Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Hei, dupa parerea voastra care e cel mai puternic caine din lume? (ma refer la paza si lupta) Sa nu ziceti ca pittbull ca nu e asa.
Care este pentru voi cel mai frumos animal de pe pamant?
Am un iepure de curte gestanta in 2 saptamani, a inceput de cateva zile sa-si duca membrele inferioare târâș! Ce sa aiba?
Nu de mult am achizitionat un pui de pitbull, vreau sa stiu cand se face acel vaccin anti turbare. Si am inteles ca la pitbull poti sa ii cupezi(tai) urechile dar pe alte site- uri nu, pot...? (mai mult)
Asta e pentru acvaristii profesionisti : Am o pereche de gurami pitici, as putea adauga un betta fara sa se omoare intre ei?
Am o broscuta testoasa, in decembrie a facut 4 ani(e baiat) si as vrea sa cumpar o alta broscuta, o iau din ZooMania, dar este cam cat o moneda de 50 bani, iar broscuta care o am deja e cam...? (mai mult)
Am un bichon si tocmai i- am cumparat o zgarda anti- purici. Daca zgarda va avea contact cu apa isi va pierde proprietatile? Credeti ca bichonul este prea delicat pentru a purta zgarda tratata...? (mai mult)
Cat costa inseminarea artificiala la caini?
am 2 cateluse si o pisicuta, as vrea sa imi spuneti unde as putea sa ma duc ca sai vaccinez, si daca cunoasteti care sunt preturile... apropo sunt din Chisinau.
Bună.Mi-a murit cățeaua și am reacționat foarte urât am leșinat și am intrat intr- o depresie puternică. Mă poate ajuta cineva să trec mai repede peste perioada asta?
Imi poate spune cineva ce rasa este acest câine? Sau ce mix de rase? Mulțumesc anticipat! http://imgur.com/RCRvEZj http://imgur.com/FpfxRxU
As vrea sa va intreb pentru cei care au rasa de caini Bichon Frise sau macar daca stiti o anume masina de tuns blana care efectiv sa- i taie blana, nu sa se incurce masina de tuns in ea. Am incercat...? (mai mult)
Cam pe la ce varsta cainele devine mai agresiv cu alti caini?
Vroiam sa aflu cateva lucruri despre husky de la voi. va rog
Salut m- am apucat de videoblog si nu am nici o idee cum sa adun vizualizari o mana de ajutor mi- ar fi de folos multumesc.Va las un link aici...? (mai mult)
Am o țestoasă cu tample galbene dar nu am scos-o niciodata pe jos sa se plimbe prin casa si acum am scos-o si sta doar intr-un loc.
Imi puteti spune niste rase de caini de marime medie, blana scurta care nu au nevoie de multa miscare?
As vrea sa stiu un site sau ceva de unde as putea cumpara corbi(ciori). Nu e acelasi lucru. Sau poate si oua. Nu vreau cantitate mare. Doar unul.
Hey, salut! Am cateva intrebari legate de hamsteri: 1. La cat timp se schimba talasul/asternutul? 2.Venind vorba de snacksuri, recompense mai exact, de cate ori trebuie sa le dam? 3.Dar, mancarea?...? (mai mult)
Anul trecut cam prin luna octombrie am bagat o pereche de iepuri(berbeci germani) la monta, dar n- a fatat peste o luna si 2 saptamani. Apoi am incercat iarasi, peste o luna, nimic. Am mai...? (mai mult)
Am o intrebare 1. in cat timp se incarca bratarile cu neon la congelator sau la soare? 2.care e pretul lor original in magazine la un pachet de 10 bratari, pentru ca eu am dat 4, 99?
Mai nou tata a plecat in Germania si a luat si unul dintre cainii familiei, un bulldog englez in varsta de 1 an, el a zis ca sa nu ma deprim mi- a dat bani pentru unul, un puiut mai exact,...? (mai mult)
De ce hamsterul meu e agitat?
Ce stiti despre rasa shih tzu? O sa am unul in curand si vreau sa stiu totul despre aceasta rasa.
Vreau sa imi fac un acvariu de aprox 176l, dimensiuni: 136L/36l/36h, sticla de 6 mm. Am nevoie de intaritori? Si daca da cum sa le pun?
