Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o pisica si vreau sa o spal pe dinti ca am auzit ca e important, dar de unde pot cumpara pasta de dinti pentru pisica?
Hei cine imi spune si mie ce caine sa aleg dintre chow-chow, rottweiler, pitbull, amstaff, si de ce? P.s. stau la tara si am curte mare :D.
TPU! In cateva zile imi voi cumpara un bichon combinat cu pechinez:))), dar nu stiu ce nume ii voi pune. Va fi mascul. Vreau ceva mai dragut deoarece bichonii sunt niste catei foarte dragalasi....? (mai mult)
Am auzit (de pe net) ca daca vrei sa iti iei un caine trebuie sa te asiguri ca urmatorii 12 ani nu pleci din tara, dar animalelor stiam ca li se poate face pasaport. Si... cam ce reguli trebuie...? (mai mult)
Are ceva daca le dau unor nimfe mâncare de peruși?
Am o întrebare. De unde pot face rost de millet Spray pentru perusi?
Se gasesc la noi de cumparat jucarii de tip "squishy"? (De ex. firma I-BLOOM, "panda bun" etc.; jucarii din burete foarte moale, care revin foarte incep la forma initiala.)
Salut am si eu un beagle de 3 luni si mama nu vrea sa- l mai tin in casa pentru ca face peste tot cum as putea sa fac si eu sa o invat sa faca intr- un singur loc aranjat de mine sau sa ceara afara va ...? (mai mult)
Ce părere aveti despre chinui Beagle? Adică, sunt deștepți, iubitori? Naparlesc mult? Cat de des trebuie scosi afara? Se pot adapta la apartament? :) Si. Beagle sau Bichon? Acestea...? (mai mult)
Salutare, TPU! Vreau sa imi cumpar un telescop pentru a vedea planete, roiuri de stele, nebuloase. http://www.altex.ro/telescop-celestron-firstscope-newtonian-reflector Acesta este bun?
am si eu un Ciobanesc de Bucovina in varsta de 4 luni in jur de 20- 25 de kg.Intrebarea mea este: ce fel de mancare sa- i cumpar? Eu vreau sa- i iau ceva din gama Royal Canin insa nu stiu exact...? (mai mult)
Hei,un peste Guppy de cati litri de apa are nevoie?
Unde pot gasi cel mai ieftin catel femela rasa pura in navodari, constanta intre200-250 de lei sau daca aveti voi vil cumpar sau site ceva.Rasa beagle talie mica multumesc. Fundita
CE CÂINE E IN POZA! DAU FUNDA https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1655074498083136&set=a.1434445266812728.1073741825.100007418049090&type=3&theater
Ce câine e în poză? https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12115580_1655074498083136_1172197560105589914_n.jpg?oh=5787a3652d69b75404c4ae621991eba6&oe=56C9D9B2 FUNDA!
Când începe și când se termină prohibiția pe prut în 2016?
As vrea sa-mi cumpar un catel de pitbull sau amstaff. la cate sapt luni trebuie facute vaccinurile cel pe care vreau sa-l cumpar are 1 luna si 1 saptamana! PLEASE HELP CU VACCINURILE!
Stiti vreun site cu hainute pentru catei ieftine? Dau funda la minim un site! :)
Cum sa- mi conving parintii ca pitbulli nu sunt doar caini de batai cum zice lumea.! As vrea sa- mi cumper unul si maica- mea zice "Nu ca astia sunt de batai si musca oamenii " Nu stiu de ce zice asa. ...? (mai mult)
Hei. As vrea sa imi iau un caine, dar nu prea stiu ce rasa. O sa va dau cateva detalii, sper ca ma veti ajuta, eu sînt foarte indecisa :) Stau la apartament (1 camera maricica, o sufragerie la fel,...? (mai mult)
Cine știe ce îmi trebuie pentru a mă înscrie la cursurile de canto? St din Craiova,
Catelul meu are o problema! Au inceput sa- i creasca bube pe fata si pe corp si nu mai vrea sa manance.Ce pot sa fac? Inafara sa merg la un veterinar ca stau la tara si nu prea am timp.Va rog...? (mai mult)
Urgeent! Am o catelusa pechineza si a ramas cu un caine mai mare... Acum, nu stiu cam cate zile are, dar a avortat deoarece are un pui iesit cu piciorusele afara si cu jumatate de burtica in afara. ...? (mai mult)
De unde pot sa imi cumpăr un labrador sau chihuahua? (Petshop-uri care au câinii astia). Stie cineva? Funda :)
Stiti unde pot gasi partituri muzici clasice:The Storm,piratii din caraibe, let it go.....etc.VA ROG!
