Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare, as dori sa achizitionez un catel dar nu stiu ce rasa mi s.ar potrivii. Mie imi plac cateii pufosi si micuti si foarte jucausi dar care atunci cand o sa creasca mari sa pazeasca casa si familia,...? (mai mult)
In curand vreau sa imi cumpar un shih tzu, mai exact o catelusa si vreau sa va intreb pe cei care au shih tzu (de rasa pura) de cand erau pui (2 luni) cum s- au comportat? Sunt jucausi? Mananca ...? (mai mult)
As vrea sa știu ce si cum se procedeaza atunci când câinele e pe moarte... Va rog mai detaliat! Cel mai concret răspuns va fi premiat
Am o catelusa Teckel in varsta de vreo 3 luni. O am de cand avea 5 saptamani. De cate ori vreau sa ma joc cu ea, sa o mangai, nu stie numai sa muste. Cand ma vede, fuge spre mine si ma prinde...? (mai mult)
Cunosc pe cineva are nu mai are nevoie de caine si vrea sa- l arunce in strada, nu mai are ce face cu el, dar vreau sa- l iau eu. Problema este ca mai am o catelusa Teckel, iar cand va creste...? (mai mult)
Https://ask.fm/Stefanialalalala,in pagina asta se afla un caine, este corcitura pechinez sau teckel? ajutor
Am si eu o intrebare va rog! Am absolvit 11 clase la un liceu economic, ce sanse am sa fac vreun curs pentru asistenta medicala? Multumesc!
BUNA, TPU Am un caine de 4 luni, fetia, rasa Yorkshire Terrier si am probleme mari cu facutul ambelor nevoi in casa. Am incercat asa : 1.I- am cumparat pampers care i l- am pus pe jos, la inceput a...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare: Daca apa din acvariu este prea oxigenata risc sa imi apara alge?
stie cineva de unde pot cumpara o pisica british shorthair la un pret mai acceptabil? pana in 500 de lei. Nu vreau sa fie neaparat cu pedigree. Si nu vreausite-uri gen olx..sau canise, va rog
Salutare. Am o cățelușă pitbull de doar 2 saptamani si trebuie sa am grija de ea. E cam greu la varsta asta cu hrana, dar o mai pun sa suga la o maidaneza. Este bine daca suge la alta catea de alta...? (mai mult)
Hey salit am nevoie de un fon pe care sa scrie cornelia. ..va rogggg dau funda promittt
Cara e animalul vostru favorit? De ce?
Heii Imi puteti spune niste rase de caini sub 1000 de lei de talie mica?
Am o bicicleta MTB destul de buna dar vreau sa ii schimb furca. Daca imi iau suspensii reglabile acestea au nevoie de ingrijire(sa schimbi uleiul si sa verificii prostiile alea dintr- un anumit...? (mai mult)
Bună TPU am nevoie urgent de muzica pantru discoteca, house, electro, bas.Tot pe ce se poate de dansat la o discoteca. Ar fi de dorit sa fie cam așa https://www.youtube.com/watch?v=wYV886CcY_U Dar...? (mai mult)
As vrea ca saptamana viitoare sa imi iau un peste betta. Imi puteti spune cam ce trebuie sa ii cumpar micutului?
De unde pot sa achizitionez o pisicuta British Shorthair la un pret mai acceptabil? Eu sunt din Tulcea dar as putea merge si in Bucuresti...
Vreu un bichon. Care e cel mai bun? Ma intereseaza daca e rau si musca
Ajutati-ma! Cum sa-i conving pe parintii mei sa-mi cumpere un iepuras? Nu veniti cu chestii "zi ca vei avea grija de el", pentru ca i-am spus deja
Am dus cainele la veterinar este intoxicat azi si ieri putin au mancat o sa isi revina?
Am doi perusi (fete) si unul dintre ei ciripeste foarte mult, toata ziua si celalalt nu scoate nici un sunet si ma musca daca ma apropii de el. Ii am de o luna pe amandoi. E ceva normal? Sau ar trebui...? (mai mult)
Mi-am facut un post de radio si acuma am facut si un site pe ucoz.ro si vreau sa mi spuneti detaliat cum bag radioul meu pe site-ul acela dau funda multumesc frumos
Bună T.p.u Vreau să îm-i iau un hamster, am găsit pe olx. dar problema este că curierul rapid nu transportă animale de nici un fel. Ști-ți cum a-ș putea să fac să mi-l aducă acasă?
Buna,TPU :D.Deci, am o intrebare ^^.Cum imi pot dresa papagalul? :). Este nimfa. Dau fundoi :X.
