Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 5 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca vecinii mei pot face o reclamație impotriva mea deoarece paunii mei fac gălăgie? Exista vreo lege care face referire la interzicerea deținerii unor anumite animale, păsări...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie niste carti bune de genul Dragoste sau SF sau amandoua, P.S. sa fie mai contemporane si +18;)(sunt baiat). FUNDA
As vrea sa strang mai multe subscribeuri pe youtube... cum imi pot promova canalul ca am distribuit pe facebook linkul si nu a mers. uitati...? (mai mult)
Sâmbătăla ce ora se deschide Decathlon-ul?
Am 2 puiuti de jack russle cu bichon de donat daca doreste cineva va rog sa lasati un mesaj. puiutii au 6 saptamani.
De unde pot cumpara un panda rosu online sau magazine din Romania si cat costa?
Recomandati-mi si mie niste carti bune de genul Dragoste sau SF sau amandoua, Ps.S. sa fie mai contemporane. FUNDA
Bună, tatăl meu e veterinar m- a bătut la cap să las iepuroaica cu iepuroiu mai multe zile deoarece nu a stat din prima zi.Și acum de unde știu dacă a montat- o? Zilele astea a fugit după ea prin...? (mai mult)
Cum imi pot convinge mama sa imi iau caine? Ce fel de caine? Sa fie de talie mica, ca altfle s-ar putea sa nu reusesc... Metode eficiente, stau la bloc... Multumesc! :-)
Îmi spuneți si mie niste nume de motani
Ma adresez in special proprietarilor de catei. Am un pui de bichon metish caniche. Luna aceasta face 4 luni (mentionez ca nu am mai avut catel) este extrem de agitat si cam muscacios. Si exagerat...? (mai mult)
Hei hei! Sigur pare ciudat, dar mi-as dori un sobolan ca animal de companie. Motivele sunt mai multe, nu asta conteaza. Problema e: stiti vreun crescator in zona Vrancei? Multumesc!
Dau funda pentru cine imi poate raspunde, cand cumpar un caine de pe internet cum se transporta si cat este pretul?
In ultima vreme iubesc sa desenez Pandacorni. Dar am o intrebare pentru voi. Cum e corect? Pandacorni sau Pandicorni?
Voi aveţi animale de companie?
am un căţeluş Akita Inu de 6 lunişoare, aş vrea să-l dresez acasă, cum îl pot dresa?
de o vreme incoace am inceput sa cant putin mai mult si sa fac vocalize dar de doua sau trei zile daca, cant incepe sa ma doara gatul in partea de jos imi poate spune cineva ce am patit? dau...? (mai mult)
Hei :D De cateva luni au inceput sa imi placa chinchilele :) Mi se par foarte interesante :3 Treaba e ca, am citit pe net ca e destul de greu sa cresti una. Mai ales la apartament (unde stau eu). Daca...? (mai mult)
Buna am achizitionat un caine la 1 an jumatate, am pierdut carnetul de sanatate dupa 2 zile L- am cumparat de la 300km distanta si nu mai dau de propietar.cum pot reface carnetul ...medici imi spun ca...? (mai mult)
Va rog, ajutor.Am in caine de numai 3 luni si astazi cand am intrat pe usa a sarit la joaca.L- am luat in brate dar se zbatea si a cazut, cam de la 1m.A plans 30 sec, dupa l- am luat in brate pe pat,...? (mai mult)
Cam ce imi trebuie pentru îngrijirea unui caine? Ex:jucării, bol pentru mâncare si apă, altele nu prea îmi vin in munte. Mentionez ca va sta in casa. Cel mai bun raspuns primeste ...? (mai mult)
Cine se pricepe la DRESAJ. Am un pitbull in varsta de un an si este foarte agresiv. il tin la curte. Este rau cu orice persoana straina, sa nu mai zic de animal. Asa a fost de mic. Am si eu cateva intrebari....? (mai mult)
Salut TPU,am o intrebare,am un hamster (rasa Sirian) si are un punctulet rosu pe ureche,eu cred ca si-a prins urechea undeva...dar doar cred, nu stiu....ma puteti ajuta?
