Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Martie 2025 sunt:
Buna. Din păcate de ceva vreme sunt nevoita sa renunț la motănelul meu. Suna absurd, însă, daca nu îl donez sau ii dau drumul pe străzi el o să fie omorât. Nu pot explica de ce, și nu insistați,...? (mai mult)
Buna ziua, ce inseamna Bivvy (la un cort)? Multumesc.
Daca ai ca hobby sa joci la pacanele, sau sa fumezi gata e garantat ca o sa ajungi un terminat? povesti cu zane nu toti fumatorii mor de la tigari, iar la pacanele din 100 de oameni nu cunosc decat 10...? (mai mult)
Voi ce hobby-uri mai aveti? la ce seriale va mai uitati?
Pisica mea a inghitit un betisor de urechi cu care a vrut sa se joace.E periculos? Ati patit vreodata?
Salut. Va rog sa ma ajutati, nu mai pot de nervi. Am un bichon havanez mascul, varsta 8 ani. Cand e cald sau racoare afara, cere foarte rar spre deloc noaptea. Cum da frigul afara, catelul meu cere...? (mai mult)
Buna ziua Am facut decat 6 clase in Romania si acum 23 de ani se poate face ceva sa continui scoala sa termin liceul pentru ca as dori sa sa fac academia de politie Multumesc!
Salut,mi-am luat un Caine din obor cu 200 lei, femeia de acolo a zis ca e bichon si are o luna si putin.Eu il voi duce la veterinar abia vineri. Imi puteti spune DACA este maidanez sau nu?
Am luat o pisică, in jur de 4- 5 luni, de pe stradă. O am de o săptămână, dar încă nu pot pune mâna pe ea. Când reușesc să o prind, stă în brațe, toarce, dar când o las jos și vreau...? (mai mult)
Poate sa raceasca un motan mai mic? Pentru ca de vreo 2 zile nu mai are chef de nimic, sta doar intr- un loc si nici nu prea mananca. S- a intamplat chestia asta exact a doua zi de cand a ramas fara mama,...? (mai mult)
Detin 3 motani si unul dintre ei nu mai are chef de joaca, adica sta numai intr-un loc dupa ce au ramas fara mama, are vreo legatura? Sau ce ar putea fi altceva
Bună TPU, am un motan care are otita la ambele urechi asa ca i- am cumpărat ceva special pentru asta (am vorbit cu un veterinar) și nu știu dacă îl pot tine în casa în perioada asta de o săptămână....? (mai mult)
Buna ziua Am o problema cu un peruș.Am cumparat(fără sa știm genul), 2 femele și un mascul, pui, au crescut impreuna și la noi 2 luni au stat impreuna, una dintre femele este fără strop de vlagă,...? (mai mult)
Niste idei de adapost pentru niste motani mici? Sa nu le fie frig, (Stau la curte)
Am niste motani, sunt mari cat de cat, au vreo 6 luni, credeti ca ii afecteaza daca nu mai au mama? Ii vad cam tristi
De ce pisica e foarte rea cu pisoii ei? Le ia mancarea ii zgarie foarte rau, si nu cred ca se joaca pentru ca de vreo 2 saptamani mereu face asta si scoate si sunetul ala cand zgarie.
Salut TPU. Îmi recomandați sa-mi iau un ciobanesc malionis ținând cont ca am 14 ani?
Dacă am o pereche de câini din rasa lup cehoslovac, părinți cu pedigree, insă nu am canisă pentru a fi recunoscut drept crescător, ce pot face cu puișorii? Gratis nu i- aș da pentru că nu ...? (mai mult)
Scottish fold este o rasa agresiva?
Este cineva pasionat de teatru/actorie si sa fie din Bucuresti? As vrea sa fac o trupa de tineri actori amatori dar nu stiu unde sa ii gasesc. Stiti voi, cei pasionati de teatru care nu au bani de cursuri...? (mai mult)
Buna, am un caine border collie " cea mai deșteaptă rasa " dar problema e ca el nu ma ascultă deloc. Cand merg cu ea la plimbare trage lesa si e foarte greu de controlat mai ales ca are 1 an, deci...? (mai mult)
Bună ziua! Știți vreun cabinet veterinar care tratează țestoase în Suceava? Pe lângă centru, dacă se poate, dar dacă nu e bine orice.
De ce ai nevoie să devii dresor și ce vârstă trebuie să ai? Ms mult
Buna! Poate să îmi spună și mie cineva de unde pot achiziționa online cai breyer? Vreau să cumpăr dar găsesc numai papo sau collecta și când găsesc sunt preturile sunt foarte mari, va...? (mai mult)
Buna ziua. Am o catelusa de 2 anisori cu o sarcoma. Ar trebui sa inceapa chimioterapia cu Sindovin luni dar nu imi permit. Este 150 lei sedinta si are nevoie de 6 sedinte pentru inceput. Este cineva care...? (mai mult)
Doresc o zgarda cu GPS pentru cățelul meu, mai scapa uneori din curte și vreau sa îl urmăresc exact! Ce recomandări aveți? Pe distante lungi (km)
Buna ziua, de unde pot cumpăra și eu un mini Yorkshire, dar de la vânzători serioși ca am tot citit despre diverse siteurî de îți e frica sa încerci. mulțumesc!
