Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
O sa mi cumpar un labrador ciocolatiu. niste idei de nume pentru el? daca se poate unele mai excentrice. Dau si funda!
Am cateva intrebari despre rasa shih tzu. 1.Ce greutate trebuie sa aiba la 7 luni? 2.Ce fac daca nu asculta? 3.De ce e agresiv? Are motive? 4.Ce fac daca nu mananca mancare de shih tzu, parizer, etc? ...? (mai mult)
Cand trebuie tuns parul din ochi la shih tzu?
am o catelusa, pui, si nu am vaccinat- o la timp, si de cam 2 zile a inceput sa isi piarda apetitul, azi am gasit sange de la ea in curte si e pur si simplu fara vlaga.Am chemat un veterinar...? (mai mult)
Am o problema. Am un husky in varsta de 7 luni. Nu ma asculta de loc, cand il plimb trage intruna de lesa. Nu se potoleste nici daca il cert. In curte rupe tot gazonul si plantele. Ce pot sa fac? Cum...? (mai mult)
Salut, este legal sa-mi cumpar o vulpe sau un urs sau un lup, ma refer la rasele pe care le-as putea gasi aici, in Romania, stau la casa.
Am mai avut întrebări de genul acesta dar vreau cât mai multe informații de la cineva care știe sau a avut un Yorkshire Terrier. NU DE PE NET! Imi puteți răspunde la următoarele întrebări?...? (mai mult)
Vă rog să îmi spuneți pe care sa il aleg dintre cei doi - BICHON MALTESE; - BICHON FRISE. Să nu fie un caine sensibil, sa nu lase mult păr, sa fie activ si jucăuș... Spunetimi cat...? (mai mult)
Daca incrucisezi cele doua rase Pitbull cu Amstaff ce rezulta? Ma intereseaza atat aspect cat si comportament/gresivitate.
A fost careva din voi cu programus USTRAVEL in America? Sau indiferent de program? Daca da cat ati castigat? Inafara de banii care trebuie inapoiati la banca.
Un dezinfectant pentru boxa animalelor fara sa le afecteze sanatatea?
Catelusa mea de 6 luni jack rusell a naparlit si acum are pe tot corpu pete negre mici, zici cai dalmatian chiar daca nu sunt conturate. E ceva normal? Ii vor trece? Pina la aceasta napirlire era alba...? (mai mult)
Hey, cine imi poate lasa si mie niste programe (cat de cat usor de folosit) pentru a face jocuri? Bine, nu cred ca este nevoie de amanunte... Cand voi vedea un raspuns folositor, veti primi FUNDA :)...? (mai mult)
Ma joc de ceva vreme clash of clans si sunt lvl 53 cu th7. As vrea sa ajung in Crystal. Am o defensiva destul de scazuta(toate tunurile de 8, cateva ziduri de 6 restul de 5, un mortar ...? (mai mult)
La câte zile încep puii de câine să meargă?
Cum sa imi conving bunicii sa ia un caine? Zic ceva de genul: -Când ne luam un caine? -Vedem noi. Si doar atat.
As vrea sa stiu ce rasa este cainele vecinei mele:Arata ca un Border Collie, dar e mai mic si are corpul putin mai lung.
Stie careva un magazin de agende frumoase si de lucruri handmade (DIY) prin Constanta? ^^
Imi puteti spune de unde as putea comanda cu incredere un catelus de rasa? Sunt hotarat sa mi iau un pui de labrador :)
Buna TPU am un pisic batran sa batut cu alti pisici si lau ranit destul de tare ca nu mai are par in zona respectiva.Cu ce pot trata?
Imi zice cineva de unde pot cumpara Amstaff pui? Dau funda
Salutare TPU a incercat cineva montarea la iepuri intre californian-urias german? Ce parere aveti? Va fi ceva reusit?
Salut, stiti cum se baga cod pe gta 5 pe pc, ca nu stiu cum sa fac sa pun un cod!
Salutare TPU este posibila imperecherea intre californian si urias calfiornianul ajunge la 4- 5 kg si este bun de carene cat uriasul piate ajunge la 9- 10 kg si este si frumos si manaca la fel Doar ca...? (mai mult)
Se pot face teste ADN pentru papagali in Bucuresti?
.de ce imaginea de coperta de pe youtube nu este afisata? adica chiar acum am pus-o dar nu imi apare...dc?
