster pe zi? Este ora 18:00 și hamsterul meu doarme de pe la 10:00
Buna TPU! 1. Când intră cățelele in calduri?(a mea a fost si a fătat in noiembrie) Întreb pentru că aș vrea să știu când urmează să se împerecheze.2. Poate rămâne gestantă dacă nu e...? (mai mult)
Buna seara. O intrebare pentru cei cu caini. Ce le faceti acestora sa stea liniștiți de revelion? Nu vreau raspunsuri cum ar fi il tin in casa deoarece acesta este un caine de talie mare si nu este...? (mai mult)
O prietena a mea are o pisica care a fost cat pe ce sa nasca cand a fost castrata la o saptamana inainte ca prietena sa gaseasca doua pisicute, o fetita si un baietel alungati pe strada care cred ca aveau...? (mai mult)
Dacă îmi strig papagalii pe numele lor, pe care i l- am dat, dar ei nu se uită la mine, oare nu au învățat acel nume, nu- l recunosc? Și cum fac să- i învăț numele lor, ca să răspundă...? (mai mult)
Bă ce nume de câini sugerați pentru niște câini alb cu negru? :|
Hello! S a așezat o pisicuța la casa mea, este foarte blândă, se da pe lângă picioarele mele, cine după mine, e cumintica. Dar, poate fi fermecata? Sa pățesc ceva rău datorita ei?
Bună ziua, pisica mea de 8 luni după ce o iau în brațe începe să toarcă și după puțin timp începe și să tremure. Ați mai avut o pisica care să tremure în timp ce toarce? E normal sau poate...? (mai mult)
Simțiți iubire pentru animalul vostru de companie, la modul ăla cel mai profund și nebunesc sau o simțiți doar ca pe o altă muncă și activitate ce trebuie bifată în viața asta? La modul, ...? (mai mult)
Buna TPU! 1. e ok să nască o cățea de 2 ori pe an? 2. Poate păți ceva?
Bună. Abia ce a fătat cățeaua mea, as dori sa știu câte zile săptămâni durează pana se curata în interior, ca să o pot lăsa din nou în încăperea cu masculul?
Buna TPU! O cățea poate să rămână gravidă fără să vrea ea adică nu știu cum să spun sunt foarte stresată pentru cățeaua de la bunici, iar bunica mea mai are 3 câini si cățeaua rămâne...? (mai mult)
Bună TPU! O cățea poate păți ceva dacă naște de multe ori(3 ori pe an)?
Buna! Am nevoie urgentă de ajutor, am un porcușor de Guineea și am descoperit acum câteva minute ca are un fel de rana deschisă la gât. Mi- e teama sa nu fie grav, deoarece nu arata ff bine. Ce...? (mai mult)
Patinatul se face ca la role sau este mai greu?
știe cineva cat poate costa operația de hernie ombilicala la pisici?
Am un pisic care are 6 luni si recent am văzut ca are o umflatura, un fel de gâlmă foarte mare pe burtă aproape de piciorul din spate. Nu am putut merge cu el la veterinar pana acum si nu știu cand...? (mai mult)
Buna ziua! Am un perus de cateva luni (este fetita) si astazi de dimineata am observat ca si- a ciugulit puful de sub una din aripi, acum zona fiind rosie, insangerata. Am tratat- o acum cateva luni ...? (mai mult)
Salut, probabil ca multi dintre cei care stati la curte aveti caine si eu am, dar mai sunt niste locatari in zona care au "ceva" foarte agasant. Am pus in link o inregistrare audio, mie nu mi se pare...? (mai mult)
Buna, mama mea, are o alergie la pisici și pe motanașul meu în vârstă de 6 ani l- a dat afara din casa. Pe strada. Nici măcar nu m- am întrebat dacă eu sunt de acord sau pot suporta chestia aceasta,...? (mai mult)
Daca torn benzina/motorina pe un șoarece acesta va muri?
Ce carti thriller psihologic stiti sa te tina in suspans la maxim? 2. a citit cineva Lord of the rings? si 3.ce filme aventura stiti sa aiba si asa suspans?
As vrea sa adopt o pisică. Mereu mi- am dorit să am o pisică și le- am iubit de când mă știu! :x Cum le explic alor mei că eu răspund pentru orice lucru mai puțin plăcut provocat de "dânsa"?...? (mai mult)
Daca un motan pleacă de acasa si nu mai vine de câteva luni bune, se mai poate întoarce?… :(
Aveti hooby-uri de care nu v-ati plictisit 10-20 ani? Gen la sala e cineva care a facut 10 ani? Eu unul fac o perioada ma satur, dupa ma reapuc iar etc.
Se mai gasesc țipari/anghila in Romania sau au disparut si ei de aici? Daca da, in ce zone se pot prinde?
De ce în general pisicile/motanii nu au somn noaptea? De ex acum plouă și ei în loc sa doarma se joaca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!