Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ma puteti ajuta? Hamsterul meu numananca si nici nu bea! Va rooog☹️
Bună, acum câteva zile mi- am cumpărat un hamster iar acea doamnă de la magazinul de animale mi- a recomandat niște mâncare pentru aceștia.Însă am observat că hamsterului meu îi plac mai mult...? (mai mult)
Bună TPU! 1.In cât septembrie sau octombrie intră o cățea in călduri?(mai exact in ce zile) 2. Daca intră în călduri in septembrie și rămâne gravidă in ce lună va naște?
Mersul cu mașina la drum lung afectează cățeaua gravidă?(drum de cam 4 ore)
Salut, am un pui de porumbel voiajor scos din părinți foarte buni dar are o problema, la aripa i- a apărut un fel de "hematon" este ca un coș galben de dimensiunea unui bob de mazăre. Aveți idee...? (mai mult)
Bună, am mare nevoie de ajutorul vostru. Am un cățeluș bichon maltez, ideea este ca l-am pierdut și nu-l mai găsesc. El are microcip, l-as putea găsi cu acesta? Dacă da, cum?
Buna, astazi am observat ca varful cozii al pisicii mele s-a rupt. Pisica nu are simptome sau ceva. E ceva grav? Trebuie dusa la veterinar? E grav?
Am văzut nenumărate clipuri (pe Instagram, Facebook) unde anumite persoane (în special fete) deținătoare de animale de companie care își lăsau patrupedele să le lingă pe gură sau pe față ...? (mai mult)
De cateva zile am observat un comportament mai ciudat al cainelui meu dar nu am dat importantă prea mult fiindca era energic, manca, bea apa, toate erau bune atata ca se scarpina ca nebunul, se freca...? (mai mult)
Bună TPU! O cățea poate muri după ce naște? Mulțumesc anticipat! Vă rog niște răspunsuri serioase.
Salut,e greu să ții o cățea care va urma să fac pui la bloc? Intreb, deoarece va naște iarna când va fi frig și nu ași lăsa-o la țară. Multumesc!
Dacă un câine are purici și îl spăl cu șampon pentru câini anti purici, scăpa de puricii de pe burta?
Ce rasa de caine si pisica lasa cel mai putin par prin casa sau deloc?
Bună TPU! Am mai pus întrebarea dacă pot să îmi aduc cățeaua pe care o iubesc mult de la țară la oraș, ea a stat acolo 3 ani, mulți mi- au zis că îi fac rău, că o închid in bloc, dar...? (mai mult)
Bună, am un motan de 3 săptămâni, l- am învățat în două zile să meargă la litieră, e foarte ascultător, ziua mereu pleacă singur acolo când are nevoie, dar noaptea... In fiecare noapte...? (mai mult)
O cățea adultă pe care vreau să o aduc de la țară la oraș pentru că nu știu dacă mă înțelegeți dar o iubesc foarte mult, are 3 ani, oare s- ar obișnui la bloc? A și încă ceva, oare ...? (mai mult)
Buna TPU! E greu să ții la bloc o cățea care o să aibă pui? Sau mai exact o să fie greu cu puii?
Bună TPU! Un câine care a stat 3 ani la țară și il aduc la bloc se va îmbolnăvi? Întreb asta, deoarece vreau să imi aduc câinele de la țară la bloc și sunt foarte stresată.Mi- e foarte dor...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu zebre australiene daca dorm ziua?
In opinia voastra care e cea mai nesuferita rasă de caini și de ce? :))
Sa zicem ca cineva are pui de bishon. Poate sa îmi dea un pui de bishon la vârsta de 1 luna?
Bună! Voiam să vă intreb:1. Dacă un câine care a stat 3 ani la curte se va putea obișnui la apartament? Intreb asta pentru ca o să îmi aduc cățeaua la bloc și o să am mare grijă de ea, o ...? (mai mult)
Buna ziua, am un papagal nimfa iar de când l- am cumpărat penele erau zburlite iar la orice mica agitație sau daca sare ii cad iar în momentul în care îi pică sângerează destul de abundent, ...? (mai mult)
Daca petardele sunt păstrate 3, 4 ani sau mai mult se pot strica? (nu mai explodeaza daca le dai foc?)
