Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Puteti sa imi dati si mie un link cu episoadele de acum din naruto in limba romana?
Deci am o pisică. Când o mângâi toarce și începe să saliveze...XD Oare e normal? Ar trebui să o duc la consultație sau ceva?
Cum imi conving parintii sa imi ia o pisica?
Heii.am gasit un pui de caine. E foarte micut nici ochi nu a facut...cum fac sa il hranesc? Pot sa ii dau cu seringa lapte la cutie? ..il si incalzesc putin.
Am o femela- peste Xipho si nu stiu daca e gestanta. Nu- mi dau seama. In zona vaginala are ceva negru, gri (nu stiu ce culoare e, este in interior) si nu stiu daca e pui sau e altceva....? (mai mult)
Daca cumpar http://www.iphone- replica.ro/Telefon- mobil- Apple- iPhone- 6S- Space- Grey- Replica- d21.htm pe telefon merg instalate jocuri gen subway surfers, talking tom etc? si merg...? (mai mult)
Heii TPU! Testoasa mea nu vrea sa manance de cateva zile. De ce? :\
Vreau sa imi iau un catel (nu neaparat de rasa) si nu stiu cam care ar fi cel mai ieftin pret. Locuiesc in Judetul Botosani si in fiecare Duminica in centru (la o statuie) langa un magazin...? (mai mult)
catelul meu a fost muscat de catre un alt caine mai mare in zona stomacului si nu stiu ce sa ii fac deoarece daca ma apropii ma musca, a sangerat cam 10 minute dar acum nu mai sangereaza, ce pot...? (mai mult)
AJUTOOOR?! Sunt plecata o zi din oras si nu e nimeni sa imi plimbe cainele. E genul de catel care prefera sa explodeze decat sa faca pe jos si sa ma supere, dar asa ar fi mult mai bine decat sa se imbolnaveasca....? (mai mult)
Un perus tinut vreo 2h in soare (ma refer azi, cu vremea de azi), cu geamul inchis, nu direct afara, ar putea face insolatie?
Mda... porcusorul meu de guineea a murit. Avea varsta de 1 an. A fost bolnav, nu manca si era deprimat. Era foarte jucaus dar trebuia sa il prinzi inainte sa il mangai :). Nu stiu cum...? (mai mult)
Iepurasii pitici miros urat? Vreau sa- l tin in apartament si vreau sa stiu daca miros chiar asa de urat, pentru ca am auzit ca excrementele si urina lor miros neplacut. As vrea sa aflu din propria...? (mai mult)
Am un papagal (perus, femela) si as vrea sa mai cumpar unu, daca iau tot o femela se intampla ceva (se bat, nu o lasa sa manance etc.)?
Caut niste nume de caine.Am gasit de fata dar nu si de baiat. Dacă ajuta cu ceva cainele este bichon maltez toy.
Stiu ca am mai pus o intrebare in legatura cu porcusorul meu de guineea care e bolav acum. Deci am fost la veterinar 2 zile (maine dimineata ii face ultima injectie si sper sa isi revina). ...? (mai mult)
De 8 ore ciinele meu se zbate si uneori ii curge spuma din gura. Este permanent incordat, aproape delor nu inchide ochii, iar pupila de la ochiul drept este foarte dilatata.Am sunat veterinarul, dar...? (mai mult)
Salutare, TPU! Ocularele huygens pentru telescoape sunt slabe? niste detalii daca se poate.
La cata cantitate de urina apare senzatia de urinare la un elefant?
Saluuut! :D Eu si o prietena de a mea o sa vorbim la ora de dirigentie despre Salvarea animalelor. Despre caini si pisici stiu ce sa spun. Intrebarile mele ar fi: Pericole pentru hamsteri de a muri...? (mai mult)
Cupaj Arad! Salut! Cunosteti un medic/cabinet veterinar pentru a face un cupaj de calitate/profesional in Arad? Mersi anticipat!
Salut,TPU! De vreo 3 zile a iesit un puisor de nimfa...Si are burtica cam umflata... Este bolnav?
Am o problema. In Mai imi cumpar un pui de beagle. Cine imi poate spune niste sfaturi despre aceasta rasa? Adica, as vrea sa stiu, cam de cate ori ar trebui sa il scot afara pe zi, de cate...? (mai mult)
Când s- au imperecheat papagalii mei am numărat zilele sa vad in ce zi ar face oua.In fiecare zi s- au imperecheat dar de luni nu s- au mai imperecheat. Ziua in care trebuia sa facă primul ou era ori...? (mai mult)
Vreau sa scot o poza pe hartie cu dimensiunea de 9x13.Cum sa o prelucrez in asa fel incat atunci cand va fi scoasa sa nu se modifice absolut deloc? Adica, ce dimenisuni sa ii dau din calculator ca sa nu...? (mai mult)
Imi poate da cineva numarul de telefon al hinghierilor(Braila)? Vreau sa vad unde au adapostul lor de caini deoarece mi-au luat cainele!:((
Https://www.facebook.com/# Puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu gestatia la catelusa mea yorkshire? Nu pot sa imi dau seama cati catelusi are in burtica...
