Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o catelusa de talie mare negru si putin alb pe burta.Ii recomandati niste nume potrivite pentru ea. Funda?
Salut, inca ma gandesc ce caine sa imi iau. Ma gandesc la rasele: Dogo Argentino, Amstaff, Cane Corso sau Tosa Inu. Tinand cont ca nu am 18 ani ci 17 exclud Amstaff pentru ca doar de la 18 pot sa detin....? (mai mult)
Cum imi conving parintii sa imi i-a un catel?
Am 15 ani, e tarziu sa ma apuc de chitară?
Salut,TPU. As vrea niste sugestii de activitati/jocuri PC care sa ajute la o zi de nastere(sa nu ne plictisim).Multumesc.Scz pentru categorie dar nu am stiut la ce sa o pun XD.
Va rog sa-mi dait un site de unde sa caumpar un bec rosu pentru niste catei, pui au o luna! Va rog un site unde gasesc bec rosu care emana multa caldura!
Ieri catelusul meu de 2 luni a sarit din pat, in momentul cand a aterizat jos a schelalait, nemiscand labuta stanga din fata, dupa care a inceput sa schiopateze. L- am dus la veterinar si mi- ...? (mai mult)
Am un catelus de 2 luni si atunci cand il scot cu lesa la plimbare nu merge deloc pe langa mine. Trebuie dresat sau mai tarziu va merge ( si la cate luni)? Dau funda, multumesc!
Bună TPU am un cățel de 8 ani! Îmi puteți recomanda ce mâncare sa-i dau?
Salutare tuturor am 17 ani si as dori sa imi iau un animalut, eu m- am gandit la o pisica birmaneza. As vrea stiu cateva lucruri: Miroase? De cate ori trebuie sa curat ladita? Stiu ca lasa mult par dar...? (mai mult)
Îmi recomandati va rog o zgarda din lant putin mai gros de pe Olx.As vrea sa pot sa il fac mai mic sau mai mare. Vreau de pe olx pentru ca sunt mai ieftine.Sau poate vinde cineva dintre voi cu...? (mai mult)
Hey TPUUU :) Imi iau caine (bichon) zilele astea. Are 1 luna jum, 2, nu stiu inca. Cate vaccinuri trebuie sa- i fac, la ce varsta si daca stiti si care (nu neaparat)? :D Sunt foooooarte fericita :))...? (mai mult)
am un pui de gaina de 4 zile care mananca si bea apa incontinu, dar are gusa umflata si tare si îi curg bale din cioc! Ce tratament sa îi dau? Funda! :-)
Buna TPU:) aseara am adoptat doi catelusi de la un amic care i.a gasit pe mijocul drumului. Nimeni nu a vrut sa ii i.a. sunt foarte mici unul negru si unul crem.cel crem este putin mai marisor decat cel...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu cateva chestii, vreau sa fiu reprezentant la Avon, am inteles ca primesti cadouri la nu stiu cate produse livrate ma rog. As vrea niste informatii. Multumesc anticipat
Îmi recomandati si mie niste zgarzi din piele subtiri.
Salut, am mai multe intrebari legate de cane corso. Am un pui de 1 luna si ceva si are 3.5 kg, ii slab sau greutatea este buna. Ce macare recomandati, am royal canin deoarece asta mi s- a spus ca e cea...? (mai mult)
vreau sa- mi cumpar un catel pitbull are acum 1 luan si ceva cu mva rezista la iarna Am sa- l tin intr- un grajd care este izolat ff bine numai ca nu e caldura! Sa- i cumpar un bec rosu si...? (mai mult)
Am o problemă cu, câinele meu! eu când îi dau drumul afară si-l laș singur fuge la bulevard și fuge și atunci când stau cu el! Cum să fac să nu mai fugă? Sau funda!
E O URGENTA RASPUNDETI CAT MAI RAPID e o poveste lunga, vreau sa achizitionez un Shih tzu si am descoperit pe Publi24.ro un barbat care vinde la 300 de ron si e din Londra si mi- a spus ca e un om serios...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara un clouse up case magic(cutie de depozitat/transportat obiecte magice) in Romania.Dau funda pentru cel mai bun raspuns.
Vreau nume de vlog. Detalii: Ma numesc Cristina Vânău Poate fi si ceva cu Tina Poate sa fie si o porecla (gen Tequila) - ar fi super
Am o catea rottweiler in varsta de aproximativ 2 ani. Eu am cumparat-o acum 2 luni. Imi puteti spune niste exemple de mancare pentru ea? Mancare facuta acasa. FUNDA!
La ce varsta trebuie dat catelul (mascul) la imperechere si ce se intampla daca nu il dau?
