Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Vreau sa va intreb ceva in legatura cu rasa rottweiler.As dori sa imi iau un astfel de caine.Dar de multe ori vad la televizor chestii in legatura cu acest tip de caini care ataca si chiar ...? (mai mult)
Ieri am gasit sase catelusi fara mama si eu cu prietenele mele ne- am gandit sa avem grija de ei. Toata ziua am stat numai cu ei. Au venit chiar si niste doamne si ne- au dat cativa bani sa le dam...? (mai mult)
Am o pisicuta si de la un timp ii curge un ochisor. acum cateva zile a inceput sa curga si celalalt si in somn i se lipesc. O sa ma duc cat de curand la farmacia veterinara, dar pana atunci ...? (mai mult)
Salut Tpu.As vrea sa imi raspundeti la o intrebare.De cand aveam 8 ani imi doresc un pui de caine Rotweiler pe care vreau sa il dresez sa il cresc la tara intr- un loc plin de verdeata.De la 8ani ma uit...? (mai mult)
Hei! AM o pisica de cateva luni si de vreo 3 zile nu mai face caca. Nu stiu de ce. Ce are? HELP... FUNDA
Veveritele pot sa bea apa dintr- un castronel? Au rost recipientul special cu teava aia de fier si cu biluta. Ce credeti? Poate sa bea apa din castronel pana ma duc sa ii cumpar alt recipient? ASTEPT...? (mai mult)
Unde gasesc un magazin de animale in Alba Iulia? Vreau o broscuta testoasa. Dau funda
Unde gasesc pet shop-uri in Alba Iulia? Vreau sa imi iau o broscuta testoasa. Vreau numele strazii.
Cum sa imi pot da seama daca un catel (Yorkshire Terrier toy) are rau de masina fara sa merg cu masina? Multumesc!
Am o pisica birmaneza, iar de aseara nu mananca nimic. Pare foarte slabita si nici nu se poate tine pe picioare, ba mai mult pare sa aiba un fel de paralizie la membrele din fata. Nu e in stare...? (mai mult)
Am un papagal(perus) de aproximativ 4 ani (este baiat) primit de ziua mea.Anul asta m- am gandit sa imi cumpar altul, adica o femela.Sunt posibile sansele sa se reproduca? Daca da, ce trebuie sa fac ...? (mai mult)
Unde pot gasi pet shop-uri in Alba Iulia? Vreau numele strazilor
De câte ori pe an naște shih tzu? Fundaa
Ofera cineva husky spre adoptie? Preferabil mascul si pui
Vreau sa invat un dans coreean. Si cand spun dans coreean, nu ma refer la un dans traditional coreean. Ma refer la o coregrafie ca cele din videoclipurile marilor trupe Kpop. Sa fie o coregrafie ...? (mai mult)
Câinii visează cand dau din picioare?
Salutari! Nu credeam ca o sa intreb pe cineva dar uite ca intreb: Am o zebra australiana care nu mai poate sa zboare, doar topaie.I s- a intamplat asta dintr- o data.Nu prea are simptome de boala.Precizez...? (mai mult)
Cu ce se poate trata raie auriculara la iepuri? Ofer funda si voturi!
Unde gasesc un pet shop in Alba Iulia? Dau funda
Salut, mi- am cumparat 2 veverite. Totul a fost ok pana cand am pus apa in acel recipient special ca la hamsteri. Nu stiu de ce, dar curge apa pe langa biluta aia mica si uda stratul de rumegus de pe...? (mai mult)
Caprele au laptele rece?
spunetimi si mie, daca imi cumpar o catea amstaff (rasa pura), poate sa ma muste cand va fi mare? Vreau sa o castrez fiindca am inteles ca e mai cuminte. Eu stiu ca trebuie sa ma stie de frica...? (mai mult)
Mnacarea Royal Canin este buna pentru westie?
Gasesc si eu un radiolog pentru animale pe aici? Am o radiografie si vreau mai multe pareri...
Cum sa ii fac pe parintii mei sa imi ia un catel Husky.
