Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am o intrebare legata de un rotvailer care are intre 6- 8 saptamani...Imi face spume la gura la inceput am crezut ca e din cauza la viermisori din burta care se formeaza de la laptele de la mama...? (mai mult)
Dau funda. Vreau sa imi iau un skatebord de la rco, dar nu stiu daca este curbat in fata si in spate adica sa nu fie plat. Daca ati avut un asemene skateboard zicetimi si parerea voastrA
Imizol știți cumva de unde pot achiziționa? Este pentru un vaccin de câini.
Vreau sa va cer un mic sfat in legătura cu cățelușa mea. Este un coker spaniel de 8 luni care e foarte restrasa cu persoanele necunoscute. Problema nasoala este ca obișnuiesc sa ies cu ea...? (mai mult)
Bună, am un caine lup, avand 10 ani. De ieri dimineata a inceput sa nu mai fie asa activ, sa fie molesit, nu mananca asa mult. Il tin in curte, dar e destul de bine ingrijit. O fi vorba de batranete...? (mai mult)
Stiti o canisa de unde pot achizitiona un bichon rasa pura(cu pedigree) la pret rezonabil? Multumesc.
De cateva zile am un cameleon si tare as vrea sa stiu ce sex are, dar nu stiu criteriile dupa care sa imi dau seama. Ma puteti ajuta?
Ştie cineva unde aş putea găsi, în Iaşi, fitil pentru lumânări, matriţe sau alte lucruri pentru realizarea lumânărilor parfumate? Mulţumesc anticipat!
Bună dragilor, am o cățelușa de doi anișori din rasa bichon.Este foarte jucăușă și este mereu vesela dar problema este ca de câte ori cineva o atinge (chiar dacă locuieste cu noi sau este o...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma! Iepuroaica a fatat astazi, dar nu si- a facut cuib, nu si- a dat jos din blanita. Puii stateau prin cusca unu intr- o parte altul in alta! Nu erau acoperiti si afara nu era prea...? (mai mult)
Un caine metis este un caine de curte sau se ține in casa?
Daca mi-a cazut spray parfumat in apa pestelui, pestele va muri? Este un Betta Splenders, dar pe acel spray nu arata ca este toxic...
Hey, TPU! As vrea sa imi iau un caine...ma gandeam la un Golden Retriever sau un Husky. Ce imi recomandati si cam cat de greu e de intretinut fiecare?
Bună vreau să îmi dau hamsterita să se împerecheze dar mama nu mă lasă să o dau. Câți pui va da naștere și cum să o conving pe mama?
Care sunt cele mai potrivite rase de caini pentru apartament care sa se inteleaga bine cu papagalii?
Am un câine mic, are 4 luni. Pina acum era foarte activ.A rezistat la friguri mari. Locuiesc la tara.de aceea caiinele ata afara si nu in casa. Ieri se simțea perfect.Toată noaptea a ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare... Am un porcușor de Guineea. mama vine saptamana viitoare cu un pui de Amstaff acasa (acesta avand doua luni) si imi e frica ca nu cumva sa ii faca ceva porcusorului....? (mai mult)
Buna din nou, bro! Spuneti-mi niste rase de caini foarte mici, la maturitate sa fie 15-17 cm, va rog. Dau funda, cerere in prietenie, vot!
Am un Yorkshire Terrier de 1 an și nu l-am auzit sa latre. Cum pot sa îl fac sa latre? Am încercat metode cu Dog'S Barking dar nu merge. Mulțumesc anticipat.
Alta iepuroaica trebuie să îmi fete peste 2 zile.De acum 12 zile nu i- am mai dat granule ci doar porumb, si grau si iarba.Dar ea porumbul si grâul nu mănâncă..doar iarba...si acum nu mai am iarba.Ieri...? (mai mult)
Bibilicile isi clocesc singure ouale sau trebuie sa le pun la incubat(sau la o alta gaina care cloceste)?
Probabil o sa- mi ziceti ca- s nebun, dar, am niste puisori de gaina pe care ii hranesc cu malai si ceai de menta, dar nu asta- i ideea, cum pot sa- i fac sa nu se sperie de mine, si sa vina...? (mai mult)
Care imi poate face un avatar pentru un forum.(Datele le dau in privat).
Va plac animalele de companie? ce animale aveti? are si un nume?