Buna TPU as vrea sa adopt un caine. Fiindca pe strada nu mai sunt din cauza hinghierilor as vrea sa adopt unul dintr- un adapost. Cel mai apropiat de mine este cel de la zmeura.Ce conditii trebuie sa indeplinesc...? (mai mult)
Nu- mi pot aduce aminte o melodie si nu am nici foarte multe detalii despre ea. Are maxim 3 ani, e romaneasca, comerciala, nu era foarte cunoscuta, am impresia ca era de la cat music dar nu ...? (mai mult)
Buna, am 2 hamsteri care rod incontinuu cusca.Ei si- au cam strambat dintii si nu stiu cum sa ii scap de acest obicei! Help my, isi pot strica dantura! Dau Funda P.S Cusca are gratii de metal, si cred...? (mai mult)
Am o problemă...îmi este foarte frică de pisici. Teama asta o am de foarte mulți ani şi nu am reuşit să scap de ea. Azi când am coborât scările, la etajul 1, dau de o pisică neagră,...? (mai mult)
am o pereche de nimfe. Vreau sa le dau spre vânzare.Doreste cineva? Nimfele 200 lei. Daca doriti cusca 300 lei plus restul mâncării care va rămâne.Nu vreau răspunsuri gen Intreba la un ...? (mai mult)
Buna TPU cum sa confectionez jucarii pentru papagalul meu va rog fara linkuri e urgent dau funda!
Ajutorr! ...am inceput sa schimb azi talazul la hamsteri si am gasit intrun colt 6 puiuti...si i- am scos si curatat in continuare cusca. abia acum am vazut pe net ca nu am voie sa curat cusca timp de ...? (mai mult)
Care este mai Inteligent Pitbulu sau Amstaff, mai am 2 caini care este mai intelegator
M-am apucat sa fac colectia,, Bancnote si monede pe pe glob" de la Hachette.Intrebarea mea este legata de originalitatea bancnotelor si monedelor.Sunt acestea originale sau nu?
Am o femela rottweiler de 1 an jumatate. Am luat- o de la un vecin acum 2 luni. I- am ingradit.i- am facut cusca, dar inca nu am apucat sa ii torn placa de ciment jos. Dupa cum a plouat si ...? (mai mult)
Salutari! Adresez o intrebare fotografilor profesionisti. Daca as dori de exemplu sa ma apuc de aceasta meserie si fac cursuri de fotograf, imi va fi suficient certificatul de calificare obtinut ca sa...? (mai mult)
Am o cățelușă Bichon Maltese de aproape 6 luni, iar bunica are tot o căţea, Teckel amestecat cu Yorkshire Terrier(e exact ca Teckelul). Cățeaua bunicii are 4 ani și e extrem de posesiva....? (mai mult)
Catelusa mea Jack russel de 2 luni ' s- a impedicat si a cazut din pat ' cind m- am uitat la ea schiopata cu labuta din fata. Am pipait osul si nu simt sa se fi rupt ' dar daca trag o doare putin.E o ...? (mai mult)
Bisonul meu este mofturos la mancare. Ce sa fac?
nu am eu o problema de sanatate ci cainele meu si cer ajutorul unui veterinar daca exista sau daca cunoaste cineva unul. Cainele meu abia merge si nu mananca. pe langa asta are si ochii putin...? (mai mult)
De cand sunt mica mi-a placut mereu sa desenez dar abarn n-am sa desenez ar exista vreo modalitate sa invat sa fac asa ceva ? MERSI
Buna! as vrea sa stiu daca as putea sa pun peste betta in acvariu cu mai multi pesti? poate trai in apa dulce sau sarata? as vrea sa imi iau mai multi beta si cativa diferiti e o idee buna?
Salut,am un motănel, care De cateva zile saliveaza neîncetat. oare de la ce s-a provocat asta? Este o boala? Cum se poate trata? va rog sa ma ajutati!
TPU! Am adoptat o catelusa de vreo 5 ani acum doi ani. Este foarte cuminte, draguta si inteligenta. Am o singura problema: Deoarece a fost invatata pe strazi de foarte multe ori iese afara ca sa...? (mai mult)
Hey am o problema urgenta. mi-a scapat papagalul din cusca. cum sa il prind e urgent?
Ce este mai cumite si mai dragastos un Amstaff sau Akita Inu?
Vreau sa cumpăr la perusii mei millet spray si nu știu de unde sunt din Pitesti
Am niste nimfe si la noi in sat găsesc doar mâncare de perusi.Are ceva daca le dau mâncare de perusi.Nu vreau linkuri in care sa îmi arate despre ei. Vreau sa îmi spuneti doar DA sau NU
Stiti pe cineva care vrea caine? http://olx.ro/i2/oferta/urgent-donez-caine-ID4K1VV.html#:f3db60cad9
Bună....am un bichon, are 2 luni si o săptămână și nu face la pled ...bine face ocazional. Cum aș putea să o învăt?
Buna as vrea sa ma apuc de acvaristica as vrea sa stiu ce mi-ar trebui la un acvariu, in el vreau mai multi pesti dintre care si betta ex: pompa mancare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?