Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 6 Februarie 2025 sunt:
Ce animale de companie aveti? :* Precizati numele si specia. Eu am : 7 puiuti de catel fără nume Lizuca... caine Sasha... caine Boby...caine Ufan...caine Lassie...caine Ursa...caine Blacky...caine ...? (mai mult)
Cum ii cheamă pe câinii vostrii? Pe ai mei ii cheamă: Lassie Ursa Ufan Blacky spre adoptie Lizuca spre adoptie Sasha spre adoptie Boby spre adoptie 7 pui spre adoptie C-am multi...
am o catea Amstaff de 4 ani si am dat.o pentru prima data la monta, am vorbit cu veterinarul ei cand trebuie si cum si am facut asa cum mi- a zis! Problema e ca nu i s.a oprit sangerarea si e din...? (mai mult)
Salutareee :3 Vreau niste nume de caini ( fata si baiat ) de talie mica. Nu vreau nume gen bombonica sau numele alea complicate si 'smechere'. Mersi :D
Salutare, am avut 2 papagali dintre care 1 a murit dar nu stiu din ce cauza.o data s.a lovit de colivie si tot schiopata .L.am dus la medicul veterinar si mi.a spus ca nu pare sa isi fi rupt piciorul sau...? (mai mult)
Cum trebuie sa-i fac vaccinurile la un caine? Deci acum imi cumapr unul si nu are vaccinul si are 2 luni ii dau tableta de deparazitare si dupa 3 zile il fac, dar al doilea la cat timp pot sa-l fac?
Bunā! In curand o sa primesc o pisica de la tatal meu care e castrata. As vrea sa- mi dati niste sfaturi cum as putea sa o ingrijesc, de cate ori trebuie sa o duc la veterinar, ce trebuie sa ii cumpar,...? (mai mult)
Salutare,TPU! Stiti un magazin de telescoape astronomice bun in Bucuresti?
Salut Tpuuuu! :D Exista lese pentru caini care se lungesc, dar nu dinalea cu ata sau din piele si cu lantmai subtire. Exista asa ceva? As vrea sa ii pun la câinele meu una din asta care se lungeste...? (mai mult)
In curand va veni ziua mea si parintii vor sa imi cumpere un caine. ce rasa ar fi buna? (ceva mai rau gen doberman pitbull dar altceva) Funda
Este frumos numele de tyson pentru un pitbull? Si as vrea sa va mai intreb ceva, as vrea sa-i cumpar pedigree are 2 luni ce fel de pedigree trebuie? HRANA!
Am o catelusa de vreo 4 luni. Am observat ca are burta umflata. Este hranita bine si nu inteleg de ce este asa.Nu ii dau foarte mult încât sa se ingrase. Ce credeti ca se intampla?
Am doispe ani cum pot sa imi dresez cainele
Vreau sa anvat franceza dar nu stiu ce aplicatie sa foolosesc. intrebarea este : ce aplicatie sa folosesc?
Deci eu am un caine de 1 an. Matusa trebuie sa se mute si s- a gandit sa lase cainele ei la noi pana se muta.Cainele acela este jumate cat almeu. Problema mare e ca azi l- a adus si cainele meu tot incearca...? (mai mult)
am cainele bolnav si tot vin mustele si isi depun ouale pe urechile lui, ma puteti ajuta? P.S. raspunsul care functioneaza primeste funda
Pentru cei care iubesc pescuitul :)) https://www.youtube.com/watch?v=v5y7rM8gXJA
Vreau sa mi cumpar un butterfly (fluture) pieaptan. Ce ziceti de acesta?: http://olx.ro/oferta/cutit- butterfly- fluture- fluturas- benchmade- antrenament- stil- pieptan- ID4Uutv.html#7a7768c0d5...? (mai mult)
Buna! Iar va deranajez cu papagalii. Am văzut pe net ca femela dar si masculul stau pe oua. Dar daca pun in alta cusca masculul, femela va sta si in locul lui pe oua? Am văzut ca ar trebui ca noaptea...? (mai mult)
Stiu ca am întrebat c- am multe despre papagali dar as mai avea ceva de întrebat ca îmi este frica sa nu se întâmple ceva rau. O data ce depune oua, masculul ar trebui separat? Este putin...? (mai mult)
Hei! Sambata este Haloweenul si mâine facem cu doamna directoare un carnval pentru ca nu putem sa ne costumam in chestii infricosatoare din cauza bisericii care este fix lângă scoala.Zic ca trezim ...? (mai mult)
Cățeluşul meu işi face nevoile unde apuca are o lună si este sack Russel i- am cumparat şi absorbante speciale dar nu ma asculta, il am de 2 zile si cind doarme mereu trasare si ma sperie. Oare...? (mai mult)
Am un perus de 2 ani. Ea a facut un ou pe 29/10/2015 la ora 3:00. Ea l-a facut pe jos dar dupa ce isi vazu oul la mancat. Ce s-a intamplat? Va rog raspundeti cat mai rapid.