Hamsterul meu a scos scos ceva mare, ca un puroi pe gura si nu poate sa il scoata de tot si a raas cu el asa. Am cautat tot internetul si nu am gasit nimic, nici macar ceva asemanator. Stie cineva ...? (mai mult)
Am cumpărat un perus si când deschid usa de la camera sare ca nebunul prin cușca si se sperie. Si cânta toată ziua. Cred ca e speriat pentru ca nu il am de mult, dar ce sa fac sa se acomodeze mai...? (mai mult)
Stie cineva daca am voie sa merg cu cainele la Ferma Animalelor din Pantelimon?
Hey! Buna TPU!:))); ))):D
am o cățelușa care este foarte, dar foarte obosita, stresată, chiar bolnava, urla de fiecare data, nu bea apă deși i- am verificat nășucul, respirația, urechile, corpul. Ne jucam...? (mai mult)
Buna, am un caine in care am gasit vreo 15 capuse si i le- am scos toate afara, i- am taiat cu foarfeca cu tot cu piele ca sa nu ii ramana capul in piele. Dupa ce i le- am taiat i- am pus spirt sanitar...? (mai mult)
Ce stiti despre pisici?
De curand hamsterul meu a fatat trei pui unul din ei a muri iar ceilalti doi inca traiesc. De azi dimineata am obsevat ca unul din pui ( au o luna ) nu isi foloseste piciorusul din spate. Intrebarea ...? (mai mult)
Buna ziua am o intrebare mai lunga, am pus un incubator cu oua de gaina, ieri in a 19- a zi de incubatie a spart primul pui, si azi a iesit de tot din ou, intrebarea este: celelalte o sa mai scoata?...? (mai mult)
La bicicleta mea am schimbator prin manson. Am vazut ca unele au unul, , automat" la care nu trebuie sa te chinui sa rasucesti ci la care apesi pe o clapa si viteza se schimba automat. Cum se numeste...? (mai mult)
Am câteva lucruri handmade și nu știu cum să le valorific. Sunt unicate! Și foarte frumoase! Un sfat?
Buna TPU am deschis un server de cs 1.6 de furien ultimate, numele serverului este 46.102.116.41:27015 si as dori sa imi explicati cum pot sa il fac populat deoarece nu am playeri. Drept premiu dau funda...? (mai mult)
Imi doresc de ceva timp un husky, există cineva care să aibă un puiut femela, până în 3 luni de donat? rog seriozitate.
Cand aduc un iepure acasa, ce fac prima data?
Salut.Am un catel de 3 luni si de ceva timp musca incontinuu cand de joaca, ma trage de picior si de mana. Nu stiu cum sa il dezvat... Va rog ajutati-ma FUNDA
Acesta este un pui siamez? Va rog spuneti, dau funda. http:imgur.com/3Vdrxdx
Am cumparat cum 2 luni un pui de husky siberian. Acum are 3 luni si este foarte agitat si agresiv. Cand merg prin casa ma musca de picioare sau de ce apuca si a spart 2 tevi de apa, un suport...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva? Doresc sa-i cumpar fetitei mele un pui de shihtzu, isi doreste foarte mult si i-as face un cadou acum ca tot vin sarbatoriile pascale. Va rog mult.
Cine îmi poate da nume de câini femela? Va rog fara copypaste.
Buna cum poti sa dresezi un caine fara sa il duci la dresori?
Am un pui de cane corso (mascul) si nu stiu ce nume sa ii pun. As vrea un nume mai fioros. Puteți va rog sa ma ajutați? Dau funda!
In luna August a anului trecut gasisem un anunt cu "donez pui câine". Erau 2 căței (mascul&femela), metis ciobanesc de berna/ciobanesc german. Incredibil de draguti..Initial am vrut sa iau...? (mai mult)
Cum am mai spus, mi-a fătat pisica 6 pisoi. Pisoiaşii când vor putea merge? ( În cât timp ) Mulţumesc!
Hei! Am un husky siberian de 6 ani si de 3 sau 4 zile a inceput sa faca noaptea in casa! O scot afara de 3 ori pe zi si seara ii las foarte putina apa.De aproape o saptamana, dimineata gasesc urina in...? (mai mult)
.de curand am luat sub adoptie un pui de Rottweiler corcit cu Dog argentinian care are varsta de 3 luni. Si nu stiu ce sa fac, din cate am inteles o sa devina foarte agresiv si nu stiu daca...? (mai mult)
Cum intru in bios la Lenovo i3-5005u?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!