Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna TPU ce hobby aveti?
♥♡ Care sunt cele mai mici rase de caini pe care le poti gasi la petshop? As vrea sa cumpar un caine si unul care sa fie mic, sa incapa in gentuta ca sa pun asa :))) Funda ☆★
Vreau sa- mi iau un caine, este Beagle. As vrea sa stiu daca il pot tine in casa (stau la casa). Cineva mi- a spus ca ar trebui neaparat sa- l tin in curte, afara, deoarece el are nevoie neaparat...? (mai mult)
Hristos tu! As dori sa știu de unde pot cumpăra mai ieftin un pui de caine lup mascul... As vrea sa fie foarte micuț.
Vreau neaparat sa- mi iau un caine, dar mama ma impiedica, eu am o sora mai mica, tata zice ca daca ar avea confirmarea mamei mi- ar lua un catel. Dar dupa cum ati aflat, problema e mama, nu...? (mai mult)
am nevoie de putin ajutor ..Maya catelusa mea e in calduri si nu stiu daca sa o sterilizez si sa o duc la imperecheat dar facand asta ii tai sansa sa mai aibe copii vreodata sau sa o duc la imperecheata...? (mai mult)
Mmbine tocmai ce am primit o catelusa si are 6/7 luni. Si. Mi s.a spus ca a fost doar deparazitata. Dar as vrea sa.i fac un carnet de sanatate si vaccinuri dar nu prea stiu ce. Si cat m.ar costa. Ma puteti...? (mai mult)
mi-am luat acum 2 saptamani un bichon bolognese si isi cam face nevoile fiziologice pe unde apuca. Cum il pot invata sa-si faca nevoile intr-un singur loc?
Imi dati linkuri pentru niste trucuri cu carti faine?
Imi puteti prezenta ceva nume de catei/cateluse (dar sa nu fie gen Azorel, Grivei, Rex s.a =]]] ) Vreau nume asemanatoare cu Tomy, Puffy, Schatzi (se citeste Şaţi si vine din limba germana...? (mai mult)
Cum învăț un papagal peruș sa vorbească?
Heii TPU! marti am sa primesc un pui de golden retriever doua luni si am nevoie de ajutor: 1.de cate ori trebuie sa manance si cat? am si boabe si mancare umede 2.de la ce varsta am voie sa il scot ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar pentru catelul meu Ciobanesc de Bucovina oase de vita sa-i mai ocup din timp(varsta 2 luni).Cam cat costa oasele de vita? De unde as putea sa le achizitionez?
Cu ce pot dezinfecta un tarc de caine? Este facut din ciment, si cotet de lemn, am avut acolo un caine(vaccinat si deparazitat) pe care l- am gasit decedat ieri dimineata. De cateva zile nu prea mai manca,...? (mai mult)
Ce sa fac cu pisica mea? Am luat-o acum o zi si nu vrea sa manance sa sa se joace. Ajutati-ma, dau funda.
am un Ciobanesc de Bucovina in varsta de 2 luni si 2 saptamani, la mine este de 10 zile si in primele zile a mancat boabe(Friskies junior) dar de 2- 3 zile nu mai mananca boabe deloc.Tin sa...? (mai mult)
am un CRB in varsta de 2 luni si 2 saptamani, la mine este de 10 zile si in primele zile a mancat boabe(Friskies junior) dar de 2- 3 zile nu mai mananca boabe deloc.Tin sa precizez ca nu este...? (mai mult)
As vrea sa iau un papagal ara ararauna si nu gasesc niciun crescator de astfel de pasari.Va rog sa ma ajutati!
Vreau sa dau un hamster pitic la petshop (Animax) si as dori sa stiu care este procedura in detaliu pentru a nu ma face de ras. Ma poate ajuta cineva?
Bună TPU îmi puteți spune și mie cât trăiește un hamster... Am unul de un an și nu știu cât mai trăiește, deja a început să-i cadă din blăniță :(((( îmi puteți spune și mie?
peste 2 luni vreau sa imi iau un Porcusor de Guineea si am catev intrebari pentru ce ce au experienta: 1. Trebuie sa il culc neaparat in cusca? Pentru ca as vrea sa il culc langa mine. Dar ...? (mai mult)
Am un bichon frise mascul de 2 luni. Problema e ca face peste tot in casa, mai precis pe orice covor. Eu i- am cumparat covorase din acelea pentru catelusi si l- am pus in baie ca sa faca acolo....? (mai mult)
am un caine dog argentinian si nu mai vreau sa- l dau la imperecheat. exista vreo alta cale de "castrare", decat sa- l opereze taindu- i bilele*? ROG SERIOZITATE SI RASPUNSURI CAT MAI EXPLICITE. ...? (mai mult)
Pisica mea a fatat 3 pui, 2 baieti si o fata ( acum 2 saptamani) iar cum parintii nu vor mai mult de doua pisici.Deci atunci cand o sa fie mai mari vor sa dau doi, stau in oras(la bloc) si am o matusa...? (mai mult)
Un metis de Border Collie (de exemplu) este mei ieftin si mai usor de ingrijit decat o rasa pura, cu Pedigree? P.S! Cand am zis mai usor de ingrijit m- am referit in special la situatia in care merg...? (mai mult)
Catelusa Lesi isi cauta urgent stapan!. Acum are aproape 5 luni.Toate vaccinele, carnet de sanatate, microcip.Are 11 kg jumate si credem ca va mai creste putin.Este timida in prezenta oamenilor insa extrem...? (mai mult)
Cautand prin lucrurile bunicii am gasit o bricheta Bic, de culoare maro inchis, cu design putin diferit si cu rotita de ajustare a flacarii. Are cumva vreo valoare? Cum pot afla cat de veche este?
Animalele din petshop care nu se vand sunt plasate in alt petshop sau sunt omorate? (intreb asta pentru ca vreau sa duc un hamster pitic la petshop si vreau sa fiu sigura ca e bine)
De unde pot adopta un pui de Golden sau Labrador?
Am un yorkshire terrier toy și azi a eliminat fecale moi...as putea sa cred ca are diaree ( scuze... )... vreau sa știu dacă e un pericol pentru cățel.....Va rog sa răspundeți cât mai...? (mai mult)
Cainele meu a fost lovit de o masina.In urma accidentului cainele a ramas cu piciorul rupt.As dori sa stiu ca costa operatia la un spital de specialitate?
Aş vrea să cumpăr un cățel mic, dar nu mă pot decide din rasele rottweiler şi amstaff. Care sunt avantajele şi dezavantajele. Turbează? Aş dori un câine foarte bun de pază ...? (mai mult)
Hello. CUm imi pot invata mai repede bichonul sa faca afara?:)))) momentan face doar la covorasul ala al lui..ca nu are voie afara. Dar zilele astea mergem la ultimul vaccin si o sa aiba voie :D
As dori sa- mi cumpar un pui de Mops Pug dar pe unele site- uri am vazut ca de la 200 de lei pretul urca la pana peste 1000. Deci, intrebarea mea este: DE CE SUNT PRETURILE ATAT DE DIFERITE?...? (mai mult)
Cam de la ce varsta se poate spune ca caini Ciobanesti Germani sunt batrani? Am un caine ciobanesc german si are 10 ani.este ceva normal?
Bai deci vreau sa imi iau un Norwegian Elkhound si tot caut un site in care pot cumpara...da nu gasesc ...stie cineva un site in care il pot cumpara?;-;
de curand, mai exact pe data de 19 august mi- am luat un CRB(ciobanesc romanesc de bucovina).Ideea este ca nu prea sare la oameni(daca pot spune asa), in schimb daca trece cineva pe strada...? (mai mult)
Am 19 pui de carne de 3 luni.Sunt 15 gaini si 4 cocosi.Ma gandesc sa tai 3 cocosi si sa pastrez doar unul sau cum sa fac? Dati-mi niste idei
Hei! Stiti de unde pot cumpara papagali mari in Bucuresti?
URGENT! Am o cățelușă rasa Bichon Frise in varsta de 2 luni jumatate si face in casa. Cum as putea sa o invat sa faca afara s.au in casa dar la locul unde l.am amenanjat expre pentru treaba...? (mai mult)
Buna TPU am 2 perusi mai vreau sa iau un canar ce sa iau un mascul sau o femela daca iau unul singur ii va fi urat canarii au alta mancare decat perusii nu?
imi poate spune cineva de cate ori pot da de mancare la un catel pe zi? (pit bull) are o luna, multumesc.
Bună TPU... Îmi place foarte mult cainii. Părinții nu vor sa.mi cumpere. Tata a dresat caini pentru ca a fost polițist și știe cum e cu cainii, iar mama ba vrea iar acum nu mai vrea...Îi barai...? (mai mult)
As vrea sa îmi raspundeti cu seriozitate la aceasta întrebare:Cum pot dresa un câine? Deci am o catelusa de Fox terrier, are 3 luni si este foarte jucausa, iubitoare si pupacioasa :)) si...? (mai mult)
fiind prima mea intrebare pusa pe acest site, ma voi adresa in felul meu. Deci am un caine(p.s. femela) de rasa pichinez, avand varsta de 6 ani, nu am avut nici o data vreo problema cu ...? (mai mult)
Stiti un site sau de unde as putea adopta sau cumpara un raton in Romania? URGENT!
Daca maine fac al 3-lea vaccin la un catel (Husky) am voie sa ies cu el afara din prima zi? Adica imediat dupa vaccin
Cum poti sa scapi iepurasii de rasa,pitici, de viermi... ofer funda
Acum o saptamana mi- a fatat hmsteru e sirian, azi am observat ca un pui nu mai are jumate din picioru de pe spate nu am pus mana pe ei sau ceva...vad ca puiusoru ala e putin mai dezvoltat decat...? (mai mult)
La cate luni este necesar sa cumpar u n catel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului