Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut am un husky de un an si de doua zile nu prea mananca sta mai mult trist are nasul uscat in casa dar afara e ok (umed si rece ) I- am dat azi o pastila pentru viermisori si seara era mai vioi a mancat...? (mai mult)
Daca pisica mea linge putin cureaua de la Insektizid - Halsband ii poate face rau, sa moara doamne fereste?
Stie cineva unde gasesc colectia de masini fast and furious la un pret bun?
Am un caine (e baiat si e negru in tot cerul gurii.Am auzit ca nu e de bine, inseamna ca e rau) si asa e, este foarte rau si are doar 5 luni! Nu pot sa- l cumintesc, musca..acum mai nou cand...? (mai mult)
Am o pisica ce a fost plecata cateva zile afara sia venit dupa 10 zile. Aceasta a venit ranita : un piciorus ranit si maxilarul rupt. M- am documentat pe net si am vazut ca tratarea maxilarului...? (mai mult)
Hey, catelul meu este bolnav, a devenit inactiv, mananca foarte greu, 'schelacaie' de durere uneori si nu se poate ridica...e asa de aproximativ 4 zile...si i s- a umflat ceva in zona stanga a corpului,...? (mai mult)
Eu imi doresc de mult un Ciobanesc de Berna pui ( sau nu stiu exact daca e " de Appenzell " ca seamana rasele ). Si ma tot rugam de mama dar ea mi- a luat pisica ( ceea ce isi dorea ea ). Chestia e ca...? (mai mult)
Am un mascul si o femela (papagali, persusi)amandoi se ciugulesc la picioare. Ce inseamna?
Am o femelă de labrador si cred ca e in calduri. Ea sta la casa de la tara si nu sta nimeni acolo doar tata cand merge sa dea de mancare la animale.In ultimul timp mi- au spus vecinii ca sare gardul...? (mai mult)
Salut, am o problema vreau un catelus Beagle si parintii nuvreu sa- mi cumpere unul, eu iubesc animalele si sunt responsabil, invat ft bine doar ca ei zic ca el v- a roade mobila si ca va face zarva...? (mai mult)
Am o intrebare.Am un cont de Origin si tocmai mi-am reinstalat windowsu si mi s-o pierdut toate jocurile de pe el.Cum as putea sa mi le recuperez? Cel mai bun raspuns FUNDA?
Salut! Locuiesc in Targoviste si in uscatorul blocului i- au facut cuib mai multi porumbei.Am auzit zilele trecute zgomote specifice unui pui.Ce credeti nu e prea tarziu pentru puii de porumbei? Va ingheta?...? (mai mult)
In seara de Craciun restaurantele sunt deschise? Adica seara pe 25.12? Sau sunt inchise pentru ca e prima zi de Craciun si eh... Ofer si funda!
Buna tuturor, am si eu o intrebare... este ziua iubitei mele curand, si am cautat sa cumpar un Bichon Malteze, si m- am interesat, si o prietena de familie mi- a zis ca are o prietena care are Bichon...? (mai mult)
Am un câine de talie mica si azi a fost muscat de al câine, acesta fiind mai mare. La muscat in zona spinării, adică l- a luat in gura. Am fost cu el la veterinar si i- a făcut o injecție...? (mai mult)
Imi voi lua o catelusa (bichon) si nu stiu ce nume sa ii pun. Ma ajutati va rog cu niste nume de cateluse frumoase?
Un nume de caine mic, pufos si alb?
Daca nu imi castrez (sterilizez)motanul ce se poate intampla?
Ce nume sa-i pun unui rottwailer mascul? Dau funda
De ce papagalul(femela) are narile maro? E batrana sau ce?
Bună prietenii. este vorba despre catelusa mea işi face nevoile in toata casa treaba mare cit de cit a invatat face in baie dar pipi face peste tot are aproape 2 luni. ce sa fac sa o invat sa faca pipi...? (mai mult)
Heii am un bulleog francez dar doarme cam mult. Stiu ca ei dorm cam mult, dar el doarme jumătate de ora, sta cinci minute, se culca la loc, etc. Este ok sau este bolnav? Ar putea fi in depresie? Are...? (mai mult)
Hei tpu.am un bol de cred ca vreo 4 sau 5 litri si vreau sa- mi iau niste pesti. Nu am filtru si nici nu vreau sa- mi iau ca nu ma descurc cu toate nebuniile astea. Imi puteti spune ce pesti pot trai fara...? (mai mult)
Va rog e urgent am un bulldog francez de o luna si câteva zile si noaptea scheauna încontinuu. Ce ii fac?
Are cineva linlk-ul original de la clipul cu acel mos (spaniol presupun) care e la o emisiune si rade ca spartu? Multumesc anticipat!
As vrea sa adopt sa sa cumpar, dar nu foarte scump, un pui de brac german. As vrea sa primesc propuneri din Bistrita Nasaud. Multumesc anticipat!
