Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut am o intrebare vreau sa imi iau un caine dar nu stiu ce rasa e mai puternica si mai desteapta..rottweiler vs amstaff
Salut am o intrebare vreau sa imi iau un caine dar nu stiu ce rasa e mai puternica si mai desteapta..rottweiler vs amstaff?
Banii din colectia "Monede si Bancnote de pe glob" sunt fake, no? Mi se par destuli de reali dar nu cred ca sunt reali. P.S. Sper ca e buna categoria.
Salut cum ar trebui sa imi dresez cainele multumesc :-)
Salut îi tremură coada perusului meu. Ce să fac?
Ce trebuie sa am in casa atunci cand aduc un catel acasa (Yorkshire Terrier Toy)? Multumesc
Mi-am luat un jack russell terrier de 2 luni. De cate ori sa-l hranesc? Cu cit? Si cum il invat sa faca la baie in acelasi loc?
Pisica mea a fost lovita de masina, și acum este liniștită în pat. Însă are dislocat umărul stâng. Exista vreo șansă să poată merge din nou în 4 lăbuțe? Se chinuie destul de tare...? (mai mult)
am un Ciobanesc de Bucovina in varsta de aproape 3 luni(19 septembrie) dar mi se pare ca e prea cuminte, in sensul ca nu reusesc nicium sa maraie sau sa ma latre pe mine.Tin se precizez ca,...? (mai mult)
Hey salut, am un winter white hamster, a căzut jos și si-a rupt piciorul. Intrebarea este: E posibil ca piciorul să se trateze singur de la sine, pentru că nu am accesc la veterinar. Mulțumesc.
Salurare TPU. Daca vreau sa comand din strainatate o arma alba(un karambit )... cei de la vama o sa mi.l opreasca? Vreau asa ceva pentru ca ma pasioneaza cutitele.
Ce parere aveti? mie mi se pare oarecum ciudat. Un vecin de al meu are un ciobanesc carpatin.Il tine in curte unde are un tarc special pentru el.Cainele e adult, deci e mare.De vreo luna seara ii da...? (mai mult)
Hey, am de 2 saptamini un cățeluș de rasa chihuahua are 2 luni si problema e ca nu ma asculta si musca (nu tare ) dar are tendință de a musca si in timpul de joaca si simplu cum as putea sal...? (mai mult)
am si eu o nelamurire/problema cu ciobanescul meu bucovinean in varsta de 3 luni.Peste tot am vazut ca scrie sa- i dai la un pui boabe/mancare 300- 400 de grame pe zi dar in 3- 4- 5 mese.Intrebarea...? (mai mult)
As putea creste un lup? (salbatic) Si de unde as putea cumpara unul?
Am un caine de cateva luni si isi tot roade covorasul acele unde trebuie sa isi faca nevoie.ce pot sa fac sa- l dezvat? :)))) inainte rodea colturile si le- am lipit :)) acum roade din mijloc..pana il ...? (mai mult)
Am cumparat o undita din piata de 7 M, am dat 35Lei pe ea,vanzatoarea zicea ca e din carbon. Asa tin eu minte.Dar cum imi dau seama din ce este, stiu ca e destul de usoara, o tin intr-o mana.
Imi poate spune cineva care este diferenta dintre poliuretan si silicon? Doresc sa- mi cumpar un skateboard si cele mai bune skateboard- uri de acolo au roti de poliuretan. Intrebarea este...? (mai mult)
am nevoie de un sfat : cum imi pot decora agenda cu lucruri de genul material. Dau funda
Vreau sa- mi spuneti si mie ce ocupatii si hobby- uri aveti ca de o vreme caut si eu o pasiune si nu- mi gasesc.Nu prea am din ce sa ma inspir si nu gasesc ceva anume care sa ma tie ocupata ...? (mai mult)
Va rooog ajutor am un pui de gaina de o saptamana si din greseala am calcat pe el i s -a rupt piciorul si nu stiu ce sa fac.se va recupera? va supravietui?
Salut, TPU, am o mare problema.Cainele meu a murit acum câteva saptamâni, dar nu asta- i problema.Problema este ca matusa mea a găsit un cățel ce ii seamănă leit si vrea sa- l dea.Parintii mei ...? (mai mult)
Ce riscuri implica vaccinarea cu antirabic a cățelului de două ori într - un an? A fost microcipat și atunci i s- a administrat antirabicul, după 4 luni am cerut în farmacie vaccinul anual cu ...? (mai mult)
Salut, am un catel in varsta de 6 luni pitbull peste o luna trebuie sa plec in Germania cu parintii si nu am cu cine sa o las in Romania la prieteni nu vreau pentru ca nu o sa aiba grije de ea, intrebarea...? (mai mult)
Am un papagal(perus, mascul) de aproximativ 4 ani si ma gandeam sa mai iau un perus(femela). Intrebarea este:Daca perusul pe care il voi lua acum va fi pui, se va bate cu acela de 4 ani?(ma gandeam ...? (mai mult)
Ce solutii de deparazitare externa a pisicii dar si pentru deparazitarea locuintei sunt bune pentru o pisicuta British shorthair? I- am facut deparazitarea acum 3- 4 saptamani externa cu Frontline si ...? (mai mult)
Hey TPU! Ce nume s-ar potrivi mai bine unui pisoi negru : Ramses,Minow,Leonard(Leo), Midnight, Luxor, Oscar sau Teodor(Teo)?
Ce nume s-ar potrivi mai bine unui pisoi negru : Ramses,Minow,Leonard(Leo), Midnight,Luxor, Oscar sau Teodor(Teo)?
Am o femela rottweiler de 11- 12 luni si vreau sa o vând. E rasa pura din părinți cu pediegriee, ațe carnet de sănătate dar nu are vaccinurile la zi. Cam ce preț iau pe ea? Daca e cineva...? (mai mult)
Hey! As vrea sa stiu, pt cei care au caini, daca husky si golden retriever sunt potriviti pt apartament(4 camere, bucataria si 2 bai). Ma rog, nu stiu daca asta este important, dar mi- as dori o astfel...? (mai mult)
Are cineva catei pechinez pentru adoptie? (Dr.Tr.Severin)
Ce nume s-ar potrivi mai bine unui pisoi de culoare neagră? Midnight,Minow,Ramses, Leonard(Leo)Luxor, Teodor(Teo) sau Oscar?
as vrea sa imi dati cat mai multe detalii despre un labrador mascul
Ce nume s-ar potrivi mai bine unui pisoi de culoare neagră? Midnight,Minow,Ramses,Leonard(Leo)Luxor, Teodor(Teo) sau Oscar?
Salut,am si eu o intrebare pentru pescari,Cum se fac momitoarele arcuite, nu cele spirala?
Am o problema cu filtrul intern al unui acvariu de 25L, celui original care era perfect dupa debit i s- a rupt cablul si a trebuit sa il schimb.Cel nou a mers o saptamana, doua apoi i- a scazut incet incet,...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste filtrul inclus in acest acvariu de la eMAG?: http://www.emag.ro/acvariu-diversa-40-negru-112936/pd/DCJQSBBBM/
Am nevoie de ajutor (pana la urma pentru asta este TPU :D). Am un beagle de 6 luni si il tin afara, in cusca. (Nu va faceti griji, nu e legat cu lant, are un tarc spatios). Pe perioada sezonului...? (mai mult)
Canon 1200D sau 700D? Oscilez in a achizitiona Canon Eos1200d sau Canon Eos700d. Dslr-urile sunt modele pentru incepatori, exact ce imi trebuie mie. Dau funda. Mersi
Am o mare problema..de 6 zile am luat o catelusa (caniche) de 4 zilr de la niste oameni care stau la tara... 2 zile a fost totul ok cu ea, se juca, a invatat multe fiindca e tare desteapta... Dar a treia...? (mai mult)
Salutare TPU sunt din Barlad si as vrea sa incerc pescuitul pe raul Barlad si as vrea sa aflu niste locuri de pescuit.
Am un cățel corcitură cu Ciobănesc German şi Rotwailler în vărstă de două luni şi vreau să ştiu cănd pot să- i fac vaccinurile? Şi căteva sfaturi despre ei dacă ştiți ceva....? (mai mult)
Am 2 catelusi de la un prieten, si am o problema. Se scarpina cam des si uneori incepe sa, si "schiorlaie " in momentul scarpinarii..care ar fi cauza? E o boala de piele? exista diagnostic?
Hei, TPU! Am un puisor de gaia cu varsta de o luna. Closca a scos 5 pui, 4 au murit si a ramas numai el. Azi dimineata, closca nu mai vru sa stea cu el si il mai gasiram si bolnav. Casca din 5 in 5 ...? (mai mult)
Ce animal este mai folositor si mai usor de intretinut intr-un apartament mic,cainele sau pisica? Va rog sa imi spuneti, imi tot pun intrebarea asta de un an.
As vrea sa ma ajutati cu ceva! Sunt din Sibiu si de craciun imi voi cumpara un dog argentinian as vrea sa stiu daca exista prin Sibiu sau in jurul sau un salon pentru cuparea urechilor. m- am ...? (mai mult)
Buna, TPU! Deci, am o nifma pe nume Țucurică.Il am aproape de un an de zile.E frumos și deștept. Acum câteva luni, se acomodase cu mine.Se juca cu mine, stătea pe degetul meu, în cap :)) și...? (mai mult)
Ce mananca iepurii pe timpul iernii.
Am un animal de companie si vreau sa- i fac pasaport numai ca eu nu sunt in tara asa ca am rugat parintii sa- i poata faca, deci eu as vrea sa fiu trecuta ca proprietAr este posibil in...? (mai mult)
as vrea niste nume de taurei ca la tara dau funda la cele care ar sa le aleg!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!