Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce pisica de rasa imi recomandati, sa fie una optimista si placuta?
Pe ce canal britanic pot viziona 1D Day (One Direction Day)
Cum va intelegeti cu animalul vostru de companie(daca aveti vreunul)
Am un Bichon Havanez care e plin de energie, il scot la plimbare, il las 30 de minute intr- un parc canin, ma joc cu el, mai pe scurt incerc sa ii consum energia dar degeaba, cand il las...? (mai mult)
Cine stie un site sau magazin unde pot gasi mingi de ping pong foarte ieftine? Am nevoie de 70 mingi pentru un proiect. Nu ma intereseaza sa fie mingi de calitate, ci doar cat mai ieftine, ...? (mai mult)
Hei Pot tine 3 hamsteri pitici, masculi in aceeasi cusca? (Cusca e f mare in jur de 40 cm lungime )
Hey... am si eu o rugaminte pentru cei cu suflet mare! As dori din suflet un catel de rasa. Nu imi permite asa multi bani va rog din suflet!
Știe cineva de unde pot cumpara si eu un pui de maimuța cappucin?
Ma puteti ajuta cu o idee de catel mic si pufos, dar si foarte inteligent si activ? Daca exista o rasa asa de "perfecta" :)) Sau oricum ceva de genu, si sa reziste si afara. Nu cred ca exista ...? (mai mult)
Care sunt toate rasele de dihori gen Bandit. Pentru ca am vorbit cu omul respectiv si este o combinatie. Doar rasele, atat! Dau funda :3
Buna ziua TPU! Vreau sa stiu unde pot gasi un cub rubik rubik marca MoYu WeiLong? Stiu ca e cel mai rapid care exista la momentul actual si vreau sa ma apuc de speedcubing. Am reusit sa scot sub un minut...? (mai mult)
Daca va rog imi lasati niste intrebari pt Autum TAG si Winter TAG! Mersi!
Cine poate sa-mi dea si mie un cod de la brazica pufoasa pt.ca imi doresc foarte mult o pufosenie
De 2 zile sunt posesorul unui Nikon D3300 cu obictivul 18- 55mm ED II. Dupa ce m- am jucat putin cu el in modul de focus manual dar si automat am constatat ca rotita de la focus ( cea din ...? (mai mult)
Tocmai am adoptat o catea labrador.Catelul meu e ciobanesc.Mi se pare ca se inteleg bine, dar cainele meu umbla dupa stiti voi ce, o miroase etc...Se miroasa reciproc si alte chestii.S- ar putea ca cainele...? (mai mult)
Rezista un pitbull de 2 luni si 3 sapt in iarna asta, il tin intr- un grajd sa zicem asa acolo temp este intre 5 - 10 grade credeti ca rezista (acum sunt 5 - 10 inainte erau mai multe) Va rog...? (mai mult)
Heii Am cumparat recent o testoasa cu tâmple galbene. La început era destul de energică, dar acum doarme toata ziua, chiar si cand o iau in mana, isi misca membrele, dar isi tine ochii inchisi....? (mai mult)
Am un pug (mops/carlin) în vârstă de 4 luni. Acesta are hernie ombilicala. Am discutat cu 2 medici veterinari care au păreri diferite. Unul susține ca e mai bine sa fie operat după vârsta de 1 an...? (mai mult)
Caut dresor de amstaff in bistrita sau in nasaud va rog sa ma ajutati cat mai repede MULTUMESC
Buna tpu...rog seriozitate ..are ceva daca cateii mei in timp ce faceau sex nu stiu cum s- au lipit spate in spate unul de celalalt si au stat asa cateva minute si acum cateaua mea respira greu? am mai...? (mai mult)
Voi cum va jucati cu catelul vostru?
Helăăw. Vreau sa imi cumpar de craciun Just Dance 2016. Imi puteti voi spune cat costa si ce imi trebuie pentru asta? Dau FUNTA!
Este potrivit un Caine Husky pentru aparare? Rezista acesta vara?
Mi- am cuparat recent un Ciobanesc Caucazian metiş(corcitura). Este pui si are 2 luni. E foarte simpatic si dragalas, dar am auzit ca o sa fie cam agresiv cand se va face mare...E adevarat?...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un pui de chow chow alb.Va rog sa-mi scrieti cine are mai multe informatii
Imi dati va rog un link unde pot vedea cum fac cainii in diferite tari? Multumesc! Ofer funda!
Salu! Cateaua mea este insarcinata si ultima data cand am fost la ea (acum 10 minute) cherlaia si musca furios dintr-un sac de plastic. Este pe cale sa nasca?
