Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Un unchi de- al meu dintr- un sat de prin Moldova, m- a sunat sa- i cumpar Bromexyl 3+ . Cica sunt niste pastile care calmeaza vitele in calduri, ca sa linisteasca viteii care vor sa le incalece...? (mai mult)
Imi puteti un site unde pot gasi Cesar si cainii subtitrat?
Salut lume! Ce rasa de caine este asta: http://imgur.com/a/a3m1i ?
Ajutor, va rog! Catelusa mea a mancat clisa din neatentia tatalui meu si acum vomita, tremura, refuza sa manance si sa bea apa.Nu stiu ce ar trebui sa fac mai ales ca nu e deschis nici un cabinet veterinar.Va...? (mai mult)
A curatat cineva urechile pisicii? Pisica mea are ceva negru in ureche si cred ca are raie auriculara. Imi explica cineva si mie cum se curata urechile (pas cu pas) fara a o rani?
Buna ziua! De curand am achizitionat un telescop Bresser. L- am asamblat corect si am incercat sa ma uit la cer cu ajutorul lui, dar nu am vazut mai nimic in afara de o lumina (tind sa mentionez ca era...? (mai mult)
Am doi perusi albasri si as vrea sa le dau sa manance niste mere. imi puteti spune daca e ok sa le dau mere din comerti? nu vreau sa se imbonaveasca...
ce parere aveti caini de pe olx sau la jumate sunt rasa pura? Cum imi dau seama daca e rasa pura!? Mai exact vreau un ciobanesc german! Dau si funda! Urgent! Cum pot sa imi dau seama?
Hei you. Mi- am luat căţeluşă, bichon, are doar o lună, însă nu ştiu ce să- i fac să o adorm, fără pastile sau altceva. E foarte jucăuşă, si mi se intampla foarte des să o aud "miorlăind"...? (mai mult)
Prietena mea are o catelusa si ia murit pui, ea are inca lapte si nu stiu daca trebuie sa ii faca ceva sa nu mai aiba lapte.
vreau sa-mi cumpar un pitbull American Staffordshire Terrier, dintr-un magazin de animale.Din Tulcea sau constanta.
Azi dimineata mi-am gasit papagalul tremurand, cu toate ca I-am invelit cusca cu un prosop, ce ar trebui sa fac?
Pe o scara de la 1-10 a mirosurilor urate la câini,un golden retriever unde s-ar incadra, cu aproximatie?
Unde se afla bordeluri in Targoviste (daca exista)?
Craciun fericit va doresc Cum pot pune si eu un gif animat pe fsb?
Cu 2 zile in urma am lasat 12 porumbei liberi la 70 de kilometri distanta de casa. Porumbeii nu au ajuns acasa. De ce? Tin sa va spun ca porumbeii au mai fost lasati liberi la 5 kilometri si...? (mai mult)
Acum 3 zile mi.Am luat un papagal si... A Zburat din cușcă Ce pot sa fac sa il bag la loc
Hey! Care din caini de mai jos ar castiga la lupta(curiozitate mare)NU FAC LUPTE DE CAINI! Incepem: 1. Pitbull vs ciobanesc caucazian; 2.Ciobanesc german vs ciobanesc bucovinean; 3.Ciobanesc mioritic...? (mai mult)
Hey TPU, cum pot face un caine rau cu alti caini daca sare vreun caine strain (am cam multi in zona) sa nu mi- l muste, sa se apere dar sa o faca bine am doar ciobanesti mioritici pe aici asa ca ce sfat...? (mai mult)
Imi ziceti si mie un nume de hamster care sa se potriveasca si la fata si la baiat?
Știți de ce carașilor auriii li se înnegresc aripile?
Hey,TPU cum imi pot convinge parinti sa imi ia un caine (ciobanesc german) ei spun ca imi vor lua in Mai dar eu nu mai pot astepta deloc cum sa ii conving?
Hey vreau sa cumpar un catel si o catelusa de rasa pura, pui ce vor iesi din ei sa ii vand si asa sa scot un mic profit. Aveti idee pentru ce rasa pot obta? ce rasa de caine s/ar vinde repede si oamenilor...? (mai mult)
Daca vreau sa adoptez un catel de pe olx ( de ex. ) si este din alt oras, exista trasport? Sau trebuie sa ma mobilizez eu cu transportul? Daca olx nu are transport de animale, cum procedez? Trebuie sa...? (mai mult)
Am o problema grava. Catelusa mea a mancat prea mult si azi nu a iesit deloc din cusca. Nu mananca, nu bea apa, nu se ridica. I- am luat pastile pentru digestie si acum respira de parca...? (mai mult)
Vreau sa cumpar tablete de cafortan pentru o catea de pitbul. cateaua are 3 luni as vrea sa stiu daca pot sa-i dau de la varsta asta. si cum se administreaza si cate pe zi?
Ce rasa de pitbull sa-mi iau?
