Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! :3 vreau sa imi cumpar un husky insa nu stiu care sunt conditiile de ingrijire/trai a acestei rase. Mentionez ca stau la bloc. Va rog, cine ma poate ajuta cu cateva informatii? ^^
Am un catel care are 8-9 luni, mascul si este maro si alb de talie mica.Ce cadou credati ca i-as putea oferii cu ocazia Craciunului?
Ma gândesc sa adopt un Shih Tzu, însă nu știu de unde. Am căutat pe net si vreau sa fie ne undeva de unde sa am încredere ca e sănătos si de rasa. In Bucuresti si dau fundiță!...? (mai mult)
Salut, carasii mei aurii tot se duc la suprafata acvariului si iau multe guri de aer. Tin sa anunt ca apa e tulbure si ei abia se vad in acvariu. Inainte cu trei zile am spalat filtrul cu apa de la robinet...? (mai mult)
Pana la ce vârstă creste un Ciobănesc de Bucovina(mascul)?
Pe la ce vârstă începe sa "se lase botul" la boxer?
Hei care este lumina /lampa cu UV potrivita pentru agama cu barba si recomanda-ti-mi una sau macar un site unde se gasesc
As vrea sa- mi achizitionez un catel. Eu stau la casa. am de ales dintre akita inu si husky si nu stiu ce sa aleg. imi plac ambii foarte mult dar nu stiu pe care sa- l iau. puteti sa- mi dati...? (mai mult)
Ce ar trebui sa pun pe o masina pentru a fi buna pentru VTM?
Cainele meu are o problema. El este mic, are cateva luni(luni de om, nu de caine) si astazi ma jucam cu el, obserb o imagine horror, acesta s- a pus in pozitia in care face treaba mare si a inceput...? (mai mult)
pe la cate luni ar trebui sa scot un pui de amstaff? mersi anticipat xD
momentan eu locuiesc in Italia, si vreau sa merg acasa in Romania de Sarbatori, detin un caine de rasa Labrador, si vreau sa stiu daca pot sa intru la Vama fara pasaport, are carnet de Sanatate...? (mai mult)
Cand credeti ca o chitara e prea zgariata/lovita? Chitara mea are unele lovituri ( denivelari in lemn) care nu sunt foarte obesrvabile. Chitara e dintr- un lemn moale care nu este, , plastificat"....? (mai mult)
Ce rasa de caine ma sfatuiti sa aleg intre Toy Poodle, Biewer Terrier, Papillon si Pomeranian? Si de ce?
Buna am un caine ciobanesc german, Sunt din arad si as dori sa il duc la ceva scoala de dresaj... Ajutor?
Heii! Ajutati- ma va rog! Sunt in pana de idei! Am nevoie de un costum pentru un Carnaval, sa reprezint ceva, un personaj sau mai stiu eu ce.Daca puteti si cu tutorial cum sa imi fac costumul....? (mai mult)
ce sa fac in vacanta asta sau cel putin cand ma plictisesc? Vreau raspunsuri rapide, inspirate.
Adopt pui caine Husky, Labrador, Bulldog sau Bichon. Pentru mai multe detalii contactati-ma.
Hey. Vreau sa adopt un pui de chow-chow (preferabil din Bucuresti). Aveti vreo idee unde pot gasi? sau ceva sugestii. Astept raspunsuri, multumesc.
Adopt catel pichinez. Am cautat pe internet si nu gasesc anunturi valabile. Astept mesaj in privat.
De Craciun as dorii un catelus, dar nu stiu cum sa imi conving parintii sa imi ia unul avand in vedere ca stam intr-un apartament.Mi-ati putea da cateva idei?! Dau funda :* Mersi
Salut, de unde pot cumpara drona parrot bebop 2. Va rog sa îmi dați un site din România, sa nu fie gen eBay, Amazon etc. Mulțumesc!
Am un elicopter RC model M12- 1 SKYLARK si l- am lovit de un colac, iar elicea din spate s- a rupt. Nu am alta de rezerva si chiar vreau sa il repar. Stie cineva de unde as putea lua alta elice...? (mai mult)
Sall cum se numeste rasa de pisica care ramana mica si nu aceea care are picioare scurte?
Hei cunoasteti pe cineva care sa aiba un ciobănesc german cu vârsta intre 2 si 4 luni care vrea sa il schimbe cu un computer are instalat si windows 10 pro, plus două jocuri gta san andreas si counter...? (mai mult)
Salutare! Am un/o papagalita de 3- 4 luni asa zicea la magazin, are cip totul este in regula e blanda cat de cat dar, nu stiu de ce, are ciocul putintel rosu si micut, si altii au la 3 luni deja marisor..va...? (mai mult)
Salut,vreau sa va spun catevaintrebari despre porumbeii: -cum iti dai seama ca is pui? -cum deosebesti sexele? -daca vrei sa puio pereche la ouat o separi de ceilalti si o sa faca oua?
