Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
RAPID! Scuzati categoria dar am nevoie de ajutor! Ieri la scoala 3 copii chinuiau un porumbel (il tineau doar de o aripa, il tineau de picioara etc.). Cand s- a sunat si i- a dat drumul, porumbelul a...? (mai mult)
Am 3 porumbei rotati, aveam 4 dar o porumbita a murit, si cea care a mai ramas Am 3 porumbei rotati, aveam 4 dar o porumbita a murit, si cea care a mai ramas sta cam suparata... intrebarea ar fi:...? (mai mult)
Am o intrebare. In cateva zile imi voi lua un catel. Problema este ca nu stiu ce rasa sa aleg... Una mica. M- am gandit la bichon dar acum toata lumea are. Shih Tzu e dragut. Dar imi place...? (mai mult)
Am gasit o piatra ciudata. Apar pe ea culorile : rosu, galben, portocaliu. Pare a se gasi in interiorul ei ceva lucitor. Ce piatra ar puea fi.
m- am decis sa- mi cumpar un caine din rasa amstaff, dar nu m- am decis in ce sa fie femela sau mascul, care este ma ascultator? Si nu vreau raspunsuri gen "cum il cresti asa il ai". Eu am...? (mai mult)
Maladia lui Carre(Jigodia) In memoria Mayei, care s- a stins la varsta de doar 3 luni, din pricina a 2 boli nenorocite deosebit de periculoase. In Romania se fac pe zi ce trece din ce in...? (mai mult)
Am un amstaff de 8 luni, l-am crescut de la 3 luni, daca plec 2-3 luni in Germania cand ma intorc o sa ma recunoasca? pot sa il iau cu mine trebuie sa ii fac acte?
Ce animalute de companie aveti? Daca nu aveti, v-ar placea? Ce animalute?
Am 3 porumbei rotati, aveam 4 dar o porumbita a murit, si cea care a mai ramas sta cam suparata... intrebarea ar fi: Porumbeii masculi rotati se pot imperechia cu o voiajoare? Am 25 voiajori. Va rog ...? (mai mult)
Cum as putea sa imi dresez cainele? Cateva lucruri de baza.
am un cățel de 2-3 săptămâni si este abandonat de mama sa. Cu ce l-aş putea hrăni?
am o catea husky acum 3 saptamani aproape 4 am dat- o la monta, era in calduri are de acum 4 saptamini si nu imi pot da seama daca e gestanta sau nu. Cum pot sa observ, mananca, se joaca,...? (mai mult)
Este sigur pentru pesti sa pui "sea glass" intr-un acvariu?
Sall all pot tine in aceeasi colivie o zebra austreliana si canar?
Salut am un amstaff de 6 luni si as dori cu nerabdare sa il cupez dar nu gasesc unde sa il duc, dau funda pentru cine imi da un raspuns, eu sunt din Timisoara
Femela mea betta are burta si masculul nu face cuib. Ce fac?
Pot sa tin un Saint Bernard in apartament?
Sall TPU, imi puteti da nume de niste papagali care traiesc mai mult timp, ca am avut unul care a murit dupa 8 luni si daca puteti sa imi dati niste sfaturi.Mersi.FUNDA
Shiba inu sau Pug? Nu ma pot decide
Sall,dati-mi si mie un programm de editat bun, sa aiba tot felul de moduri de scris super, instrumente de editat, va rog frumos
As vrea sa stiu unde pot gasi cuburi Rubik precum 2x2x2, Skewb si Pyraminx, in Arad/Timisoara. Dau funda :)
Am un caine rottwailer si este nou nascut are 5 zile.Mama lui nu- i poate da lapte deoarece nu stie sal tine la tata, Daca Iasi da la pui de rottwailer lapte alimentar de vaca cu seringa cam cati ml ...? (mai mult)
Vreau si eu un program cu care pot sa inregistrez/sa fac muzica, sa cant si sa pot sa fac si vocea sa sune ca la un studio profesionist... si vreau si un manual de instructiuni, sper sa intelegeti ce...? (mai mult)
Am o pisica Angora Turceasca la bunica mea.Merg in fiecare zi la ea si stau cu pisica toata ziua cand nu am engleza. Ma va recunoaste? Stau destul cu ea? Pe internet scrie ca pisica se va atasa doar de...? (mai mult)
De ce melcii rod tencuiala zidurilor?
Hei TPU, imi spuneti toate actele posibile unui caine.
Stie cineva cum se cheama? http://imgur.com/HOsfyLN
Am o intrebare, eu am 15 ani si fac imediat 16 si as vrea sa dau pentru permis de atv : b1(stau in Piatra Neamt- cam cat costa pregatirea si unde dau examenu si ma pregatesc cat mai aproape...? (mai mult)
BUNA TPU vine craciunul si as vrea sa incep sa fac decoratiuni de craciun si as vrea sa imi fac o lista ce trebuie sa cumpar si as vrea sa ma ajutati ce trebuie sa cumpar foi ce culori imi trebuie etc...? (mai mult)
Salut am 12 ani si peste o saptama na o sa imi cumpar un bichon maltez de 8 saptamani si nu stiu cam cum ar trebui sa il cresc, ce sa ii dau de mancare, etc. Am mai avut un cocker spaniel care l- am ...? (mai mult)
Dati-mi niste informati despre rasa beagle cum se intretine secrete despre aceasta rasa.
Imi da si mie cineva versurile la uratura asta? https://www.youtube.com/watch?v=cEbniJ0g_kI
Stie cineva de unde pot face rost de un album de scrapbooking? Nu gasesc decat pe site-uri din afara, iar in magazinele online din Romania stocurile sunt epuizate.
Hei! As vrea sa-mi cumpar un catelus rasa Westie dar am observat ca unii puiuti au urechile lasate iar altii ridicate si ascutite. Exista mai multe tipuri de Westie?
As vrea sa incep antrenametul militar cu o catea depitbull are 3 luni cum sa incep adica ce sa fac... Va rog ajutati-ma
Buna, sunt noua pe TPU. Cred ca porcusorul mru de guineea este constipat. Cand il masez pe burta scoate sunete putin inalte. Nu vrea sa manance si nici sa bea apa. Va rog spuneti- mi ce sa ii fac, chiar...? (mai mult)
Salut, as vrea sa-mi invat cainele sa fie pentru lupte cum fac?:)) e catea si acum are 3 luni. Spuneti-mi pe la ce varsta pot incepe si cum fac.
Cei care sunteti din Bucuresti, puteti sa imi spuneti cand aduc petarde si artificii in europa\dragonu rosu? Multumesc anticipat!
Am un amstaff de 3 luni, trebuie sa il duc la veterinar pentru taierea urechilor? i se va schimba personalitatea, va ramane cu traume?
Am o mică problemă cu porcușorul meu de guineea. De vreo două - trei zile nu prea mai mănâncă. Îi dau morcovi și semințe să mănânce și nu prea se atinge de ele. El guițăie ca...? (mai mult)
1. Ce animal de companie sa aleg? Ma refer la animalute mici care stau in cusca. Hamsteri, porcusori de guineea... Vreau animalute care sa le poti tine in mana nu ca pesti. 2. Ce ati alege...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie o activitate de care m-as putea apuca, orice, gen teatru, baschet etc
Scriitoria este bine plătită? Adica,daca scriu o carte buna si sunt minor, sunt totusi plătită? Merita sa încerc?
Am o femela de Ciobanesc German cam agresiva, si vreau sa imi cumpar un pui de Amstaff.Nu cred ca femela o/îl va musca, ca se joaca cu toti puiutii de caini.Intrebarea:La maturitate se vor ...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire.Am un acvariu cu pesti si nu prea am de unde face rost de apa decat de cea de LA chiuveta.Apa de LA chiuveta este buna sau dauneaza? Am auzit CA nu pot rezista pestii in...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi fac un pod stilat, vreau ca podul meu de marime de 4x3 m, adica vreo 12 metri patrati sa- i acoper cu un desen printat, adica ca un tablou, inca ma gindesc pe ce material sa fac...? (mai mult)
Citi ani poate trai o broasca testoasa?
Adopt buldog francez, imi doresc unul foarte mult :) Daca stiti pe cineva care doneaza va rog frumos ajutati-ma :) :) FUNDA
imi puteti da niste imagini cu un varlan? Tot aud la niste rude mai batrane ale mele ca mancau varlani iar eu unul n-am vazut niciudata o chestia de aia.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!