Buna! Am un cățel din rasa Bichon de 4 lunițe și am încercat toate metodele de a- l învăța să- și facă nevoile pe covorașul absorbant, dar degeaba, îl scot foarte des afara, își face ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat. Am o catelusa (talie mic, este castrata) in varsta de 3 ani. De ceva timp tot plange cand are scaun, indiferent daca scaunul este moale sau tare. Aveti idee despre ce ...? (mai mult)
Buna, am mancat spaghete cu sos de rosii. Nu m- am spalat pe maini dupa si fara sa stiu aveam putin sos de rosii Barilla din acela, basilico. Am luat hamsterul meu in mana si el a lins putin sos. Se ...? (mai mult)
Buna TPU,as vrea să stiu ce mesaj poate transmite o bufniță care intră în casa cuiva, este semn bun sau rău? Scuzati-ma pentru categorie
Bună ziua! Azi, când eram pe afara, câinele meu a prins un porumbel. Nu l- a lovit, dar am observat că acel pui avea ochii umflați și lipiți. M- am dus la unchiul meu care locuiește lângă...? (mai mult)
Am o pereche de zebre australiene(pasari) si nu au pui. Problema este urmatoarea: masculul nu o lasa pe femela sa intre in cuib, asa ca ea doarme in afara cuibului. Totul s- a petrecut deodata, pana ...? (mai mult)
Buna TPU, Mama mea e toxica, abuziva si neglijenta. A adus un pui neintarcat acum 1an. De cand l- a adus pe mine m- a muşcat si zgariat non- stop. Mama e toxica si cu pisica in special isi bate joc...? (mai mult)
Salut am un cățel de 4 luni și nu mai mănâncă e bolnav l am dus la veterinar și i- a. Făcut 7 injecții a zis că este perfuzie și 1 injecție antibiotic bea doar apa dar nu mănâncă ce pot ...? (mai mult)
Unde pot dona un porcușor de Guineea?
Pisica mea are urechea rosie.Veterinarul mi-a zis ca ar fi ok Triderm.Voi i-ati mai dat inauntru in ureche pisicii voastre cu Triderm?
Salut. Am nevoie de putin ajutor. Am un ciobanesc caucazian si este foarte energic. Nu poti sa te joci mai mult de 5 minute cu el ca sare pe tine incat sa te doboare. Aveti vreun sfat sa il pot cuminti...? (mai mult)
Salut! Este cineva pe aici care detine un permis de pescuit AJVPS Arad? Daca da, imi puteti spune va rog care este pretul lui pentru elevi/studenti?
Bună TPU! Voiam să intreb dacă un câine adult mai este așa de jucăuș ca unul mic sau dacă macar se mai joacă cu jucării (mingi și din astea). Menționez că vreau să imi aduc cățeaua de la...? (mai mult)
Știe cineva niște cursuri de autoapărare din Focșani? Sincer chiar mi-ar trebui :')
Hei, am o pisica de 3 ani proaspat sterilizata, am adus- o de la cabinet si ea e foarte fricoasă cand vine vorba de straini, iar acum e speriata si de mine. Ce pot face sa își recapete încrederea...? (mai mult)
Buna, am o pisica de 3 ani care vomită frecvent ceea ce mananca, DAR ÎMPREUNĂ CU PAIE DE LA MATURA. (nu înțeleg cum ajunge sa manance, matura fiind după un dulap), tin sa menționez ca pisica...? (mai mult)
Bună TPU, eu imi doresc foarte mult să îmi aduc câinele de la bunici din curte inapoi la mine la bloc deoarece mie si mamei ne e foarte dor de ea, doar că e la bunici de 3 ani și când merg acolo...? (mai mult)
Papagalul meu perus este fata sau baiat? (sunt incepatoare si nu stiu) Are narile un fel mov foarte deschis spre roz
Buna tuturor! Bunicii mei cresc de mai multi ani capre alpine franceze.Problema este ca la una dintre ele, in fiecare an in care aduce pe lume doi sau trei iezi, unul dimtre ei moare la o luna de zile....? (mai mult)
Buna ziua! Acum 3 zile m- am mutat la un camin pentru scoala si pisicuta asta nu arata chiar asa rau cum arata in acest video, dar de atunci starea ei s- a deteriorat chiar mai rau adica au inceput sa...? (mai mult)
Stie cineva cam cat costa o sterilizare la caini in Suceava?
Dacă pun picături de purici pe ceafa câinelui va scapă de ei, nu? Ca i- am luat zgarda de purici și tot are și mai rău aceștia țopăie pe mine:)) Și de ce purecii ma musca doar pe mine? Pe ...? (mai mult)
Buna TPU. Catelul meu a mâncat hârtie in timp ce eu dormeam. Acum a vomitat- o..nu a avut diaree. Azi nu am șanse sa merg la veterinar decât pe seara.Ce ziceti sa fac? El a băut apa după ce a vomitat...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare, oare un câine este trist când stă închis in bloc, adică nu chiar închis că îl scot și afară de 3 ori? Întreb asta, deoarece mi am luat acum 3 ani un câine, după...? (mai mult)
Am și eu o problema legata de bichonul meu in vârstă de 11 luni. Cum pot să îl dezobișnuiesc sa nu mai muște orice și oricând are el chef? Efectiv orice și oricine îi iese in cale se alege...? (mai mult)
Buna! Am un motanel in varsta de 5 luni si de aproximativ o saptamana face aproape mereu diaree. Ii dau sa manance plicuri si bobite de la whiskas si din cand in cand cate- o gustarica intre mese, tin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!