Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
TPU nimfa mea pe care o am de trei zile nu vrea sa manance... are farfurioara cu seminte si inca una cu legume in colivie dar ea nu coboara de loc de pe bat sa manance... cand va cobora sa manance? Poate...? (mai mult)
am o catelusa bichon maltez de o luna si i-am pus recent o zgarda anti-purici. Credeti ca e prea mica?
Va rog frumos daca stie cineva sa imi spuna : am un Canon PowerShot SX40, de aprox 3 ani, si de curand a inceput sa aiba un huruit ( sa zic asa ), la folosirea zoom- ului. E normal dupa atata perioada...? (mai mult)
TPU mi- am luat ieri o nimfa de 4 luni. Este baiat.Nu a vrut sa manance nimic decat o bucatica foarte mica de mar pe care l- am fortat eu sa o manance infiganduio intr- un bat si danduio in cioc.Cat timp...? (mai mult)
Hey! Vreau sa -mi cumpar un Rottweiler si un Bichon frise,ce credeti e ok sa ii cresc pe amandoi, ps vreau ca bichonul sa fie femela.
Hei! Am o catea bichon maltez de 11 luni si de cand am nascut (de 2 luni) parca a luat- o razna. face pipi fix in patul meu.asta a inceput acum o luna.Nu e neglijata sau nebagata in seama, ma joc cu ea,...? (mai mult)
Am o catelusa jack russel si vreau s-o invat sa faca in acelasi loc. Face la balcon citeodata, dar nu unde trebuie. Cum o invat unde sa faca?
Am o catea de 9- 10 ani, ciobanesc carpatin.Ma mut si trebuie sa fac ceva cu ea.As putea sa o duc la o stana a unei cunostinte.Ar fi bine si pentru cioban si pentru ea.Problema e ca nu a mai avut pui ...? (mai mult)
Hey,as dori sa stiu din ce rase de caini este format acest caine, deoarece nu e rasa pura: http://i.imgur.com/R9vVDNl.png Dau funda
Buna TPU mi- am luat astazi un pui de nimfa de la peshop. Este cam speriat.Il apuca uneori niste "crize" cand zbura haotic prin colivie si tipa.De ce face asta? Cand va incepe sa se obisnuiasca? dar sa...? (mai mult)
Din ce rase este format cainele de mai jos? Stiu ca nu e rasa pura. http://i.imgur.com/R9vVDNl.png Dau funda
eu ma voi muta la casa si nu stiu ce rasa de cățel de talie mica sa-mi iau ...pls rase de câini mici inafara de Bichon! Dau funda cine scrie cele mai multe rase de căței
Astazi mi~am luat un pisoias si as avea doua probleme la el: 1:Nu stiu cum sa aflu ce rasa e 2:Cum sa il fac sa nu mai fie fricos si ce conditii ar trebui sa ii fac? Va rog ajutati~ma!
Cat costa sa sterilizez pisica? Stiti clinici veterinare bune in Bacau?
As vrea sa fac oc cusca pentru cainele meu izolata termic cum fac? Are ceva daca fac cu scanduria in loc de osb?
Ce rasa de caine este in imaginea de mai jos.Stiu ca nu este rasa pura dar as vrea sa stiu din ce rase este format.Dau funda https://scontent- fra3- 1.xx.fbcdn.net/hphotos- xaf1/v/l/t1.0-...? (mai mult)
Vreau nume de caini, dar sa fie de fete!
Imi pare rau ca tot pun atatea intrebari cu catei dar tot nu stiu ce catel sau pisica o sa- mi iau cand o sa fiu mare. Ok sa incepem. I 1. Ce fel de catel v- ati lua daca veti sta la...? (mai mult)
intrebarea mea este cu ce pesti exotici poti sa tii un Betta Splenders.Imi poate raspunde cineva?
Am un catelus bichon de 2 luni si tocmai i-am facut al 3-lea vaccin si vreau sa ii fac baie, as putea sa ii fac sau mai trebuie sa astept?
Hei.Am un scottish fold, deja de 3 saptamani.La o saptamana dupa ce l- am luat am observat ca are micoza, si m- am consultat cu veterinarul, si i- a pus doua vaccinuri impotriva micozei si ne- a prescris...? (mai mult)
Raia de la iepuri este o boala ce se trasmite la om in momentul atingerii zonei infectate?
am o catelusa de 4 luni din rasa ciobanesc carpatin,nu vrea sa mearga in lesa, ce sa fac?
Am o intrebarea.La rezolvarea colturilor unui cub rubik cu metoda blindfold daca am acest caz (1 4 1)(2 5 7 6 2) mi se strica muchiile.Ce algoritm trebuie sa aplic pentru a reface muchiile?
Vreau realitatea! merita sa dau atatia bani pentru o chinchilla(cincila/sinsila)? Ma pot juca cu ea adica chiar sta langa mine si altele de genu sau cum ii dau drumu se ascunde sub dulap? :)) Adica ma ...? (mai mult)
Îmi dati un link cu dresaj gratuit pentru caini. Funda
Dacă mi-au fugit pisicii ce aș putea să fac sa îi iau înapoi sau sa vina.Sau sa mi-i aducă cineva... dar ce?