Vreau sa ii fac un cadou prietenei mele de Craciun, mai exact niste pensule de pictat. Pentru ca eu habar n- am ce si cum cand vine vorba de asa ceva, dilema mea este urmatoarea: am gasit...? (mai mult)
am si eu o intrebare... mi- am luat un hamster acum 2 zile.E rasa campbell. Am o problema totusi. de cand l- am luat nu prea are chef de joaca nici macar noaptea, nu prea il vad sa manance sau...? (mai mult)
Hey TPU, daca ar fi o lupta intre ciobanesc german vs ciobanesc mioritic(caine de oi)care ar castiga? Dau funda, daca imi ziceti de ce ar castiga cel care l- ati ales(detalii! Dau funda! Repede!...? (mai mult)
Am gasit u ncatel pe strada un puiut, ma tot urmarea pana acasa.Este foarte jucaus..Si nu as crede ca e maidanez, era foarte curat.Cel mai probabil un om cu suflet rau l- a aruncat pe strada. Aici gasiti...? (mai mult)
am nevoie de câteva sfaturi și critici ( constructive ) în ceea ce privește noua mea carte de pe wattpad, Pe aripile iluziilor. Sunt începătoare și nu mi- ar strica cateva sfaturi aici...? (mai mult)
Buna seara, azi am gasit un pui de vulpe intr- un cimitir, initial am crezut ca este caine dar de fapt cand am ajuns acasa am realizat ca e diferit. Era foarte slab si de abia mai mergea, i- am dat...? (mai mult)
cine imi poate recomanda un site in care pot edita poze? Dar sa fie bun. Am incercat cu photoshop cs5 si cs6 dar nu merge sa- l descarc, am incercat in mii de metode. Oricum, daca stiti cum sa-...? (mai mult)
Buna,TPU am o intrebare legata de pisica mea. Nu poate sta jos pe burta, cand o apas pe burtica se simte cocoloase. Are pui? Ce sa ii fac?
Am un caine rasa fox terrier. am iesit cu el la plimbare si cand nu am fost atent m-a smucit si a muscat un caine vagabond. poate sa pateasaca ceva?
Am niste perusi... Si ideea e asa: tata tot spune ca gainatul lor emana un miros care nu este sanatos pentru noi. Dar am cautat pe mai multe site- uri si n- am gasit chestia asa... Deci, este...? (mai mult)
Ce rol are un animalut in viata cuiva? asta m.a intrebat cineva si nu stiu cum sa.i explic ca sa inteleaga (este batuta in cap
Am o pisica siameza si i- au supt puricii tot sangele.Am fost cu ea la veterinar si mi a dat o pastila cu niste vitamine pe care i le dau.Ii mai dau carne de vita si apa cu seringa..nu prea...? (mai mult)
Ce face catelul/pisica ta in acest moment?
Hey,cum invat un caine comanda cauta? Dau funda! va rog zicetimi repede!
Hei! Recomandati-mi va rog niste corzi bune pentru o chitara acustica! Nu stiu care sunt mai de calitate si vreau sa le cumpar pentru a le face cadou.
Acum 2 zile mi- am cumparat un bichon maltez de la pet shop. pe drum spre casa a inceput sa vomite iar cand am ajuns acasa s- a simtit mai bine. dar azi doarme cam muult, nu prea are chef de ...? (mai mult)
Ce faceci gagicilor? Am un obicei foarte prost:de fiecare data cand incepe scoala eu ma duc in prima zi.Cum as putea sa scap de acest obicei. O provoc pe caramela si pe Cristina1412 sa raspunda. LEKI...? (mai mult)
Hei TPU, am un perus de 3 luni, si nu am reusit sa il fac sa stea pe degetul meu decat in colvie, in afara ei parca este salbatic, nu mai stie nimic, si daca ma apropii de el zboara imediat in alta...? (mai mult)
Care papagali fac puiuti.Si ce trebuie sa le luam.
Am o broasca testoasa de florida. Mai pe scurt, este ora 4:30 dimineata si eu nu dorm din cauza ei. Scoate un sunet ciudat, ca un fluierat si este putin agitata. Ajuta- ma, sunt disperata...? (mai mult)
Salut am o problema, am un catelus Beagle de 2 luni si cevaa, si este foarte obraznic. Cand vreau sa ma joc cu el ma musca de maini si sare la fata sa ma muste, iar daca nu il bag in seama devine foarte...? (mai mult)
Se apropie Craciunul si...eu nu- s deloc fericita. Sa va spun "problema" : Mama impreuna cu mine ne doream un papagal vorbitor Marele Alexandru(cred ca i- am scris bine numele).Eu inca- mi doresc,...? (mai mult)
Slut TPU! Stau la tara si am un acvariu as putea face un terariu daca prind o soparla de pe deal si sa o pun in terariu ar supravietuii? Mie imi plac mult reptilele, de acee am o testoasa si as vrea sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!