Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei! Foarte curand imi voi cumpara un caine...( de talie medie sau mare ) ma gandeam la husky si rottweiler... Imi plac amandoi foarte mult...dar chiar nu stiu ce sa aleg...imi este cam frica cu rottweiler...? (mai mult)
Am o intrebareeee! Mi am luat pesti acum doua zile (3carasi) dar am uitat sa il intreb pe domnul de la magazin de cate ori sa le dau de mamcare pe zi....si cat? dau panglica!
Hei mi- am cumparat doi hamsteri acum o saptamana femela si mascul dar am observat ca ei se tot scarpina am crezut e de la rumegusul cu arome de lamaie deoarece masculul avea blanita de pe cap spere corp...? (mai mult)
Am o boscuta testoasa si nu creste deloc...adica cand am luat-o (de abia iesita din ou)avea 3 cm si 7 grame acum are 6 luni si nu a crescut deloc...ce sa fac?
Am o broscuta testoasa(este baiat)si nu stiu ce nume as putea sa ii pun..ma puteti ajuta?:))
Am un rottweiller (Cesar) are 2 luni, si cand se joaca musca, ma musca si pe mine de degete, musca si jucariile, orice, dar doar cand se mai joaca, trebuie sa- l dezvat de a ma musca? ...? (mai mult)
Buna,am o catelusa de 9 ani si am primit un catel de 8 saptamani.El este foarte jucaus si vrea sa se joace cu ea si ea se tot da la el sa il muste si maraie.Cum pot da ii imprietenesc?
Cemi puteţi spune despre Crapi am auzit că dacă trebuie să populezi e convenabil sa cumperi puiet(pesti mici) pentru ca daca ii alimentezi intrun singur an ajunge la 1, 5- 2 kg este adevarat si ...? (mai mult)
De ce tremura chihuahua? Dau funda!
Hei, am un câine de aproape 4 luni, i- am cumpărat covoraș absorbant, la început își făcea nevoile pe el, dar si prin casa, acum roade covorașul, chiar si dacă este murdar. Ați putea ...? (mai mult)
Aş vrea să- mi iau o pisica spynx, ştiţi voi din aceea fără păr, dar nu prea ştiu de unde. Vreau o canisă de încredere, care oferă pedigree şi preţuri accesibile. Dacă îmi puteţi da...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu si eu de unde mi-as putea cumpara o vulpe ca si animal de companie, daca exista la pet shop sau ceva.? si va rog nu veniti cu raspunsuri de genul : La aprozar... Funda! :)
Am o intrebare: cu ce trebuie sa hranesc un porumbel care are varsta de o zi- doua zile? Si cand ar trebui sa incep sa ii dau grau sau mancare solida?
Ma jucam cu cateaua mea de 8 luni si i-am scos un dinte din greseala o sa ii creasca la loc?
Imi puteti recomanda u site care iti prezinta pas cu pas cum sa iti dresezi cainele?
Stiti cumva daca exista cartea " Now is good "/ " Before I die " de Jenny Downham tradusa in romana, daca da de unde as putea sa o achizitionez?
Buna TPU vreau si eu sa stiu de ce imi lesina pisica, OFER FUNDA!~!
Ce parere aveti despre carnea congelata? De ce trebuie sa fie congelata?
Am un amstaff de 4 luni si cateva zile si il tin in cusca cat timp nu e nimeni acasa, cusca e destul de mare 105x70x75 si plange in continuu.Intrebarea mea ii.el se va invata in cusca si sa nu mai...? (mai mult)
Hei salut, de o luna cred ca am un perus mascul tin sa mentionez ca l- am invatat cat de cat sa imi stea pe deget in colivie dar cand ii dau drumul sa zboare prin camera si vreau sa il pun pe deget nu...? (mai mult)
Am gasit o broasca testoasa si nu stiu nimic despre ea nu stiu ce sa ai dau sa manance. Am ales categoria asta ca e cea mai vizitata. Funda http://postimg.org/image/u7eukodp3/ http://postimg.org/image/gwlxu1gt3/ ...? (mai mult)
Am o problemă mare.Am o pisica care mănâncă puii de găină doar ca nu pe cei vii si pui care mor. De exemplu astăzi a murit un pui si ea sa dus sa- l mănânce.Cand am gasit-...? (mai mult)
am un bichon de doi ani si si-a rupt zgarda pentru purici si a ros-o, deci a si lins-o. Are ceva? Adica este toxica pentru purici, nu, nu o sa i se intample ceva?
