Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Heiii TPU! Mie imi plac caii si recent am intalnit o iapa care este, , sufletul meu pereche, , . Eu am imblanzit- o ( i- am pus capastrul, am plimbat- o, am invatat- o sa fie tesalata/periata ). Tatal...? (mai mult)
Am un husky in varsta de 2 luni, este normal sa urineze foarte des, uneori din 5 in 5 minute?
Salut TPU Am un caine pichinez de 9-10 ani care ma latra daca ar scapa din lant mar musca fara mila ce pot sa fac sa inceteze odata Funda!
Cat costa un bison maltez pui? Dar cat costa intretinerea in fiecare luna daca vreau sa ii iau granule si sa-l tin in casa? FUNDA URGENT!
Am un bichon maltez de 4 luni jumatate si as vrea sa il invat sa faca nevoile afara eu stau la casa si cand ies cu ia afara face pipi si treaba mare dar dupa nici jumatate de ora face din nou pipi in casa,...? (mai mult)
Am un catel care s-a nascut in ziua de Inviere din 2015 ( la Pasti ) are cred ca 5 luni, si are spume si bale la gura si varsa. Ce are? HELP!
Cine se pricepe la pisici? Am o pisică, (nu știu exact ce vârstă are pentru că m- am trezit cu ea în bucătărie și nu a mai plecat, eu o am de 2 ani), care manifestă un comportament ciudat. ...? (mai mult)
Cine stie raspunsul la jocul pixwords. Este din 5 litere la spatiu 3 este litera S, Iar la spatiul 5 este litera R.
Salut, TPU. Sunt nou in lumea columbofililor, si vreau sa pun si eu o serie de intrebari cu raspunsuri date la sigur: 1.Am 4 perechi de voiajori. 2 perechi sunt imperecheate, celelalte nu, dar sunt...? (mai mult)
Imi da si mie cineva niste nume de caini(masculi) in franceza?
Peste cateva saptamani imi voi cumpara un bichon. Nu stiu sigur daca e femela sau mascul. Nu stiu ce nume sa- i pun. Daca o sa fie mascul ma gandeam sa ii pun : Snowey sau Max... Si la femela...? (mai mult)
Hello! Am o pisicuță care are un pui care are cam 5 luni.A fost o vreme mai lungă plecată și se întorcea rar.Acum rar pleacă.Pe pisicuță (puiul) și pisica (mama) nu se suporta deloc sad. Miaună...? (mai mult)
Va salut! Stie cineva un magazin din Bucuresti de unde pot cumpara animale de companie, un caine sau o pisica. Puteti sa imi dati si un site al acelui magazin? Sau daca nu ce alt cadou i- as putea oferi...? (mai mult)
Salut, lume! Am cumparat astazi un porcusor de guineea si as vrea sa stiu cum as putea sa- l "imblanzesc" nitel.Adica toata ziua doar a fugit si s- a ascuns, e foarte speriat. Vreau sa se invete cu mine...? (mai mult)
Buna tpu..stie cineva ce temperatura trebuie la un acvariu de 9 litri?
Salut, am și eu o dilema, intre aparat foto Nikon Coolpix l340, Fujifilm Finepix s8600 și Canon PowerShot SX400 is, care este mai bun pentru un amator, dau funda.
Vă rog mult ajutați- mă! Am găsit un caine părăsit, din câte mi s a spus niște oameni "drăguți" l a abandonat. Cred că are câteva zile deoarece nici ochii nu i au dat. L am luat și...? (mai mult)
Am o pereche de nimfe.Ii am de câteva luni, dar tot nu s- au obisnuit cu mine. Înainte amândoi era foarte fricosi, dar acum băiatul e foarte rau si fata este fricoasa.Am tinut usita de la cusca deschisa...? (mai mult)
Stie cineva raspunsul la jocul pixwords cu o femeie si 2 barbatii..cuvantul incepand cu 'p'?
Am un ciobanesc carpatin, femela, de 1 an si 6 luni, care de aproape o luna are burtica umflata. Mi s- a zis ca i s- a umflat treptat si i- a pierit pofta de mancare. Este jucausa, insa ii este...? (mai mult)
Slaut TPU! La pescuitul pe Prut, merge să pescuiesc cu fir de nylon sau trebuie fir textil?
Buna TPU :* As vrea sugestii de nume pentru un caine shih-tzu baietel. :)
Hei, TPU! Aș vrea să îmi cumpăr un iepuraș cap de leu. Cam cât de mare crește, pentru ca aș vrea o rasă mică. Idei de rase mici care se găsesc în România?
Vreau sa editez in Movie Maker niste inregistrari video, dar in timp ce ruleaza in proiect nu pot auzi sunetul de pe filmari. Ce trebuie sa fac sa se auda?
