Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Cum scap de parvoviroza canina din casa? vreau alt catel..ma sfatuit medicu sa- mi iau peste o luna altu mi- a gasit el alt caine de 6 luni mi- a murit catelusa acuma 2 zile spal cu clor de 2- 3 pe zi....? (mai mult)
am o intrebare. bichonii maltezi te trezesc la ora 5 sau 6 dimineata? si mai vreau informatii despre el. daca ma trezeste la ora 5 sau 6 cum pot sa il fac sa nu ma mai trezeasca? da funda :*
Am o pisicuță albă cu pete negre. Încă nu are un nume. Cum s-o numesc. Mă gândeam la Pufița. Funda pentru cel mai drăguț nume!
1.daca 1/4 dintr- o suprafata se cultiva cu grau, 1/3 din suprafata cu soia, iar restul cu porumb, atunci cea mai mare suprafata este cultivata cu... 2.un automobil a mers 3 ore cu viteza de 55km/h ...? (mai mult)
Am o pisicuță. A mușcat- o ceva de gât (cel mai probabil a fost un șobolan). S- a umflat foarte tare. Avea o bubă plină cu infecție. A dat cu gheara și buba s- a spart. Acum, locul unde a fost...? (mai mult)
Cand cainele avea 8 zile a ramas fara mama, iar vecina mea l- a lasat 1- 2 zile afara, in frig, cu putina mancare moale, pe care mai mult ca sigur n- a mancat- o! Astazi...ieri l- am luat la mine amenintand-...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de parerea voastra.Am un caine de vreo trei luni.Parintii mei vor sa- l dea daca nu il invat sa faca afara; mentionez ca stau la bloc. Dimineata il duc afara si face, dar face si in...? (mai mult)
Daca am un husky la bloc si m-am saturat sa ii tot cumpar tampoane absorbante pentru a avea unde urina este vreo cale sa le inlocuiesc cu ceva sau exista tampoane ce le pot spala?
Urgent! Am un porcusor de guineea care cred ca a racit de la mine.Cand l- am scos din cusca si l- am pus pe pat a mancat din servetelele folosite de mine.Stiu ca am fost neatenta.Acum naparleste foarte...? (mai mult)
Bună ziua. De duminica am văzut câinele(femela Rottweiler ) ca vrea sa se împerecheze. Ieri am dus- o la un caine tot rottweiler mai departe de casa. Când am ajuns i- am lăsat liberi prin curte pe...? (mai mult)
Am o pisica si am plantat iarba m, atei acum cateva zile a mancat si acum scuipa peste tot si asta este super exagerat...va rog! 1ce sa ii dau ca sa incetreze
Vroiam sa va intreb ce ati alege dintr-un akita inu japonez, akita american si doberman? Am spatiu si vreau sa aflu parerea voastra sincera.
Vreau sa- mi cumpar un mascul dog argentinian. Cumpar de la o persoana de prin apropiere. Are doua femele. Nu stiu daca au pedigree. Tata nu a stat sa vorbeasca foarte mult cu proprietarul. Totusi,...? (mai mult)
Bună seara! Am un rottweiler (femela ) în vârstă de 1, 6 luni. De 2- 3 zile am vazut- o ca vrea sa se împerecheze Am un caine mai mic, și l- am băgat în cușcă la ea. A stat sa o sara, și...? (mai mult)
Vrea sa-mi spună cineva de un nume frumos la caine ca am un caine nou si as vrea sa imi spuneti.
Mi- am cumparat recent un peste betta (mascul) iar de vreo doua zile nu vrea sa mai manance nimic si nu prea se mai misc. Sta ascuns printre plante si nu iese. Stie cineva ce se intampla cu el? ...? (mai mult)
Am acasa un caine ciobanesc ii trebuie cusca sau fara cusca?
Hei TPU, am pus într-o colivie doi peruși, un mascul și o femelă, și nu prea se înțeleg.Să îi mai las împreună? O să se înțeleagă pe viitor?
Exista un domeniu sau loc de munca unde se lucra putin si se castiga mult de curiozitate?
Catelul meu pare sa fie bolnav. De vreo 2 zile sta in cusca lui si nu vrea sa iasa, nici sa manance sau sa bea apa. Aveti idee ce ar putea fi?
Ce imi puteti recomanda sa imi cumpar: canar sau perus?
Husky, boxer sau bulldog englez?
La pistoalele airsoft cu aprox.80m/s (viteza bilei), pe baza de CO2 cam cate bile sau cate cartuse pot trage cu o fiola de CO2 de 12?