Bună seara, am un Ciobănesc de Bucovina în vârstă de 5 luni fără 8 zile și are 23 kg, este bine?
Bună seara! Menționez că am pentru prima dată un animal de companie și anume pisica! Am observat că în ultima perioada se scarpină des și atunci când se scarpina cad pe jos niste pete negre și...? (mai mult)
Daca pisica mea gestanta (nu știu 100% că e gestanta) are toate simptomele adică foamea excesiva, dormitul in exces, dorința de a fi alintata, burta i s- a mărit, dar nu înțeleg un lucru pe ...? (mai mult)
Buna seara, am un caine are varstra de 4 luni i- am tot facut baie cu substante antipurici si am dat cu spray de purici dar acum e foarte frig sa- i fac baie ca toata ziua este in curte. Acum am vazut...? (mai mult)
Am avut o catelusa marisoara cca 1si 8 luni si nu suporta sa fie legata, noi eu si mama am legat- o ca avea obiceiul prost sa alerge pe drumuri dupa pasari de curte, acu a scapat si sunt 10 zile de ...? (mai mult)
Credeti ca i-ar afecta pe niste motani de vreo 3-4 luni daca ar ramane fara mama? Mi s-a cam luat sa am grija de ea si pe langa asta e si rea cu ei
Hey TPU. Am doua zebre australiene, din magazin mi- au spus că sunt pereche, una alba (care mi- a zis că este femela) și unul care are portocaliu in obraji (este clar că este băiat) le- am pus un...? (mai mult)
Buna. Am un Bichon in vârsta de 9 luni. De la vârsta de 6-7 luni a intrat in călduri și efectiv am pus și anunț peste tot olx, publi etc și nu găsesc pe nm pentru monta.
Nume pentru o ursoaică super micuța de plus (este fetița), va rog frumos?
Bună ziua, știți de unde pot cumpăra piele pentru a face teci, curele si alte lucruri pentru outdoor?
Ce face o broasca testoasa langa un elefant?
Buna! Puteți să îmi recomandați câteva centre de echitație in apropierea Buzăului? Niște preturi mari ajuta enorm. Mulțumesc anticipat!
Bună! Acum ceva timp am văzut într- o reclamă pe Instagram niște căni foarte drăguțe cu Moș Crăciun. Figurina era ieșită în relief. Din păcate, nu erau de vânzare. Vreau să- mi fac și...? (mai mult)
Salut! Eu stau la tara si aveam un bichon de cam 9 luni. Acesta era liber, in curte si prin strada, iar deoarece era cuminte si se intorcea merely acasa l- am lasat liber sa zburde, desi acesta era...? (mai mult)
Bună! Am un cățel metis, adoptat de pe strada, diagnosticat cu parvoviroza. Suntem în a 5 a zi de când au debutat simptomele și a 4 a zi de tratament. Cățelul este prezent, receptiv, merge ...? (mai mult)
La cate grade rezista o pisica? Sau un pui de pisica?
Bună ziua, am și eu un câine de 4 luni, este cane Corso și nu știu cum să-l învăț sa-și facă nevoile afara, e, îsi face nevoile în casa, de ce?
Buna TPU! Aș de dori și eu câteva păreri despre pisicuța mea, are de două zile pe partea stângă umflat gâtul și nu știu de la ce i se trage, acum a doua zi umflatura se lasă sub gât pe tranhee....? (mai mult)
Salut. Cu ce dați pe elementii de la batul de pescuit ca sa nu se ințepenească cand inchideti undița? Mersi
BuNă TPU! Am o întrebare mică… pisica mea a implinit acum in Noiembrie 7 luni și nu știu cum sa îmi dau seama dacă s- a împerecheat cu vreun motan sau nu… ma puteți ajuta cu un răspuns va...? (mai mult)
Salut. Am un motanel, 4 luni jumate. Azi tata lucra la ceva si nu a vazut pisoiul si a varsat pe blana lui amestec de benzina + ulei. Eu i- am facut baie dar nu s- a luat grasimea aia si blana lui tot...? (mai mult)
Este normal ca un caine sa lase atat de mult par incat sa fie peste tot, adica in orice loc din casa este par?
Am un Amstaff cu toate vaccinurile la zi și vreau sa-mi spună cineva dacă pot sa-l țin afara pe timpul iernii, dacă nu moare sau ceva. Menționez ca are 2 ani si ca are padoc. Dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!