Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cine poate sa- mi spuna de ce siameza mea cand inchid luminile, sa ma culc incepe sa miaune (nu ie frica de intuneric, nici foame nici sete nici atentie) (ps sunt la apartament) Fara raspunsuri de genu...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, am o catea de ciobanesc german in varsta de 4 ani, este desteapta, adica asculta cand ii spun nu e voie, sau vino aici, nu intra in casa nici daca vreau sa o bag fiindca am...? (mai mult)
Vreau sa am ca animal de companie o chinchilla.Parintii au zis ca sunt de acord daca imi voi creste nedia cu inca un punct la unele obiecte, asta se rezolva deja e bine si sunt 100% sigura ca intr-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre colectia "Monede si bancnote de pe Glob", credeti ca sunt fake? Daca nu, este mult 20 de lei? Am facut un calcul si intreaga colectie o sa dureze aproape 4 ani.
Buna,caut un site cu cateii ieftini de vanzare. ma puteti ajuta? DAU FUNDA! :*
Buna TPU am un bichon maltez si a facut otita si nustiu ce medicamente trebuie sa iau si am citit pe net ca trebuie sa il sterg cu otet sau alcool si am facut dar tot nu ii trece adica isi sctura intr-...? (mai mult)
Am un caine doberman care nu are aproape blana de loc pe el este foarte subtire cu naiba rezista la frig nu are nici o treaba si nici cusca nu are cum rezista asa bine la frig? e ca si cum as iesi eu pe...? (mai mult)
Am văzut niste hamsteri pitici gratis, dar mama zice ca nu vrea soareci in casa.Cum sa o conving? Răspunsul care merge primeste funda.
Ma numesc Gabriel si am 15 ani, in octombrie fac 16 si m- am gandit ca de craciunul asta sa imi iau un catel, mai exact un pui de golden retriever. Si am cateva nelamuriri. Intreb aici pentru...? (mai mult)
Am o intrebare, ma contrazic cu prietenul meu ca un ciobanesc mioritic bate un cane corso? Ce bate un cane corso sau un ciobanesc mioritic (Funda)!
Vreau o rasa care sa semene ca aspect cu cane corso, vrea o fata cadou dar nu reusesc sa dau bani pentru unul fiInd cam scump...ce alte rase se aseamana ca aspect?
Hey! Ce hobby sa practic? Am facut si bratari, am observat natura, am scris despre lucruri interesante, am desenat dar de toate m-am plictisit
Hey! Am un iepuras de casa, si imi place sa- l pun pe spate si sal scarpin pe burtica, dar am auzit ca daca pui iepurele pe spate el nu poate respira si vreau sa stiu daca e adevarat....? (mai mult)
Cum ma pot imprieteni cu un pitbull de 2 ani? plsss... funda
Buna TPU m- am hotarat de cateva saptmani sa imi iau o nimfa.M- am informat despre alimentatie comportament colivie i- am luat ieri.Are un leagan cateva oglinzi si niste trepte si este incapatpatoare.Mai...? (mai mult)
Buna am un catel bichon maltez de 9 luni. Azi am fost plecata 2 ore in oras iar când am venit catelul mi- a sărit in brate iar pe urma a lesinat si nu s- a mai putut ridica câteva minute. Acum nu mai...? (mai mult)
Am vazut din intamplare un pui de chinchila in pet- shop(nu cumpar animale de acolo dar am intrat sa ma uit la animalute )si m- am indragostit de el; )) ma tot informez de un an- 2 dar parintii spun ca...? (mai mult)
Am o problema. Hamsterul meu nu vrea sa manance mancare de hamsteri.Intr- o zi avea in bol mancare de hamsteri dar nu manca iar apoi i- am schimbat- o cu castraveti si a inceput sa manance ca ...? (mai mult)
Cateaua mea a fatat 4 pui acum au 3 saptamani cand am voie sa îi ating?
M- am decis sa adopt un caine, dar nu m- am decis inca...ce caine :). Locuiesc la apartament, sunt un baiat de 16 ani cu o fire destul de calma si posibilitatea sa- l scot zilnic la plimbare,...? (mai mult)
Cum imi conving parinti sa imi ia catel?
Se poate imperechea o nimfa cu un perus?
Am o pasiune foarte mare pentru orhidei.am deja 12iar doua dintre ele imi fac pui si una am reusit sa o polenizez si acuma are pastai cu seminte. Dar am cateva probleme 1 la una din orhidei am...? (mai mult)
am un catel de 2 luni si o saptamana si are doar 37 de cm cu tot cu cap mie mi se pare destul de mic! cateaua era rasa ciobanesc de bucovina iar cainele mioritic ( asa spune cel de la care l am...? (mai mult)
Am un peste betta pui pe care- l tin intr- un bol de 2, 5 l amenajat cu plante si pietris colorat. Vreau sa- i cumpar un incalzitor cu termostat pentru apa, insa cel mai mic e de 25 w si am auzit...? (mai mult)
1) Cat poate trai un motan? 2) De ce pisicile si cainii nu pot trai la fel de mult ca un om? Explicatie logica, argumentata.
