Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Detin o femela de presa canario in varsta de 8 luni. Este mare, musculoasa, are un aspect de care majoritatea se tem... dar este foarte fricoasa. Nu a fost niciodata batuta sau incaierata de alti...? (mai mult)
Salut, imi doresc foarte mult un Doberman dar parintii mei nu sunt de acord deoarece spun ca este prea mare pentru apartament si face mizerie. Le- am spus ca se poate acomoda la apartament dar nu i- am...? (mai mult)
Bună TPU. Peste 18 zile imi iau catelusa, bichon, de sase saptamani. Am la ea bol, jucarii, ii iau pat, ham, lesa si zgarda, plus vaccin si carnet, deci cum sa fac? Ce sa ii iau? Nume pentru bichonele...? (mai mult)
Un husky se inchide sau se deschide la culoare cand devine adult?
Ajutoor! Cainele meu schelalaie si se plimba cautand ceva! Ce are?
Buna! Chiar acum a venit de nu stiu unde un catelus la mine in curte:)). Problema e ca are ceva la ambii ochisori. In coltul interior al ochilor are un fel de umflaturi si e rosu. Ce este si ce as putea...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de jocul Monopoly. 1 ). Daca vrei sa ipoteci o propietate trebuie sa iti plateasca banca valoarea ipotecii sau tu trebuie sa ii platesti bancii valoarea ipotecii? ...? (mai mult)
Cam cat ar costa un gerbil in pets shop-uri?
Salut.Mi- am cumparat sacul de dormit http://www.dedeman.ro/bacau/gradina/articole- camping/corturi/sac- de- dormit- mummy- 190cm- wr3208.html de la un Dedeman din Bucuresti. Dupa am citit acest articol...? (mai mult)
Salut.Cum credeti ca e o facultate de economie? se face matematica "pe paine"? E usoara sau grea si de ce?
O bibilica de- a mea oua intr- un loc mai ascuns(adica intre cotetul de gaini si un alt cotet, acoperita de niste placi de lemn). Poate cloci singura acolo? Adica ii pot lua ouale sau sa le las acolo?...? (mai mult)
Https://animax.ro/colivie-pasari-35x28x43-cm.html Aceasta colivie este buna pentru o nimfa(papagal)?
Peste 2 zile plec cu pisica mea la veterinar. Dar problema este ca am auzit ca ei ii trebuie operatie (are cancer). Multi ziceau ca animalele nu rezist si mor.Dar pisica mea are 14 ani si imi...? (mai mult)
Am o pisicuta de un an, pe 8 februarie s- a imperecheat prima data, dupa faza asta a urmat o serie excesiva de calduri cam pana pe 22. Acum are o burta mare. De 2 zile sare pe usa ca sa ies si...? (mai mult)
Salut, ce rase de caini stiti de marimie medie, par scurt, sa se acomodeze la apartament, sa nu fie extrem de activ, dar nici lenes, sa fie protector, dar nu agresiv :D
am vazut ca la mine cand conectez microfonul si vreau sa vorbesc cu cineva se aude harjiit.Ce pot face? Dau funda pentru ajutor.
care imi poate face un avatar pentru un forum, am nevoie urgent. Dau o mare funda :D
Sambata catelusa mea a fost atacata de alta catelusa (pitbull) + puiul ei de aproape 1 an, in curtea mea, si de atunci s- a ascuns, iese putin, in directia opusa curtii, si daca vine in curte...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc oua de polistiren in Bucuresti?
Puiul meu de gaina nu se simte bine, este lesinat,nu mananca, nu bea, nu sta in picioare nu i-am dat nimic, ce ar trebui sa fac?
Spuneti-mi niste somnifere bune pentru caini sau de oameni care se pot da cainilor Link/nume. Are o problema si ma lasa sa vad. Am nevoie sa il adorm sa il tratez.
De unde pot lua cartonase pentru ca de curand mi-am achizitionat cartea Euro 2016 si vreau sa o completez.
Am un husky de aproape 4 luni si nu vrea sa faca deloc afara. Am stat si 5 ore cu el mancat si baut apa afara, insa nu a vrut si cum a intrat in casa a si făcut. Am luat si scutecul pe care...? (mai mult)
Am o catelusa de rasa Bichon Maltez si plange in somn dar si imediat cand se trezeste. Oare ii cresc noii dințișori. I- am facut baie si tremura asa ca am uscat- o cu un feon mic la puterea cea...? (mai mult)
Salut, doresc să-mi cumpăr un alabai. În primul rând doresc să mă documentez despre tăierea urechilor și a cozii. Este un moft sau o necesitate?
