Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
vrau sa cumpar un caine care sa fie prietenos, dar sa fie bun si de paza(prietenos doar cu membrii familiei)... nu e pentru mine. vreau sa l dau unei persoane care locuieste la odistanta mai...? (mai mult)
Am si ei o intrebare. As putea sa cresc un mormoloc de broasca? Daca dar, cum i- as putea amenaja un habitat si ce i.as putea da sa manance( adica:insecte sau ceva de genul adica nu mancare cumparate ...? (mai mult)
In cateva zile, imi cumpar un husky de 2 luni, dar nu are vaccinurile...e o problema? Daca le fac de la 2 luni?
Am un pechinez de 5- 6 luni. In ultimele zile nu mai mananca, ii dau si din mana dar degeaba, ii dau mancare normala i- am dat si bobite dar nu vrea. De 3 zile are scaune moi.Pana acum era foarte energic,...? (mai mult)
De ce husky e interzis in Antartica, vreau toata povestea Dau funda
Am cateva intrebari despre hamsteri. 1.Am un hamster alb cu niste pete portocaliu, ce rasa este? 2.Hamsterul mananca boabe de malai, grau si orz? 3.Hamsterul mananca ou prajit si seminte ...? (mai mult)
Spuneti-mi totul despre Cane Corso (personalitate,ingrijire, pretentii etc). Il tin in apartament in timpul scoli dar merg la tara ( cu tot cu caine) cu trenul in vacante si in wekeend.
Exista peruși masculi cu carnea de pe cioc roz? Cum sa deosebesc un peruș de o perușă?
am si eu o catelusa Rottweiler in varsta de un an. Am luat- o de la cineva pentru ca o țineau in lanț si era foarte slaba saraca si pe lângă asta nici nu s- a dezvoltat cum trebuie.Acum s- a...? (mai mult)
Am voie sa calatoresc cu animale pe buz? Daca da, in ce conditii?
Salut, sunt in cautarea unei case de pariuri online. Pe net am vazut ca sunt destule : unibet, netbet, winmaster, betfair etc... Ceea ce ma intereseaza mai presus de cotele la o casa de pariuri este...? (mai mult)
Ce animalut ti-ai dori sa ai, daca l-ai putea avea pe oricare?
am o problema la snapchat, de catva timp cand filmez, filmeaza sacadat, cu camera normala merge bine, am actualizat si tot asa merge, ajutor, dau funda cine stie cum sa rezolv problema!
Vreau si eu niste versuri pentru o echipa de fotbal daca se poate sa si rimezi un pic 10-12 randuri
Daca am dat oxitetracilcina ( antibiotic) la gaini, ouale mai sunt bune pentru incubatie?
Salut,as vrea sa imi cumpar un husky...dar stau la apartament.e greu, sa-l tii la apartament? Ps: Ce rase de talie medie pentru apartament!
Pana la urma a nascut catelusa mea...A nascut 7 puiuti.Unu a murit si unu e foarte micuuut si deabea se misca. Chiar nu vreau sa moara. Va muri puiul? As putea sa fac ceva ca sa nu moara? Dau funda...? (mai mult)
Am un ciobanesc german de 3 ani. Unghiile de la picioarele de pe spate acelea de pe laterala i- au crescut foarte mari. Am incercat sa i le tai dar nu merge, am incercat cu unghiera speciala pentru caini...? (mai mult)
E urgent! Am un pechinez de 2 ani si a plecat aseara de acasa.Mai pleca el cateodata, dar se intorcea inapoi sanatos.(stam la tara)Toata noaptea a lipsit si dimineata l- am gasit stand jos, dar nu putea...? (mai mult)
Hei! De unde as putea lua sau cum as putea face un tarc/cusca pentru un animalut asemanator veveritei? Mi- a ros o gramada de cabluri si deja am inlocuit boxele si mouse... Am nevoie de o cusca pentru ...? (mai mult)
Papagalul meu peruș nu mai are putere sta numai jos în colivie și nu are echilibru îmi puteti spune ce are va rog?
Am 2 perusi si stau in Germania. Ca sa merg cu ei in Romania trebuie sa am pasaport sau ceva? (merg cu masina).
Top 10 caini de lupta
am un perus (femela) și nu mai e asa vioaie cum era înainte. De ce și ce sa fac?
