Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce rasa e Grumpy Cat?
Sall. Am o chinchilla de ceva timp. A avut pielea uscata pe urechi si doctorul mi- a dat o crema. Acum e bine dar de la crema si- a murdarit blanita din jurul capului. O tot pun in baie cu nisip dar nu...? (mai mult)
am trei intrebari pentru detinatorii de dobermani:ce fel de zgarda este recomandat sa poarte astfel incat sa nu- i provoace rani? Din video- urile si imaginile vazute, ce- i mai multi au zgarzi ...? (mai mult)
Am un mascul de urias german si a slabit tare, si are in interiorul urechilor ceva mizerie.cum se tratează :? Ce pot sa fac sa il scap?
De ce hamsterul meu roade gratiile la cusca?
Am inceput cu jumatate de an in urma o carte pe wattpad. Nu sunt nemultumita de ea, ador sa postez la ea si nu am sters- o din simplul motiv ca ma atrage pur si simplu. Ma numesc YamSoHappy,...? (mai mult)
Salut, am primit un iepuraș cap de leu și as vrea sa știu dacă lot sa îi fac baie.Am întrebat mai multe persoane dar unele au zis ca pot sa îi fac baie și celălalte au zis ca nu pot.Mă puteți...? (mai mult)
Cu ce pot hranii pui de canar? au 2 zile
Urmeaza sa imi iau un pui de caine, rasa Beagle, dar ce accesorii ii mai trebuie in afara de acestea pe care le-am cumparat?: Lesa, Ham, Zgarda si Medalion, Hainuta. Funda :D
dau funda persoanei care imi raspunde corect la aceasta intrebare: Vreau sa imi instalez Windows 7. Eu am XP, si am vazut un tutorial pe youtube, si am vazut ca trebuie sa imi instalez Oracol...? (mai mult)
Intrebarea mea ar fi daca cineva cunoaste prin Timisoara unde as putea cupa urechile amstaffului meu si sa le cupeze bine indiferent de cat ar costa nu imi pasa pretul ci calitatea.
Hei, TPU! Vreau sa- mi iau un caine sî vreau sa- î pun un nume mai deosebit și vreau sa știu dacă îl iau cu carnet de sănătate și pedeegree acolo apare scris și numele câinelui, astfel încât...? (mai mult)
Am niste intrebari legate de Akita adresate, in special, celor cu experinenta cu aceasta rasa: 1) Cum se comporta cu stapanul sau si cu ceilalti membrii ai familiei? 2)Daca va avea ocazia sa fuga din...? (mai mult)
Bună și Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Am un motan siamez care si-a fracturat mandibula. Știe cineva ce ar trebui sa fac ca sa îl ajut Precizez ca veterinarul nu este o soluție.
Este normal daca motanul meu de 10 luni cantareste in jur de 5 kg? Este din rasa siameza. Funda raspunsului care ma ajuta cel mai mult.
Buna tuturor! Am achzitionat recent un papagal Micul Alexander. Pentru primele zile, este recomandat sa interactionezi mult cu el, sau sa- l lasi singur sa se obisnuiasca cu noul ambient? Ar trebui...? (mai mult)
Poate cineva sa ma ajute? Cum pot sa-i pun hamsterului meu apa in acvariu?
Am un catel si are 6 ani este pechinez si de vreo saptamana cand vine tata cu el de afara nu ne lasa sa il mangaiem sau sa il atingem ca ne maraie.Are toate analizele facute la sange si sunt afirmative...? (mai mult)
Am un rotweiller de 3 luni(cățea) si vreau sa fac ceva, , rau" din ea. Precizez ca imi iubesc cățelul la Nebunie, nu exista zii in care sa nu stau minim 2 ore cu ea, sa ma Joc si încet incet sa...? (mai mult)
Locuiesc cu prietenul meu si avem un catelus care roade doar incaltamintea mea, asta inseamna ca ma iubeste sau ma uraste?
In ce sezon se casatoresc Temperance Brennan cu Seeley Booth din Bones? Dau funda la cel mai bun raspuns P.S. Iubesc serialul deci va rog raspundeti.
Am o testoasa care nu mai isi deschide ochii si nu mai mananca dar se urca peste cealaltă. Dar acum nu mai musca deloc! Va rog ajutatima cealaltă e foarte tristra.
De ceva timp ma gandesc sa imi iau un sketchbook [(caiet de schite)unul cu foi destul de groase ...si pentru acuarele], insa nu stiu ce firma...As dori un site de une pot sa iau si sa imi...? (mai mult)
As dori sa pot rezolva aceasta problema! Am o vacuta tanara, dar in timpul mulsului am descoperit in ugerul vacii un chist tare sub forma de bila, dar pe zi ce trece e din ce in ce mai mare ...? (mai mult)
Buna tpu.Am o problema mare cu catelul meu.:(.Am senzatia ca nu ma iubeste. nu doarme langa mine in pat. nu plange dupa mine niciodată si daca se întâlneşte cu alţi oameni nici nu, ma baga in seama...? (mai mult)
Hei! Am nevoie urgent de raspunsuri si ajutor; catelul meu de 2 ani e ca o pisica: sare pe masa si mananca ce apuca... si intr o clipa de neatentie cred ca a sarit si a mancat 2 felii de rulada de ciocolata...? (mai mult)
Cuvântul "rottie" vine de la "rottweiler"?
