Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un hamster pitic si ma tot "ciuguleste" de deget.Are tot ce îi trebuie.Nu stiu de ce face asa.Are si niste betisoare din lemn pentru dinti dar nu le rontaie...Nu stiu ce sa mai...? (mai mult)
Am venit azi in satul copilariei, si m- am intalnit cu pisica mea batrana de 12 ani.Mi- am dat seama ca e tare nesimtita, dupa ce ca n- am vazut- o de 6 luni, ea vine la geam, intra in casa, miauna,...? (mai mult)
Am achizitionat de curand un Nikon d3300 si maine ma duc la un meci de handbal si as vrea sa imortalizez niste momente ce setari ar trebui sa folosesc? Obiectiv 18- 55mm si ce setari folosesc pentru ...? (mai mult)
Buna as vrea sami iau un beagle este primul meu caine imi doresc foarte mult dar ar trebui sal las singur 2-3 ore miercura si duminica imi puteti da cateva sfaturi
Am un papagal micul Alexander de aproape o luna si nu s- a obisnuit încă cu min(adica sa se aseze pe deget, umăr, sa nu se sperie de mine, etc.). A început de o sapt. sa ia mâncare(mar, para, ...? (mai mult)
Puteti va rog sa imi dati niste desene de colorat cu monstri infioratori? Este un concurs si este urgent! VA ROGG AJUTATI MA!
Neața toata lumea. Am reusit sa imi iau un rubik profesional, si nu gasesc deloc lubrifiant pentru el. Ce pot folosi si unde gasesc? Multumesc anticipat
Spuneți-mi vă rog ce vaccin trebuie la iepuri în această perioada. Dacă este cineva care tot este crescător vă rog sa mă sfătuiți. Menționez că țin iepuri californieni.
V-a zgariat vreodata o pisica?
Hei! Vreau sa imi cumpar si eu un porcusor de guineea sau un hamster. Ce imi recomandati si de ce? Se ingrijesc greu? Vreau mai multe detalii daca se poate, ca sa fac o alegere corecta. Ofer FUNDA
Buna, este foarte URGENT! azi pe la 12- 13 amiaza catelusa mea de chow- chow a inceput sa lase lichidul acela verde inainte de fatare.Dar inca nu a fatat si este ora 21 si sunt foarte ingrijorata pentru...? (mai mult)
As putea tine chinchilla intr-un acvariu? Cat de mare si ce ar trebui sa pun in el?
Imi doresc foarte mult un bichon, dar parintii mei nu vor sa-mi i-a unul! Le-am spus ca o sa invat foarte bine la scoala dar tot nu vor! Cum sa-i conving? Ajutati-ma va rog!
Ce parere aveti despre pinguini?
Acord funda celui care imi spune care varianta de videoshow e mai buna deoarece sunt 4 variante :cea simpla, cea lite, cea lab, cea pro si ce are in plus varianta accea față de celelalte ...? (mai mult)
care stie ce rasa de caine este cea mai tare, mai buna la paza. Ma gandeam la un dog argentinian.
Am nevoie de ajutorul vostru vreau sa- mi iau un caine.In general iubesc foarte mult rasele periculoase. Mai ales Pitbulli. Dar sunt fata si daca mi- as lua parerea mea ca l- as putea manui. ...? (mai mult)
Mi- am cumparat in urma cu vreo 3 saptamani o catelusa teckel. Acum are 2 luni si o saptamana, aproximativ. Problema este ca lipsa familiei ii ofera impresia ca- i suntem frati, sau jucariile...? (mai mult)
Ce mancare ii pot da unei chinchille (nu de la petshop)?
Hei hei. Am si eu un perus. Femela. Am fost de dimineata cu ea la veterinar si mi- a zis ca a facut raie si mi- a dat o solutie cu care sa dau de 3 ori la 7 zile timp de 3 sapt. Nu am inteles administrarea...? (mai mult)
am un pitbull red nose si, i-am facut un tarc afara dar imi roade mereu sarma! Ce as putea sa fac? Ofer funda! Multumesc
Aş dori să ştiu de ce muşca hamsterul pitic dupa ce am fost buni prieteni? De cand am inceput sa il i-au in mana imi rontaie degetul aratator si dupa ma musca. Mulțumesc
Va rog! Pot fi atacati puii de caine lup? Daca da, de cine?
Salut, am un caine husky de circa 7 luni si vreau sa stiu la ce varsta il pot da la mota, e un exeplar frumos cu o blana foarte frumoasa ceacar, sunt din buftea daca e cineva interesat sa imi ma caute...? (mai mult)
De unde as putea cumpara un akita inu cu pedigree?