Am o intrebare si rog pe cine stie sa imi raspunda. Care este un program bun de filmare pe telefon? Multumesc mult.
Salut caut un card game am vazut magic si wow tcg dar sunt foarte multe tipuri de pachete si sunt cam scumde dar imi plac btw un cardgame care sa nu fie asa scump dar sa il pot lua din romania?
Hello TPU! Aceasta intrebare este adresata detinatorilor de pisici. Am un motanel mic, de vreo 2 luni. Intervine cea mai stresanta parte: folosirea litierei. Cum sa- l fac sa- si faca nevoile acolo? ...? (mai mult)
Unde credeti ca as putea gasi Webkinz in Timisoara in afara de Noriel? Pret va rog frumos daca stiti. Dau funda. :) :) :)
Nu stiti in Cluj un veterinar, care se ocupa cu broaste testoase?
Buna TPU am si eu o problema am doi iepuri belgieni mascul si femela si nu face pui, oare de ce? i- am lasat si 2 zile impreuna, el sare pe ea dar nu cade jos cand e sa termine, de ce? pliz dau funda...? (mai mult)
Heii TPU! ^^ Mi-am cumparat o testoasa noua, pui. Nu stiu inca ce sex are, dar mi-ati putea da sugestii de nume? *nume unisex dac se poate :))*
Heei TPU pute-ti sa imi spuneti si mie cateva rase de caini de talie medie medie si cu blana scurta?
As vrea sa imi cumpar un Yoyo nou. Am mai avut in trecut, insa de tip low- cost, ce nu functiona prea bine la trickuri. Ce yoyo ar fi mai ok pentru "string tricks" (trucuri ce implica si sfoara)....? (mai mult)
TPU mi-am luat astazi un caine.E mic are 2 luni.E cam murdar as vrea sa il curat, dar cum deoarece am auzit ca nu e bn sa le faci baie de mici.Cum pot sa il curat?
am un pitbull si as vrea sa-l fac game, si vreau sa-l fac rau la caini dar se joaca cu ei si ceilalti il musca... P.S E fetita are 2 luni si 3 sapt!
Ce rasa este acest caine? https://www.pinterest.com/alexiatalmacel/boby/ Ofer funda!
Era o aplicatie sau un site (nu mai tun minte) in care puneai niste poze cu un câine si iti arata ce rasa este sau ce corcitura este(in doua rase). Cum se numea? Dau funda! :)
Era o aplicatie sau site (nu mai tin minte exact) in care alegeai doua rase de caini si iti arata cum ar arata corcitura intre ei doi (mai multe imagini in care arata cum ar arata o corcitura...? (mai mult)
Hey TPU.m- am hotarat impreuna cu tata sa- mi iau un caine de ras, dar nu ma pot hotar dintre cele trei rase ( amstaff, pitbull si rottweiler ) va rod dati- mi detalii despre fiecare ras in parte, de exemplu...? (mai mult)
Ce le pot da broastelot testoase cand nu sun acasa? Exista ceva care se dizolva in apa, in timp?
Ce rasa este aceasta catelusa? https://www.pinterest.com/pin/314689092692389543/
Salut, care este cea mai ieftina specie de papagal ara, sau dacă îmi puteți spune niște specii de papagali mari, vorbitori, viu colorați și ieftini. Dau funda. Mulțumesc!
Buna TPU am o catelusa bichon si are 3 saptamani i- am facut chestia aia de deparazitare vreau sa stiu cand sa ii fac si vaccinul acela ca imi este frica sa nu moara :(Si inca ceva cum o invat sa isi faca...? (mai mult)
Am un PAPAGAL PERUS Baiat si maine doresc sa mai cumpăr unu sa nu fie singur cu ce ma puteti sfătui in achiziționare? 1. Ce sa fie fata sau baiat sa nu se bata? 2.Sa fie mai mare sau mai mic?
am luat o pisica de trei ani.Am avut o peripetie cu ea, a cazut cu cusca, s-a aruncat de la balcon etc. Acum e speriat si sta sub pat cum o pot linisti?
Ce rasa este cainele din poze? file:///C:/Users/GEORGIAN/Desktop/242.jpg file:///C:/Users/GEORGIAN/Desktop/243.jpg file:///C:/Users/GEORGIAN/Desktop/241.jpg Mi- a spus cineva sa s- ar putea...? (mai mult)
Am o broasca testoasa si vreau sa ii cumpar un filtru cascada de calitate. Ce imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba