Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
ñBuna tuturor! acum 10 zile am gasit 2 pisici noi- nascuti la containerul din cartier, abandonati, bineinteles ca nu m- a lasat sufletul sa ii las acolo, i- am luat acasa si de atunci ii hranesc cu...? (mai mult)
Salut tuturor. O intrebare pentru persoanele care au shihtzu. Doreste cineva sa dea o femela spre imperecheat? am un shihtzu, varsta 2 ani si 6 luni. Doresc sa il dau la imperecheat in speranta ca se ...? (mai mult)
Bunca, vreau sa imi cumpar un catel din rasa Boxer si vreau sa stiu anumite chesti despre el. Are loc amenajat(ingradit), cusca si doi pomi langa gard ca sa ii faca umbra deoarece din cate am auzit este...? (mai mult)
Pentru chitaristi este intrebarea asta : Salut TPU, vreau sa- mi iau o chitara electrica pana in 10 milioane si am gasit una ce arata foarte bine insa nu stiu cat e de buna. Rocktile Pro EX100- WF...? (mai mult)
Detin 2 veverite Degu de mai bine de un an (2 masculi). Nu stiu ce s- a intamplat cu unul dintre ei, ca s- a ingrasat mult. E rotund... Acum le pun mancare in farfurioara doar odata pe zi, ...? (mai mult)
Am o cateaua de husky, si nu ramane gestanta..nustiu de ce, ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog?!
Cateaua mea a fost muscata de viespe de cat ce pot sa fac? sunt foarte speriat.
Buna am un catel in sat are 1 an si as vrea sa stiu daca ii pot taia unghiile?
vreau sa-mi cumpar un caine poodle din acela mic, toy poodle cred ca se mai numeste.Stie cineva,din cei care au avut sau au, daca lasa mult par? Sunt sensibila la parul de animale.
Buna, am o problema cu nimfa mea. Habar nu am cum dar baiatul si- a prins aripioara in gratia de la cusca, l- am ajutat sa o scoata dar i s- a rupt o pana si de atunci nu mai poate zbura, tot de atunci...? (mai mult)
Urgent! Am cumpărat un zmeu în forma de triunghi de la magazin și nu știu cum sa îl leg. Îmi Poate spune cineva?
Cum imi pot invata cainele sa doarma in aceeasi camera cu mine pe un covoras langa patul meu si sa faca nevoile afara?
Am o pisica de cam 7 luni( e fetita) si nu se simte prea bine..in general doar e "adormita" adica sta toata ziua intr.un loc si doarme sau pur si simplu nu face nimic.Dar s.a intamplat pana acum cam de...? (mai mult)
Am un shitzu are cam 2 luni jumate, de doua zile nu prea mananca, tuseste, stranuta si horcane. Cateodata se trezeste noapte parca sa.r sufoca. Oare este o raceala sau altceva?
Hey TPU:)...as vrea sa pun in colivia nimfei niste crengi si nu stiu care sunt toxice....am citit ca ciresul este toxic si ca ar trebui sa pun crengi de prun sau mar dar nu am prin preajma acesti copaci...ma...? (mai mult)
am o pisica neagra schioapa si intrebarea mea ar fi: Pisica mea de ce nu mananca paine si mananca doar doar carne? Nici mancare de pisici nu mananca.Numai numai carne+ ca este si batrana si se...? (mai mult)
Salut, am un Pitbull de 4 luni corcit cu un Amstaff si inca nu i-a picat puful depe fata, de ce?
Avem si noi un anunt important. Pisicuta noastra, Cindy, s- a pierdut. Am trecut prin multe cu ea. Vara aceasta a implinit un an de cand o avem. Cand am pierdut- o purta o zgarda roz. Cine este din...? (mai mult)
Stiti ce mananca un crab?
peste cateva zile am sa primesc un pui de golden retriever dar exista o problema:la mine in camera se afla foarte multe fire in tensiune care nu pot fi deconectate.am auzit ca puilor de caine le ...? (mai mult)
Poti face lantisoare chocker tattoo din nailon de undita?
Caut pui de Akita Inu. Aveți\Știți cumva în Cluj, Tg.Mureș,Suceava sau în Bistrița?
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Am o pisica, varsta ei este de aproximativ 3 luni si vreau s- o antrenez pentru lupte cu alti pisici, sa nu intelegeti gresit, va explic acum, este...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un catelus. Nu stiu ce sa aleg dintre samoyed si bichon frise. Deja am vorbit cu crescatorii si maine ar trebui sa ii sun si sa spun ce am stabilit. Stiu tot ce se poate despre...? (mai mult)
De unde pot lua puisori de catel?
