Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 2 Martie 2025 sunt:
Buna..eu as vrea sa imi cumpar o broscuta țestoasa. Doresc sa ii fac eu un terariu. Oare decoratiunile si pietrisul daca-l cumpar din alte magazine (nu petshop) trebuie tratate inainte cu ceva?
Este obligatorie carnet la pisica?
Buna ziua, am in hamster pitic.L-am cumparat sâmbătă.Azi am observat ca a început sa se scarpine.Care poate fi cauza?
Bună ziua! Am un ciobănesc bucovinean, are în jur de 50kg. Are o problema la cap, o rana, nu știu dacă s- a lovit sau a făcut o eczema ceva, problema este ca nu sta sa- l toaletez.Cu ce pot...? (mai mult)
Salut. Pisica mea are foarte multi purici si nu stiu cum sa scap de ei. Dupa mai multe incercari cu anumite solutii si sampoane cumparate de la magazinul de animale, l- am dus ieri la veterinar si i- ...? (mai mult)
Bună ziua. Cum îmi pot dezvata labradorul de 11 luni de rosul și zgariatul pereților? Zilnic dau cu glet și tot zilnic ii su strica domnul. Cedez psihic
Ce sampon poate folosi un pui teckel de 8 luni pentru piele sensibila si blana, intarirea firului de par?
Salut vreau sa scriu o carte, dar nu stiu cum sa o incep (va fi vorba despre o fata saraca care ajunge intr- o scoala de elita si acolo colegii ei care sunt din familii bagate isi bat joc de ea dupa ceva...? (mai mult)
Salutare! Pentru cei care stau la Cluj sau urmează să se mute, ce alternative de job uri am dacă sunt viitoare studentă (la taxa, cel mai probabil) care nu are experiență de muncă și 0 venituri....? (mai mult)
Salut, recent mi- am cumpărat un pui băiețel de caucazian are 2 luni problema este ca acasă mai am o femela de 2 ani tot caucazian, astăzi am încercat sa ii învăț unu cu altul dar ea nu prea ...? (mai mult)
Salut, am 3 motani si de ceva timp se plimba o pisica prin curte, pe langa ei mai mult, de ce? Nu e mama lor. Imi este mila de ea, dar nu prea as vrea ca ei sa stea pe langa ea
Nu mai gasesc un motan cu varsta de 7 8 luni, eu stau la curte, stiu ca era o pisica prin curte(nu era a mea) si brusc a disparut si el si ea. De ce? Oare se mai intoarce?
Salut, doresc sa achiziționez o barca gonflabila. Ma gandeam la un aqua storm stk300. Ce parere aveți? Este Ok pentru 2 persoane? Necesita permis daca ii iau si un motor termic? Sunt rezistente?...? (mai mult)
Care este sala de internet-cafe cu cele mai mici tarife din Bucuresti?
Buna Seara! As vrea sa-mi iau un clownfish, ideea e ca nu stiu care e treaba cu acvariu si cat de greu e de intretinut.Apa acvariului trebuie filtrata?
Am niste motani de vreo 7-8 luni, le-am facut adapost mare, calduros 100%, dar ei prefera sa nu stea acolo, daca ii bag fortat ies de acolo, de ce?
Ma confrunt cu o problema, fratele meu are un caine amstaf si eu ies cu el si dimineata, si dupa masa, si seara minim o ora dar in casa il tine numai legat in lant si imi zice ca nu e bine sa il las...? (mai mult)
Se mai citesc bloguri? Daca ati avea un blog despre ce ati scrie?
Salutare comunitate! V-ar placea sa detineti ca animal de companie pisici de talie mare imblanzite ceva in gen Caracalul sau Serval?
Buna TPU! Toate animalele intra in același timp in calduri? Adică daca pisicile intra in septembrie si câinii vor intra tot atunci?
Stau la casa cu curte. Cum procedez pentru a face un motan sa se impace cu un alt motan care s-a aciuat in aceeasi curte, fara sa se mai atace si sa se alerge intre ei?
Care este dimensiunea potrivita pentru cușca unui hamster pitic?
Cum se procedează pentru ca perușa să nu mai depună ouă?
Buna ziua! Mi-a murit subit un canar. Era bine cu o zi inainte. A mai patit cineva asa? Era femela. Statea in colivie cu doi masculi...
Bună TPU! Recent am cumpărat un încălzitor pentru țestoasele mele. În instrucțiuni scria că trebuie să fie băgat complet în apă, ceea ce am și facut, dar aseară am observat că nivelul...? (mai mult)
Buna seara...am o pereche de perusi s au inmultit cu trei puisori si de cateva zile a inceput masculul sa bata un puisorul cel mai mare, oare de ce?
