Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, vreau sa stiu la câte saptamani poti sa separi puii de caine de mama lor, am cautat pe internet si zice 8 dar eu planuiam sa îi dau la 6, ce parere aveti?
Este normal că în timpul împerecherii la iepuri masculul să muște de urechi femela? Al meu musca foarte tare provocând răni!
Am un motan care refuza sa manance carne (indiferent ca e goala, gatita, inmuiata in sos, preparata sau de mezel). Cu toate astea, nu da niciun semn ca ar avea vreo boala, e destul de vioi si toarce...? (mai mult)
Salut TPU, am un caine de 7 luni care sufera de parvoviroza, l- am dus la veterinar, i- a dat 3 injectii cu nutrientii. Mai stiu eu ce, e a 4 zi si el inca nu si- a revenit, vestea buna este ca acesta...? (mai mult)
Daca persoanele vegetariene/vegan mananca astfel de mancaruri, dar ar avea si animale de companie carnivore, ce poate sa le ofere acestor animale sa mănânce? Sau ei nu ar detine deloc animale carnivore,...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de ajutor, gura catelului meu miroaze groaznic, am fost astazi cu ea la veterinar si asistenta mi- a zis ca ar trebui sa ii scoatem 2 dinti prin operatie, desigur cu anestezie generala,...? (mai mult)
Cand spal colivia la zebrele australiene trebuie sa le las libere prin casa? Ele vor veni inapoi? Cum fac? Vreau sfaturi
Buna! Vreau un caine care este din Jibou, Salaj. Eu sunt din Iasi. Stiti cum se poate aduce cu vreun transport? Si daca se poate sa mi spuneti exact cum si cum fac cerere.
Buna ziua. Am un acvariu 60 litri. Apa este buna, pestii sunt bine. Am problema cu algele păroase, lungi si daca le las asa, se fac ca un boschete unde se aduna mizerie, ele apar foarte mult...? (mai mult)
As vrea sa îi cumpăr porcusorului meu de guineea un prieten dar îmi este frica ca o sa se bata. El este mascul cu vârsta de 1 an și câteva luni, nu a mai avut contact cu alte animale, nici măcar...? (mai mult)
Cum pot gasi o crescatorie de iepuri pitici in Bucuresti? Caut o rasa specifica de iepure pitic pe care nu o pot gasi in Petshop- uri, si as prefera sa nu cumpar de pe internet, pentru ca nu ma pot...? (mai mult)
Buna ziua, astăzi am cumpărat un cățeluș ce a ajuns la mine in oras pe autocar după 10 ore, este vorba de un Bulldog Francez blue, sunt amator in asa ceva și sunt foarte îngrijorat, dacă ma...? (mai mult)
Am șanse să găsesc prin Fălticeni pe cineva care sa vanda porcușori de guineea? Am caut pe Olx si toate site urile dar nu găsesc prin zona.
Știe cineva dacă site-ul fruugo este serios? As vrea sa cumpăr de acolo o pereche de manusi anti muscatura papagal. Mulțumesc. O zi buna tuturor!
Buna! Știți vreun medicament sau ceva pentru viermișori la pisici? Medicul veterinar e in concediu...
Am cumpărat dintr-o crescătorie un papagal kakariki, are în jur de 3-4 ani și e baiat, exista vreo sansa sa-l pot îmblânzi?
Buna TPU, catelul meu are doua lunite jumate. E bichon maltez. I- am făcut 2 vaccinuri mâine ar fi trebuit sa merg sa îl facă pe al 3lea. Azi a făcut diaree l- am dus la veterinar si i- a dat o ...? (mai mult)
Am găsit un cățel abandonat și l- am adus acasă, i- am dat să mănânce și a băut și apă dar de 2 zile aproape stă doar întins, dacă o pun în picioare merge puțin și se întinde înapoi...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit un pui care, probabil era la lectii de zbor, nu stie inca sa zboare. A cazut din cuib, dar nu stiu unde e cuibul. L- am luat pentru ca era cazut intr- o zona cu multe pisici. Nu...? (mai mult)
Avem o catea ciobanesc belgian, a fost operata de osteosarcom la un deget al labei anterioare, in luna iunie, pare ok pana acum. Are mult chef de joaca, doar ca oboseste foarte repede. In urma cu 19...? (mai mult)
Salut, am un catel de 2luni care are paraziti interni, si i- am dat jumatate de pastila pentru deparazitare acum si celalta jumatate trebuie sa o dau peste o saptamana, intrebare este daca va fi de ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Am un caine in varsta de 5 luni care la pisici latra si maraie dar si la alte animale de exemplu la alti caini mai sare la bataie dar nu la toti. Noaptea cand intra cineva in curte...? (mai mult)
Vi se pare neobisnuit ca o pisica femela care a fost castrata din motive medicale sa alapteze doua pisicute care nici macar nu au o luna gasite de proprietarul pisicii, desi nici macar nu sunt inrudite...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi iau cu mine pisica in Germania, are vaccinul antirabic facut acum o luna, e cipata, are pasaport si carnet de sanatate, as putea avea probleme la vama daca nu ii mai fac controlul ...? (mai mult)
Am un pisic de 4 luni iar in seara asta a vomitat si nu vrea sa manance, nu are putere, si e slabit. Dimineata nu a avut nicio problema. Nu am unde sa merg cu el la un cabinet veterinar acum, ce as...? (mai mult)
Bună. Ce specii de pești îmi recomandați să i- au pentru acvariu? Doresc să cumpăr femelă si mascul. Doresc o specie care să nu se bată. Spre exemplu dacă pui mascul și femelă din...? (mai mult)
Bună! As vrea sa îmi iau un animal de companie (nu papagal, câine, pisică sau hamster) ieftin și ușor de îngrijit dar nu știu ce animal. Îmi puteți sugera câteva animale?