Urgent, am nevoie de cateva sfaturi despre o hrana pentru caini buna. Buget 200 lei, varsta cainelui este de 7- 8 luni(Ciobanesc de Bucovina) rasa foarte mare. Vreau sa ma incadrez in 200 de lei.De preferat...? (mai mult)
Am o pisica birmaneza de 3 ani si as vrea sa imi iau un caine. Treaba e ca nu stiu daca se inteleg, adica nu vreau sa se certe etc. pentru ca stau la bloc. Cainele l- am ales pe asta http://olx.ro/oferta/pui-...? (mai mult)
Intrebare stupida si totusi : Pestilor le este vreodata sete? :)
As avea o întrebare... buldogul francez cum are coada? Coada i se taie când e micuț?
Buna TPU am nevoie de ajutor.Cainele meu are labutele si urechile reci si sta suparat nu vrea samanance nimic. Oare de ce va rog s ma ajutati.
De unde pot cumpara o pisicuta british shorthair tabby la un pret acceptabil? Sa fie cineva de incredere, sa nu am probleme mai tarziu.
Urgent! Cineva a aruncat un caine mic,abia nascut,pare,si abia misca, cu il hranesc? URGENT!
As vrea si eu nume de catel (femela) potrivit ptr 3 luni si foarte pufoasa( rasa: bichon maltez)
Am un catel ciobanesc german. Pana la varsta de 3 ani l- am tinut la noi apoi l- am dat la niste rude. De curand l- am luat inapoi la noi la tara el fiind obisnuit in alte doua curti : la biserica (unde...? (mai mult)
Un caine dintr-o rasa de paza e teritorial chiar daca nu-l dresez?
Hei,stie cineva unde pot gasi dihori in Craiova?
Va rog foarte mult cine poate sa imi spuna locuri unde as pute sa fac bungee jumping in Romania inclusiv preturile.Si daca ati putea sa imi spuneti conditiile in care ar putea si un copil sa faca bungee...? (mai mult)
Pisica mea miauna parca de durere...De mancat mananca (si chiar foarte bine), apa bea. dar am impresia ca o doare burta sau ceva de genul :( a lipsit vreo 3 zile de acasa si a venit cu aceste...? (mai mult)
Am un ciobanesc german si o pisica. Cainele fiind femela. Ei nu se inteleg de nicio culoare. Am incercat mai multe solutii dar in zadar. As vrea niste idei ca pot scapa de conflictul dintre cei ...? (mai mult)
Am auzit ca porcusorii de guineea traiesc in grupuri de minim 2. Eu am doar un porcusor ( Mia ). Nu prea vreau sa cumpăr al doilea porcusor, ... sau poate in vara. Mia are tot felul de ...? (mai mult)
Ce rase se iepuri sunt bune pentru carne? Uriasul german sau Fluture german sunt iepuri buni de carne?
De la ce varsta are voie un caine sa se imperecheze, am un bichon 11 luni(mascul)?
Salut vreau sa vand un cont pe wartune leval 72, 344000 br knight, sylph: Hades lv 54 + Iris lv 72 +Eve lv 67 eudaemon : mag br 225000 br. Astept raspunsurile voastre.
Ofer meditatii, Arad, Simand, am 12 ani. Ofer meditatii la : Matematica, engleza, clasele 1- 5. Ofer maxim 2 ore/zi. Dau in vacante si unele weekend- uri. Pretul 20 lei/ora. Maxim 10 ore/saptamana....? (mai mult)
Ofer meditații : Arad, Șimand. Am 12 ani, ofer meditații copiilor de pe clasele 1- 5. Pretul este 25 lei/ora. Pot da meditații în vacante și în unele weekend- uri. Dau meditații până la maximul...? (mai mult)
Care e diferenta dintre un Husky de Alaska si un Malamut de Alaska
Este o afacere buna cu iepuri? Este buna carnea de iepure?
Am nevoie urgent de ajutor! Sunt nou in acest domeniu. Am avut o femela iepure gestanta, aceasta a fatat puii vii dar imadiat dupa acestia au murit in mai putin de 24 de ore! Alti prieteni din ...? (mai mult)
Hei TPU am cumparat toamna trecuta o planta de lavanda in ghiveci ..as vrea sa o pun in gradina.Cand pot sa o pun?
Caini din rasa brac german mananca mult?
Urmează sa imi cumpăr un pui Beagle de 2 luni. Dsca ati putea sa imi dați niste exemple de hrana (premium).
Buna ziua! Am o catelusa de vreo 3 ani. E gravida de o luna, daca nu mai bine. Astazi am vazut ca vomita apa putin spumoasa, e un lucru normal pentru o catea in perioada aceasta, fiind vorba ca e si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?