Hey..deci.Era un cătel in fața blocului si o idioata l- a calcat cu masina pe picioarele din spate. cățelul s- a târât si s- a bagat sub o masina...eu vreau sa il scot de acolo pentru ca imi este...? (mai mult)
Salut.Intrebare doar pentru chitaristi/chitariste :Cate timp repetati la chitara pentru a va mentine dexteritatea? Cand repetati cantati mai multe cantece pentru a recapitulamai multe acorduri? Astazi ...? (mai mult)
Am o problema cu cainele meu. De un an incoace (de cand avea el 2 luni), nu mai scap de purici. Am fost cu el la veterinar si mi s- au dat o gramada de solutii, dar degeaba(Frontline, Parakill,...? (mai mult)
vreau sa intreb de ce mor iepurii cand sunt dusi in locuri noi(iepuri de rasa)Mi- am cumparat un iepure Berbec German de 3 luni care a murit in 2 zile. Vreau sa spun ca l- am pus intre iepurii...? (mai mult)
Mani ce fac daca broasca mea testoasa nu mai vrea sa manance de o saptamana? are apoape un an.
Heii.Ieri am cumpărat o perusica, când am ajuns acasă cu ea, la năsuc am observat ca are un maro deschis pe jumătate și plus ca mai are și o pojgjita! Ce tratamente să- i cumpăr și cum se numeste,...? (mai mult)
Eu am o hamsterita de 4 luni și am decis să o împerechez.Pot lua de la pet-shop un hamster mascul doar pentru imperechere sau să trebuie să îl cumpăr?
Cum sa- mi fac parintii/mama sa imi ia un caine? Am mai avut 2 dar primul a fost cand nici pe bicicleta nu stiam sa merg si al doilea...mi s- a luat de sub nas...ajutor Vreau un beagle... dati- mi va...? (mai mult)
Cum imi pot da seama ca caine e rasa pura? Aici ma refer la Amstaff.
Ce e mai potrivit ca rasa/ aspect dintre Ciobanesc German si Labrador Retriever. Apropo: Stau la tara dar in timpul scolii stau la oras (apartament).
Azi dimineata mi- am gasit hamsterul nemiscat, tare si cu ochii deschisi...eu cred ca a murit dar am citit pe net ca unii hamsteri pot hiberna sau dormi mai mult ( trebuie sa precizez ca era batran si...? (mai mult)
Am un peste sanitar foarte mare, de 3 ani, și în ultimele zile a făcut foarte multe excremente.stie cineva de ce? Pana acum nu a făcut așa. Fundaa
Dau funda.Cum vi se pare caine brac german sau vizsla maghiar, vreau raspunsuri pro si contra.P.S. este primul meu caine.
Am nevoie urgenta de un sfat: am o catelusa de 8 luni si cred ca a sosit acea perioada a..caldurilor. Am inteles ca perioada asta tine cam 3 saptamani si se repeta de 2 ori pe an. Ce parere aveti...? (mai mult)
stiu ca e o categorie cam aiurea dar pe asta am gasit- o. deci o voi spune cat mai scurt. pisica mea este in calduri sau ceva de genu si m- am gandit sa ii aduc un motan, am gasit unul la ...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti cateva animale de companie pentru incepatori? (in afara de pesti, caine sau pisica)
Virusii se pot transmite de la pisica la caine? Daca am avut o pisica infestata si a doua zi m-am jucat cu un caine inseamna ca i-am transmis virusul?
Cum iti dai seama daca un peste Beta este de sex masculin sau feminin?
Am o problema.Voi primii un peste Scalar (pentru a nu fii omorat) insa nu- i stiu sexul.Am un mascul din aceeasi rasa si ma gandeam sa nu se atace unul pe altul. Stiu ca sunt o rasa "pacifista"...? (mai mult)
Hei! stiu ca poate o sa ziceti ca sunt cam nebuna, dar cine imi poate da niste site- uri de unde mi- as putea comanda o tabla ouija? am cautat una mai ieftina, dar nu am gasit. A, si daca a incercat...? (mai mult)
Hei, amstafful e bun de paza? Am auzit de la unele persoane ca el a fost creat pentru lupta si ca nu are simturile dezvoltate(auz, miros, vaz) e adevarat? Din 5 stele cate i- ati da la paza? P.S: ...? (mai mult)
Hei! Vreau sa imi iau un caine bichon! Intrebarea este : Sa imi iau fata sau baiat? Eu mi-as dori mult o fetita, dar vreau si parerea altora... Funda :*!
Am avut un pui de pisica care a murit din cauza unei boli pulmonare...veterinarul a spus ca s- ar putea sa fi avut si un virus. Se pot transimte virusii de la pisica la om? Nu mai am voie sa iau contact...? (mai mult)
Am un bichon de o lună și 2 săptămâni. Problema este că are la ochișori secreții. În fiecare zi îl curăț dar când i- am luat parul de sub ochișori era tare (probabil nu l- au curățat.)...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie toate colectiile de papusi Monster High sau macar cate stiti. FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!