Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, Am o iepuroaica care trebuie sa fete peste 12 zile.Astazi i- am pus un "cuib" in cusca si acum cand am mers la ea avea, treburile facute acolo. I- am luat cuibul pentru ca daca tot facea...? (mai mult)
Ce caini de talie mica si foarte frumosi cunoasteti? Daca puteti sa imi spuneti si pretul aprox. ar fi perfect.
Am 17 ani. In afara de alocatia aia de 80 de lei pe care o primesc lunar, care oricum intra pe card si o tin pentru cand o sa iau carnetul sa bag motorina, nu am alta sursa de venit sigura....? (mai mult)
Crustaceele mananca zooplancton?
De putin timp mi-am luat un golden retriever si nu stiu ce nume sa ii pun. Dati-mi va rog sugestii.
Caut o persoana care doreste sa fie co-owner la o pagina de facebook legata de tumblr.
Salut, Stie cineva de unde pot lua un pui de ciobanesc german aproape de Alba? (Va rog nu imi trimiteti site-uri. Mi s-a acrit de ele).
Buna seara.Ma numesc Alexandru, am si eu o intrebare.Am o corcitura de pitbull, ce sa ii fac sa fie putin rau cu oamenii, este foarte cuminte, si ce vitamine sa ii dau sa se dezvolte muscular.
Acum 2 zile mi- am luat un catelus. Are 2 luni jumatate si vreau sa il invat cu lesa sa mergem la plimbare, dar problema este ca dupa ce ii pun lesa nu vrea sa vina cu mine.Se pune intr- un loc...? (mai mult)
Am o problema urgenta! Acum 2 saptamani am vorbit cu cineva sa ne dea un catel de rasa mica, seamana cu bichon. Atunci cateau nu fatase. Asta seara, ne- am trezit cu acea familie la usa sa...? (mai mult)
Am un coleg care tot incearca sa ma calce pe nervi.Defapt, enerveaza pe toata lumea.Azi i- am intors in mod inteligent ironiile ieftine asa ca s- a enervat, dupa voia sa ne batem doar noi 2. Nu...? (mai mult)
Salut TPU, As vrea sa-mi cumpar un caine pentru paza si sunt nehotarat....nu as vrea ciobanesc. Ce recomandati?
Salut, vreau sa imi cumpar un caine ...de talie mica, dar sa nu faca dezastru prin casa si sa nu latre toata ziua ca vrea sa il plimb...ce rasa imi recomandati.
As putea sa cresc un ciobanesc de Asia centrala intr-o curte de 500mp?
Voiam sa va intreb voi ce ati alege dintr-un Huscky de 1 luna si un Akita de 1 luna si o saptamana?
De curand am vazut LA romanii au talent un truc de Magie.A transformat patru carti oarecare in asi si a facut o tigara sa dispara cu mainile goale.Sunt foarte curios care a fost trucul sau? Cum...? (mai mult)
Salut,cum pot invata cainele sa mearga la pas? Ii amstaff de 11 luni.
Caut o persoana responsabila care doreste sa fie co-owner la o pagina de facebook legata de tumblr.
Parere despre: http://iconosquare.com/numismatics_international. Este o pagina de numismatica.
Vreun VETERINAR pe aici? Pisicuta mea a vomitat alaltaieri si ieri a avut diaree, a slabit in ultima vreme, dar am crezut ca a slabit pentru ca era in calduri si alerga toata ziua, in restul vietii ...? (mai mult)
Știe cineva dacă pot tunde un caine husky la 0? Pățește ceva?
Pot sa mă apuc de gimnastiaca daca am 12 ani, inaltime 1, 48 m si 35 kg. Mentioneza ca pot sa fac podul din picioare si roata, si ca nu vreau sa fac performanta. Va multumesc anticipat.
Hei prieteni, Am si un bichonel havanez de 6 saptamani, il am de 2 saptamani. Am inceput sa intampin niste probleme in ceea ce priveste educatia sa. Adica, e posibil sa fie normal sa muste..ca mna,...? (mai mult)
Unde pot gasi cursuri de croitorie-stopare sau remaiere (stofe)?
Am un acvariu de cca 120l. Ce putere ar trebui să aibă filtrul de curățare?
