Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare TPUUUU! Mor de plictiseala asa ca m- am gandit sa va intreb ceva : Care este rasa voastra de caine preferata? Eu am mai multe : Bichon, beagle, chow- chow, pekinez, yorkshire, ciobanesc ...? (mai mult)
Spunetim si mie niste asociatii. Ex:Asociația Max Dog, Asociatia Prieten Credincios... Cele mai multe asociatii primesc funda.
Dupa ce imi dau si eu seama ca femela hamster trebuie sa nasca?
Stiti unde pot intalni Corbul deoarece este o pasare ocrotita de lege si foarte rara?
As vrea sa aflu de unde as putea sa cumpar adapatori cu niplu si furtun pentru iepuri in apropierea gari CLUJ. Multumesc anticipat!
Buna sunt foarte trista, am gasit o femeie ce vindea shis tzu si am facut tot, am si dicutat si urma sa mi- l trimita si acum is foarte trista ca fan curier nu mai face transport de catei si mor de ...? (mai mult)
Am o pisica si a facut viermisori. Am dus- o la veterinar si i- a dat un spray. Si ma mai duc cu ea peste cateva zile. Acum problema e ca ea n- a mancat nimic 3 zile (i- a vomitat, nu ii scotea...? (mai mult)
Am o intrebare... Vreau sa stiu daca merge sau nu jocul aceasta Hitman: Absolution la PC meu....RAM 4 GB Procesor Pentium(R) Dual- Core CPU T4500 2.30 GHz Ecran: ATI Mobility Radeon HD 4500...? (mai mult)
Am o pisica de o luna, cand pot sa o sterilizez?
Hei! Papagalii mei nu vor sa iasă din colivie.Tin usa aia deschisa si nu vor sa iasă.Am stat si 2 ore cu usa deschisa si nu au iesit.Am încercat sa le pun mâncare ca momeala, dar nimic.O singura ...? (mai mult)
Pisica mea era sa arda. Acum nu mai are mustati, are labutele arse si blana, ce e mai rau e ca nu mananca deoarece nu are miros. II mai cresc la loc mustatile? Daca mai continua asa, sa nu manance, ...? (mai mult)
Sall. Aveti vreo idee dece chinchilla mea atunci cand o pun in cusca se misca foarte putin, sta intrun singur loc iar cand ii dau drumul e mai activa? Si dau funda la cel kai bun raspuns.
Ok deci intrebarea mea va fi una lunga, e legata de un acvariu de 12L. Am achizitionat odata cu acvariul un incalzitor si un filtru intern, cu toate ca filtrul pare ca face un vartej in acvariu, fiind...? (mai mult)
Hei salut. Ieri mi- am luat o chinchilla si stiu ca e un animal nocturn deci ziua doarme. Asa a facut si a mea. Problema e ca am citit pe internet ca atunci cand chinchilla face o criza de hipetermie(cand...? (mai mult)
Parintii mei nu vor DELOC animale in casa. Daca mi- as lua un caine, o pisica sau altceva tata m- ar omori! Mama e mai usor de convins.Cum sa ii fac sa imi ia un animal de companie? Tata prefera sa moara...? (mai mult)
Buna seara la tara am un catelus mic si nu as vrea sa mai aiba purici. Daca este ceva care ma va ajuta, dar el o sa se duca la alti caini cu purici si exista ceva care sa ii dau ca sa nu se mai puna pe...? (mai mult)
Am o catelusa care seamănă cu un Bichon, dar nu este.Oarul este cret galbenui cu alb.Ea este putin fricoasa.Ce nume credeti ca i s- ar potrivi? Eu ma gândeam la Sasha.Ce credeti? Astept părerile ...? (mai mult)
Hei! Vreau niste filme de comedie.Sa nu fie de animatie. Vreau ceva in care sa rad.Inafar de Puicuta cu cocosel, Copilull problema 1, 2 sau Gogomanul si tăntălăul. P.S. Am 11 ani si vreau niste ...? (mai mult)
Capul pisicii mele s-a umflat de la gat in sus (abia poate vedea); pisica are 12-13 ani. Astept raspunsuri rapid
Am o iepuroica belgiana care pe 15 oc 2015 i s-a implinit dar na fatat astazi este 1n 20 si tot nu a fatat dar si-a pus puf in culcus ce sa fac...DAu funda
Buna, Vreau sa- mi cumpar un labrador si as dori niste pareri de la cei care au un astfel de caine.e dificil de tinut(mai ales in apartament)? face ravagii daca- l las singur in casa? :)) N- am mai...? (mai mult)
Hey, buna, ma intrebam, voi, cei care scrieti carti pe wattpad, reale, nu S.F., de unde gasiti inspiratie?:))
Ce imi puteti spune, din experienta voastra, despre castrarea pisicilor/motanilor?