Salut care dintre urmatoarele acordeoane ar fi mai bun si din ce punct de vedere 1. http://www.subito.it/strumenti- musicali/fisarmonica- usata- con- custodia- aosta- 157807712.htm sau 2. http://anunt.acorda.ro/acordeoane-...? (mai mult)
Cum pot sa imi schimb numele pe forumul urmator: http://cscommunity.ro/?
Spuneti-mi si mie va rog cum aflu daca a mea catealusa are pui?
Salut.Am un hamster sirian de o luna si as vrea sa stiu cum sa fac sa se obișnuiască cu mine. In prima săptămână a fost ok cu el. Dar acum daca îmi pun mâna in cusca vrea sa ma muste si eu îmi...? (mai mult)
Cum opresc o pisica din a roade cablurile?
Ma numesc Daniel, am 16 ani si sunt din Craiova. De curand am incercat un proiect cu un canal de YouTube insa nu a mers. Asa ca am incercat sa ma indrept spre alta pasiune de a mea si anume...? (mai mult)
Am o pisica de8 luni care s- a imperecheat acum 1 luna si 2 saptamani dar nu are burta. Prima data s- a imperecheat de vre- o 2, 3 ori cu acelasi motan si dupa 1 zi i- am dat pastile pentru a ...? (mai mult)
Caut pui de buldogi francezi, raspunsuri cat mai bune
Imi voi lua un caine Shih tzu, mascul, si nu stiu ce nume sa ii pun. Idei?
nu demult am observat că la pisica mea s- a făcut o pată pe burta ei si este ceva tare in forma de dreptunghi.Si vreau să plec cu ea la veterinar si îmi este frica. Dacă îi vor face...? (mai mult)
Cam ce inaltime.ar trebui sa aiba un Ciobanesc Romanesc Carpatin la 2 luni? si cam ce greutate? Multumesc.
Am un hamster pitic si in ultima vreme a devenit foarte inactiv. Se trezeste de 2-3 ori pe zi pentru a manca Ce sa-i fac?
Am o catelusa labrador de 2 ani, in tot acest timp a fost obisnuita doar cu pisica mea. Aceasta de curand are 2 pisoiasi. A avut contact cu ei, nu le- a facut nimic, imi era cam frica, pentru ca atunci...? (mai mult)
Cainele meu tremură des si refuză sa mănânce. Este un bichon maltez, in vârstă de un an. Va rog ajutati-ma. Ce ar putea avea? Ce as putea sa ii dau?
Mi-am luat ieri un pui de pisica. Are o luna si o saptamana si nu reusesc sa il fac sa manance. Aveti idee de ce? Sau stiti vreo modalitate prin care sa il fac sa manance?
Salutari! Daca a muscat o capusa pisica mea si a stat pe ea pana s- a facut mare si apoi a "plecat", s- a desprins. singura poate sa se imbolnaveasca? Am observat prea tarziu si.... Daca merg la veterinar...? (mai mult)
De unde gasesc si eu un caine red flontier ma poate ajuta cineva
A inceput sa-mi placa rasa de pisici Chartreux, de unde pot lua una? Sunt scumpe?
Buna seara TPU! As avea o intrebare, mai exact daca aveti un pui de caine de casa...Nu as dori labrador sau ceva de genu, un caine mic gen bichon, shih- tzu.Chiar as dori sa adopt unul, sa am companie...? (mai mult)
Am un catel de aproximativ 3 ani si azi dimineata a baut niste ulei, iar in ultimele ore il vomita - asta este bine. Aveti sfaturi / stiti ce ar trebui sa fac?
Bună TPU, am 12 ani. Iubesc foarte mult cainii, am un caine dar il tin la tara, deoarece este invatat acolo, si nu vreau sa ii rapesc fericirea. Asa ca, imi doresc un puiut de talie mica, un catelus.In...? (mai mult)
Hei. Voi ce ati alege din un porcusor de guineea si un hamster? Nu vreau raspunsuri gen "Nici unul. Nu- mi plac". Daca nu ai nimic de spus mai bine nu o mai face. Sa continuam. Prima oara am vrut sa-...? (mai mult)
trebuia sa imi fete o iepuroaica in 12 Aprilie si nu a fatat, deja suntem in 14. Dar sta in cuib si cand vreau sa ating paiele bate din picioare, dar pui nu are acolo! Ce sa fac?
De ce femela imi bate masculul de hamster?
Ce va place sa faceti in timpul liber?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!