Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, am o femela din rasa rottweiler, toate vaccinurile facute. Stie cineva de ce creste asa greu? Are vreo 6 luni si mi-se pare ca in ultima vreme a stagnat
Salut stie cineva cum se deosebesc porumbei masculu de femele dar corect dau funda.
Hei......am un caine care nu ma asculta si nu ma iubeste. ..nu este atasat de mn......eu ii dadeam sa manance din mana cat a fost bolnav... ..nu puteam sa dorm de grija ca ii se intampla ceva........imi...? (mai mult)
Saluuut! ce pot face din hartie carton creiane elastice scoci un fluier niste ata nasturi si un cablu?
Am voie cu cainele in SunPlaza? Rasa medie:)))
Va rog sa ma ajutati! Ieri seara tatal meu a calcat pisica cu piciorul. Din cate mi- a spus el, s- a zbatut si a crezut ca moare. El mi- a zis de abia azi de incident, deci nu stiu unde a calcato. ea...? (mai mult)
Incurand o sa imi cumpar un caine. As vrea sa stiu o rasa de talie medie, care iubeste copii, sunt cuminti si nu lasa PREA MULT par. Va rog, ajutati-ma!
Salut.Am un Brac-German de un an.Un catel foarte dragut, dar ii cade parul ce as putea sa fac?
Salut, am si eu nevoie de niste sfaturi despre Bichon Maltez... 1. Cum sa fac sa nu ii mai cada blana? 2.Cum sa fac sa nu imi distruga camera cand nu sunt acasa? Adica sa nu roada, zgarie... ...? (mai mult)
am o problema. Anul trecut pisica mea a plecat, tot cand avea un puiut nascut de vreo 1- 2 luna, dar s- a intors a 3- a zi sau a 4- a, nu mai stiu. Insa acum e tot la fel, iar are puiut si a...? (mai mult)
Buna TPU. Am un pui de rasa Cane Corso de o luna si ceva. si doresc sa-i tai coada si urechile pentru ca arata mult mai frumos. La ce varsta pot face acestea si cat m-ar costa? Dau Funda
Am un amstaff de 4 luni si 4 zile si e extrem de agitat seara, incerc sa nu il lovesc si sa il fac sa inteleaga ca nu e voie da la un momendat te enerveaza si incepe sa se prinda de toate cu dintii.Ce...? (mai mult)
Buna stiti cumva pui de akita inu japonez 6-8 saptamani in Bistrita,Suceava, Cluj-Napoca sau in Targul Mures.Raspuns urgent.
Hei! Am un brac german foarte neastamparat. Are 4 luni. Azi l.am scos în strada pentru că am citit ca dacă nu te joci cu ei for avea tendințe distructive. Ne.am jucat 5 minute după care un vecin si.a...? (mai mult)
Imi plac foarte mult arcurile si as vrea sa- mi iau unul, problema este ca nu stiu de unde si de care. Nu vreau un compound deoarece costa foarte mult :D, vreau un recurv e. Imi puteti recomanda...? (mai mult)
Am un caine husky de 3 ani jumatate si nu stiu cand ai mai pot face vaccinul, in carnetul ei scrie ca ultimul a fost facut pe 14 februarie, cand pot sa l fac? sau trebuia sa.l fi facut deja
Hey TPU.Acum 3 saptamani mi- am luat 4 pesti iar unuia dintre ei i s- a marit burtica foarte mult.Am presupus ca este insarcinata si in 2- 3 saptamani nu mai avea burta asa mare.Cred ca si- a lasat icrele...? (mai mult)
Am constatat ca am un nou hobby. Acela de a scrie versuri rap pe poze. Ascult rap si cand aud un vers mai interesant, il scriu pe o poza. Care e intrebarea? Ce fel de poze ar trebui sa folosesc?...? (mai mult)
Plicutele de la Pedigree Junior. sunt bune pentru un bichon de 7 saptamani?
Vreau sa stiu ce nume sa imi pun la youtube pentru ca vreau sa fac si eu niste video- uri cu gaming (Nu sunt retardat si obsedat de jocul ala de copii prosti Minecraft ) Asa ca vreau un nume mai...? (mai mult)
Am o intrebare care se adreseaza celor care au cateluse sau au cunostinte. Menstruatia lor este ca cea a femeilor? Adica lunara?
Hei! Am de gand sa- mi duc pisica la veterinar pentru operatia de sterilizare. Dar mi- e frica. Simt ca daca o operez isi va schimba comportamentul, ca nu va mai fi aceeasi pisica jucausa si alintata....? (mai mult)
Salut TPU: acum cateva zile am fost la pescuit iar langa mine era un chinez iar el prindea peste iar eu nu si avea niste pliclete imi puteti spune ce erau sau unde le pot gasi?
Imi puteti spune va rog ce rasa este acest caine si daca este rasa pura?! https://www.facebook.com/ryk.rica/media_set?set=a.718099371655965.1073741846.100003677250147&type=3
Hey! Stie cineva cand este perioada de imperechere la perusi?
