Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Testoasele cu tample rosii pot depune oua in acvariu daca au amenajat un loc cu nisip?
Salut, am o intrebare foarte serioasa. Am un amstaff mascul in varsta de 2 luni jumate. Am auzit de la foarte multa lume ca va trebui sa ii cupez urechile pentru ca atunci cand va fi mare sa nu se faca...? (mai mult)
Hei, motanul meu vomita de vreo 4 zile dar doar o data pe zi. M- a pus al de jos sa- i dau jumatate de muschi file si dupa vreo 10 ore a inceput sa aiba varsaturi. Oare e de la mancare? Eu nu i- am dat...? (mai mult)
Buna TPU:*.de curand m- am ales cu un scump catel pe cap.(s- a nascut acum 8saptamani in urma, intr- un moment total nepotrivit)acum sunt foarte ocupata si as avea nevoie de sfaturi cat mai rapide, cele...? (mai mult)
Am un pui de cane corso de trei luni. vreau sa ii tai coada ' am aflat ca la maturitate se loveste de mobila - tocul usi si face niste nodule foarte dureroase.asa este sau am fost eu informat gresit?...? (mai mult)
Cum pot scoate o aschie de sub urechea unui hamster pitic african?
Buna seara TPU! Sunt in cautarea unui suflet si anume un catelus, rasa Beagle. Doresc sa- l achizitionez cat mai curand, cel tarziu pana de craciun insa din pacate, nu gasesc nicaieri. Mi- ati fi de...? (mai mult)
Daca imi duc catelul la veterinar, catelului ii trebuie carnet de sanatate? Si cum fac rost de un carnet de sanatate pentru el? multumesc anticipat!
Salut, aș vrea să vă cer părerea despre canisa Companion. Doresc să achiziționez un cățeluș, dar sunt indecisa, pentru că am văzut multe canise care vindeau căței bolnavi. A cumpărat cineva...? (mai mult)
Am primit un cățel (ca rasă e șorecar) acum 3 săptămâni. Câțelul are aproape 2 luni.Problema e că stau la bloc...și nu știu cum să- l învăț să nu mai facă treburile prin casă....? (mai mult)
Am un hamster pitic african care s-a lovit, nu stiu cum, sub ureche. Are blanita murdara de sange. Ce fac? O las in pace?
Unde pot gasi partituri pentru orga... spuneti-mi plzzz am cautat dar nu gasesc
Am o problema cu CodeBlocks. Copiler- ul si deugger- ul sunt setate corect. Si totusi cand dau run&build imi apare doar fereastra neagra fara sa afiseze nimic sau sa ma lase sa introduc date. Daca...? (mai mult)
Salut,vreau sa alerg cu cainele meu dar de fiecare data cand incepem el prinde de lesa si se baga in fata mea.Ce sa fac ca sa alerg cu el si sa nu mai faca asta?
Azi cand mi-am mangaiat cateaua am ramas cu o mustata in mana, nu stiu ce sa fac.
Salut,ce sa ii dau cainelui meu de 6 luni sa se dezvolte frumos?
Http://postimg.org/image/ims3nnld5/ Cine stie ce rasa este? Daca e?
Am observat ca si copiii plimba cainii altora(pe bani). Credeti ca un copil de 11 ani ar putea sa plimbe? Fara sa fie cu o firma sau ceva. Imi plac cainii si cred ca as putea incerca. Credeti ca un copil...? (mai mult)
Iubesc 1D si vreau sa comand albumul Made in the A.M.Stiti cumva de unde?
Vreau să îmi cumpăr un pui de Doberman. Vreau să știu și eu ce vârstă ar trebui să aivă.Și cum aș putea să învăț să îl dresez. Pt inceput lucrurile de baza. Sezi, să nu...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un sfat, deci: Cainele meu are 15 ani, este pechinez, iar iarna o tinem in casa, ei bine, seara si nu numai, cand doarme, la un moment dat, ii intepeneste capul, si il da ...? (mai mult)
Salutare Stiti cumva niste metode prin care mi se pot vedea venele mai bine pe brate? Fac sala de 2luni si in afara antrenamentului nu prea se vad. Daca puteri, v- as ruga sa îmi recomandati si niste...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de un loc de unde pot adopta sau cumpara un dihor! Cred ca as prefera adoptia. Dar il pot si cumpara daca chiar nu exista un loc de unde pot adopta un pui de dihor. Sunt din ...? (mai mult)
Ce rasa de bichon gasesti cel mai des in petshop. (Animax)?
FUNDA! buna! Am nevoie de puțin ajutor. Vreau sa stiu la ce dimensiune poate ajunge un papagal perus! Aștept un răspuns rapid!
Stiti, bichonii naparlesc?
