Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Acum cateva luni am luat de la farmacia veterinara o pastila de deparazitare interna pentru motanul meu. Mi- a zis sa- i dau cate un sfert o data la 2 saptamani. I- am dat 2 sferturi insa nu am mai avut...? (mai mult)
Hei. Am primit de Craciun un catel, acum are patru luni dar nu am prea reusit eu sa il invat cine stie ce. Stie doar "sezi", "da labuta", si "adu mingea", dar doar cand are el chef. Nu e rasa pura,...? (mai mult)
Am si eu o hamsterita gestanta si parca ar naște acum, care sunt simptomele nașterii? Răspunsuri urgente!¡
Cum pot sa scap de un dihor? Spuneti-mi niste solutii bune.
Am un filtru pentru acvriu aqurel fn filter mini plus si am observat ca nu mai scoate bule...l-am desfacut si curatat dar nimic.Care ar fi problema?
Pot sa ii pun la iepuroaica Enrofloxacina in apa daca e gestanta? Va rog raspundeti urgent! FUNDA
Salut, am un hamster, cum imi dau seama ca e bolnav? El mananca, nu vad nimic schimbat la el, dar cand isi deschide un ochi dureaza cateodata 5- 6 secunde. Si cat timp sa- i las roata in acvariu, ...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati: Cateaua mea(cu care s- a imperecheat de fapt catelul meu) a fatat acum o zi(22 martie), cateaua asta sta la munte, afara deci.*Cateaua este foarte ingrijita.*Cum...? (mai mult)
Apa mi s-a deciclat! Ce ar trebui sa fac ca sa restabilesc echilibrul cat mai curand pentru ca am citit ca imi pot murii pestii?
Buna dimineata. Am o fetita labrador de 2 ani, nu imi permite timpul sa o scot in fiecare zi la plimbare, iar atunci cand iese este foarte zburdalnica, trage tare de lesa, alearga, o mai las fara lesa ...? (mai mult)
As vrea sa- mi cumpar un papagal dar nu stiu care mai exact. Eu m- as fi gandit la un perus, o nimfa sau o rosella. Imi doresc unul care sa fie bland adica sa nu ma muste, sa fie colorat,...? (mai mult)
Pro sau contra sterilizarii cateluselor? Am un bichon de 4 luni si nu stiu daca sa o sterilizez.Nu as vrea sa o imperechez niciodata, am auzit fel de fel de pareri.De la "las- o sa ii vina primul ciclu...? (mai mult)
Am 900-950 lei si as vrea sa îmi iau ceva (care sa coste max. 200 de lei) si sa îmi si rămână in caz de urgenta. Sper ca ma puteti ajuta voi! Multumesc anticipat!
Am o pisica pe care am adoptat- o pentru ca m- am trezit cu ea la usa acum 9 luni. Mai am acasa 2 motani. Din cate mi se pare, pisica o sa aiba pui. Ce sfaturi imi dati? Ce sa fac? Multumesc! DAU...? (mai mult)
vreau sa stiu daca exista somnifere de caini, cum se numesc si unde le pot gasi. Am un caine foarte blanos care nu suporta sa fie tuns deloc(musca) singura solutie e sa il adorm. am fost si am intrebat...? (mai mult)
Salut, TPU as vrea un numar de telefon de la o persoana care creste caini din rasa American Pitbull Terrier.
Vreau sa imi cumpar un sarpe (sarpele de porumb) si as vrea sa-mi spuneti cam cat costa un exemplar in magazinele de animale?
Vreau si eu niste nume sofisticate sau mai neintalnite pentru caine ( baiat )
acum 2 zile catelusa mea a nascut si ne putand tine toti 5 cateii 4 din ei i- am dat unui prieten caruia catelusia ia nascut toti catei morti probelma este ca catelul foloseste doar 2 mamele ...? (mai mult)
Acum o săptămână mi- am luat un ciobanesc german(țin foarte foarte mult la el)are doua luni și este foarte jucăuș dar am câteva probleme: 1.Nu este mâncăcios deloc i- am luat hrana pentru pisici,...? (mai mult)
Pro sau contra sterilizarea cateluselor? Am un bichon de 4 luni si nu stiu daca sa o sterilizez.Nu as vrea sa o imperechez niciodata, am auzit fel de fel de pareri.De la "laso sa ii vina primul ciclu ...? (mai mult)
In data de 22.02. 2016 am dat iepuroaica la monta, iepuroiul a cazut pe o parte de 2 ori. Cand trebuie sa isi faca cuibul iepuroaica si cum imi dau seama daca ea este gestanta. FUNDA ...? (mai mult)
Salut, am 2 hamsteri de 2 luni, o femelă și un mascul. Aș vre să îi inmulțesc, stau amindoi intr- o cutie. Trebuie să le fac ceva ca să se inmulțească sau să îi las in voia...? (mai mult)
Cum ar trebui sa arate un cetificat pedigree adevarat deoarece daoresc sa achizitionez un caine de rasa si o data cu acesta va veni si acesc certificat care ar putea fi fals. Doresc un raspuns serios
Am doi porci de rasa mangalita( scroafa si vier). As vrea sa ii inmultesc. Acum au 4 luni. La ce varsta sa ii dau impreuna pentru a se impreuna? Si va rog sa imi comunicati cateva detalii despre...? (mai mult)
Ce stiti despre bichonul maltez? Cum se comporta? Este jucaus? CEL MAI LUNG SI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA
Imi doresc un caine de cand sunt mica dar parintii mei nu vor deloc. Spun ca e prea greu si ca nu vor sa stranga ei dupa el.Le- am promis ca am sa am mare grija de el si nu o sa se ocupe ei de el.Le-...? (mai mult)
Sal, am un hamster, cat timp sa-i las roata pe zi ca sa nu slabeasca?
