Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi-a aparut ceva gen mucegai alb/transparent in acvariu. As vrea sa stiu de ce, ce ii, si cum scap de ele. Multumesc pentru ajutor!
Cat costa vaccinurile la cetei, incepand cu primul care stui ca se face la 5-6saptamani si ca sunt 4 vaccinuri care trebuie facute, fara cel anual?
am o catea si are o problema la ochi, ii fuge ochiul intr-o parte cateodata si are ocgiul rosu. ce sa-isa-i fac?
Am un bichon de aproximativ 6 luni si vreau sa.l învăț sa.si facă nevoile afara, dar nu stiu cum.
Am un catel maidanez si vreau sa il invat sa isi faca nevoile intr- un singur loc! Dar nu stiu! Eu stau la apartament si am observat ca el isi face nevoile doar pe covor! El sta in peterasa si...? (mai mult)
Ati sarit vreodata cu parasuta?
Unii papagali pot vorbi.Ati vazut vreodata vreunul?
Hey! Mi- am luat de curand un ciobanesc romanesc si mu pot sa- i gasesc un nume. Vreau ceva mai rebel, mai fioros, dar fiind caine de talie mare e mai greu cu numele.Repet, daca ma puteti ajuta, ceva ...? (mai mult)
Tocmai am adoptat un pisoias de vreo 3 luni. E foarte fricos, cand il iau in brate cauta cu privirea un loc retras sa se ascunda. Vreau sa stiu daca e pe moment starea lui, adica daca se va atasa...? (mai mult)
Ce nume de canal pentru youtube as putea alege?
Exista veterinar de perusi in Pitesti? Si cam cat costa sa il duc?
Am o foarte mare problema ...acum vreo 2 saptamâni mi- am luat un cățel (Labrador) iar acesta nu doarme mai deloc noaptea si latră pana nu merge cineva lângă el.La inceput am crezut ca ...? (mai mult)
Stie cineva cat platesti la patinoarul cismigiu taxa de intrare și închirierea patinelor ptr o ora sau două?
Va rog frumos imi explicati si mie cum se joaca primul/prima? Va rog repede! Funda 100%! Va pup :*
Kendama TK16 Master este de fapt Ozora?
Hei. Credeţi că dacă îmi iau un câine (mare) şi o să- l îl ţin la apartament nu o să- i fie benefic? O să aibă ceva probleme? O să fie chinuit dacă stă într- un "spaţiu închis"? Şi...? (mai mult)
Hey imi puteti spune cum dresez un caine are vreo 10 ani as putea sa il dresez
Ieri mi- am cumparat un pui de doberman (femela). Dar tot ce prinde prin casa(covor, masa) sau cine o mângâie mușcă in joacă ..Bine, pe mine nu ma mușcă mereu. Ce pot face pentru...? (mai mult)
Bufnita este un animal bun de companie?
Daca ii pun perusului meu in fiecare dimineata apa cu o picatura de albastru de metil are ceva? Unii zic ca e bine, altii ca nu. Voi ce ziceti?
U doberan la varsta de 2 luni ce greutate ar trebui să aibă?
detin un cane corso in varsta de 7 luni si o femela de presa canario in varsta de 5 luni si m- am intrebat daca as putea sa le dau bully max. am inteles ca sunt niste vitamine foarte bune si toata...? (mai mult)
Ce ar fi de preferat? Un Pitbull sau un Cane Corso?
De curand mi- a murit porcusorul de guineea si pot sa spun ca m- am atasat de el. E greu fara un animal de companie mai ales ca asa sunt obisnuit de la 3 ani :) As vrea sa- mi iau un ...? (mai mult)
Tocmai mi- am luat un perus. Domnul de la care l- am luat a zis ca are 2 luni, e destul de mic. E super dragalas. Imi doresc mult sa ii fac baita sa vad cum e. Am vazut multe viceoclipuri pe net. Las ...? (mai mult)
Vreau sa mi cumpar un dog argentinian, deoarece este un caine foarte puternic, cuminte si loial. Toti spun ca rottweilerii sunt cei mai puternici...cu toate ca nu cred, rottweiilerii sunt doar...? (mai mult)
Cainele (curcitura pichinez) meu nu mai mananca de vreo 5 zile, bea doar apa si sta linistit in cusca lui. Sa fie cumva racit sau are probleme de sanatate? Chiar in ajunul Craciunului a scapat din curte...? (mai mult)
imi poti spune te rog cam cat timp traiesc hamsterii pitici?
am 17 ani.as dori foarte mult sa ma duc in legiunea străina franceza.stiu ca vi se pare o prostie dar vreau sa merg.sunt ambitios si cu un pshihic puternic.doar ca am o problema mica de tot.am o ...? (mai mult)
Am un catel de aproximativ 6 luni, care nu mai mananca, nu mai bea apa si a slabit foarte mult. Care boala ar putea avea?
Aș vrea sa-mi cumpăr doi caini. Unul de pază iar altul de vanatoare. Ce rase îmi recomandați?
Hello.Am un Malinois,cu pedigree,si caut un site despre malnois,un forum ceva,cum e si forum pitbull,etc. Va multumesc, dau funda!
am inceput sa colectionez masini hot wheels dar nu am gasit o cutie sau un recipient sau ceva (gen storage box, showcase) pentru a le depozita. (ex: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2402471&skuid=3011360...? (mai mult)
Cum pot să-l fac pe cainele (pinscher pitic, femela de 5ani aproape) să nu se mai sperie de oameni și să diminuez agresivitatea față de alte catele?
Salutare.Am o intrebare : am un glob ce este tinut intr- o mana neagra de diavol.Cand il bag in priza se plmba curentul prin el (un fel de bobina tesla).Cand pun mana pe glob tot curentul vine in locul...? (mai mult)
Pisica mea nu mananca de 2 zile,nu bea apa,i-am dat eu putina apa cu seringa,nu isi face nevoile,sta intinsa dar nu doarme,nu poate sa mearga, ce sa-i fac? Ce a patit?(are 7 luni)
Am facut 2 pag. de fecebook cu aceeasi email si acum nu ma mai lasa sa intru pe primul meu cont :( si acolo aveam toti prieteni si recordurile de la jocuri : ( cum pot sa recuperez?
Cam cate specii de hamsteri există? Și care sunt acestea?
Hei TPU este adevarat ca poti face meningita daca ai hamster? Multumesc anticipat pt raspuns. Funda pt cel mai bun radpuns
Bună,mi am luat o testoasa și mi a căzut pe deget,I s a turtit carapacea puțin pe partea dreapta,are ceva, oare se reface? ea fiind moale s a băgat puțin înăuntru.
Acord funda celui / celei care imi da un link de unde pot descarca vivavideo pro, desigur sa si meargă (sa fie ca varianta de pe magazin play )
Vreau sa imi cumpar un caine Beagle cat ar costa vaccinurile si intretinerea?
Cei care aveti caine, pe la ce ora il scoateti la plimbare dimineata? Cum se impaca ceilalti membrii ai familiei cu patrupedul?
Cum e sa ai caine, mai ales la apartament? Nu va face mizerie, par, sa roada chestii, sa latre pe la 4 dimineata, etc?
Hei TPU as vrea sa îmi cumpăr un pui de pisica siameza dar prin apropierea orașului Vaslui. Dacă are cineva sau știe vre un Pet shop de unde as putea sa mi iau sa mi spuneți Vă rog
Am un caine care e bolnav stiti vreo modalitate sa ii curm suferința fara sa moară in chinuri? pentru ca am fost la medicul veterinar si mi-a cerut 800 de ron
Ce este un hobby? Idei de hobby? Dau funda
Am si eu nevoie de ajutor.Am un caine Beagle si vreau sa ii fac o cusca cam ce dimensiuni ar trebui?
Ce sa aleg intre femela sau mascul? Rasă doberman. Si de ce? Va rog spuneti-mi... Nu iau ca sa ii inmultesc.
Poate ca o sa cer imposibilul dar. merita incercat, nu? De mult timp imi doresc un prieten patruped de rasa mica fiindca stau la apartament.(Craiova) Mi- am convins parintii, doar ca in perioada...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!