Bună. Îmi puteți spune vă rog de unde se pot cumpăra peștișori de acvariu, acvariu, accesorii necesare și mâncare. Cât costă un peștișor și celelalte lucruri de care am nevoie pentru...? (mai mult)
Bună TPU. As avea si eu o întrebare pentru cine ma poate ajută. Am un câine ciobanesc cu varsta de 5ani si el nu mai vrea sa mănânce (de când nu mai mănâncă a început sa slăbească) Cum l- ...? (mai mult)
Bună! De trei zile pisica mea sta singura, nu manancă si vomita. Urmeaza sa o duc la veterinar dar de abia peste doua zile, are cineva idee ce ar putea avea? Mi- e frică sa nu i se intample ceva grav...? (mai mult)
Salut TPU! Recent am luat un pisoi, rasa British Shorthair, tin sa mentionez ca duminica l- am adus acasa, de atunci nu a mancat nimic si sta ascuns ori in cusca ori dupa usa din baie, ar trebui deja...? (mai mult)
De ce câinele meu nu vrea să stea în cușcă? Este un ciobănesc german (femelă) de 3 luni jumate. Am încercat să- l pun pe lanț, dar se acomodează cam greu, și când plouă nu vrea să stea...? (mai mult)
Salut, merge un fir de 0. 18mm monofilament cu struna pentru pescuit la stiuca?
Ce nume sa pun la in câine Akita Inu? Ma gândeam la un nume asiatic
Cum se numește "copilul" măgăriței. Dacă la iapa este mânz, la măgărița cum i se spune?
Pisica mea are purici. Nu am gasit nicaieri pudra, sau alte chestii pentru purici... Întrebarea mea este, daca ii fac baie, poate scapa de purici? Adică nu de tot, atunci cateva zile, 2- 3 zile....? (mai mult)
Salut. Am un chihuahua mascul de 6 ani, a facut pui acum un an si ceva. El de cand e mic, de la nici un an, are o jucarie de plus pe care o cotaie. Toate erau normale pana cand am observat ca de ...? (mai mult)
Am un câine Akita de 2 luni urinează in casa chiar dacă îl scot la plimbare. Tipa noaptea, el doarme ziua si e activ noaptea.Și eu nu ma pot odihni pentru la munca Acum l- am închis in baie cu ...? (mai mult)
Buna ziua, eu vreau sa cumpar mai multe obiecte textile precum borangicuri, tesute in razboi. As vrea sa stiu in general cu cat se vand aceste obiecte de obicei?
Salut, TPU am un câine ciobanesc german în vârstă de 7 luni dar nu latră, înainte era foarte speriat probabil a fost bătut de fostul stăpân, ma poate ajute cineva cu un remediu sa înceapă...? (mai mult)
Oare la cât timp după sterilizarea pisicii am voie sa ii fac baie?
Credeți că la treisprezece ani, mai poți urma cursuri de (box,karate, etc)?
Buna dimineata Stiti careva daca o sa am doua pisici e nevoie de 2 litiere sau accepta amandoua o singura litiera? Dar va rog sa raspundeti cei care aveti experienta cu aceasta treaba, nu vreau bănuieli...? (mai mult)
Ce înseamnă și cam ce presupune sa ai un iepuraș ca animal de companie?
Ajutor, am vrut sa le fac baie perusilor (cum le faceam de obicei) in chiuveta si n am realizat ca avea putin sapun pe suprafata acesteia (am realizat de abia cand s- a amestecat apa cu sapunu si a capatat...? (mai mult)
Bună TPU! Am o țestoasă mică, de un an. Ieri am observat că are ochii umflați și îi ține închiși. Atunci când îi deschide o face foarte puțin. Prin acvariu observat că îi ies niște bule...? (mai mult)
Recent m- am apucat de pescuitul la spinning cu o undita ultralight. Ținta mea este cleanul.Intrebarea este pentru ce ape(ma refer la apa mica sau la repeziș) si cand anume se folosesc rotativele/voblerele/gumele...? (mai mult)
De ce prefera pisicile locurile inconfortabile? Am un morman de pietre ascutite in curte mereu e o pisica ce doarme in varful ei. Dar ce a fost prea de tot a fost cand am vazut o pisica dormind pe...? (mai mult)
Am ciclide africane as vrea sa-mi iau și gupi în același acvariu dar nu știu dacă sunt compatibili.Ce mă sfatuiti?
Am calcat din greseala un pui de pisic El se misca, dar nu la fel ca inainte, Nu poate merge Isi mai poate reveni? Daca da in cat timp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?