Urgent! Chinchilla mea a fost prinsa de pisica si e putin muscata dupa gat. Ce pot face? Va trai?
Am si eu o intrebare si daca se poate sa imi raspundeti! Urmeaza sa imi cumpar un pui de bichon bolognese. Azi a facut 5 saptamani si tot azi i s- a facut prima deparazitare, urmand ca sambata viitoare...? (mai mult)
Am o catelusa are o lună si 3 zile am luat- o acum 2 zile, persoana care mi- a dat- o a zis că mama sa nu mai dă lapte si nu mai poate să ii tina. Am luat- o si a doua zi am fost la doctor cu ea, ...? (mai mult)
Catelul meu si- a despicat vreo 4cm din ureche, gen ca si cum ai rupe o frunza de la varf pe mijloc, vreo 4cm. I- am pus betadina, l- a facut si veterinarul cu ceva spray. S- a agatat undeva...? (mai mult)
La ce varsta se opreste din crescut un ciobanesc german?
in timpul liber desenez in "paint" modele de pantofi, (sport casual)au un design unic, neinspirat din alta parte.Modelele sunt destinate atat baietilor cat si fetelor, sunt colorate tineresti...? (mai mult)
pe 14 cainele meu a facut vaccinul si deparazitarea, iar veterinarul mi-a zis ca urmatorul vaccin o sa-l faca la anul. Are 3 luni. Cand o sa faca urmatoarea deparazitare?
Bună, am și eu un bichonel de 2 luni și o săptămână. Problema este că a început să îi cadă din blănița de pe spate. Știe cineva de ce?
Unde si cat ma costa sa fac un carnet de sanatate la un caine si tot este mic...! maine pun si poze :) astept raspunsuri dau funda :)
Am un catel pitbull, are 2 luni aproape, ce sa-i dau de mancare sa il fac mare si cu muschi? :p
Unde pot găsi o pisica persana, îngrijită la un preț convenabil?
Noaptea trecuta mi-a murit hamsterul pe care l-am iubit foarte mult si acum plang intruna si nu imi pot lua gandul de la el.Cum sa depasesc momentul?
Am un catelus de vreo 5- 6 saptamani, e un ciobanesc si l am luat de la cineva de aici din sat ce are oi.el zice ca e de bucovina dar nu are cum sa fie pentru ca urechile sunt mai mici si nu sunt...? (mai mult)
Hei am o intrebare, am un motan, rasa Scottish Fold, are 9 luni, si m- am gandit cateodata sa iesim afara cu el, la o plimbare, in lesa, dar sa- l tin in brate, si lesa doar pentru daca va vrea...? (mai mult)
Catelul meu are purici si nu stiu ce solutie eficienta si mai ieftina sa ii cumpar pentru a scapa de ei (il tin in casa, dar cand il scot la plimbare se duce prin diverse locuri si se joaca ...? (mai mult)
Cu ce se hranesc hamsterii? Stiu ca exista mancare speciala, dar ma refer in afara de ea.
Am achizitionat de curand un pui de papagal "Marele Alexandru" si e cam nelinistit. Mereu tremura si cand apropii mana de colivie vrea sa ciupeasca. Ce pot sa fac? Si cand pot sa il scot din ...? (mai mult)
Imi puteti spune ce aparat de tuns caini e bun? De preferat pana in 100 €. Daca se poate si link, ofer
Salut, eu am un papagal perus mascul de 2 ani.Ieri am luat un perus femela de 1 an.I- am pus in aceeasi colivie, la inceput era totul normal, rareori cand se cearta.Eu as dori sa- i imperechez curand...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest website: www.ToateAnimalele.ro? Ce va place si ce nu va place?
Buna seara, Am o iepuroaica care trebuie sa fete peste 12 zile.Astazi i- am pus un "cuib" in cusca si acum cand am mers la ea avea, treburile facute acolo. I- am luat cuibul pentru ca daca tot facea...? (mai mult)
Ce caini de talie mica si foarte frumosi cunoasteti? Daca puteti sa imi spuneti si pretul aprox. ar fi perfect.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!