Care sunt costurile unui dresaj canin?
Ce rase de caini (talie mica pentru apartament) imi recomandati, careia sa nu le cada tare parul?
Ce rasa de pisica imi recomandati pentru apartament, careia sa nu ii cada tare parul?
Pot sa imi dresezi cainele chiar daca e metis? de la ce varsta ar trebui sa-l invat?
Am un papagal de talie mare (Marele Alexander) care are diaree. Ce alimente i- as putea da sa- i treaca? Va rog mult, raspundeti doar daca va pricepeti. Scuzati categoria, dar foresc un raspuns...? (mai mult)
Am fost plecata timp de o saptamana de acasa,iar cand m-am intors mi-am gasit pisica suparata,deprimata,nu vroia sa manance, nu torcea etc. Credeti ca este bolnava?
Am un papagal de talie mare (Marele Alexander) care are diaree. Ce alimente i-as putea da sa-i treaca? Va rog mult, raspundeti doar daca va pricepeti
am o catelusa, rasa Bichon Havanez in varsta de 1 an si 3 luni. In urma cu o luna aceasta a avut calduri si am incercat sa o tin departe de caini si nu stiu cand mi- a scapat si e posibil ca sa...? (mai mult)
Am o întrebare legată de câinele meu în varstă de 3 ani care recent a început să aibă un fel de "cruste" albe, mici, pe urechi și mă gândeam să văd ce părere aveți despre asta,...? (mai mult)
Buna mi- am facut de e un site aplicatia Adobe Premiere Pro CS6.Si cand am intrat ultima oara le- am vazut pe toate pe dos, casuta cu video nu mai era, chestia cu trackerele era intr- un colt etc.Mi l-...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de putin ajutor. Stiti cumva ce rasa de caini reprezinta catelul din acest videoclip? :) https://www.facebook.com/IgualdadAnimal/videos/10153872642868345/
Salut! Iepurii pot avea pureci? Funda
Am o intrebare foarte importana, dar doar pt cei cu experienta proprie: cym este sa ai un caine in apartament? Si cam cat costa pe luna. Si puteti sa- mi spuneti si ce rasa aveti sau ati avut,...? (mai mult)
Acum fix 3 zile am achizitionat un papagal Marele Alexander in varsta de 2 luni. Este cam agresiv, nu iese din colivie si musca. Cum as putea sa- l fac sa nu mai muste? Adica doare foarte mult,...? (mai mult)
Am si eu un catel maidanez de aproximativ 5 luni.(care nu a fost vaccinat niciodata) Acum 3 zile am vazut ca nu este la fel de vioi ca de obicei, cu diaree, fara pofta de mancare si se ...? (mai mult)
As vrea sa- mi cumpar telefon mobil pina la 500 de euro, si nu stiu ce fel de model sa imi cumpar poate ma sfatuiti voi. (vreau ca telefonul sa tie dica sa nu sa se strice, sa il tin jumatate ...? (mai mult)
Buna, TPU :). Papagalul meu are un tic nervos :(.Își scutura capul când îi zic ceva. Până acum, nu făcea așa.Nu înțeleg, mă poate ajuta cineva? Și cum îl imbralnzesc? :). Mulțumesc...? (mai mult)
Acum fix 3 zile am achizitionat un papagal Marele Alexander in varsta de 2 luni. Este cam agresiv, nu iese din colivie si musca. Cum as putea sa- l fac sa nu mai muste? Adica doare foarte mult, ...? (mai mult)
Ieri am cumparat un papagal, mai exact un pui de kakariki galben cu cap rosu. Totul parea bine pana astazi, era vioi, manca... I- am dat drumul prin apartament ca sa ne imprietenim, sa zboare,...? (mai mult)
Îmi puteți spune mai multe stiluri de desen? Cum ar fi Doodling sau Sketching
Nu ma pot decide la ce facultate vreau sa dau. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ceva? Multumesc! Ps: si nu spuneti ca trebui sa fac ce imi place. Vreau sa aud de la voi
Bună, am o cateluşă de Akita Inu aprox. 3 luni.Am luat- o de la petshop şi cred că a fost luată prea repede din cuib, deoarece işi face nevoile unde o taie capul, cu gtoate că stă afară.Mai...? (mai mult)
Am un amstaff de 5 luni si aseara a intrat sub pat ca sa doarma si acuma nu mai vrea sa iasa afara.Ce sa fac? L-am momit cu de toate.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!