Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Pentru cei care au rottweiler, ciobanesc german sau caine de talie mare, cam cat costa mancarea pe luna cand sunt adulti?
Ma puteti ajuta cu un sfat? Am o nimfa, are in jur de 7 ani. De putin timp a inceput sa fie foarte "moale". Nu mai canta, incearca sa zboare dar nu reuseste mai mult de jumatate de metru si apoi cade,...? (mai mult)
Am taiat un iepure si vreau sa ii pastrez labuta. Am separat- o de corp, evident dar ca nu stiu daca trebuie tratata cu ceva ca sa nu miroasa sau ca sa nu se deterioreze in timp. Am auzit de un...? (mai mult)
Salut mani, am auzit ca delfini mor daca uita sa respire? e adevarat?
Am o pereche de canari, au trecut 18 zile si puii inca nu au iesit, ce sa fac?
Ajutor, hamsterita mea Zoe cred ca e bolnava, va rog sa imi spuneti ce are simptome:daca dau cu degetul in cusca se balangane se mai misca dar doar undeori si nu isi deschide ochii, va rog ajutati-ma
Cum pun poza pe imvu?
De o luna si jumatate am achizitonat o pereche de papagali cantatori. Problema este ca masculul are obiceiul sa ii smulga femelei fulgii din cap, si acum e deja cheala. Ea sta cand el o jumuleste, si...? (mai mult)
Se poate imperechea un porumbel rotat/voltat cu o porumbita voiajoare? Sau rotatii se imperecheaza doar intre ei?
De ceva vreme m- am hotarat sa imi cumpar un caine. Stau la curte si parintii nu ar fi de acord nici in ruptul capului sa il tinem in casa, prin urmare va sta in curte. Ce rasa imi recomandati?...? (mai mult)
Ce rasa e cainele acela alb din intro-ul de la Ham Talent?
Salut, TPU! Peste cateva zile o sa imi cumpar un pui de Ciobanesc German si vreau sa stiu cum sa il dresez. Daca puteti sa imi trimiteti niste linkuri care sa ma invete cum sa il invat comenzile de baza...? (mai mult)
Salut, am cumpărat un iepure cap de leu, are o luna. Problema mea este ca el are " căsuța" pe hol, nu se poate muta pentru ca e o gaura in perete special făcută unde era un congelator cam de 1 ...? (mai mult)
De cateva zile m- am hotarat sa imi cumpar un pui de caine Ciobanesc German. Sunt de la tara asa ca nu imi permit sa ii cumpar numai pedigree si vreau sa stiu cam cat ma costa hrana lui pentru...? (mai mult)
Salut mi-am facut un blog pe blogspot, dar vreau sa-l sterg dar nu stiu cum, va rog ajutati-ma, funda.
Salutari Pisica mea a fost calcata de masina si acum a fugit..se va intoarce? stie cineva de ce nu mai vine? este plecata de vreo 3 ore.
De curand am primit 2 catelusi si unul dintre ei nu mananca deloc.Nici macar nu se atinge de mancare si nu stiu ce sa fac ca sa manance.Ma ingrijoreaza, de 2 zile nu a mancat nimic si mereu se ascunde...? (mai mult)
Am un motan in varsta de un an si 4 luni si nu cred ca a fost in calduri pana acum. Am mai avut un motan care din pacate nici nu a prins varsta de un an caci a murit... Intrebarea mea este: ...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am o iepuroaica care trebuia sa fete fix azi a 33 zi si nu a fatat. Nu a smuls nici par de pe ea cum ar fi normal si cum am citit ca ar trebui sa faca. Ea refuza monta deci ...? (mai mult)
Cont MINECRAFT! Buna ziua. Vand cont Minecraft Premium. Pretul este 5 - 10EURO paysafe. ( Avand in vedere ca el costa 20 EURO ) Email- ul se poate schimba, la fel si parola. Totul este in ...? (mai mult)
Salut.Am gasit pe net pe cineva care doneaza o pisica.Acea persoana este din Brasov, Fagaras iar eu sunt din Craiova iar problema este ca nu are cum sa- mi trimita pisica.Am cautat pe transporturi de ...? (mai mult)
Hei! Vreau sa imi cumpar un caine husky dar nu stiu de unde...de pe internet nu vreau pt ca nu prea am incredere. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc anticipat
As vrea sa-mi iau un caine dar nu stiu care e potrivit pentru mine. Stau intr-un apartament cu doua camere.Mie imi plac foarte mult labradorii negri. Ce imi recomandati?
Stie cineva de unde pot adopta un pui de catel lup? sau un caine de telie mare FUNDA!
As dori sa imi iau un Furby Boom, dar prețurile pentru jucăriile noi sunt exagerate.Stiti un site mai ieftin?