Salut,TPU! As dori sa adopt un ciobanesc german(nu inca)dar mai tarziu.Imi puteti oferi oferte pentru adoptie a unui ciobanesc german?
Cu ce animal semănati voi? Ce asemănări sunt intre el si tu! Argumentati! (asa aveti sanse mai mari sa primiti funda) Funda!
Daca ai putea sa alegi 3 qnimalute din lumea asta chiar si leoparzii sau gorilele.Care sunt cele 3 animale pe care vrei sa le ei? De ce? Cel mai complet raspuns primeste funda!
Salut, îmi puteți spune niște specii de animale neobișnuite care sa le pot deține legal. Nu un papagal gen cei din specia ara, sau o reptila. Ceva neobișnuit, nemaivăzut, ce rar întâlnești...? (mai mult)
Am un elicopter de jucărie si s-a dus acumulatorul. Unde pot sa găsesc acumulator LiPo 1100mah 3, 7v? Am căutat peste tot dar nu găsesc.
Vreau sa ma ajutati daca puteti...M- am decis sa iau un caine, dar mama mea nu este de acord deloc, tata este de acord dar vrea de talie mica, dar eu vreau un labrador.Cum sa- i conving sa primesc...? (mai mult)
De câteva zile câinele meu umbla după cațele. A slăbit foarte mult, iar azi nu a vrut sa mănânce și tremura. Ce pot sa fac?
Bine adevarat a fost cam stupid, o sa-l duc la medicul veterinar si o sa vad ce zice dar pana merg acolo vreau sa-mi spuneti ce medicamente sau ceva pentru ca a inceput sa vomite si doarme foarte mult
Am si eu un catelus de aproape un an si nu stiu cum sa- l dezobisnuiesc sa facă pipi in casa ( caca face numai afara)! Partea cea mai rea este ca mama a spus ca il dă daca nu il obisnuiesc...? (mai mult)
De unde pot cumpara un cutit fluture la un pret de maxim 50 de lei si sa fie de calitate? PS. Locuiesc in Bucuresti
Am un caine labrador, 1 an și îl am de vreo 2 luni, totul a fost ok, m- am distrat mult cu el, dar de 2 zile nu mai mănâncă, e trist și nu se joaca cu mine... nu prea mai iese la plimbare...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau un caine și as vrea sa știu cam cum se procedează când vrei sa îl transporți cu mașina (trebuie sa vin cu el din bucurești la Constanța )
Da-ti-mi va rog niste tumblr-uri cu tatuaje, piercings etc. dau funda.
Femela perus face oua fara mascul.Ce sa fac? Dau funda
am o intrebare, pe cainele meu cred ca l-a tras curentul nu stiu ce sa fac.Dar nu vreau sa merg la doctor o alifie sau picaturi. Va rog ajutati-ma
Hei, cine este mai experimentat in grafitti va rog trimiteti mi un mesaj pe messanger iar eu va voi trim cateva desene pt a le critica. Ms astept. Contul meu de fb e Andrei Alexandru cu o poza a mea...? (mai mult)
Vreau sa transfer imaginea de pe o foaie pe lemn. Am vazut procedeul si tot tacamul.am citit ca trebuie ca imaginea sa fie trasa la o imprimanta cu laser. Care e diferenta ca o scot la o imprimanta...? (mai mult)
Am un bichon havanez de cam 6 luni. Pana acum l- am tinut afara, dar se face din ce in ce mai frig. Deocamdata nu are absolut nimic, e jucaus, ca de obicei. Credeti ca poate fii tinut afara in continuare?...? (mai mult)
Hei! Am tuns un iepure de companie deoarece ii cadea parul foarte tare. Dupa ce l- am tuns l- am spalat ca sa dau parul de pe el. Dupa asta iepurele a inceput sa planga si sa suspine. Sta intr- un colt...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un cățel pitbull și vreau să-mi știu ce mănâncă. Funda!
Sunt pasionata de caini, iar anul acesta vreau sa imi invat cainele sa traga la sanie (daca tot e iarna). Am sanie si stiu ce fel de ham sa ii iau, am si gasit unul dragut si potrivit, dar hamul poate...? (mai mult)
Este legala vanzarea de bufnite in Romania? Adica daca prind bufnite le pot vinde fara nicio problema si in export de exemplu in SUA?
Pitbullii sunt interzisi in Romania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!