Hei TPU vreau sa învăț și eu câteva din trucurile lui Dynamo cine mă poate ajuta cu explicația...? Dau funda!
Salut prietenii! Am nevoie de ajutor urgent pana maine dimineata cel tarziu :) Maine trebuie sa ma duc sa imi iau catelusul/catelusa! 1. Vreau sa stiu care e mai afectos catelusul sau catelusa bichon...? (mai mult)
Eu am un catel (Rockye) de o saptamana. Aseara la poarta am auzit un catel sheunand. Tata a spus sa ii dau de mancare si maine il duce el undeva. Dimineata tata nu l- a luat si acum mi- e ...? (mai mult)
ce parere aveti despre Shar Pei si ce sfaturi mi-ati da pentru ca urmeaza sa imi achizitionez unul.
Salut, dacă vărul meu are permis de pescuit pe Prut, poate să mai ia o persoană cu el?
am trei papagali nimfa si stiu sigur ca doi dintre ei sunt masculi dar al treilea este complet galben si nu pot sa ii identific sexul, ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
Hei vreau sa imi cumpar un hamster roborovsky imi puteti spune ceva despre el daca ati avut si voi si cam ce cusca sa ii cumpar? Dau funda
Buna Am primit si eu cadou o broscuta cu tample galbene, in avans pentru ziua mea. E foarte frumoasa si dragalasa, e foarte vioaie si mai ales curioasa. Nu stiu daca e baietel sau fetita, insa i- ...? (mai mult)
Buna. Am un bichon havanez de 3 luni. L- am luat cam acum o luna. L- am dus la veterinar, i- a facut doua vaccinuri pana acum si e ok. Cand l- am luat l- am tinut pe terasa o perioada, iar acum i- am...? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute sa fac un aeromodel care sa zboare. dau funda
Hei TPU vreau sa încerc și eu chestia ai cu " plutit "https://youtu.be/E_XfBadvzyQ la minutul 1: 35 îmi puteți spune Cum a făcut? Dau funda! Sau cel puțin un truc dintre cele din video,
Hey TPU... uite care i treaba... am 13 ani... sunt dependent de artificii si petrde... deja ma gandesc doar la revelion... nu mai am asa multi bani... anul trecut am dat vreo 600 lei pe artificii...? (mai mult)
Am avut un câine de mic foarte mic si acum câteva zile a murit.l- am ținut cam 3 ani. Puteți sa imi spune- mi dacă era de rasa sau dacă mai pot găsi un câine care sa semene cu el? Poze ...? (mai mult)
Hei! Am un bichon havanez de 3 luni jumate si se murdareste foarte repede! Am inteles ca nu trebuie sa il spal des, desi chiar are nevoie sa fie spalat des! Ce sa fac, ajutati-ma :(! FUNDA
Am un caine husky, de doar 2 luni, si am observat in ultimele 2 zile ca pe unul dintre ochii are o pata, neagra, cam pe un sfert din ochi, (are ochii albastri) Este posibil sa devina ceacara?
Buna! Pisicuta mea, Katie, are mai putin de 3 luni, e gri- tarcata, si are ochii verzi, identici cu ai mei.Este un membrul al familiei, sta in casa si e foarte alintata. Mai am un animalut de companie,...? (mai mult)
Care este diferenta intre LABRADOR si LABRADOR RETRIEVER ? care are parul scurt?
intr- o saptamana vecina mea o sa plece din localitate si ea are un MOTAN DE UN AN pentru pisici practic sunt la adolescenta NU?: IL VA LASA LA MINE:)))))) Eu iubesc animalele asa de mult pt ...? (mai mult)
m- am hotarat intr- un final sa- mi iau un caine de RASA(pedigree), dupa multe alte tentative.Ideea este ca puiutul face 2 luni acum pe 19 si nu stiu cum sa procedez cu el. Specific ca, cainele...? (mai mult)
Salut, TPU! Ieri am gasit un pui de porumbel orfan, e de fapt adolescent, pare sa aiba cam 24 de zile. I- am cumparat mancare de papagali (mix de seminte) si nu se prea hraneste, ciupeste cu ciocul...? (mai mult)
Am o catelusa care ii cade toata blanita de langa ochisori, iar dupa asta i se face rana.Stiti cumva ce are?
Am un catel yorkshire terrier care are 3 ani si uneori isi marcheaza teritoriul uneori in baie...da, in curte mai avem 2 caini un maidanez mascul si o catea canis plus ca roco miroase foarte urat daca...? (mai mult)
Aracetul de lemn face priza (ramane lipit pentru mai mult timp) pe lemnul gata vopsit? Fara raspunsuri de la persoane care nu se pricep.
Am o pisica de 2- 3 luni si are purici.De la varsta asta pot sa ii pun zgarda anti purici? Si alta intrebare: daca a lins zgarda anti purici cand nu am fost eu atent ii s- a putea intampla ceva...? (mai mult)
Am o pereche de nimfe.Le-am luat acum o luna.Mi s-a spus ca sunt jucause, dar am observat ca sunt foarte rele.Nu sunt încă obișnuite? Stiti cumva de ce se comporta asa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?