Cățelului mei i-au apărut de câteva zile niște beșicuțe rozalii in jurul gurii, pe buze mai exact. știe cineva care ar putea fi cauza?
Am un pitbull in varsta de 2 ani (femela) si este prea sociabila si cu oameni necunoscuti "ma bate lumea cu ea pe strada " vreau sa o fac mai rea. Dau funda pentru o solutie buna
Catelusa mea de 3 luni jack rusell tot incerc s- o invat sa faca nevoiele afara dar nu pot. Ies cu ea afara de 3 ori pe zi ca sa- si faca nevoiele si sa ma joc cu ea. Dar nu face afara se abtine pana venim...? (mai mult)
Care este varsta minima si cerintele necesare pentru a practica voluntariat la SMURD Tirgu Mures? Multumesc mult!:*
Buna seara as vrea sa imi iau un bichon maltez dar mama mea nu prea suporta mirosul si mizeria facuta de el. M.am gandit sa facă tatal meu o cusca ca la animax unde tine catei, din termopan si geam. ...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru baieti...prietenul meu are ziua de nastere vineri si ca si cadou nu i.am luat ceva siropos si bratari parfumuri etc...ca din astea i.am mai luat cu alte ocazii si i.am...? (mai mult)
mi-am luat ieri un pui de perus de aproape 2 luni de la un crascator. Nu mananca si nici nu bea apa si sunt putin ingrijorata, asa fac toti la inceput pana se obisnuiesc cu noua cușcă?
Cum imi invat pitbullul sa fie curajos cu cainii. are 1 luna si 2 -3 saptamani!
Daca are cineva intrebari legate de caini sa imi scrie la raspunsuri.Ma pricep ka chestiile astea si ador aceat lucru. Putine intrebari nu vor primi raspuns.Majoritatea Da. Puteti pune intrebari...? (mai mult)
scz de categorie dar pur si simplu nu era categorie hobbie\pets.Cineva mi- a spus ca daca i- au un caine care e luat de pe strada sau nu e de rasa pot sa ii fac doar primul vaccin, nu toata...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de rasa Yorkishe Terrier(sper ca am scris bine), caci voi primi in curand un catel de aceasta rasa. 1.Nu stiu ce nume sa- i pun.M- am gandit pana acum la Cindy- care...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta(invata) sa cant o meldie la orga?
Mai vinde cineva carti de joc NOC de culoare galbena?
Vreau sa imi editez videoclipurile ( pentru un Vlog0, dar nu stiu pe ce site. Camtasia studio 8 e sigur? Sau bun? sau altele.
am acasă un câine nou născut, de câteva zile si am observat un purice pe el. Exista ceva tratament pentru purici la vârsta lui? Va rog sa ma ajutați.
Credeti ca cainii gandesc, realizeaza ce se intampla in jurul lor? De exemplu cateaua mea ma priveste fix in ochi cand o alint de parca ar intelege ce ii spun si imi analizeaza toate gesturile...Astept...? (mai mult)
Cateaua poate fi data la monta oricand in timpul anului?
Hey de unde pot cumpara un dalmatian in jud timis? FUNDA
Am problema cu hamsterul meu.Peste noapte i-a aparut la gurita o buba mare rosie. Bubita pare a veni sa iasa din gura. Ce poate avea? Cum il pot trata? Va rog!
am si eu o intrebare: cum pot face niste decoratiuni de halloween pentru camera mea? Dau funda
Cateaua vecinei mele a nascut, un pui nu prea merge si nu isi foloseste picioarele din spate, nustii daca si ceilalti, puiul are 2 saptamani si 2 zile...are vreo problema sau asa fac puii cand...? (mai mult)
TPU cat costa vaccinurile din primul an al unui caine.As vrea sa stiu cat costa fiecare in parte.
Imi dait niste pedigree pentru catel mic de 2 luni? E pitbull as vrea un pedigree la un pret intre 50 - 75 lei sa fie sa c 5 - 10 kg!
Am gasit un porumbel care nu zboara si nu mananca nu stiu ce are dar mie mila de el ii dau sa manance fortat dar apa nu pot sa ii dau las duce la veterinar dar nu avem bani ce are?
Hei. Vreau sa imi iau un caine. Stau la apartament, dar as vrea ori un Labrador ori un Golden Retrivier. Eu si mama mizam pe Labrador, un vecin a avut unul negru si era foarte cuminte. Dar am citit...? (mai mult)
M-am hotarat sa imi iau cursiera si voiam sa va intreb cam ce ar trebui sa caut la ea sau ce recomandari aveti. PS: buget 1500-2500
Caut stăpân la 11 caini. 2 cățelușe 2 câini 7 puiuti de catel Daca doreste cineva sa îmi scrie la răspunsuri si o sa mai vorbim in privat.(pe Facebook, la telefon) Nu vreau răspunsuri gen:Aruncai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!