Bună seara, Nu știți unde aș putea găsi să iau în adopție un Saint Bernard ori un ciobănesc de Asia Centrală? Il vreau în adopție deoarece tatal meu trebuia să îmi ia unul în adopție...? (mai mult)
Imi doresc un caine, dar parintii mei nu vor unul. Ce as putea face ca sa ii conving? P.S Stau la casa si am frate mai mic.
Câinele meu Corso are niste bășici roșii la ochi. Ce sunt si ce pot sa fac?
Hey. TPU! Ieri seara i- am luat papagalului meu cântător o femela la început nu se înțelegeau dar acum se înțeleg. Știți cumva cum ii pot face zsa se imperecheze? Dau funda! P.s:menționez ca ...? (mai mult)
Catelusa mea a fatat acum cateva minute si vreau sa va intreb daca pot atinge puii, a fatat pentru prima oara si nu stiu daca ii va pastra.
Care poate sa imi faca un cont pe un forum anume? Dau funda
Eu am avut un caine mare care avea 86 cm inaltime și mi- a murit de o săptămână. Îmi puteți spune de unde sa iau un cățel (mascul ) care sa provină din părinți la fel de mari sau poate mai ...? (mai mult)
De vreo 2 saptamani tatal meu a luat un ciobanesc german de lucru(pentru nestiutori- >cainii care se folosesc la politie). Este un caine foarte jucaus, iar eu, din fire, iubesc animalele, in special cateii....? (mai mult)
In curand imi cumpar un caine, rasa beagle. Intrebarea mea este: Cand va trebui sa ii fac primul vaccin? Cam pe la 6-7 nu? Dar deparazitarea interna si externa?
Am facut un cont pe un forum si nu primesc aprobarea prin mail (am lasat un mesaj la moderatori, am facut alt cont cu am email separat si nimic).Ce pot face?
As vrea sa imi cumpar un caine din rasa pit bull. Daca are cineva cunostinta si ma poate ajuta, ce sa imi iau, mascul sau femela? Avand in vedere ca am si un copil mic si stau la apartament. Dau...? (mai mult)
Voua care vii se pare ca fiind cel mai enervant animal?
Funda! Sunt din Bucuresti si vreau sa stiu de unde pot cumpara pachete de carti duel masters.
Dupa cum stiti probabil din postarile anterioare, am achizitionat inainte de Craciun un puiut de bichon. In prezent are aproape 5 luni si avem mici probleme. Inca isi face treburile in casa....? (mai mult)
Ce este microcip-ul pentru caine?
Salutare tuturor, Am o pisică de aproximativ 8 luni de zile. Intenționez să o sterilizez întrucât nu aș vrea ca ea să facă pui, respectiv să nu intre în călduri - deoarece am înțeles...? (mai mult)
Am doua cateluse, (maxim 3 saptamani) dintre care, la una am descoperit o capusa. habar n- am de unde cules- o ( avand in vedere faptul ca in curte nu am pic de iarba) in fine. am fost la medicul...? (mai mult)
Salut, TPU. acesta e canalul meu. vreau sa pac videori numai de genul DIY...ce mi- ati sugera sa fac..repede vreau multe multe pareri......pe racurs filmez cu alta camera.(stiu calitate la aceasta e cam...? (mai mult)
Stiti un program folosti de a crea videoclipuri cu poze in care sa incapa cel putin 400 de poze in videoclip si sa pot pune durata unei fotografii la 0.01 sau 0.10 secunde?
Care imi face si mie cont pe un forum? dau funda.
Acum 4 zile am facut cont pe un forum si de atunci astept sa primesc mailul de activare si tot nu primesc ce pot face?
La ce ora se trezeste un caine si de cate ori trebuie plimbat pe zi?
Bună azi o prietenă a venit la mine și a stat iîn brațe tot timpul cu hamsterul meu în brațe tot timpul și a scos un chițăit ciudat ce nu la scos niciodată și nu știu ce să fac. Răspunsuri...? (mai mult)
Am o problema cu cainele meu. Il am de aproximativ 2 ani si il iubesc foarte mult dar din pacate nu pot sa- i ofer prea mult timp la fel ca alti iubitori de animale. Ideea e ca nu ma asculta prea...? (mai mult)
Hei, am un catelus bichon de 7 saptamani si e cret si parul e scurt. Aveti idee cand o sa inceapa sa-i creasca parul? Sa fie lung, ma ales in zona fetei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!