Buna,am o nimfa(papagal) cine stie cum o pot invata sa vina pe degetul meu adica na intelegeti voi.va multumesc pentru intelegere!
De la ce varsta ai voie la Stand Up Comedy?
Hey TPU....as vrea sa stiu daca dudul sau corcodusul este toxic pentru papagali... vreau sa pun in colivie niste crengi si nu vreau sa se imbolnaveasca :D...
Ce parere aveti despre Shitzu? Dar despre Bichon?
Am un motan de vreo 5 luni si are probleme cu puricii. I- am cumparat acum 2 saptamani o zgarda ati- purici, iar azi cand l- am periat, am obsercat purici exact la gat, sub sgarda....? (mai mult)
Ce sa le dau de mancare la iepuri
Știe cineva un curs de dresaj pentru câini în Târgu Jiu? Am un husky și vreau sa fie dresat...eu nu prea am timp sa fac chestia asta...
.. am un caine ( maidanez ) de care ne- am atasat cu totii din familie asa ca l- am adoptat, cand era mic era totul in regula, il duceam la veterinar periodic, manca cat trebuia, venea la...? (mai mult)
Sallut, acum 3 zile mi- am achizitionat un rottweiler, este fata este frumoasa, este puternica, mananca bine, este ascultatoare, cand vrea, dar nici macar nu latra, eu as vrea sa o fac mai agresiva,...? (mai mult)
Ar fi bine sa renunt la desen? galeria mea online -http://xxextremxx.deviantart.com/gallery/
Hei TPU.....am cumparat d curand 4 pesti exotici(doi gri si doi portocalii......si dupa o luna apa din acvariu incepea sa devina albac hiar daca o schimbam din doua in doua zile si dupa aceea unul dindre...? (mai mult)
Am un caine rasa mops pug.E baiat.Ce nume i s-ar potrivi?
Salutare tuturor, as vrea sa stiu la ce temperatura rezista un Bichon Havanez si daca plimbarea in timpul iernii este pentru el o problema.
Hei TPU! am cateva intrebari pentri voi si vreau sa imi raspundeti daca stiti din surse sigure. 1. Ce caini de talie mica (de rasa) stiti? (Care raman mici)? De ce? 2. Ce preferati dintre ...? (mai mult)
imi puteti spune cativa caini de talie mica sau medie (cel mult) gen beagle care nu sunt asa GREU de intretinut? dar sa nu fie gen bichon, Yorkshire de "fite" daca stiti la ce m a refer
Hey! Imi doresc un hamster, si mi- ar placea o rasa activa si care sa traiasca mult. Si am catega curiozitati: un hamster mananca orice? Daca nu, ce mananca el? Si trebuie sa ii cumpar si un prieten?...? (mai mult)
Doneaza cineva papagal gri african/perus/orice alt papagal dar in Cluj? Sau cunoasteti pe cineva care ar face asta? Dau fundita:) Multumec anticipat!
Pisica mea (are 3 luni) a cazut de la etajul 2. Poate manca, merge, toarce, dar schioapata si nu mai ii jucausa deaorece are o rana mica la picior care o doare foarte tare. Parintii mei nu tare ...? (mai mult)
Am o problema! Am o pisica de 6 ani care nu bea apa! Bea in schimb lapte care din cate stiu este periculos pentru pisici pe termen lung! De foarte mult timp bea lapte! Deci... DE COMPLETAT: Cand...? (mai mult)
Heei! Am stat si m- am gandit la ce caine sa imi cumpar ...eu as fi optat pt husky, rottwiler, samoyed sau labrador..rottwiler cred ca este cam dificil de tinut pt mine avand in vedere ca va fi primul...? (mai mult)
PIsica mea are 2 luni si este foarte agitata.A avut purici de la vechiul stapan si eu i am facut deparazitare si i am luat o zgarda anti purici. Acum inca se scarpina dar nu inteleg de ce. mananca...? (mai mult)
am cumparat acum doua zile de la petshop o nimfa.Am o problema cu ea,nu prea ciripeste adica a scos vreo doua sunete, ce aa fac? E de rau?
Am o problema urgenta! Ieri am gasit o catelusa in ploaie si am adoptat- o. E mica de statura si are picioarele scunde si groase, e pui. Are urechile mari si extrem de catifelate, boticul ...? (mai mult)
Acum cateva zile am cumparat un caine ( Chihuahua ) si am o mica problema cu el. Eu stau incontinuu cu el, il mangai, ii dau de mancare din mana, il spal, uneori mai dorm cu el, ma joc cu el....? (mai mult)
Am un caine Amstaff si de fiecare data cand cineva ma loveste(nu cineva din familie) in gluma sau in serios el tot pe mine ma ataca(ma latra ma zgarie etc.) Ce sa fac sa ii indrept...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!