Salut! Cu mare durere in suflet scriu asta, câinele meu a murit. Avea un an, era pechinez, foarte energic și iubitor. Marți după amiază am văzut că se simte rău și nu am știut de ce, a început...? (mai mult)
Buna ziua! Am un pește betta care face 3 ani. Are un acvariu de aproximativ 16L, un incalzitor (ce păstrează temperatura intre 26- 27 de grade) si un filtru. Pestele sta numai pe filtru cu gura la...? (mai mult)
Salut! Eu as vrea sa imi cumpar un tren cu telecomanda de pe internet https://www.emag.ro/start- set- piko- trenulet- electric- locomotiva- aburi- cu- vagoane- de- marfa- cu- terasament- 57113/pd/D63WYYMBM/?X-...? (mai mult)
Buna TPU! Am 2 peruși și a trebuit să plec urgenttt de acasă. Am uitat sa le pun mâncare, din graba... Aveau puțină mâncare în recipiente plus doua batoane de seminte(bine era unul pe jumate)...? (mai mult)
Ziua buna, este cineva din Iasi crescator de papagali? Ma intereseaza specia Nimfa :)
Astazi papagalul meu perus a inceput sa muste si nu stiu de ce. Cand l- am scos din cusca era bland si nu musca, dar in ultima ora zici ca a turbat, iar eu nu i- am facut nimic, ba chiar am incercat...? (mai mult)
Cum este posibil ca un caine sa deschida usa, fiind de talie mica inspre medie? De 10 ani cainele nostru deschide usile din casa ca sa te plimbe intre camere zilnic. Pe noi nu ne deranjeaza deloc, ba...? (mai mult)
Hello Hello, cine stie in Iasi unde gasesc masinute burago metalice de colectie?
Stie cineva unde pot sa cupez urechile cainelui in Craiova ( stiu ca nu mai e legal)
Caut caine labrador mascul pentru catelusa mea de 1 an si jumate, e in calduri de ieri 01.01. 2023 Locuiesc in Maierus Judetul Brasov, este cineva in zona? Multumesc
Buna ziua! Am un pește betta in vârstă de 3 ani. As dori sa îi pun un filtru si un încălzitor. Acvariul are 12 litri. Ce tip de filtru ar avea nevoie si care este temperatura necesara?
Buna, cum imi dau seama daca un peste guppy este gestant, tocmai mi- a nascut un platy ieri si stiu cum sa imi dau seama la alti pesti, dar la guppy nu, stiu ca ei au burta putin mai ciudatica, dar a ...? (mai mult)
Salut TPU, am un perus luat de la petshop în vârstă de 4-5luni. Este speriat de orice mișcare.cum îl pot îmblânzi?
Buna! Am 4 pisici de 8 luni (3 masculi, o femela) Dupa cateva saptamani au ramas fara mama iar cei 3 masculi cauta sa suga la femele facandu-i rani. Ce as putea face sa ii opresc?
Daca Husky Siberieni urla precum un lup si nu latra, inseamna ca ceva nu este in regula cu Huskyul nostru de 10 ani care latra doar cand aude sau vede straini in curte, urla precum un lup cand mama mea...? (mai mult)
Buna seara. Am gasit in gradina o pisica oarba. Are in jur de 1 an si m- am gandit sa o adopt in casa, la caldura si cu mancare si apa oricand are nevoie. Ochii ei sunt tulburi si nu cred ca isi ...? (mai mult)
Salut. Recent am adoptat un ciobanesc australian în vârstă de 7 ani. Vreau sa- l fac sa fie mai agresiv, latră foarte mult dar dacă întra cineva în curte nici măcar nu mai latră, doar sta....? (mai mult)
Salut, am un catelus bichon de 5 luni jumate si latra cand vede strainii, latra de frica foarte tare, nu inteleg de ce. E primul meu catel, cum il pot opri sa nu ii mai fie frica de straini?
Bună! Cățelul meu are 3 ani și este un bichon. În aprilie împlinește 4 ani, este complet sănătos și vesel, dar eu plâng non stop când ma gândesc ca o sa moară și ca o sa îl pierd. Nu ...? (mai mult)
Pisicii mele i- a iesit pe burta ca un cartof mare tare rosiatic violet, a slabit mult, plus manca foarte putin. Anul trecut a mai avut una, dar s- a spart, acum vad ca nu se mai sparge. Chiar acum...? (mai mult)
Salut, poate stie cineva, am un hamster si saptamana trecuta a ros niste plastic de la o bila in care alerga el, eu am scos- o de acolo sa o lipesc inapoi unde a ros el, i- am bagat- o inapoi dupa ...? (mai mult)
Am un buget de 3.000 lei pentru achiziția unui pistol.Pana la urma m- a atras acesta: CANIK PISTOL GLONT TP9 SA MOD.2 DESERT CAL. 9X19MM de pe site- ul ARROW Folosit doar la vânătoare pentru împușcarea...? (mai mult)
Craciun fericit! Motanului meu (are varsta de 1 an aprox.) i s- a umflat zona superioara a gatului, mai exact sub barbie. Umflatura este de marime destul de semnificativa si singura asemănare pe care...? (mai mult)
Am multa ceara de lumanari ramasa, as vrea sa o topesc si sa fac o lumanare mare din ea. Daca o fac intr-o cratita normala are ceva sau e posibil sa o ard? Sau cum sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!