Buna tpu.Eu si prietenul meu stam intr- o garsoniera unde vrem as crestem 2caini, unul de talie mare, un pui de ciobanesc corb si Mai vrem sa adoptam o femela de Coker spaniol. Vrem Sa- I invatam impreuna...? (mai mult)
Salutare tuturor. Aş dori să întreb rapid, cum aş putea hrăni un pui de porumbel. Voi intra în amănunte, pentru a detalia pe cât de bine posibil. Recent, în timp ce mă îndreptam spre casă....? (mai mult)
ajutor, va rog...deci am nevoie de un monolog, o poezie sau o povestire..mm usor de memorat ( intr- o zi ) care sa imi scoata in evidenta calitatile ..doresc sa ma inscriu la niste cursuri de teatru ...? (mai mult)
Am 3 perusi 2 care se înțeleg iar celălalt se bate e fata iar ceilalți doi băieți as vrea sa se înțeleagă si as mai vrea sa ii fac sa nu se mai sperie când m- a apropii de ei. OFER...? (mai mult)
Va rog sa- mi dati si mie niste idei in legatura cu un panou cu tema "Stiati ca" (curiozitati) Ma refer la idei, in sensul de aspect, sa fie ceva spectaculos. Daca va ajuta sunt clasa...? (mai mult)
Aseră, câinelui meu îi curgea sânge din penis (picături, nu constant) cred că încerca să urineze...problema asta a mai avut- o acum ceva timp. Dar pe lângă problema cu sângele, a vomitat ...? (mai mult)
Cum as putea face un server minecraft multiplayer 1.8.7? Am vazut mai multe video- uri, dar la press a key to continue ma pierdeam. Apasam pe enter sau space dar mi se inchidea tot sau nu...? (mai mult)
Am un catel. Si... stau cu el in camera, iar de fiecare data cand vine mama acasa spune ca pute. Eu spal catelul o singura data la vreo 4- 5 zile mai ales acum ca vine iarna si nu vreau sa raceasca....? (mai mult)
Salut am un ciobanesc german e inca mic cand va fi mare ce sanse ar avea sa fie agresiv adica sa nu suporte pe nimeni doar pe mine sau ce ar trebuie sa fac sa se intample asa?
Am un bichon si nu stiu unde a gasit un pachetel de otrava pentru soareci si a mancat putin. Oare se va inbolnavi? Sau chiar mai grav, va muri? Ajutati-ma, va rog! Dau funda!
Am luat astăzi un cățeluș și am observat că are burtica umflata. Eu stau la țară, nu am cum să- l duc la un veterinar (e la 50 km distanță). Aș putea lua ceva de la farmacie, să fie...? (mai mult)
Prieteni sunt începător și așa vrea să îmi poată spună și mie cineva cam ce mi-ar trebui ca să fac un BMX pe piese?
Buna Buna, Am si eu un pisoias de 2 luni, din rasa Ragdoll, luat acum 6 zile.Dar nu vrea sa manance mai mult de jumatate de conserva de mancare. Whiskas nu vrea de loc, foarte putina mancare uscata(biscuiti...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: De ce pisicilor nu le put picioarele? Mie imi put daca nu ma spal o luna. Ma simti de la 30 metri stii dinainte sa apar ca urmeaza sa vin! Lor de ce nu le put picioarele?
Salut, am si eu un Pitbull corcit cu Amstaff, si este Rednose si are patru luni, si problema este ca are PUF...singurul pui care are puf..stiti de ce? FUND:)!
Azi am avut parte de un caz ciudat.Motanelul meu se juca cu o jucarie de plus de dimensiunea lui.Motanelul are 3 luni aproape 4. Si parca imi parea ca el facea ceea ce ar trebui sa faca cu o femela dar...? (mai mult)
Avem pe cineva aici din trupe de teatru? Vreau si eu cateva site- uri unde pot gasi scenarii de piese pe care la putem face cu trupa noastra de la liceu. Vreau site- uri gen regizorcautpiesa.ro ...? (mai mult)
Stiti cumva un site unde pot vinde pahare ornate hand -made pentru nunti?
Serious Mass si Bcaa Pro de la ON sunt bune? ON este o firma buna?
! Ajutoooooooooor! Mama ma obliga sa-mi iau caine, dar eu nu vreau, deoarece sunt niste animale urate si mizerabile, urataniii cu blana, sobolani cu blana. Eu vreau un piton de 1-2 metri! AJUTOOOR
Am un husky in varsta de 2 luni care isi face des nevoia in casa si atunci cand ies afara cu el in lesa fuge dupa toata lumea si pe langa mine nu sta. Cum as putea sa- l invat sa ceara sa- l scot...? (mai mult)
Din ce in ce mai multa lume imi scrie despre animalele lor de acasa. Asa ca am lansat foarte recent blogul Zooacasa! http://zooacasa.blogspot.ro/2015/09/descrierea- blogului.html?view=flipcard ...? (mai mult)
Este in regula la un caine de 4 luni sa -i cada un dinte dau funda
am o catelusa bichon maltez de o luna. Are primul vaccin facut si e perfect sanatoasa. As vrea sa pun niste intrebari celor care au caini si care stiu sa raspunda! 1. Ce fel de crochete as...? (mai mult)
Perusul meu incepand de ieri nu prea mai zboara, ciripeste cam rar si sta cu penajul umflat plus ca doarme des.Este oare bolnav?
am un acvariu de 54l(60x35x35) Pesti: 1 scalar(marime 8- 10cm) 2 cory albi 3 ancistrus 1 zebra si 8 neoni Lumina: un neon t8 de 15W Intrebarea mea este de ce neonii inoata doar pe fund...cand...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!