Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cum invat un caine sa stea singur acasa?
Urgent! Am un cățel de o saptamana la mine si de doua zile nu mananca si vomită. Catelul are doua luni. Va rog ajutati-ma.
Cum pot toarce ca o pisica? Am citit ca este ceva legat de sunetul Rr din spaniola,dar nu inteleg deloc cum se face, imi poate spune cineva detaliat?
Vreau sa ii conving pe parintii mei sa imi ia un caine din rasa shih tzu dar nu stiu cum sa o fac. Cum as putea sa ii conving ca sunt destul de responsabil sa am un caine?
Are cineva blog personal in care scrieti despre diverse teme? Gen: sentimente, trairi sufletesti? Pe ce platforma/site vi l-ati facut?
Mai sunt alte soiuri de fructe mai exotice ce rodesc din samanta, fara a fi nevoie de altoi? Inafara de piersic, de ei stiu, am unul de 4 ani care a rodit o data.
Salut, exista ceva firme de transport animale? Am gasit o gramada dar is doar internationale. Eu vreau sa fie in tara din Iasi la cluj.
În curând o să-mi iau un câine.La ce vârstă ar trebui să îi fac primul vaccin?
De unde pot cumpara un raton in Romania?
Salut, Am o vacuta prima data gestanta in 3 luni... La cate luni o sa inceapa sa ii creasca ugerul?
Buna,TPU am un husky,am cateva intrebari -Nu stiu cate luni are, propietaru zice ca are 2 luni, da e mai mic ca ceilalti -cum o pot invata sa stea singura acasa fara sa faca gallagie
Am un cățel de 6 luni care de cate ori ma joc cu el ma muscă foarte tare din joaca. I- am dat si o palmă la fund sau i- am zis ca nu e voie pe un ton mai gros dar nu ma asculta si face mai...? (mai mult)
Am un cățel de 6 luni care ma muşcă mereu din joacă si ma doare foarte tare iar atunci când ii dau cate o palmă la fund sau ii spun ca nu e voie face mai rău, plus roade tot ce găsește...? (mai mult)
Vreau sa merg si eu la tenis de masa cu antrenor, stiti vreun club de sport in Targoviste? Dau funda
Salutare TPU, vreau sa ma duc la o partida de pescuit pe Vadeni judetul Galati numai ca am auzit ca s- au shimbat regulile pe balta de la inceputul lui 2016, cine imi poate spune cum sta treaba? ..PS...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un program de mixat muzica? sa fie usor de folosit, asa ca pentru incepatori. Multumesc
Salut. Am un acvariu de 54litrii. Am pesti guppy, dalmatiner molly, neon tetra si 2 pesti curatatori. Problema e ca pesti guppy nu se inteleg cu cei dalmatiner. Se musca si se inping unul in altul. ...? (mai mult)
Ce rasa este catelusa asta? Am mai intrebat dar catelusa a mai crescut si ma gabdesc ca poate e defapt alta rasa... Este o poza si cu un caine adult aici si vreau sa va intreb si ce rasa e aia? Imi seamana...? (mai mult)
O pereche de perusi mi-au facut oua de aproximativ 4 saptamani, dar ouale nu au iest nici acum. De ce?
Pentru a face oua perusii, trebuie sa fie intr-o colivie mai multe perechi sau ajunge o pereche?
La perusi se poate imperechea femela cu femela? Adica sa se sarute si tot felul de gesturi? Poate fi un mascul la 2 femele?
Ati putea va rog sa imi dati niste nume frumoase de caini? Sa fie mai speciale nu ca si "rex" sau "pufi". FUNDA celor mai frumoase nume!
Am un mascul amstaff si a venit timpul sa-l dau la catea.L-am dus la o femela si problema este ca ea sta dar al meu nu nimereste "gaura"...Ce ar trebui sa fac?
As vrea sa imi iau un caine Akita Inu. Ati putea sa imi dati ceva informatii daca e jucaus, cuminte etc. FUNDA!
