Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am si eu o intrebare. DE CE APROAPE TOATA LUMEA IUBESTE PITBULLII? Eu personal nu am nimic cu aceasta rasa, dar absolut toti oamenii care isi doresc sa aiba caine vor un Pitbull. Din cate inteleg...? (mai mult)
Niste lucruri handmade pentru caini? Vreau sa fac si eu,va rog super mult. Funda, vot cerere
Salutare, ma numesc Ionuț, și am 14 ani, și iubesc câinii. Am un pechinez și as vrea sa îmi mai cumpăr un câine dar exista o problema... părinții mei ar prefera un rottweiler sau ciobanesc...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi... Ce animal de companie ar trebui sa imi iau? ( inafara de caine sau pisica). M- am gandit la un porcusor de guineea, ati putea sa imi dati niste avantaje/dezavantaje...? (mai mult)
Cainele meu a mancat ochi de miel crud, ce sa fac? Va pati ceva?
in zilele urmatoare o sa merg la pescuit cu cativa prieteni pe un lac de balastiera unde predomina crapul, oglinda si carasul, fiind insotiti de scobar. Cum sa imi aleg un loc bun si ce momeli...? (mai mult)
Cand se deschide pescuitul? Pe 1 mai?
deci eu trebuie sa aleg dintre Hamster si Porcusor de Guineea si nu stiu pe care sa il aleg voi ce ziceti?
Am un cub Rubiks YJ YuLong si as vrea sa il ung cu ceva (lube). Am doar ulei siliconic. Oare va merge?
Hei TPU, stie cineva ce este ala illustration board si de unde cumpar?
Am o pisica si are urechea umflata, cred ca are puroi, sa îi storc urechea?
Hei, TPU! De foarte mult timp sunt interesata de achizitionarea unui pui de Border Collie si am vazut un anunt convenabil pe OLX. Problema este ca utilizatorul a mai postat inca o multime de anunturi ...? (mai mult)
Salut, imi puteti enumare niste hobby- uri care imi vor folosi si pe viitor. Pana acum ma jucam mult pe calculator dar de fiecare data cand ma intalneam cu unii care stiau cate 3 limbi straine sau desenau...? (mai mult)
Ajutor TPU! Va rog sa mă ajutati. Este vorba de cățelușa mea în vârstă de doar 8 luni. De ieri nu a mai prea mâncat și azi nu s- a ridicat, dar a băut apa. Nici nu a vomitat. Cu toate acestea,...? (mai mult)
Imi plac foarte tare cateii si de ceva vreme ma gandeam sa- mi iau unul. Mai am 3 catelusi la sat, dar vreau sa imi iau unul, care de data asta l- as lua la oras. Tin sa specific ca stau intr-...? (mai mult)
Nu stiu daca va mai amintiti de Webkinz, jucariile alea care au cod si cu care te pozi juca pe internet. Am inceput sa recolectionez pentru ca ma fascineaza varietatea acestora. As vrea sa-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce este acel strat de "fum" din acvariu din acest video si cum e posibil de facut? https://www.youtube.com/watch?v=G5V0lBpX6yo
Cum pot face cainele meu de paza ca sa nu isi mai manance excrementele?
Exista cumva aparate care sa detecteze cand vacile sunt "in calduri"?
Astazi am observat ca perusii mei s- au imperecheat si mi- e ca femela o sa faca pui! Va rog puteti sa- mi dati niste sfaturi cum sa procedez daca naste, unde sa nasca, cum imi dau seama ca naste....? (mai mult)
Heiii puteti sa- mi dati si mie cate va site- uri de unde pot adopta catei (de preferabil de rasa)? Si daca imi iau un Ciobanesc German metis, va mai avea aceleasi calitati ca ale unui Ciobanesc German...? (mai mult)
Care este rasa voastra preferata de caini? Aveti unul? Daca da cum l-ati numit si cati luni/ani are?
Bună, am o cățea e în călduri, iar masculul se tine după ea.Cateaua este castrata cum se poate? Nu a fost castrata cum trebuie? Ps:Nu am găsit categoria Hobby- uri si Animale așa că am dat ...? (mai mult)
Am o catelusa rasa bichon maltez in varsta de 8 luni. S- a imbolnavit si am mers cu ea la veterinar vineri seara, i- a dat injectii atunci, ieri seara la fel, si o sa merg si astazi si probabil...? (mai mult)
Sall. Cat costa un salt cu parasuta in Vadeni(Galati)?