Astazi mi- am intins mana in cusca hamsterului meu ca sa vad daca o sa vina singur la mine(precizez ca il am de o saptamana).Am vazut ca se apropie cu boticul si a inceput sa imi muste degetul....? (mai mult)
Cineva pe aiceea care se ocupa de cresterea iepurilor?
Stie cineva tratament pentru iepuri ce se poate pune in apa?
Hei. Am o pisica de vreo 8 ani. In ultimul timp e foarte moale si nu are chef de nimic si nici poftă de mâncare. Nu am dus- o niciodata la medic, dar întotdeauna a fost zglobie, jucăușă si vesela....? (mai mult)
De unde aş putea cumpăra un câine? iubesc enorm de mult animalele şi mi-aş dori unul dintre aceştia : chow chow,beagle,bichon, collie, golden retriever. Sfaturi?!
Detine cineva un papagal dansator? Din cate stiu papagalul kakadu danseza...cum se pot dresa aceste pasari superbe?
Vreau niste nume de catei!
Cum pot face diferenta dintre femela de gurami pitic si masculul? Am 2 in acvariu dar cred ca ambii sunt masculi doarece mereu se "bat"
Cine detine caine Amstaff? Ati putea sa imi dati cateva informatii in legetura cu aceasta rasa, temperamentul sau?
am 16 ani si ieri tocmai mi- a murit pisica. avea 2 ani jumate si era maidaneza. a murit ieri seara pentru ca a luat- o vantul de pe balustrada balconului meu, de la etajul 4. si eu si parintii...? (mai mult)
In cat timp ajunge un hamster la maturitate si nu mai creste? Si in cat timp o sa se obisnuiasca cu mine?
Salut am si eu un peste sanitar maricel cam de vreo 5-6 cm lungime negru cu bulintute albe ii spun dragonul pr ca arata ca unul intrebare este el poate sa imi manance pestii
Salut am si eu un peste sanitar mare si negru cu bulinute albe imi place sa ii spun dragon pt ca seamana cu unul intrebarea este el poate sa imi manace pesti ceilalti din acvariu?
vreau programe pentru editat Videouri urgentttt
Cat m-ar costa hamsterul[pitic]+cusca+mancare si tot ce ii mai trebuie.Eu pe internet am vazut niste custi foarte scumpe-de la 300 lei in sus.
De ceva timp, ma doare genunchiul.Mai ales cand urc scarie sau ma aplec.Din ce cauza? :((
Am voie sa dau la hamster macaron si putina carne de peste (fara os)? Adica nu ii dau des, mama face poate de 2 pe luna
Cum se spune la pegboard in romana? Mersi :)
Spuneti-mi si mie va rog, nume de hamsteri.Sa nu fie foarte lungi. Intre 2-4 litere.
Salut, am un husky de 2 luni, pe 3 martie a facut primul vaccin si prima deparazitare, am iesit cu el afara...dar am aflat ca nu e bine pana nu isi face toate vaccinurile ..cate vaccinuri mai am pana...? (mai mult)
Salu TPU! Ma mut in curand la casa cu curte si vreau sa stiu ce rasa de caine mi-ati recomanda sa imi iau? Eu as prefera un ciobanesc de Berna dar mai dati-mi alte sugestii. Dau funda
Am un acvariu in care am un sanitar panda, o zebra si un neon. Cand am spalat acvariul, am observat ca plantele din el(artificiale) sunt roase intr- un fel.Cred ca sanitarul le- a ros, deoarece...? (mai mult)
Am 11 ani, pe la 6 ani mi- am cumparat 2 perusi, de atunci pana pe la vreo 8 ani tot ii luam in mana (fortat) dar nu din motive rele, ci pentru ca ii iubeam dar eram prea brutal cu ei. Dupa cativa...? (mai mult)
Tot incerc sa ii fac pisicii mele o injectie subcutanala dar ea nu vrea sa stea. I- am mai facut si in trecut si mai statea cat de cat dar acum s- a speriat din cauza durerii provocate de...? (mai mult)
Doua zile in urma am dat cu lac o bucata de lemn si pe lac scrie ca timpul de uscare este de maxim 24 de ore, si lacul de pe bucata mea de lemn s- a cam uscat dar e putin lipicios si cand il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!