Am avut de anul trecut doua testoase de apa dulce. Mai exact Testoase acvatice cu tample rosii. De curand, una dintre ele a murit si as vrea sa stiu daca ar trebui sa ii iau un nou partener ...? (mai mult)
Bună ( iar) am și eu 3 întrebări. Pentru cine are cățel ( bichon). 1. Am observat că are ochișori roși si umflații. Ce trebuie să fac pentru a reveni la normal? 2. Are o lună și 3 săptămâni....? (mai mult)
Ma numesc Valentin si am un acvariu de 54 litri si am o pereche de gupyy, una de dalmatiner, 10 pesti neon tera si 2 pesti curatatorii. Cum procedez in caz ca se vor naste mai multi pesti gupyy? ...? (mai mult)
cum pot sa îmi fac câini sa fie mai răi?
Vreau un bichon pui. Dar nu stiu care e cel mai potrivit. Dati-va cu părerea va rog!
Salut, am facut o mica sculptura cu fimo si am pictat-o in acrilice, de ce este lipicios chiar daca s-a uscat?
Stiti care e soiul cel mai bun de nuc, referitor la marimea nucii, nu conteaza daca e altoi sau nu. Care ar fi?
Salut, TPU... Mi am cumparat un husky de 2 luni, cum pot sa- l invat sa nu faca in casa..si sa stea 5 ore singur ca sunt de dimineata la scoala Pot sa ii dau bobite, mancare de casa (ciorba, orez, ...? (mai mult)
Credeti ca un Rotweiler este bun pentru paza unei turme de oi, daca il invat de mic?(Cum fac unii ciobani de le dau sa suga de la oaie, la caini ciobanesti)
Am o catelusa amstaff si a fost in calduri, am dus-o la un pitbull, avea 7 ani masculul.Ce sanse are sa iasa pui de pitbull?
Perusul meu a cam racit si vreau sa il duc la veterinar dar maicamea nu este de acord ca cica vosta mult etc. etc. Costa bani consultatia si medicamentul? Si daca da cat costa?
Am un LCD, cu marca - Cdv - , si imi face probleme in sensul ca : - apas sa il deschid, acesta se deschide, se aude sunetul de la anumitul post, dar nu se vede... Trebuie sa incerc de...? (mai mult)
spuneti-mi dupa cat timp ies pestii din icrele depuse de caras, Funda!
Stie cineva daca se gaseste in Romanie caine rasa "pomsky" si la ce pret? sau caini tot de genu de talie medie sau mica
Voi va jucati cu kendama? Eu cel putin da,sunt foarte bun, scuze ca ma laud, dar e adevarul.
Recent mi-am luat un papagal cântător.Și e sălbatic. Știți cumva cum sa-l imblanzesc?
Cat timp am voie sa-i las roata la hamster pe zi? Am hamster de culoare alba si cu pete galbene, ce rasa este? E bine sa ii dau la hamster graunte, grau, orz de la tara?
In luna aprilie sau mai imi voi lua un catelus de talie mica( nu de rasa). eu mai am un caine tot de talie mica, baiat, dar cu care am cateva probleme. Desi este foarte mic, sare un gard ...? (mai mult)
Hey TPU! Cum sa fac vraji :)... De ex : sa gasesc un lucru, sa ploua, sa gasesc bani =) Va rog dati- mi niste site- uri... ca acesta : http://www.scribd.com/doc/19236686/Arta- Magiei- Negre Funda...? (mai mult)
Azi am primit o pisicuta de la parintii mei.Am scos- o putin afara pentru ca tot mieuna iar dupa am adus- o inapoi dar se tot ascunde sub pat si nu mai iese deloc. Nu vrea sa manance, nu se joaca,...? (mai mult)
Cine are gaini pitice de vanzare?
V- aș ruga să îmi răspundeți dacă știți la următoarea întrebare și dacă aveți recomandări sau atenționări să le scrieți. Am 15 ani sunt la liceu și obișnuiesc să fac niște ...? (mai mult)
Pot duce pisica la sterilizat daca a mers deja la motani? :/ Adica nu sunt sigura, dar azi dimineata am gasit curtea plina de motani...
As dori si eu niste seriale gen shadowhunters si the flash ma puteti ajuta? :)
Hei TPU :) Imi puteti recomanda niste anime? Nu imi plac cele gen Naruto, Bleach etc. Sper ca intelegeti. Daca va ajuta preferatele mele sunt : Tokyo Ghoul si Nikki Mirai :D
Am 2 cateluse de 5 sapt ciobanesc de bucovina. Nu prea aveau calciu. Le- am luat pastile. Una din ele si- a revenit perf. Cealalta mai putin...tine labuta din fata indoita cand merge. Adica nu merge...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!