Am un Caine de doua luni jumătate si l- am bătut! Acuma nu se mai joaca cu mine si nici nu mai da din coada cand ma vede! Ce sa fac ca regret mult! Imi pare foarte foarte rau! Cum sa fac sa...? (mai mult)
Am si eu o problema. Perusul meu a avut ceva pe langa cioc si am citit pe un site ca trb sa il dau cu vitamina A uleioasa, am sunat la veterinar si mi- a zis sa fac la fel. L- am dat timp de 2 zile si...? (mai mult)
Am un papagal micul Alexander si am observat ca are ciocul si unghiile cam mari. Il am de vreo 2 săptămâni si nu prea s- a obisnuit foarte mult cu mine, îmi ia mâncare din mana(fructe, biscuiți,...? (mai mult)
Cam cat de mare poate sa creasca un caine care nu este de rasa?
Buna dimineata Care este cea mai buna hrana uscata pentru un caine de talie medie, care are 6 ani, este sterilizat si cu tendinta de ingrasare? Nu conteaza pretul. Multumesc frumos.
Bună TPU plantele dintr- un acvariu cu pești pot fi plantate în pietriș sau trebuie sub pietriș sa mai fie un pământ pentru plante? Dar când fac curat deranjez tot ornamentul sau pot schimba doar...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu cățelușul meu (bichon malteze) dacă mănâncă un os de porc?
Bună TPU când pun plante în acvariu le plantez în pietriș sau trebuie pământ special pentru plante?
Cei care au caine Brac German cum sunt si ce trebuie taiat la el si coada si urechile? Dau funda!
Ajutati- ma neaparat! Eu am un Caine metis de doua luni si jumătate si a început sa ma muste si sa latre la mine! Am si bătut- o dar nicio data nu ma asculta! Cum pot sa ii arat ca eu sunt...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu cățelușul meu BICHON MALTEZ dacă a mâncat oase de porc pe care le-a găsit la celălalt câine (maidanez)
Deci am avut un perus l- am primit cadou de ziua mea din octombrie si astazi cand am venit de la scoala l- am gasit mort in colivie, parintii mei spun ca au lasat geamul deschis oare din ce ...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie o clinica veterinara în sectorul 2 sau 3 cu preturi bune. Vreau sa fac următoarele unui pui de Ciobanesc caucazian de 6 săptămâni. 4 vaccinuri care sunt necesare din cate ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care aveti pesti : ati ciclat acvariul si scoateti clorul din apa? Acvaristii spun ca pestii mor daca nu se scoate clorul din apa si nu se cicleaza acvariul (ciclarea e acel proces...? (mai mult)
Am un doberman de 7 saptamani.Ma poate ajuta cineva cu niste notiuni de predresaj? Momentan am invatat-o doar sa vina la mine cand o strig pe nume
Bună TPU cum se măsoară ph-ul sau duritatea apei din acvariu exista teste sau ceva? Dar dacă este prea mare sau prea mica cum se scade exista tratamente soluții?
Am o catea bichon de 2 ani si de cateva zile sta cu o jucarie incontinuu. Daca i- o iei, plange, acea jucarie o are de mult timp, nici nu se joaca si nici nu prea mananca. Nici inainte nu...? (mai mult)
Bună TPU vreau sa îmi iau un acvariu de 54 litri, în el vreau sa bag 8 pesti guppy 3 masculi și 5 femele, 6 molly 2 masculi și 4 femele, și 6 neon dar aici trebuie pereche adică 3 femele și ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar niste banda de cupru autoadeziva, dar nu stiu exact de unde. O pot gasi la Hanul cu Tei, Centrul Vechi? Daca nu, unde? Multumesc anticipat! :)
Exista in Bucuresti vreun magazin de unde se poate cumpara hartie imprimata pentru crafting? Ma refer la magazin fizic, nu online.
Buna ziua am o catea bichon de 2 ani si de cateva zile sta cu o jucarie daca i.o iei plange, acea jucarie o are de mult timp, nici nu se joaca si nici nu prea mananca nici inainte nu manca mult dar acum...? (mai mult)
As vrea sa va întreb dacă un labrador retriever s-ar putea adapta bine la un apartament
Buna mi.am luat o nimfa acum aproximativ o luna, dar este foarte distanta... mereu cand ii dau de mancare sau bag mana la ea da sa ma ciupeasca chiar nu stiu ce sa mai fac si presupun ca a trecut de...? (mai mult)
Tatal meu a format o teorie destul de interesanta despre lectura si matematica. El a spus ca cititul dezvolta creativitatea, ritmul de citire, modul in care privesti viata, memoria si putin din...? (mai mult)
De unde pot cumpara un catelus in Bucuresti? Stiti vreun petshop bun sau vreo crescatorie? Doresc sa fie rasa pura.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!