Am o problema cu cainele meu. De aproape o luna, sta si plange in fata dulapului din sufragerie.Nu stiu ce se intampla.In dulap am numai niste cesti, farfuri, boluri, tacamuri, etc, primite...? (mai mult)
Am un catel de 4 luni si de cateva zile am observat ca pe spate, langa coada are un cerculet fara par. Nu pot sa imi dau seama de ce... Vacinurile sunt la zi, mananca sanatos, face baie, e curat...? (mai mult)
M-ar interesa mai in detaliu ce inseamna tehnica de monta artificiala la cai si vaci si cum se practica.
Mi am luat un cane corso, are coada cupata, la câte zile se trag firele de la operația cozii sau ar fi ok sa le las acolo?
Hei! Am un rottweiler care are parvoviroza. Azi am aflat de la medicul veterinar. Inca nu are simptome severe. Ajutati.ma va rog daca ati fost si voi in situatia asta si daca ati reusit sa.l salvati. Multumesc...? (mai mult)
Ma scuzati ca nu stiu ce categorie trebuie sa pun intrebarea! Ajutor! Azi dimineata, cand m- am dus sa dau drumul la gaini, si m- am mirat ca usa era putin miscata si ceva s- a strecurat si mi- a omorat...? (mai mult)
.Cainele meu s- a zgariat cu un cui ruginit acum 2 saptamani si inca vad ca- l doare.L- am dus la doctor si a spus ca ii va trece incurand. A ramas cicatricea pe spate. L- am dat cu toate felurile...? (mai mult)
Salut, am un papagal Nimfa chitaie dar daca incerc sa ii intind degetul se sperie si se da inapoi chiar ma musca de deget. As vrea sa ma joc cu el dar nu stiu cum, ii plac margelele cuiele. Va rog sa...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, va rog sa răspundeți repede! Câinele meu a nascut 9 pui, 2 au murit si unul din ei este mic, foarte mic, daaaaa, daaaaaaaaaa, si abia mananca, parca e slăbit, ...? (mai mult)
Care e animalul tau favorit, de companie, domestic sau salbatic?
Am o pisica albastru de rusia de 6 luni, si pana acum o luna o tineam doar in casa si rar ii dadeam voie sa plece pe afara.Acum o luna m- am hotarat sa o las sa mearga pe afara cand vrea... ...? (mai mult)
sunt din Ploiesti si imi doresc foarte mult un Beagle, dar nu gasesc decat cateluse... si nu vreau sa am parte de femele... pot sa fac rost de masculi?
Cu doua zile in urma v- am intrebat niste chestii despre jocul Monopoly ei bine le- am inteles dar mai am inca o chestie pe care nu o inteleg este ceva cu licitatia. In manualul de instructiuni...? (mai mult)
Cum pot ști dacă am un Bichon Frise metis(corcitura)?
Hei. Catelusii mei au luat capuse si m-am gandit sa le iau Parakill de la Romvac. E o idee bună?
Catelul meu s- a zgariat, nu asta e marea problema. Problema este faptul ca s- a scarprinat in acea zona si pe langa faptul ca isi da sangele si- a smuls si din blana. Cu ce pot sa ii dau ca sa ...? (mai mult)
Hei,TPU...vreau sa-mi iau un caine destept, dar care sa ma apere si sa fie ascultator.Eu ma gandeam la un Ciobanesc german, dar nu sunt sigur.Voi ce caine mi a-ti recomanda?
Aseară câinele meu de 3 ani se rostogolea, avea bale la gura tremura si am intrat pe internet si am văzut un câine ce avea epilepsie si se comporta exact ca al meu si cred ca are epilepsie. ...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati, sora mea mi- a dat cainii cu o substanta numita " Super Killer 25 EC ". Au inceput sa aiba mancarimi foarte, foarte dese, se scarpina aproape incontinuu. Nu stiu ce sa le...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpăr un iepure rasa toy. Îmi puteți spune de unde pot cumpăra? Mulțumesc anticipat!
Salut Tpu...Gratarul de la colivia unui perus este necesar/important? Daca nu are, ce se intampla?
Cainii pot sa moara de la paracetamol? Catelul meu a ajuns din greseala la o trusa de medicamente si a cam halit cateva chestii de acolo. Ce medicamente comune sunt nocive pentru caini?
De ceva vreme ma gandesc sa- mi iau un skateboard.Am aflat de curand si de pennyboard. 1.Ce imi recomandati, un pennyboard sau un skateboard? 2.De ce? P.S.:Sunt incepator, nu stiu sa ...? (mai mult)
Salut, astazi ma jucam cu cei 2 caini si din greseala l- am calcat pe cel mai mic (2 luni si cateva zile) pe labuta, sau putin mai sus. A inceut sa tipe cam 1 minut si dupa l- am pus in pat si s- a linistit,...? (mai mult)
Pentru ce zone sunt caracteristice Echidna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.