Imi spuneti va rog, cum se numeste melodia? Dau funda! https://www.facebook.com/KreeshaTurnerMusic/videos/vb.115762285104562/1082355381778576/?type=2&theater
Cineva mi- a arata un pui de rottweiler si m- a intrebat daca e rasa. Din proprie experienta, i- am spus ca nu e deoarece culoarea parului era putin mai bolnda. Dar el mi- a spus ca isi schimba parul....? (mai mult)
Hei! Pisica mea s- a invatat sa iasa afara noaptea, dar doar supravegheata. Ii este frica de oameni si cand o scot afara sta doar in casa scarii, iar daca vine cineva fuge cat o tin labutele. Ziua n- am...? (mai mult)
Am un bichon havanese care este plin de purici. Am încercat cu toate produsele, dar degeaba. Oriunde m- as uita găsesc minim 4- 5 pureci.Sunt disperat! Ce aș putea să- i mai fac? ...? (mai mult)
Peste o saptamana o sa- mi cumpar in casa, in colivie o pasare.Ce specii imi recomandati? Avand in vedere ca vreau o pasare mica(nu papagal de acela mare ), ce jucarii imi recomandati? Si daca...? (mai mult)
Hey! imi puteti recomanda si mie niste seturi Lego? Nu conteaza daca sunt Star Wars sau City. Ninjago sau Juniors... :)
am nevoie de putin ajutor. Stiti cumva niste site- uri unde pot gasi argila polimerica (ex FIMO), dar sa fie site- uri romanesti. Incepe scoala si vreau sa le fac niste lantisoare prietenelor...? (mai mult)
Eu vreau sa- mi cumpar un caine. M- am gandit la ciobanesc shetland, adica sheltie. E un mini collie. Imi doresc foarte, foarte mult sa- mi iau un caine din aceasta rasa, dar nu gasesc nicaieri sa cumpar....? (mai mult)
Cate imagini trebuie pentru un videoclip de 3:29?
Ce pot sa ii iau unui catel care implineste azi trei luni? E de rasa Bishon mini toy! Fundaaa!
În curând o sa primesc un Saint Bernard și vreau sa știu dacă este adevărat ca la o anumita vârsta, trebuie făcută o operație, deoarece aceștia nu mai pot vedea. Aștept răspunsurile...? (mai mult)
O sa primesc in luna Decembrie un pui de Saint Bernard. Cainele va avea o luna jumătate. Credeți ca pot sa il țin afara? Imi este frica sa nu răcească. Vreau răspunsuri de la oameni care au avut ...? (mai mult)
Daca am un cane corso si un dog german mai ales daca sunt masculi? ce credeti despre cane corso sau despre dog german?
La petshop-uri, pe langa perusi, pesti si altele am vazut o specie de pasari, mici(mai mici decat perusii) si cu un colorit galben, si roz spre oranj pal. Stie cineva ce pasari sunt acelea? Funda!
Acum trei zile Mi-am cumpărat 2 hamsteri pitici rusești, unul e alb cu dunga pe spate iar celălalt are dunga pe spate e maro, trebuie sa le iau doua mingi obligatoriu?
De unde pot cumpăra mingi pentru hamsteri? Și care marca e buna? Recomandări de marci
Pe voi nu va intristeaza gandul ca peste 1- 2 ani nu vor mai fii tigrii? Sunt mai putin de 2.000 de exemplare, si nu doar tigrii vor disparea :((. Cateodata imi doresc sa extermine cineva sau ceva oamenii....? (mai mult)
Eu cam asa vad sansele in lupta intre Leu si Tigru si am cercetat destul de mult. Voi ce ziceti? - Asiatic lion vs Bengal Tiger=50/50 - Asiatic lion vs Indonisian Tiger=60/40 - Asiatic lion...? (mai mult)
Am o catelusa labrador in varsta de 1 an si jumatate. Mananca mult, o hranesc corespunzator, de la inceput nu a fost prea grasuta cand am luat- o de la crescatorie, insa nici acum nu este grasuta,...? (mai mult)
am un bischon de 7 luni, a carui blanita a crescut destul de mult, iar eu nu stiu daca trebuie sa- i tund blanita de la ochi. Unele persoane zic ca trebuie tunsa pentru a putea vedea mai bine...? (mai mult)
Am o femela ciobanesc german de 2ani jumate. Stau la tara si ii dau drumul in curte in fiecare zii sa se joace (mai am un pechinez mai batran cu care se joaca). II dau de mancare paine cu cioarba, tocana...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un caine. Ce rasa ar fi indicata pentru apartament?
Am nevoie de cateva sfaturi. Am un rottweiler de 1 an si in dimineata asta cand m- am dus sa ii dau de mancare am vazut ca are ochiul stand fooarte umflat, nu stiu de la ce sa se fi umflat in halul...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca fluierul de câini e sa cheme câinii sau sa îi alunge? Funda
Funda! Nimfa mea are o problema la aripa. A cazut cand i- am dat drumul si acum nu mai poate zbura. Credeti ca este aripa rupta? Nu merg la veterinar, nu are rost. Ce poate face veterinarul? Imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!