Voi ce hrana pentru pisici cumparati si credeti ca este ceea mai buna? Uite de exemplu : eu ii iau pisicii mele doar mancare Pro Plan pentru ca o consider perfecta pentru sanatatea pisicii. Am vazut ...? (mai mult)
Salutare,am citit ca in alte tari se organizeaza tabere de stiinta, exista si la noi in Romania asa ceva? As fi interesat sa ma inscriu intr-o astfel de activitate.
Daca cumpar un caine din tara cu ce masini il transporta? Cu o masina fan courier nu s-ar putea?
Care sunt mai usor de ingrijit (si mai curati), hamsterii sau porcii de Guinea?
Doresc sa achizitionez un bichon de la canisa Larus. Cam la ce pret vand catelusii?
As vrea să aflu cum îngrijesc un papagal (perus) Ce vitamine, ce îi trebuie mai exact în colivie etc. Dar va rog fără wikipedia, spuneți cu cuvintele voastre. Sau funda celui mai bun...? (mai mult)
! Îmi puteti explica cum se pune un pampers la un cățel? Nu îmi pot da seama deloc.
Va rog ajutor e urgent. Pisica mea de dimineața se simte rău. Sta ghem sub plapuma si nu vrea sa iasa la vederea tuturor. Febra nu are dar in schimb are boticul uscat si salivează, ochii înlăcrimați...? (mai mult)
Totul despre peruși. Fara wikipedia!
Buna as vrea sa stiu daca monezile vechi au ceva valoare.Am o moneda de pe vremea lui Mircea cel Batran(1386- 1418) de 50 de bani.As vrea sa stiu daca are ceva valoare. Tocmai am inceput sa strang monezi...? (mai mult)
As vrea să va cer părerea voastră, în curând îmi voi cumpăra un papagal (perușel) Și... Nu știu să mă decid pe care să l iau : albastru sau verde? Vă rog spuneti mi și cum să...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar un catel si nu stiu ce sa aleg intre Labrador, Golden retriever si husky. Initial, am avut de ales si dintre un akita inu, dar ca ei vor sa fie lideri, iar eu fiind o...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu nume pentru un husky? Vreau ceva original nu nume de genul Rex, etc.
Am un bichon maltez fata pe nume Mara.Ea are 6 luni si tot incerc sa o învăț sa fac pe scutecul acela de caine dar ea mereu face pe langa acel scutesc.Cum sa o învăț sa faca pe scutec? Dau...? (mai mult)
AJUTOR! Peste 2 luni o să-mi iau câine și nu știu ce rasa! Niste linkuri pls? Pentru câini DE CASA! de preferință talie mare
Ce parere aveti despre aceste role? Merita sa le cumpar? http://www.insports.ro/role-patine-2in1-axer-sport-lexi. html
Ce nume de caine va place mai mult? Mie Archie si Balu.
In Clash of Clans e mai bine sa stau intr-o liga mai mica sau mai mare? Am th7 cu 1505 trofee. Sa mai scad sau mai cresc? Cu argumente daca se poate. Scuze daca categoria nu e buna
De unde pot cumpara un pui de husky?
Imi spune cineva de unde pot cumpara pui de husky siberian?
Credeti ca s- ar intelege un Papagal Marele Alexander cu un Peruş? Ma gandeam ca se plictiseste singur si sa ii iau un amic peruş. In primele zile as putea pune coliviile amandurora una langa ...? (mai mult)
Recent am adoptat un pisoi de 5 luni care avea inca 6 fratiori si era crescut la casa. De cand l- am adus la mine in apartament - acum 3 zile - a stat ba sub pat, ba sub mobila si nu s- a miscat,...? (mai mult)
Am un hamster pitic de 2 ani și 3 luni, de 2 zile are " boala cozii umede", are diaree, se scarpină intr- una, dar mănâncă mereu. E chestia ca a slăbit rău. I- am luat de la farmacie oxitetraciclina...? (mai mult)
Acum 5 zile mi- a murit pisica. :( era o pisica speciala, mereu imi petreceam timpul cu ea. Cand eram trist ea ma inveselea am iubit- o foarte mult, plang in continuu imi este dor de ea :( :/ :( ce pot...? (mai mult)
Cum dresezi un caine pentru al purea tine in apartament? Adica unde sa doarma, sa nu isi faca treburile peste tot in casa, etc.
Bună TPU! Am două broscuțe țestoase, sunt mari si le am de patru ani. Un mascul si o femela. Sunt de florida. De o vreme, le cade ceva de pe carapace, ca si la serpi cand isi schimba pielea. Am cutat...? (mai mult)
Este greu sa cresti caini gen husky sau ciobanesc german la bloc? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!