Aseara la Kiss Fm a fost un top, imi puteti spune toate melodiile care erau de la 40 pana la 30?
Am nevoie urgent de ajutoor! Cine vrea un motan de rasa Angora turcească? Pentru poze uitati- va pe pagina mea de Facebook cu acelasi nume(Alexia Talmacel) si aceeasi poza ca pe TPU. Pentru...? (mai mult)
Cam cati bani imi trebuie minim in total pentru tot ce ii trebuie unui pui de catel (carnet de sanatate vaccinuri jucarioare mai ales ca e mic ...si manarica... sampoane ...si etc.)
Dinte 3ds max si maya pentru animatii 3d care ar fi mai bun +argumente. funda.
Cățelul meu are 5 luni dar când se juca i-a căzut un colț este ceva grav?
Am o intrebare destul de grea si des intalnita: cum pot sa imi conving parintii sa imi ia un caine? Apropo, stau la casa si am curte. Si am mai avut caine dar a fugit de acasa.:( iar acum nu...? (mai mult)
M- am mutat la apartament la parter de la casa, si implicit am luat si cainele cu mine. Fiind la parter o mai puteam tine in gradinita de afara, dar s- a racit si am bagat- o in casa. Nu stiu insa cum...? (mai mult)
As vrea sa cumpar o testoasa dar tatal meu nu ma lasa deoarece a vazut un repotaj cum ca toate testoasele poarta boli! Este adevarat?
Pe unde am voie sa imi plimb catelul? Am vecini care isi scot animalutele de companie doar un fata blocului. In parc? pe bulevard? Nu este voie?
Sunt din Sibiu si as vrea sa stiu unde pot gasi o scoala de dresaj canin cu un pret bun si dresajul sa fie foarte bun, am cautat pe internet, dar fara vreun rezultat. Daca stiti voi vreo scoala...? (mai mult)
Salutare, Am un bichon maltez in varsta de un an si in ultimele 2 luni de zile are o problema la o labuta din fata. Totul a inceput de cand a sarit de pe o masuta inalta de aproape 1 metru, de...? (mai mult)
martia asta se împlinesc 4 ani de la moartea Rozicăi, (avea 11 ani cand a murit), o pechineza alba foarte desteapta. Numai când aud de ea plâng, iar noaptea îmi vine sa tip. In prezent...? (mai mult)
Porcusorul meu de guineea sare dar nu pare sa facă popcorning si cand ii "flutur" mana pe la ochi nu reacționează si nu stiu ce sa zic... Am luat toate site urile la rand si nu am gasit ceea ce caut-...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un caine(Amstaff, Ciobanesc german sau rottweiler), insa nu sunt decis ce rasa dintre acestea ar fi cea mai potrivita. Stau la curte si spatiul este destul de mare, deci...? (mai mult)
Am adoptat o noua pisica, are vreo luna cred si e cea mai cuminte pisica pe care am vazut- o vreodata, dar atunci cand mananca se transforma intr- un diavol, nimeni nu poate pune mana pe ea, iar daca...? (mai mult)
Mai pot dresa un caine in varsta de 1 an de rasa northwich terrier?
Vreau sa adopt un pui de catel, dar, nu sunt destul de informata in privinta vaccinurilor. Adica, nu stiu ce vaccinuri sa ii fac, la ce varsta, cate, la cat timp, cat costa fiecare. Va rog...? (mai mult)
Cum pot sa-i fac baie unui hamster pitic?
Vreau sa vad toate episoadele din beyblade metal master dar toate episoadele ca le-am mai vazut si vreau sa le revad dar sa fie pana la final acolo unde se bate cu aia din america
Sall TPU, am si eu o intrebare despre naruto shippuuden Sunt la ep 437, adica ultimul din sapt aceasta, vad doar ca de la 430 in sus sunt doar amintiri, adica naruto si sasuke erau protezati de susano'o...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o micuță problemă... Aș vrea să îmi cumpăr un bichon, deja m- am hotărât de unde îl cumpăr, problema e ca tatăl meu nu îmi da voie. Și el si- ar dori unul, însă avem 3...? (mai mult)
Buna ziua :D, as vrea sa- mi iau un Pomerian teacup. M- am uitat pe internet pe diverse site- uri dar nu stiu cat de sigure sunt informatiile pe care mi le dau. Ce parere aveti, mai bine ma duc la ...? (mai mult)
Am un papagal verde baiat si un papagal galben femela (e super frumoasa), ii am din iunie 2015 ei au 1 an si jumatate..amandoi. ea este putin mai inalta decat el. Imi doresc de mult sa faca ...? (mai mult)
URGENT! Pisica mea și a rupt un canin din radacina. Are 5 luni. Este sâmbătă deci pana luni nu o pot duce niciunde (la veterinar). Îmi e foarte frica sa nu pățească ceva. O sa îi crească altul?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?