Am un caine bichon maltez de 2 luni (in 18 face 2 luni), iar vreau sa stiu cand trebuie sa-l spal (la cate luni) ce trebuie sa ii dau de mancare, daca pot sa-l scot afara.
Eu imi doresc o pisicuta/motanel, dar parintii nu ma lasa sa adopt unu fiindca ei zic ca pisicile nu sunt de bloc... Ma puteti ajuta cum sa imi coving parintii sa ma lase sa...? (mai mult)
Joc Clash of Clans si as cam avea nevoie de niste sfaturi. Sunt level 53, am th7 cu defensiva cam la juma(cateva ziduri lvl 6 si restul 5, 5 tunuri de 8 si 2 air defense de 4 si unu de...? (mai mult)
Mi- am luat de curand un catel (pitbull) si am cumparat primul vaccin de la un veterinar, si nu l- am facut acolo l- am luat si mi l- a facut o vecina (fosta veterinara) si nu am avut cum sa ii...? (mai mult)
Heii.Doneaza cineva unul sau chiar doi pui de bichon maltez? Daca se poate din Judetul Prahova.
Eu imi doresc mult un caine-Labrador, de preferinta! Imi puteti spune cum sa imi conving familia sa imi ia unul? Stau la casa.
Vreau sa îmi cumpăr un bichon frise. Cei care au experienta sau stiu de la alti oameni spuneti cum este comportamentul lui. Si daca musca sau nu musca. Ca stiu ca bichon maltese musca tare.
Am o problema, de fapt pisicile mele au. Acum un an am luat de la cineva 2 pisici, o fata si un baiat. Pai in dimineata asta am vazut ce motanul se uita cam ciudat la pisica, apoi a sarit langa...? (mai mult)
Salut.As vrea sa ma duc si eu in Anglia la munca dupa ce termina 12 clase.Chestia e ca trebuie sa merg la un interviu (asa cred) si eu port ochelari si mi- e frica de faptul ca nu o sa ma ia.Are importanta...? (mai mult)
In ce luna se imperecheaza ratele mandarin?
Salut. Ce mananca ratele mandarin in afara de grau si porumb? Ce legume le pot da?
Salut, am un motan negru tot cam de un an, destul de slabut, avand in vedere ca mananca foarte mult si bine(mancare speciala), si de la un timp incepe sa plece prin vecini(stau la casa), fiind in,...? (mai mult)
Cum se numește asociația aceea care salvează câini? Stiu ca începe cu K!
Sall. Am si eu o problema. Am un HTC desire 820 de cateva zile. Nu are memoria plina, virusi, si am avut mare grija de baterie. A functionat perfect, dar azi cand ma plimbar pur si simplu am observat...? (mai mult)
Am avut un motanel timp de 2 ani, la apartament, apoi am fost plecata pentru 6 luni si a trebuit sa il duc la curte... am auzit ca s- a adaptat destul de bine acolo.dar imi este foarte dor de el si as...? (mai mult)
Va rog spuneti- mi daca nu imi hranesc perusul o zi moare? ( cat poate sta fara sa manance?) Mama mea o sa se duca in piata maine sa ii ia de mancare, pana atunci imi e frica sa nu se imbolnaveasca, ...? (mai mult)
am 16 ani si imi place sa joc fotbal, as vrea sa pot ajunge sa joc la o echipa dar nu am posibilitati deoarece aici unde stau nu exista.Si cred ca la 16 anii nu mai am sanse, ce credeti?
Abia ce m- am apucat de pariuri sportive si ieri am pus un bilet astronomic la Get's Bet. Cota totala ajunsese la 13311 si castigul de pe bilet era maximul de la Get's cu 50.000 lei. Am pus 12 meciuri ...? (mai mult)
vreau sa stiu daca partiile de la Vatra-Dornei (din Suceava) sunt deschise. dar patinoarele?
Maine o sa imi cumpar un papagal si as vrea sa stiu daca intra in depresie pentru ca imi cumpar unu si am auzit ca trebuie doi, eu am timp pentru el stau la casa si il las liber prin casa ...? (mai mult)
Salut. Pot vinde in fiecare an un numar de animale din propria gospodarie fara a avea autorizatie?
Am o trambulina mare si stiu sa sar in fata si sa aterizez in picioare(frontflip) Dar nu stiu sa fac backflip imi este frica... Ma puteti ajuta.
Credeti ca vecinii mei pot face o reclamație impotriva mea deoarece paunii mei fac gălăgie? Exista vreo lege care face referire la interzicerea deținerii unor anumite animale, păsări...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!