Am cumparat azi o catelusa cu varsta de 5 saptamani, care apartine rasei "Teckel". Am pus- o la caldura, i- am dat de mancare, dar am observat niste dihanii misunand prin blana ei. M-...? (mai mult)
Salut, am un amstaff de 7 luni mascul, stau la apartament si de fiecare data cand ies cu el la plimbare sau sa- si faca treburile el trage foarte tare, ce pot sa fac? Un dresaj ii foarte scump si nu- ...? (mai mult)
Pe pasaportul cainelui la examenul obiectiv e ok doar stampila veterinarului fara cod si semnatura?
Salut, vreau sa îmi cumpăr o drona care sa aiba FPV si o raza de acțiune de peste 100 metrii. (FPV=sa vezi in direct ce filmează drona ). Pretul as vrea sa fie pana in 2.500 RON. Daca s- ar putea ...? (mai mult)
Sall,porumbeii se poun la ouat cand vrei tu? Cum procedez pentru a pune porumbeii la ouat?
Salut, vreau sa va spun catevaintrebari despre porumbeii: - cum iti dai seama ca is pui? - cum deosebesti sexele? - daca vrei sa puio pereche la ouat o separi de ceilalti si o sa faca oua? - ce maimananca...? (mai mult)
Am o cățelușa husky de o luna. Nu stiu ce hrana sa ii dau. Pot sa o las afara?
Cum pot confectiona un manson pentru dresarea cainilor de paza? Nu doresc raspunsuri cu procura-ti unul, nu doresc sa dau 4-5 milioane pe unul. Doresc sa aflu cum imi pot face unul.
Am p brosca testoasa si care e mai buna apa de la fantana sau de la robinet,cea de la robinet are clor si se face apa foarte tulbure, care e mai buna?
Cum pot face un manson in genul asta? http://www.bendek9.com/images/P/Bende%202009_Pagina_17_Imagine_0002- 01.jpg Nu vreau sa cumpar unul pentru ca, costa foarte mult. Doresc sa aflu cum pot confectiona...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar un catel teckel, pentru sobolani. Problema este ca mi- a spus cineva sa iau unul mai marisor, de peste 6luni, ca sa fie mai vioi si sa vaneze sobolanii, asta cica invata...? (mai mult)
Am un peste betta... el doarme?!?!
Hey! are cineva habar cat m-ar costa o pisica siameza sau una birmaneza sau una braziliana cu par scurt? Dar una burmaneza sau British shortail sau una egyptian mau? funda
Caini din rasa amstaff trebuie batuti pentru a nu isi domina stapanul?
Cum faci un animal (catel si pisica) sa regurgiteze(vomite). Singura metoda pe care o stiu este ca se poate administra o substanta (doar la medicii veterinari) care ii va face sa vomite. Voi ce metode...? (mai mult)
Pisica mea e galagioasa! Miauna cand ma vede si vrea numai joaca. Eu am si alte treburi si nu pot sta in permanenta cu ea. Din cate stiu eu este posibil sa caute atentie...dar eu consider ca ii ofer ...? (mai mult)
Vrea cineva sa imi dea cadou de craciun un amstaff de 6 luni sa il accept? nu este prea "batran"? o sa se obisnuieasca cu mine?
Stiti vreun magazin in Giurgiu de unde pot lua papagali perusi? as dori de asemenea daca stiti un site pe net tot pe aceiasi tema. Fundita :x
as vrea sa- mi fac suvite cu albastru de metil in degrade si nu stiu cum sa- l folosesc. Am inteles ca trebuie sa te speli pe cap apoi dupa ce se usuca il aplici diluat cu putina apa si dupa il ...? (mai mult)
am si eu o problema de 2 saptamani mi- am ccumparat un pui de testoasa de florida, cei de la magazin mi- au dat sa- i dau gamarus i- am dat a mancat pana acum 4 zile cand nu mai mananca deloc,...? (mai mult)
Salut, am gasit un pui de husky catea, abandonata, ce ziceti merita sa o pastrez, problema e ca face pui...
Stie cineva ce rasa este acest caine? FUNDA https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.bbb.org%2Fdelaware%2Fnews- events%2F&bvm=bv.110151844,...? (mai mult)
Salut,TPU Din luna asta am inceput sa fac blog si nu gasesc legende de groaza, puteti sa ma ajutati?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.