Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei. De cate ori trebuiesa manance un bichon pe zi? are 7 sapt.
Urmeaza sa imi iau o broasca testoasa de uscat dar nu am gasit niciun site bun pentru a afla cu ce o hranesc si ce ar trebui sa ii pun in acvariu... Daca m- ar putea ajuta cineva...Va rog, ...? (mai mult)
E bine sa ii dau catelului meu de 6 luni lapte de vaca?
Salut.Cum arata puii de creveți? E o balta la mine in sat, in apropierea satului si in ea sunt sute cred de pui care seamana cu crevetii dar sunt mici si negri.Ce ar putea fi?
Buna tuturor, Ma cheama Carina si sunt surda. Te rugam dă- mi ușor să înțeleg. Am si o intrebare, am un catelus il chem Iuri si are 3 luni si este Ciobanescul Romanesc Corb. Cum griji de el? Iuri...? (mai mult)
Sint foarte ingrijorat ca ne- a sunat un cioban de la stana si mi s- a spus ca s- a imbolnavit o oita! Ea se invartea intr- una pe loc ca parca- i capiata! Nu stim ce are si ce tratament daca...? (mai mult)
Salut de curand am fost la peste si am prins un peste care mi s- a parut putin ciudat nu avea solzi avea o piele cu o secretie ciudata pe ea si era si putin toxica(eu m- am intepat cu acul in deget si ...? (mai mult)
Heii TPU Ati putea să-mi spuneti daca poti pune la pisica ham cu lesă? Daca da, presupun, imi puteţi spune si care sunt efectele negative alor acestor obiecte?
.am 2 hamsteri sirieni si cred ca s- au imperchiat...in ultimele zile femela bate masculu asta e un semn de imperechere? Si isi i- a toata mancarea in casuta iei inclusiv intra si la mascul si...? (mai mult)
Deci vreau sa imi cumpar un peste. As vrea informatii despre pesti cum trebuiesc ingrijiti, marimea acvariului recomandata etc.
Vreau sa imi cumpar un Rottweiler, este adevarat ca daca ii tai coada, cand fuge, fuge stramb? Si daca nu i-o tai turbeaza sau innebuneste?
Vreau sa imi cumpar un Rottweiler, si vreau sa stiu de ce se taie coada unui rottweiler, se taie pentru aspect, sau pentru agresivitate, sau asa trebuie sa o aiba rottweiler- ul, si ...? (mai mult)
Buna ma numesc Andrei. As dori sa imi cumpar un catel husky de 4 ani. As dori sa stiu daca caini din rasa husky sunt prietenosi, adica sa nu ma muste cand il cumpar si altele. Multumesc!
Ajutor! Vreau un animal de companie dar exista cateva probleme: eu locuiesc la bloc la etajul 2 si parintii mei nici nu vor sa auda de un caine in apartament nu pentru ca va face mizerie ci pentru ca va...? (mai mult)
Buna TPU am doua pisicute un motan si o pisica.Le- am primit de la cineva si mi- a spus ca sunt de rasa si ca au blana mare, dar nu si ce rasa sunt. Motanelul este alb cu negru (mai mult negru doar pe...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un rottweiler, de pe olx, si vreau sa ma ajuta- ti putin, are obiectele necesare adica carnetu de sanatate pasaport alea alea? pedigree e fals? rasa e pura? va rog ...? (mai mult)
maine ma duc cu parintii la un gratar la deal la bunici, si o sa mancam pulpe de pui, mici cu mustar, etc. Si bunica mea are o catelusa, si bunicul meu are o catelusa, iar cele 2 cateluse...? (mai mult)
Hey TPU.De 3 saptamani mi- am cumparat un peste neon si cateodata se face transparent pe burtica si nu inteleg de ce.Este bolnav? Chiar si albastrul acela de pe corpul lui se face cand mai deschis, cand...? (mai mult)
Pisicuta mea are pana acum 2 rochite, si vreau sa ii fac si eu ceva dragut pentru ca atat de draguta cand e imbracata! Imi puteti da va rog tutoriale cu ajutorul carora i- am putea face ceva...? (mai mult)
Hey! Am un bichon si un ciobanesc german, problema e ca se bat mereu pentru atentie.Nu stiu ce sa le mai fac, iar daca ii despart ar rupe si gardurile ca sa fie iar impreuna.
Hi TPU! Suny foarte îngrijorată! Luni 17.08 trebuie sa merg cu cainele meu la castrat! :(( as vrea sa stiu daca cainele meu va fi ca înainte! Daca va fi la fel de jucăușă la fel de drăguț! :((...? (mai mult)
am o catelusa de cativa ani. si de aproximativ 4- 5 zile a lovit- o masina si acum schiopateaza. am dus- o la veterinar, s- a uitat la piciorul ei si a spus ca s- ar putea sa fie intindere sau ...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre un muc hamster... 1. In loc de roata, ii pot cumpara o biluta? 2. E "musai" sa aibe cusca? Sau il pot tine si intr.o cutiuta de plastic inalta, transparenta? 3. Ineaparat...? (mai mult)
Am un ou de porumbel gasit pe geam.Insa porumbita nu vine.L-am luat in casa si il tin sub o veioza cu bec 100 w.Ce ar trebui sa fac in continuare pentru a avea un porumbel din acel ou?
.., ...am o intrebare cit costa vaccina pentru un caine la o luna jumate? ...ms
Astazi mi- am pierdut catelul :(! A fugit pe camp...l- am cautat dar nu l- am gasit.El are probleme cu picioarele din spate.Ce credeti e posibil sa il gasesc maine cand o sa ma duc din nou sa...? (mai mult)
Vă plac ăștia? http://s3.amazonaws.com/rapgenius/M5Ul5XtYRo69IYtmGrgv_centipede.jpg
Am un bichon de 6- 7 saptamani. Si e un nebun:)) idea e ca eu il am de vreo saptamana si la inceput. "musca" incerca:)) apoi inceput cu incetul a inceput sa isi bage coltisorii putin. putin mai mult...? (mai mult)
Daca un iepure a ramas fara coada, ii va creste la loc? :))) Dau funda! Rog seriozitate!
stie cineva daca se gasesc in Romania accesorii cu Pretty Little Liars? Cu The Vampire Diaries am gasit si as dori si pentru acest serial.Am gasit multe accesorii, ...? (mai mult)
Am un caine (bichon) de 1 an si 8 luni. Atunci cand vine cineva necunoscut in casa face pipi de emotie. Ce pot face sa il opresc?
Am 2 hamsteri sirieni si de curand le-am cumparat o bila gen roata de invartit dar nu prea se duc la ea, de ce?
E adevarat ca vaca, pentru a avea lapte, trebuie sa dea nastere unui vitel, adica ea daca nu are un vitel, nu poate da lapte?
Am un perus si as vrea sa stiu daca mananca paine?
Aveti idee ce hamster este? Dau funda http://postimg.org/image/prx2fcmtl/ http://s12.postimg.org/bk7dqpa4t/20150813_114305.jpg
ieri mi- am luat un catel ( e fetita) si are 3 luni, dar aseara a chelacait si zgaria usa de afara ..am doua variante 1. Vroia sa intre in casa 2. Are un dinte care sta sa ii cada.( are pt ...? (mai mult)
azi am cumparat o testoasa cu tample galbene, si nu mananca de cand am cumparata, sta doar la suprafata si doarme este bolnava? ati patit si voi asta? va rog ajutoor!
Salut, cum as putea sa o conving pe mama mea si pe bunica mea sa ma lase sa imi iau un catelus pui Mops- Pug- Carlino. Am vorbit cu ele ca imi cumpar din banii mei si eu am grija de el, plimbari, ...? (mai mult)
Am gasit un porumbel si nu stiu ce rasa e are inel pe picior
URGENT! Astazi mi- am cumparat o testoasa si tot ce face este sa doarma! a stat cand i- am pus apa vreo ora treaza si acum doarme de 4 ore incontinuu, am trezito, am incercat sa ii dau sa ...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau un papagal amorez. Îmi puteți spune care sunt caracteristicile unui papagal tânăr și sănătos? Mulțumesc mult! DAU FUNDĂ!
Cum vede lumea oamenilor un leu din perspectiva lui?
TPU, are ceva daca pui pampers celor doi porcusori de guineea? pentru ca vreau sa ii las putin mai liberi prin casa... Si verisoara mea are un caine chow- chow ca cateva luni si il tine in casa cu pampers,...? (mai mult)
Buna,am un catel de 4 ani si ieri am adus un motanel in varsta de 3 luni iar pisica este agresiva cu el insa catelul nu..cum ii fac sa se inteleaga?
Astazi mi- am cumparat o testoasa semiacvatica cu tample galbene. Cand am ajuns acasa i- am pus apa calduta (fara clor) si ea a stat in apa cam o ora jumatate iar apoi s- a culcat. Doarme incontinuu...? (mai mult)
Salut tuturor, am o problema uriasa cu porcul meu de guineea, nu vrea sa bea apa, de 2 zile nu a mai baut, ce sa fac cu el, care sa fie problema? are in jur de 1 an. DAU FUNDA REPEDE!
Va salut.Imi poate spune cineva cum se cheama cainele din videoclip.Dau funda! https://video- bru2- 1.xx.fbcdn.net/hvideo- xat1/v/t42.1790-...? (mai mult)
Am doi pisici de 5 zile orfani şi nu mai vor să bea din biberon. Ce să le fac şi cum să-i hrănesc?
Acum 2 seri o scroafa a fatat. Este vreo problema sau poate crea probleme purcelusilor care sunt sugari daca i se administreaza medicament de deparazitare?
ma numesc Daniel si am 10 porumbei din luna martie a anului acesta(2015) si sunt curios daca le dau drumul de la5- 10 km sunt sanse sa ii pierd? daca sunt bine invatati la mine? DAU funda la cel....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)