Stie cineva daca pot pune pesti de specie Guppy, Molly in acvariu cu pesti Betta? FUNDA
De unde pot face rost de o placa de titan de aprox 4 cm in grosime marimea nu prea conteaza. Nu am gasit producatori romani. Sunt dispus sa cumpar cantitati mai mari. Mersi!
Salut, am un catel rottweiler de cateva saptamani, si i se indoaie picioarele din fata, ce are, ce pot sa ii fac?
cateaua mea a fatat ieri, iar azi unul dintre puii ei, cand sugea lapte i- a intrat lapte in nas si a intrat in plamani, respira foarte greu. am fost si la veterinar cu puiul si i- a facut ...? (mai mult)
Știe cineva cât costă o "quokka"?
Hei TPU cine ar castiga o lupta dintre un amstaff si un pitbull? Argumentati va rog. P.S: intreb doar din curiozitate:))
Urmeaza sa fie ziua catelului meu, si vreau sa ii fac un tortulet.Cine imi da doua-trei retee,funda si vot! Daca aveti si alte idei pentru ziua lui, le accept cu drag
Http://imgur.com/lsMDSad Buna TPU, vreau sa stiu daca acest caine(presupus ciobanesc german) este dezvoltat corespunzator varstei de aproape 4 luni? (e femela)!
căutați pe youtube,, Cele mai tari faze cu băi cristi -mori de râs " și pe la minutul 0:42 e un cățel. Ce rasă e?
Stiti vreo metoda pentru a rezolva partea de cer a unui puzzle?
Ce se inatmpla daca mananc un peste betta (posibil bonlav), dar daca am vomitat repede dupa "mica gustare"
Salut, imi poate recomanda cineva o specie de papagali, care sa fie inteligenti (putin mai inteligenti decat media), sa poata imita vocea umana si daca se poate sa aiba si un pret bun.
Va rog help! Am o cățea carpatină care nu se da deloc are 7 luni și când e să o întărat pe câini se da dar pe oameni deloc.Ieri am încercat să o dau pe un băiat el m- ă ajuta și când sa...? (mai mult)
Buna seara TPU! Mi- am comandat de pe net o teava de precizi pentru Dragunov SVD airsoft. Intrebarea mea este daca teava este compatibila cu arma mea( este spring/pe arc). Teava se numeste Deepfire 600mm...? (mai mult)
Salutare, as dori sa- mi cumpar o drona dar din ce am vazut pe net este interzis operarea lor in orase sau si la sat chiar.Intrebarea mea este cine ma vede pe mine ca ma joc cu drona in padure, in niciun...? (mai mult)
:( am nevoie urgenta de ajutor ..de un sfat ceva, am o catelusa care are vreo 2- 3 luni..cam asa...:( e mai jucausa asa de fel si nu ..prea are grija la masini..cand a plecat mama la munca azi...? (mai mult)
Salutare, mă numesc Dan și sunt foarte pasionat de Star Wars. Eu vreau sa mă apuc sa fac o armura din star wars dar nu știu ce material sa folosesc, am încercat cu carton și nu a ieșit cel mai ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc o cea mai buna scoala de dans din Timisoara unde pot sa invat sa fac dans modern pe o perioada lunga? Multumesc!
Adresez aceasta intrebare in primul rand iubitorilor de caini, care au experienta si cunosc, intrebarea mea este legata de un pui de rotweiller, precizez este femela. Intrebarea mea este care...? (mai mult)
Intrebarea mea este una foarte simpla dar si dificila. Aceasta este: cum pot preveni paroviroza la un catel de rott? Va rog sa imi dati sfaturi atat in prevenire acestei boli (vaccinuri, ...? (mai mult)
Am o catelusa de Jack Rusell Terrier de 6 luni. Problema e ca a ramas singura acasa 2 saptamini( deoarece sunt la spital )doar cind vine cineva de 1/2 ori pe zi so scoata afara si sa o hraneasca. Ce cosecinte...? (mai mult)
Peste 2 saptamani imi cumpar un canar.Dar oare ii va placea singur sau va trebui sa ii cumpar si un partener? Eu voi face tot posibilul sa ma joc cu el, si sa- l bag in seama, sa- i pun muzica...? (mai mult)
Heii cum sa imi educ motanul de 6 luni ca nu e bine sa plece de acasa. Nu e castrat. Mentionez ca a plecat de 2 ori pe geamul intredeschis, nu a plecat din fata geamului, statea pe pervaz.
Salu,am si eu o catelusa rottweiler si vreau sa stiu daca e rasa pura sau e corcita cu alt caine. funda! http://olx.ro/oferta/rottweiler-ID5tapv.html
Daca mi-as cumpara 2 perechi de porumbei ar pleca la vecinul care are in jur de 80 bucati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!