Va rog ma ajuta cineva? Am nevoie de o colivie si nu pot sa mi- o cumpar ca mi- am consumat toti banii. Nu stie careva un site unde doneaza cineva una? Daca se poate, sa aiba orice fel de papagal...? (mai mult)
Doresc sa adopt sau sa cumpar caine de rasa, de talie mica din Timisoara sau judetul Timis. Pretul maxim pe care il pot oferi este de 50 de euro. Pentru alte detalii, contactati- ma la adresa mea de ...? (mai mult)
Pisica mea sa îmbolnăvit de la alte pisici (care au mai venit prin curte, din vecini) și nu știu cum sa o tratez. Am un singur veterinar în zona și nu vreau sa o duc la el (de cate...? (mai mult)
Toamna când trage cel mai bine crapul? În ce lună și la ce?
Salut.TPU.Am o intrebare cat se poate de serioasa.De unde pot face rost de un corb preferabil pui? ofer funda
Motanul meu stie numai sa doarma si sa manance..cateodata se mai uita pe geam in rest doarme foarte mult.De ce? Are ceva sau asa dorm pisicile? De ce doarme asa mult? Nu pare bolnav.
E careva pe aici care fumeaza si are cel putin 25 ani si locuieste in Sibiu? pentru un studiu de cercetare la care se acorda si recompensa financiara pentru participare.
Hei! Ce nume sa pun catelului meu, e chihuahua ( baiat ) Funda! ( Fara site-uri )
Bună ziua tuturor! Nu știu dacă este potrivit acest subiect, dar poate ma veți putea ajuta. Acum doua zile a plecat dintre noi o prietena de neînlocuit, o cățelușă de 7 ani jumatate, metis...? (mai mult)
La ce emisiuni pot participa copii? Ma refer ce talent au sa faca ce vor, spuneti-mi in afara de,, Roamnii au talent", dau funda!
Acum o saptamana am luat un papagal. M- am uitat pe diferite site.uri sa vad cum se dreseaza papagalii si am vazut ca pentru inceput trebuie tinut in cusca si apoi obisnuit cu stapanul. Eu am...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o mercerie online cu o gama cat mai variata de produse?
In curand va fi ziua mea iar prietena cea mai buna vrea sa imi ia ca si cadou un animal de casa(avand in vedere ca o data cu ziua mea ma mut in propriul apartament nu va fi nicio problema cu...? (mai mult)
Cat de gros trebuie sa fie firul pe andrele 4.5?
filmul The excrocist of Emely Rose s- au cum so fi chemat. Stiu ca are mai multe parti dar nu m- am uitat la nici una dar nu inteleg de ce in fiecare noapte am cosmaruri cu fata aia in alb si ...? (mai mult)
Motanul meu are o hernie de disc si mi- e foarte mila de el ca nu poate sa se miste deloc, avand in vedere ca nu se tine pe picioarele din spate. L- am dus la medicul veterinar si a zis sa pun ...? (mai mult)
Ce jucarii urmeaza la mcdonalds?
Salut am si eu un perus, de doua luni are un hematom la cap, banuiesc ca s- a lovit de ceva, deoarece tine capu inclinat in partea dreapta, mananca dar ii este dificil sa bea apa datorita pozitiei ...? (mai mult)
Http://andybvbfanblog.tumblr.com/post/50230307514/looks- like- crow- likes- to- be- in- the- spotlight https://www.google.ro/search?q=crow&espv=2&biw=1600&bih=799&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5sa84YK2xwIVhFcUCh1lYglS#tbm=isch&q=crow+...? (mai mult)
Salut,ce parere aveti de infiintarea unui poligon airsoft? Credeti ca ar fi o mica afacere buna? Voi v-ati duce la poligon? Bine inteles sa aiba preturi mici. Astept parerile voastre.
Am o întrebare. Recunosc, cățeluşa mea are 3 luni si jumatate, e Bichon Maltese si e cam răsfățată. Momentan sunt în Germania, si mi- am lăsat intr- o seara cățeluşa singura ...? (mai mult)
am vazut o filmare interesanta pe net cu un lant facut din inele de la dozele de suc/bere. As vrea sa fac si eu asa ceva, dar nu stiu de unde sa iau atatea inele. Stie cineva pe unde as putea...? (mai mult)
Salut cum pot folosi aceasta naluca? http://www.decathlon.ro/naluca- flexibila- shad- biga- one- 90- alb- id_8323777.html O pun in lanseta si mulinez usor? si la ce pesti trage? si in ce ape este buna!...? (mai mult)
Sunt firme care transporta animale in strainatate dar sa i-a animalul de la domiciliul stapanului?
Ajutor TPU! Am un catelus de 3 saptamani, si este cam bolnav, de 2 zile incoace sta cu spatele indoit, si cu botul in pamant. Mananca foarte putin, ochii i- au fost deschisi, dar acum am vayut ca ...? (mai mult)
Ce fructe/legume nu am voie sa ii dau la un pui de bichon?
Salut, am mai multi porumbei, nu de rasa, am si voiajori si nevoiajori, as vrea sa- i imblanzesc putin, adica sa nu fuga de mine, nu sa- mi manace din palma, pur si simplu sa nu mai fie atat de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!