Doresc sa cumpăr un porcusor de guineea și vreau sa știu un magazin din Iași unde sunt mai ieftini de 100 lei. Ce părere aveți despre un porcusor de guineea? Sunt buni prieteni sau fac necazuri și...? (mai mult)
Salut, TPU as vrea sa stiu cum rezista un pitbull iarna! As vrea sa- mi cumpar un pitbull de 3 luni si cred ca va avea 5 luni cand va ninge cum sa- i fac cusca ca sa- i tina cald. P.S Il tin afara ii...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa imi iau o pasare de la petshop. Am tot ce imi trebuie dar cum o aduc acasa?
Hey as vrea sa imi cumpar niste dogtaguri ca cele din animeul gangsta pentru un cosplay intrebarea mea este daca pot gasi pe un site din Romania. merci anticipat
Buna tuturor, vreau sa imi iau un caras auriu am un acvariu de 12 litri. Este in regula? Ar trebui sa pun filtru?, pompa de aer este obligatorie? Am inteles ca nisipul trebuie sa fie mare ca sa nu il...? (mai mult)
Am o intrebare destul de grea pentru voi. Locuiesc in Germania si vreau sa merg la pescuit pe Rin, pe malul frantuzesc (am deja permis de pescuit francez, dar nu stiu o boaba de franceza). Intrebarea...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am o "problemă" dacă pot să o numesc aşa. Am 2 căţei, ambii au aproximativ 5 luni, până acum ambii dormeau la uşa de la intrare...dar acum le- am cumpărat o cuşcă şi tot...? (mai mult)
Unde pot gasi material din acela pufos, din care sunt facute animalutele de plus? Dar umplutura?
Hey tpu.Am un peste care aseara statea cu capul in jos si coada in sus.Cand ma uitam la el parca se chinuia sa stea normal dar nu putea.Cateodata se si zbatea intr- un mod ciudat asa ca l- am scos din ...? (mai mult)
Am un labrador de 4 luni, in ultima vreme cand il scot pe afara latra la lume oricine, dar la ce- i care vin in casa noi si vechi nu latra doar sare pe ei sa se joace etc. Cum as putea sa il fac ...? (mai mult)
Momentan am o iepuroaica e o corcitura de belgian cred, are 5 luni si are maxim 2kg. As vrea sa cresc iepuri, pentru inceput pentru mine. Ce rase de iepuri sunt buni pentru gestatie si sa ...? (mai mult)
Recent am cumparat un pui de husky in varsta de o luna jumatate, catelusul detine carnet de sanatate cu vaccinurile pe care le- a facut pana acum. Nu am mai avut pana acum catel si nu stiu ce mai...? (mai mult)
Neata. Poti detine un caine daca ai hepatita sau alte boli asemanatoare? E riscul ca, cainele sa te imbolnaveasca sau sau tu pe el? As vrea doar sa stiu ca am citit multe si bune pe net. Car de repede...? (mai mult)
Ok, vreau să- mi iau un șobolan ca animal de companie (care are de comentat să se abțină, cei domesticiți și deparazitați sunt foarte, foarte curați) pentru simplul motiv că am să vreau ...? (mai mult)
m- am apucat mai nou de skatbording si as vrea sa ies pe afara, sau cu un grup, sunt din Iasi de la liceul de arte, ma rog este cineva din Iasi care sa aiba in jurul varstei de 13 ani care...? (mai mult)
Am un metis de 2 luni dar e foarte agitat vreau sa il dresez dar nu sta deloc ce ar trebui sa fac?
Am un metis de doua luni si vreau sra il dresesez dar e foarte agitat ce ar trebuii sa fac?
Buna am 13 si- mi doresc mult un caine. Problema e ca părinții mei au propria lor firma si e chiar langa casa noastră si tot timpul e deschisa poarta, intra masini, TIR- uri, (deci da avem o curte...? (mai mult)
am o catelusa in varsta de 4 luni din rasa ciobanesc carpatin, am incercat sa o dresez(inca incerc ) dar a devenit agresiva ( marie la mine si chiar a incercat sa ma muste ) ce sa fac? dau funda...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, deci sunt fata și am 12 ani, și în decembrie (peste 3 luni) părinții îmi vor lua o butelie cu heliu, și vreau sa fac dintr- un material, carton, hârtie, ceva ...? (mai mult)
Un perus care nu mai vrea sa stea in colivie, tragand zilnic cu ciocul de zabrele foarte agresiv, ar putea sa- si rupa ciocul de tot? practic se automutileaza ca sa iasa afara, si gafaie de la efort....? (mai mult)
Salut))Am un motanas la apartament de vreo 3 saptamani, are 3 luni.De fiecare data cand nu face la litiera il duc repede si contiunua acolo.Mama spune ca il va da daca nu il invat sa foloseasca litiera...? (mai mult)
Hamsterii pitici africani hiberneaza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!