Are cineva cont de roleplay pe Instagram? Am încercat să găsesc români pe acolo însă a fost în zadar. Fundă! :D
De cam 2 zile (duminica), porcusorul meu de guineea nu mai manaca. Am fost cu el la veterinar acum 3 zile (sambata) din cauza unei intoxicatii din cauza verzeii. I- am dat varza pentru ca...? (mai mult)
astazi mi-am comandat un caine, si a fost o problema in Sibiu a pierdut cursa de Medias si saracul are 2 luni are mancare dar apa nu, oare rezista pana maine la ora 2?
Bun deci azi am gasit un pui de porumbel a gugustiuc, sincer nu stiu care e diferenta :))...problema e ca cred ca e bolnav...adica ta zgribulit, nu mananca si nu bea, si cred ca are si diaree.Cred ca...? (mai mult)
am o catelusa amstaff de 3 luni! am vazut ca face pisu` mai des si azi am observat cv rosu la pipi ei. ce credeti ca are? de- ocamdata e vesela, mananca, se joaca... sa i fi venit ciclul? cred ...? (mai mult)
Voi atașa o poză cu broscuțele mele țestoase sperând că îmi puteți spune ce rasă sunt http://oi66.tinypic.com/33auh7a.jpg chiar nu știu și sunt curioasă. Mulțumesc anticipat!
Pot da papagalilor nimfa seminte prajite fara sare?
Ajutor :( catelusa mea lasa niste vermi micuti si morti unde doarme. Am abservat si pe covor şi in patul meu unde stă cateodata o iau cu mine in pat. Prima data nu stiam ce este, m- am uitat mai bine...? (mai mult)
Imi puteti zice site-uri de unde as putea cumpara un pug mops ieftin?
Perusii vostri se mai zbat noaptea in colivie de se lovesc agresiv de bare fara sa se opreasca? am citit pe net ca si ei au cosmaruri la fel ca noi, si ca e indicat sa ii linistim imediat, pentru ca ...? (mai mult)
Bună seara TPU! Am două broscuțe țestoase, nu știu ce rasă sunt. voi pune o poză ca să îmi puteți spune dacă știți. Problema este că nu mai prea mănâncă (apa este bună, nu este rece...? (mai mult)
.. Am o pereche de papagali nimfe care au făcut oua și astăzi a ieșit din primul ou un puișor.. Masculul îl muscă și ii trage penele și femela îl mușca dacă mișcă.. Anul trecut...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca un caine este ciobanesc german? Este negru cu maro, are o pata micuta alba sub bot, are in jur de 40 cm, nu are urechile ridicate si are 3 luni. Credeti ca nu este lup?
Am o nelamurire... Ce sa aleg intre crosetat si tricotat? Mentionez ca nu stiu nici una, dar imi plac amandoua. As vrea sa imi raspundeti prin comparatie, daca sunteti draguti
Am si eu un catelus mascul, bichon, de vreo 8 luni si acum cateva saptamani urina incontrolabil in casa si in cantitati mari (incetase de mult sa mai faca in casa), dar i- a trecut. Acum uneori are ...? (mai mult)
am o perusita si de vreo 3 saptamani are aripioara dreapta putin lasata in jos. Ea zboara, mananca, ciripeste si se joaca cu celalalt perus al meu (am si un mascul). Am lasat- o in pace, n- am...? (mai mult)
A fost cineva la Asociatia Max Dog? Vreau sa îmi argumentați.
Salut am o intrebare. Am un catel de rasa shitzu are 2 ani si acum i-au aparut niste pete maro pe ochi. Stiu ca este normal pentru rasa lui, dar totusi vreau sa fiu sigura ca este ok. :) Multumesc. :)
Catelusa mea are ceva alb si umflat pe labuta deparca e capusa sau poate este capusa este alba gri nici eu nustiu si este umblata.are purici iam cumparat tratament are aproape 2 luni asa am cunparato cu...? (mai mult)
Salut TPU As vrea sa stiu ce inseamna parteneriat pe youtube P.S sunt youtuber, am aproape 200 de abonati :)
Sal sal inca o data bun deci acu am nevoie de material de blugi nergu dar in acelasi timp destul de gros (pentru un patch, stiti chestiile ale de se pun pe vesta.) vreau si eu sa fac da' n- am material....? (mai mult)
Am un pui de pitbull, de 1 luna si 2 saptamani. aparent este un catel normal, a avut foarte multi paraziti intestinali, i- am dat tratament, a eliminat foarte multi, insa. Joi a facut spume la gura,...? (mai mult)
va rog din suflet si din inima ajutatima cu ceva dau funda Am doi papagali(perusi) si nu stiu cum sa bea apa din suport si sa manance din suport ajutatima va roggg nu vreau sa moara
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a