Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Mi- am cumpărat acum o sapt. un papagal micul Alexander. Primele 2 zile l- am ținut in colivia lui, dar apoi i- am dat drumul sa se obișnuiască cu casa si cu toti cei din casa. Am observat...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa inceapa cainele sa manance doua zile nu a mancat nimic si nici nu a baut apa de ieri a inceput sa bea apa dar tot nu sa atins de mancare astazi am facut peste si a mancat o gura dar doar...? (mai mult)
Am un catel care se urca in pat mereu cand nu e nimeni acasa, de un an tot incerc sa il invat sa nu se mai urce in pat dar mereu il gasesc acolo. Ce pot face sa il potolesc?
Papagalii mei au paduchi...ce sa fac sa scap de ei? Ajutor va rog!
Am un caine care are microcip, si mi-a disparut astazi. Cum il pot gasi? Ce trebuie sa fac?
Un an nou fericit! Am un porcusor de guineea este inca mic si am fost la veterinar cu el si a zis ca are raie si a pus ceva picaturi pentru ca inca este mic si nu fac injectie. Am vazut pe spate...? (mai mult)
Ce sunt skateboardurile profesionale?
in seara de Revelion, cainele meu shih tzu a evadat din curte si s- a dus la vecini...aia normal ca dadeau cu petarzi ca tâmpiții... iar acum am observat ca pe ochiul drept al cainelui, in...? (mai mult)
Care sunt animalele de companie preferate al voastre?
Am un Bichon Bolonez, are 5 ani face 6! Am observat ca i se misca un dinte din fata.E normal? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic...E normal? Trebuie sa merg la doctor? Sau deja e batrana...? (mai mult)
Cum sa-mi dezobisnuiesc cainele sa faca pe la colturile casei? I-am dat cu usturoi asa m citit pe net si nu functioneaza.
Mi-am achizitionat un porc de guineea si este cam fricos si as vrea niste sugestii pentru imblanzirea acestuia
Am o problema cu pisica... Nu ma lasa sa pun mana pe ea, si cand o fac incepe sa ma atace, miauna... Si vad ca isi tot ridica fundu cand isi schimba pozitia de dormit. Vreo idee cam ce ar avea? :/
Am un bichon maltsse de 5 saptamani si eu nu l- am vazut sa bea apa, iar daca il duc eu langa bol, se trage si nu vrea sa bea nici cum. dar treaba "mica" o face. E foarte linistita, cand o pun in culcusul...? (mai mult)
Vreau sa țin un câine în casa, dar mama nu ma lăsa. Imi zice mereu ca va face foarte mare mizerie si sa nu mai incerc să o conving. Ce sa fac? Cum sa o conving să ma lase sa tin un caine în...? (mai mult)
vreau sa intreb dupa cate zile de cand am cumparat perusul pot sa-i dau drumul prin camera?
As vrea sa stiu parerea voastra despre acest blog: http://danielavornic.blogspot.md/ Va rog, fara comentarii urate. Multumesc anticipat.
Hei TPU imi spuneti de la ce varsta pot sa ma ating de puii perusilor, primul pui a iesit de 4 zile.
Era un site la care se facea reclama pe tpu...cu multe chestii misto si amuzante.Stie cineva cum se numeste?
Sal tpu.Mai pot sa-i fac carnet de snatate cainelui meu, ea are aproape 6 luni.Ce ziceti mai pot sa-i fac? Dau funda
Buna spuneti-mi si mie repede unde mai pot gasi in Arad magazine de animale si in ce zona, in afara de atrium mall si zoomania de la uta. Funda cel mai bun raspuns!
Am doua întrebări legate de porcii de guineea: 1. Au voie sa mănance varza sau salată? 2. Sunt diurni sau nocturni?
cum pot sa imi invat pisica sa faca la WC pt ca m-am saturat de litiera. Pisica nu e ft mare, are aproape doi ani. Ma ajutati? *MULTUMESC ANTICIPAT! *FUNDA
Am cumparat acum o saptamana un puiut de bichon, are 2 luni si e tare energic. Problema pentru care apelez la voi este urmatoarea : ma musca de mana sau de haine atunci cand ne jucam. Nu cred...? (mai mult)
Stie cineva cum imi conving tatal sa- mi ia un husky pentru ca de fiecare data cand il intreb (indiferent ce- i promit ) spune ca in casa noastra nu va exista niciodata un caine ( stau la bloc),...? (mai mult)
As vrea sa- mi dati un sfat...stau la apartament si vreau sa- mi iau un golden retriever. Am timp destul sa il scot afara de mai multe ori pe zi, vara cu atat mai mult si nu va ramane deloc singur...? (mai mult)
Am o intrebare pe care mi- o pun de mult timp.Deci am 12 ani si am o inclinatie spre muzica.Adica nu se aude chiar atat de rau.Dar nici foarte bine. Daca ma auzi iti dai seama ca nu fac canto pentru...? (mai mult)
Buna! Eu am un pui de perus de acum 3 zile si vreau sa stea pe degetul meu. Am vazut pe net ca daca il tin in colivie si ii pun degetul incet, incet se va urca, dar eu l- am scos din colivie. Se va ...? (mai mult)
Hey! Mi- am cumparat un set de stele fröbel si am rămas fara fasii. Stiti cumva de unde se mai pot cumpara ca eu le- am luat de la lidl si nu mai au, am luat- o pe ultima. Pe unde se mai gasesc? ...? (mai mult)
Cât timp hiberneaza hamsteri sirieni
Ce rasa de caini preferati?
Hey! Sunt pasionată de gatit, îmi puteți da o rețetă de tiramisu?(sau sit) Cer seriozitate!
Vreau sa intreb daca cainele boxer poate fi tinut in apartament scos la plimbare de 3 ori pe zi:o data 10 min o ata 30 min o data 30 min. Ei balesc? Cum as putea sa il fac sa nu mai roada...? (mai mult)
Buna,nu stiti care rasa de hamster stau in coloni(grupuri)fara sa se bata? Iar cei care aveti hamsteri imi dati niste informati generale?!? Funda...
La cati ani ii apare inelul micului Alexander? Eu mi- am cumpărat acum câteva zile unul iar vânzătorul a zis ca are 1 an si 8 luni, iar lui deja a început sa i se vadă inelul, este bine?...? (mai mult)
Un strat neuniform de vopsea aplicat pe o chitara acustica afecteaza sunetul produs de instrument? Fara intrebari la misto va rog. Fara intrebari din partea necunoscatorilor.
Îmi puteti da va rog nume de hamsteri
Un câine hrănit cu mâncare (super)premium se dezvoltă mai mult sau doar mai repede decât unul care mănâncă mâncare de casa?
As putea sa o conving pe mama sa imi ia un catelus? Ea nu e de acord sa tinem un caine fiindca zice ca face par pe paturi, pipi, distruge mobila, etc., si Nu sunt un tip care sa se certe pentru chestii...? (mai mult)
Am terminat de văzut full metal alchimist. La fina matusea lor acea batrana a zis:" Cei 4 ani petrecuti împreună au fost plata" Plata la ce? La acea transmutatie sau la ce? Ceva mai important....? (mai mult)
Ce fel de arte martiale sa practic? Fata, 12 ani.
Am un acvariu cu pesti, si vreau sa ma scap de unii dintre pesti, fiindca au nevoie de un acvariu mai mare, ciclat, dar mama nu ma lasa sa imi cumpar, iar tata nu ma lasa sa- i donez. Mi- e cam...? (mai mult)
Eu si verisoara mea avem doi caini, frati (nu sunt de rasa), ambi erau albi cu pete rosii, dar al verisoarei mele ii s- a schimbat blana toata in rosie si am observat ca si al meu i- au aparut...? (mai mult)
Buna, dupa ce imi moare hamsterul pe care il am acuma vreau sa imi iau inca 2 (femela, femela sau barbat, barbat) si as vrea sa stiu care rasa de hamster stau in coloni, cel putin pe asta care il am ...? (mai mult)
Sall TPU, in ultimele mele zile m.am gandit sa ma apuc de Vlog.Si pentru asta am nev de o CAMERA de filmat buna dar si eftina... Si stiti cumva anumite programe pentru editare sunete sau chestii de genu,...? (mai mult)
Hei TPU,dati-mi niste anunturi cu pui de ciobanesc german mai ieftini (Stau in Bacau!)Dau funda, cele mai multe linkuri catre anunturi!
Am cumpărat acum 1 zi un papagal micul Alexander si vreau sa il invat sa stea pe deget, sa nu ii mai fie frica de mine. I- am lăsat usa de la colivie deschisa ca sa invete sa iasă si sa...? (mai mult)
Salut de curand am facut un clan pe triviador si nu stiu cum sa il populez, am nevoie de ajutor nu am mai facut vreun clan pe nimic/nicaieri.
URGENT! Hey TPU eu vreau un ciobanesc german dar tata a zis ca imi ia in mai, dar eu am vorbit cu cineva si vrea la schimb un pc! Oare ce va zice tata?(cate odata e nervos)Azi trebuie sa vina cu catelul!...? (mai mult)
Cine ar câștiga dintre: Amstaff vs Rottweiler Pitbull vs Ciobanesc Caucazian Cane Corso vs Ciobanesc Caucazian Ciobanesc German vs Rottweiler Ciobanesc German vs Bull Terrier ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!