Salut, as dori sa- mi iau un catel de rasa Pug/Mops. Dar nu m- am hotarat daca sa fie mascul sau femela. Puteti sa- mi scrieti cateva avantaje si dezavantaje daca imi iau mascul? Dar avantajele si dezavantajele...? (mai mult)
Vreau sa fac urmatoarea chestie pentru halloween: https://www.youtube.com/watch?v=ztGQod3L8GM Ideea e ca am nevoie de ceva care sa lipeasca lucrurile de frunte si nu stiu ce sa folosesec exact, care...? (mai mult)
Hei... din nou... ok deci am si eu o intrebare cei pasionati asa de k- pop si care se mai uita pe pagina de instagram a lui G- dragon imi puteti spune si mie ce rasa e pisica din pozele lui? Dau fundita. ...? (mai mult)
Am o iepuroica belgiana care pe 15 oc 2015 i s-a implinit dar n-a fatat, astazi este in 28 si tot nu a fatat dar si-a pus puf in culcus ce sa fac? DAu funda! Oare nu poate sa fete? Urgent!
Am o femela Cane Corso de 8 luni. Problema mea este ca mai de fiecare data cand ies cu ea la plimbare, incepe si se duce de colo colo, si trage de mine, si eu incerc sa trag inapoi de ea, dar...? (mai mult)
M-am inscris la un concurs de fotografie din liceul meu. Tema este "incalcarea drepturilor omului". Dati.mi niste exemple. ce as putea fotografia?
sunt o incepatoare in ale acvaristicii, am un acvariu de 50l cu 2 carasei aurii si doi sanitari, filtru aer, oxigen, schimb apa la 4 zile jumatate din ea, acum unul din carasi e alb roz...? (mai mult)
am un catel de 4 luni si as vrea sa-l dresez dar nu stiu cum se dreseaza un animal, va rog ajutati-ma.
Îmi recomandati niste papucei pentru pui de catei (5 luni si 7 luni) daca se poate sa fie cu blanita pe dinăuntru. Daca aveti voi si ii dati la vanzare sa îmi spuneti.
Am o catelusa de talie micuta.Este cat un chiuaua.Are 4 luni.Are blanita neteda.Am observat ca daca bate vântul putin tremura.Mai am o catelusa care e cu 2 luni mai mare si o incalzeste din când in când.Dar...? (mai mult)
Am o iepuroica belgiana care pe 15 oc 2015 i s-a implinit dar n-a fatat, astazi este in 27 si tot nu a fatat dar si-a pus puf in culcus ce sa fac? DAu funda! Oare nu poate sa fete?
Vreau sa imi cumlar un catel Cane Corso.....pe OLX unii catei costa 1000 lei aprximativ si alti costa 400 lei...Eu vreau sa cumpar varianta mai ieftina. Vreau sa stiu daca pot lua teapa intr- un fel. ...? (mai mult)
Hei, dati-mi o reteta simpla de cheescake, doar cheescake, fara jele, crema sau alte decoratiuni, FUNDA!
Spuneti-mi niste lucruri care trebuie sa le fac la depunerea oualelor a nimfelor si dupa ce au iesit din ou. Ofer funda!
La ce varsta se separa puii de mama? Papagali :)
Papagalii mei se imperecheaza doar inaintea orei 12:00.Niciodată dupa ora asta. De ce doar atunci?
Ce ar trebui sa fac atunci cand fotografiez sa nu iasa detaliile din fundal?
Chinchilele(cincila/sinsila) poate trai afara? Adica vara cat si iarna.Eu stau la casa si ma gandeam sa cumpar una dar conditia ar fi sa o tin afara :( DAU FUNDITA! XD
Am o pereche de papagali care amandoi sunt galbeni.Nu au deloc gri. Este vreo posibilitate ca puii sa fie cu gri sau alta culoare? Ofer FUNDITA! ESTE URGENT!
Peste vreo saptamana papagalul meu o sa depuna oua. Intrebarile mele sunt: Care este mai eficient cuibul sau casuta? Cam cate oua o sa depuna? O sa sparga doua oua cumva? Cand pot sa separ...? (mai mult)
azi mi-am luat o catelusa are 6 luni si e de rasa bishon, as vrea sa stiu cum o pot invata sa se usureze afara(in curte).
Am un catel mic si nu stiu ce rasa este.Are părul putin ondulat la urechi, culorile sunt maro, alb, si putin negru, este de talie mica.Ma puteti ajuta?
Hei TPU, cine are hamsteri roborovski, sa- mi spuna si mie cum e :). Vreau sa- mi iau si eu aceasta rasa, dar vreau sa stiu cate ceva despre ea, si nu ce mananca si cati cm au si ce greutate, sau...? (mai mult)
Un platy se poate adapta la viata solitara?
Practic un fel de Breakdance sau chiar breakdance :)) Si as vrea sa imi iau niste manusi care sa imi protejeza incheieturile pentru ca is niste miscari in care trebuie sa ma arunc in jos in pozitie de ...? (mai mult)
Ieri mi- am cumparat un papagal perus. L- am mai scos din cusca si de fiecare data cand il scot sta un pic pe mana dupa incepe sa zboare prin camera si cand incerc sa il i'au incepe sa "planga"...? (mai mult)
Vreau un răspuns urgent. Buna TPU! Îmi voi cumpăra un bichon, planurile sunt făcute. Insa am o singură întrebare. Îmi puteți spune mai multe detalii despre igiena lor? Cum sa il învăț aa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!