Buna! Vreau si eu o lista cu ce legume si ce fructe are voie sa manance si ce nu, un porcusor de guineea! Funda
VA ROG AJUTATI- MA SA- I GASESC O CASUTA! http://olx.ro/oferta/ofer- pisica- spre- adoptie- ID4LLH6.html "Buna, ma numesc Pisi, am 10 lunisi sunt o pisica foarte frumoasa si colorata. Stapana mea...? (mai mult)
Imi doresc de foarte mult timp un caine si in sfarsit am convins-o pe mama. daca vindeti sau stiti pe cineva care vinde bichon in zona Suceava...va rog sa imi spuneti.
Este cineva care vinde bichon in zona Suceava sau cunoasteti pe cineva?
Stie cineva un magazin de animale din Brasov care are de vânzare hamsteri sirieni, in afara de Zoo Center si Animax care sunt varza la capitolul vânzare de animale?
Exista vreun produs (spray, emitator de sunete etc.) care sa ma protejeze eficient de caini, si care sa fie si usor de purtat? Intentionez sa fac niste "incursiuni" urbane pentru fotografii,...? (mai mult)
Buna seara.Am un hamster sirian, care are o umflatura mare in zona testiculelor.Ce ma ingrijoreaza este ca i s- a facut o cojita de parca i s- ar fi luat pielea. Zona e destul de tare.Se poate intampla...? (mai mult)
As dori un cantec de galerie care sa contina,, Fc. Talmaciu,, Va rog ajutati-ma
Buna :*! Imi doresc de foarte mult timp un caine si in sfarsit am reusit sa o conving pe mama. Stau la apartament si mi- as dori tare mult un golden retriever. Am destul timp si pot sa stau cu el 2-...? (mai mult)
Hi, TPU. Am cumparat un pui de stafford, fata. Si nu stiu ce nume sa-i pun. Ma ajutati, va rog? Astept propuneri...
Câţi dinţi are un iepure?
Am prins un porumbel. Cum îi aflu seria? Mulțumesc.
Am o pisica luată de pe strada de 3 ani, femela, castrata iar de curând mi- am luat un motan birmanez de 2 luni. Pisica bătrâna nu prea il suporta, il lasa sa se apropie de ea, dar scoate...? (mai mult)
Buna :*! Imi doresc de foarte mult timp un caine si in sfarsit am reusit sa o conving pe mama. Stau la apartament si mi- as dori tare mult un golden retriever. Am destul timp si pot sa stau cu el 2- 3...? (mai mult)
Am o pisica care are 4 luni. Azi intimplator am sscapato jos si dupa asta pare foarte pasiv. Vreau sa admit ca ieri am luat- o acasa de la cineva si ieri era foarte activa. Astazi mai mult doarme....? (mai mult)
Care este diferenta dintre o pisica Albastru de Rusia si dintre o pisica British?
Cine a fost la Asociatia Max Dog? Cum este acolo? Cati ani au cei mai bătrâni caini de acolo? Cati caini sunt si cate pisici? Stiti cumva daca are vreo pisica Albastru de Rusia sau ceva...? (mai mult)
Ce animal ar fi mai bun intr-un apartament? Papagali sau hamsteri pitici? Care sunt mai usor de intretinut? Si cu care pot sa mă joc?
Buna)) Am o problema, parul imi este lung cam pina la cot si e gras la radacini dar foarte uscat si despicat spre virfuri. E rar, acum ini cade parul si nu inteleg de ce. Am nevoie de sfaturi care ar...? (mai mult)
Http://postimg.org/image/4tc2geqcl/ Stie cineva ce câine este?
Care este diferenta dintre un Border Collie si un Ciobanesc Australian? Am vazut o poza de pe OLX(cu anunt, desigur) si in poza erau 2 Border Collie, dar scria : Vand Ciobanesc Australian... Va rog,...? (mai mult)
am un catelus mic si azi cand am venit de la scoala i- am dat de mancare si nu a vrut sa manance. Nu a mai mancat de ieri, am incercat si cu supa si cu pulpa de pui prajita. Bea doar apa si parca...? (mai mult)
Catelul meu nu se poate ridica, are ochi intre- deschisi dar respira. L- am luat in brate si l- am pus pe jos dar nu se misca. Si- a ridicat capul putin s- a uitat la mine si l- a lasat jos. De ieri au...? (mai mult)
am o peoblema si per ca ma puteti ajuta...traiesc intrun sat la casa si am un motanel de 3- 4 lluni. Am avut nevoie de o baie urgenta pentru el dar afara erau 25 grade.L- am lasatin casa pana...? (mai mult)
Apelez la ajutorul/opinia/sfaturile voastre iar. De anul trecut (decembrie) am adoptat un motanel si sunt foarte atasata de el. Porblema este ca el a ajuns la varsta maturitatii si a intrat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?