Saluuut! La Ham Talent era o fata care a venit cu câinele sau si prietenul ei.Ea a scris carti inspirata de caine.A impartit niste carti la juriu. Acele carti sunt de vânzare? Sau o cunoaste cineva...? (mai mult)
Cainele unei prietene a fost lovit de masina are o julitura pe labuta din spate si ii lacrimeaza un ochi? Poate fi ceva grav?
Tocmai am vazut la emisiunea Ham Talent ca un caine beagle statea cu mancarea pe langa el, infundat in mancare, plin de mancare cu crembustii pe el si nu reactiona adica sa manance.Acesta este...? (mai mult)
As dori sa cumpar un Bulldog Francez / Mops, am un buget in jur de 300€. De unde imi recomandati sa cumpar?
Heyyyyy! Stiti unde se fac in sibiu cursuri de dans street dance?
Bua ziua! Am un pisoi portocaliu, cu burtica alba si ochii galbeni patati cu o nuanta de portocaliu, are cineva idee ce rasa e? Eu m- am gandit ca este tabby cat, dar nu sunt sigura.Are cineva idee ...? (mai mult)
Am un pisoi, si de curand i- am pus o zgarda anti purici, dupa ce i- am pus- o am plecat putin de langa el, si cand m- am intors avea sub barbita putina blanita smusla si ii curgea sange....? (mai mult)
/ Salut! ^_^ Spuneti- mi si mie combinatii de cate doua culori care se potrivesc. Vreau sa fac "Origami painting" - https://www.youtube.com/watch?v=pkvzJBRJpdQ - dar in loc de ce tigrul ala,...? (mai mult)
Puteti sa imi dati un link unde sa gasesc butterfly ca in cs:go si karambituri la preturi accesibile(vreo 40 lei)?
Hei TPU, vreau un sfat de la voi.azi tatal meu a gasit pe camp o femela de rottwiler, este foarte zlaba si are niste bubite la urechi este blanda, dat tatal meu a decisa sa o duca inapoi pe camp unde ...? (mai mult)
Am un perus cu un piciorus fracturat. Nu se mai poate catara sus pe bare si doarme jos. Daca a intampinat cineva problema aceasta, mai e ceva de facut pentru a repara piciorusul? Sau o sa mai traiasca...? (mai mult)
Am un câine de talie mica si acum câteva zile a fost muscat de al câine, acesta fiind mai mare. La muscat in zona spinării, adică l- a luat in gura. Am fost cu el la veterinar si i- a făcut...? (mai mult)
Salut mie-mi place sa desenez. Recomanda-ti-mi niste site-uri cu corpuri umane barbatesti, sa nu fie nuduri va rog, sa fie ceva mai musculoase mai bine lucrate, ca modele.
Stiu ca am intrebat si inainte de papagali si va rog sa ma iertati ca am pus multe intrebari despre ei dar as vrea sa stiu neaparat raspunsul la urmatoarea intrebare. Daca le dau cereala lion ...? (mai mult)
Cine știe nume frumoase de căței băieți talie mică? Nu vreau nume gen Boby, Max, Azorel sau cine mai stie ce nume, vreau un nume ieșit din comun dar care fie frumos. Cel mai bun răspuns primește...? (mai mult)
Vreau sa stiu cat costa cuparea urechilor la amstaff si la ce varsta este indicat sa se faca aceasta operatie, cat costa microciparea, fiecare vaccin in parte si care la ce varsta se face....? (mai mult)
Ce va trece prin gând când vedeti un câine necăjit?
.. am avut un hamster si a murit, stie cineva daca am nevoie de ceva acte pentru unul nou?
Exista vreo sala de trambuline in Bucuresti?
am un cățel shitzu foarte frumos și jucăuș, cu toate vaccinurile la zi. Culoare: tricolor(maro, alb, gri, negru) și vreau sa îl dau la montă, dacă aveți cățelușă sau dacă cunoașteți...? (mai mult)
Azi i-am făcut baie țestoasei.Am frecat-o foarte încet pe carapace cu un fel de lavetă dar subțire și moale.Și am observat în apă 3 solzișori.mă puteți ajuta? Vă rog! Dau fundă!?
Am 2 catei primiti de la un prieten,si el spune ca sunt amstaff, imi puteti spune daca sunt rasa pura sau corcituri? dau funda. imagine! https://static.md/9a40ec448be2a5f2723cd919416d6f2c.jpeg
FUNDA! Buna! Am cumpărat un papagal de la o crescătorie Si cică e dresat... Acuma 1 ora a ajuns si e mai sperios ca ăștia pe care- i am... Si am mai dat si 80 de lei pe el + 100 lei PT alta cușca!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!