Hey poate sami spue cineva ce sa fac cind mieste lene
Cățeluşa mea mă muşca mereu are 3 luni sare in fata musca de fata sunt toata muscata o cert ii dau cu ziaru la fund dar degeaba. imi este frica că creste şi o sa fie asa sa nu pot Pune mina pe ea....? (mai mult)
Vreau sa stiu daca patinoarul de la Carrefour din Suceava e deschis azi. Multumesc!
Buna ziua am o catelusa bichon maltez de 1 an si 2 luni care a nascut 7 puiuti.as dori sa stiu da a exista sanse ca puii sa fie de rasa tinand cont ca tatal e maidanez, 5 dintre pui sunt albi 1 nevru ...? (mai mult)
Dintre ciobanesc german si rottweiler care este mai bun pentru paza? este adevarat ca rottweiler are o forta mult mai mare decat ciobanescul german dar este mai greu de dresat?
Stie cineva un tutorial bun despre repararea unui bibelou? Sau puteti voi sa imi explicati? Tin sa mentionez ca bibeloul este alb. Am lipit cele doua bucati dar as dori sa acopar si crapatura. ...? (mai mult)
Am corcit o catea ciobaneasca simpla si de bucovina o sa creasca mare catelul sau o sa fie mediu?
M- ati putea ajuta cu un tutorial de configuratie basic pentru un DJ? Gen ce echipament am nevoie(nu de superstar de Tomorrowland, ci la o petrecere de Revelion), si cum anume functioneaza si...? (mai mult)
Pisica mea este racita.....cum sa nu mai fie racita...ce medicamente trebuie sa ii dau (daca trebuie medicament)
Vreau sa adopt un caine. Ce rasa imi recomandati? Preferabil o rasa mai micuta, dar nu conteaza. Daca se poate si un argument de ce ati ales acea rasa. Multumesc!
Buna dimineata! Pisicuta mea a fugit de ieri de acasa. Stau la ultimul etaj iar ea se plimba mai mereu pe acoperis. Mentionez ca blocul este destul de lung. Credeti ca sunt sanse sa se mai intoarca?...? (mai mult)
Cum sa- mi conving parintii sa nu mai tina cainele legat.Noi stam la tara.Este un caine foarte bum care merita lucruri cat mai bune. Chiar nu stiu cum sa- mi conving parintii dar si bunicii sa tina cainele...? (mai mult)
Cum recunosc ca un pui este beagle? Mă refer la ce îi diferențiază de alta rase de caini încă de mici
Am si eu o problema. Am o iepuroaica care trebuia sa fete fix azi a 31 zi si nu a fatat. Nu a smuls nici par de pe ea cum ar fi normal si cum am citit ca ar trebui sa faca. Ea refuza monta deci ...? (mai mult)
Locuiesc în apartament si as cumpara un caine de rasa Teckel sau Beagle. Am vecini si nu vreau sa risc o amenda sau ceva. Se merită, sunt gălăgiosi?
O intrebare mai ales pentru dansatori: cam in cat timp credeti ca pot sa devin mai avansat in breakdance, adica sa leg miscarile bine, fara sa ma blochez?
M-am gandit sa-mi fac un Facebook fan page. Mie nu prea-mi vin idei, asa ca va rog sa-mi gasiti cateva + un nume. Cel mai bun si detaliat raspuns primeste Funda!
Miam speriat perusul si nu mai are incredere in mine ce sa fac?
Am si eu o problema. Am o iepuroaica care trebuia sa fete fix azi si nu a fatat. Nu a smuls nici par de pe ea cum ar fi normal si cum am citit ca ar trebui sa faca. Ea refuza monta deci cred ca ...? (mai mult)
am o catea de pitbull si i-am dat niste mere azi (are 3 luni) Sunt bune merele pentru caini?
Am un caine Jack Russel Terrier de 1-2 luni si vreau sa il invat sa-si faca nevoile unde trebuie. Uneori face unde trebuie uneori nu.Cum il pot invata sa faca intr-un singur loc?
Salutari, vreau sa ii dau un cadou celui mai bun prieten, un tip pasionat de desen si mi- ar placea sa ii ofer ceva pe care sa il foloseasca in practicarea hobbyului sau. El are, insa, cam orice, ...? (mai mult)
Ce carti de cresterea nimfelor îmi recomandati?
Am un caine pichinez il am de 1- 2 ani si vreau sa il dresez, el musca si este mititel are inaltimea cam de 15- 16 centimetri... Pe toti vecinii ii latra eu vreau sa il dresez sa imi aduca minge...? (mai mult)
Ce rasa e Grumpy Cat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!